Srbsko – Čína 3:0 (kon.) | Nizozemsko – Belgie 6:2 (kon.) | Španělsko – Island 5:2 (kon.)
konec
Nizozemsko
6:2 (3:0, 1:1, 2:1)
Belgie
Pátek 15.04.2016, 16:30 • Pabellon de Hiello, Jaca, Španělsko • Mistrovství světa - II. A Divize • 5. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to pro tuto chvíli vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších zápasů. Pěkný zbytek dne! (18:37:06)
     
    Utkání sledovalo 250 diváků!
     
    Holanďané si ještě na závěr turnaje vychutnávají svou státní hymnu!
     
    Je dobojováno! Nizozemsko si v závěrečném vystoupení na turnaji poradilo se sousední Belgií 6:2 a zajistilo si konečné první místo! Nizozemci prošli turnajem jako nůž máslem a dnešní zápas už pro ně byl pouze třešničkou na dortu! Ve třetí třetině přidali branky Wurm a van Lijden! Za Belgii snižoval šest minut před závěrečnou sirénou Vercammen! O postupujícím je tedy jasno, večerní utkání Španělska a Islandu uzavře celý turnaj!
     
    Konec zápasu.
     
    59:52
    Ještě jeden náznak Belgie. Prudkou přihrávku do středního pásma však Thurura nedokázal zpracovat.
     
    59:15
    Puk je u branky Nizozemska a za brankou jej sbírá Hoekstra. Nizozemská střídačka už pomalu začíná slavit.
     
    58:27
    Nizozemci znovu poslali puk pouze do třetiny Belgie a odjeli na střídačku. Oba týmy už pouze čekají na závěrečnou sirénu.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty 3. třetiny!
     
    57:40
    Před koncem utkání se Belgie přeci jen zvedla k závěrečnému náporu. Jedna ze střel od modré čáry byla obranou Nizozemska sražena do ochranné sítě.
     
    57:13
    Belgie bojovala o puk v rohu kluziště, kde kraloval obránce Hoekstra, jež puk bez váhání poslal do středního pásma.
     
    56:13
    De Smet si pustil puk do útočného pásma a zadovkou mezi kruhy hledal spoluhráče. Naneštěstí pro něj našel pouze vracejícího se obránce.
     
    55:47
    Belgie ještě v závěru utkání dostává šanci na zdramatizování utkání, ale hokejisté v bílých dresech vyčkávají s rozehrávkou za vlastní brankou.
     
    55:18
    Utkání už se jen dohrává. Nizozemsko se nikam nežene a Belgie není schopná udržet puk na svých hokejkách.
     
    54:18
    Na ledě už ale znovu úřadují Holanďané. Se střelou od modré čáry přispěchal Vols. Jeho pumelici dokázal brankář Jansen udržet před brankovou čárou.
    53:46 Ben VERCAMMEN - 6:2
     
    53:46
    Belgie právě vstřelila branku!
    Belgie se dočkala dalšího úspěchu! Rychlou akci Belgie zakončil BEN VERCAMMEN, jež se natlačil před branku a se štěstím propálil Idzengu! Asistence: Emiel Goris.
     
    53:13
    Další vyloučení! Tentokrát se otevírají vrátka na trestné lavici Belgie! Dvě minuty dostává Maxime Pellegrims. Ten vyfasoval dvě minuty za nedovolené bránění!
     
    53:03
    Bude se vylučovat! V závěru utkání zbytečně vzplály emoce! Nizozemský útočník Joly dostal trest na pět minut + do konce utkání za hrubost!

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 5. Wurm (Nagtzaam, van Bentem), 13. Joly (Bruijsten, Melissant), 16. Oosterveld (Tummers, van Gestel), 33. van Lijden, 45. Wurm (van Bentem), 49. van Lijden (van Bentem, Nagtzaam) – 38. A. Kolodziejczyk (Gyesbreghs, van Rooy), 54. Vercammen (Goris)


    Nizozemsko: Idzenga (Leeuwesteijn) – Smid, Hoekstra, Tummers (A), van Gestel, van der Voosen, Vols – Bruijsten (C), Joly (A), Melissant – Nagtzaam, Wurm, van Bentem – Oosterveld, Marx, van Lijden – Verschuren, Hermens, Kick – van Nes
    Belgie: Jansen (Prodi) – Gyesbreghs (A), Thurura, Distate, Paulus (C), Fransen, van Rooy – Vercammen, B. Kolodziejczyk (A), Pellegrims – van den Bogaert, de Smet, Bremer – Goris, Dewin, van Noten – Henry, Kolyasnikov, A. Kolodziejczyk

    Rozhodčí: Oskirko – Yletyinen, Zinčenko

    Diváci: 250
    bahis siteleri