KLDR – Austrálie 1:22 (kon.) | Izrael – Mexiko 3:9 (kon.) | Austrálie – Nový Zéland 6:2 (kon.)
Bulharsko – Izrael 3:5 (kon.)
konec
Bulharsko
3:5 (1:1, 2:2, 0:2)
Izrael
Pátek 15.04.2016, 23:30 • Ice Dome, Mexico City, Mexiko • Mistrovství světa - II. B Divize • 5. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Dnešní utkání sledovalo 50 diváků. (01:58:05)
     
    Z dnešního utkání je to vše, díky za pozornost a přeji hezkou noc!
     
    Bulharsko však dnes předvedlo asi nejsympatičtější výkon, když v útoku se jim sice nepodařilo příliš často střílet, ale dokázali z 10 pokusů vsítit hned tři branky. Izrael však zasypal branku soupeře 52 střelami a zaslouženě vítězí.
     
    Bulharsko tak ani ve svém posledním utkání na mistrovství světa 2. divize nedokázalo bodovat a s pěti porážkami je čeká sestup do nižší 3. divize, do které se vrací po dvou letech ve vyšší kategorii. Naopak Izrael druhým vítězstvím na turnaji potvrdil, že do B skupiny nadále patří a může se pokoušet o medaile v této divizi v příštím roce.
     
    Konec zápasu.
    59:24 Daniel MAZOUR - 3:5
     
    59:24
    Izrael právě vstřelil branku!
    Čehož Izrael využívá ke vstřelení pátého a v podstatě finálního gólu, kterým se rozhoduje poslední vystoupení obou týmů na turnaji! Do prázdné branky se trefuje DANIEL MAZOUR. Bez asistence.
     
    59:05
    Bulharsko hraje v šesti mužích v poli, Dimitrov je na střídačce!
     
    58:45
    To ovšem Izraelci nechtějí připustit, snaží se držet puk co nejdále od své branky.
     
    58:01
    Hrají se poslední dvě minuty zápasu. Bulharsko se pomalu chystá ke hře bez brankáře! Potřebuje se usadit v útočném pásmu.
     
    56:00
    Izrael přestřílel své soupeře ve třetí třetině již 16-3, stále však vede pouze o jeden gól. Židovským hokejistům schází tři střely k pokoření hranice 50 pokusů!
     
    V minulém roce Bulharsko vybojovalo v B skupině 2. divize 6 bodů se skóre 17:30. Letos to vypadá, že nezískají ani bod a z turnaje odjedou s rozdílem více než 40 gólů v poměru vstřelených a inkasovaných branek. Momentálně jejich skóre činí 8:51.

    Na druhé straně Izrael získal 4 body se skóre 20:29. Letos to stále více vypadá na zisk 6 bodů se skóre 21:33.
     
    53:26
    Hra má poměrně spád a čas utíká. Oba týmy se střídají v držení puku a koncovka se blíží. Co přinese?
     
    51:50
    Čas se Bulharům začíná nepříjemně krátit. Byla by škoda, kdyby dnes nezískali ani jeden bod za dobrou obranu a vysokou produktivitu, kterou předvedli, ale je jasné, že zápasu dominuje Izrael, jenž touží po pojistce v podobě páté branky.
     
    50:04
    Bulharsko se poměrně osmělilo ve třetí třetině a vyslalo už na Loginova hned tři střely. Na druhé straně Izrael při svých přesilovkách a hře v pěti na obou stranách na Dimitrova poslali deset ran.
     
    48:49
    Oslabení za faul Dimitrova je u konce, Bačvarov zpět na ledě, ale Izraelci mohou být spokojeni po gólu z dvojnásobné přesilovky, kterým se dostali do vedení a mají zápas opět ve svých rukách.
     
    47:00
    Pokračuje klasická přesilovka Izraelců.
    46:57 Roey AHARONOVIČ - 3:4
     
    46:57
    Izrael právě vstřelil branku!
    Tak to bylo rychlé! ROEY AHARONOVIČ využívá dvojnásobné přesilovky a posílá Izrael do vedení! Bez asistence.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 9. Iskrenov (Georgiev), 26. Iskrenov, 37. Dikov (Bojadžiev) – 20. Pyškin (Margoulis, Mazour), 32. Nosankov (Rosenthal, Kafri), 36. Ben Tov, 47. Aharonovič, 60. Mazour


    Bulharsko: Dimitrov (T. Petkov) – Stefanov, Bačvarov, Kančev – Dikov (A), Georgiev, Iskrenov (A), Bojadžiev (C), Talev, P. Petkov, Abdi, Blagojev, Piperevski, Bocev, Todorov, Semkov, Giumov, Davidov
    Izrael: Loginov (Gokhberg) – Kafri, Spivak (A), Maaravi, Rosenthal, Margoulis (A), Buz, Raiter – Aharonovič, Mazour, Spektor (C) – Klein, Shwarzman, Pyškin – Kniter, Greenberg, Ben Tov – Sherf, Nosankov

    Rozhodčí: Stephen Thomson (USA) – James Kavanagh (GBR), Sem Ramirez (MEX)

    Diváci: 50
    bahis siteleri