KLDR – Austrálie 1:22 (kon.) | Izrael – Mexiko 3:9 (kon.) | Austrálie – Nový Zéland 6:2 (kon.)
Bulharsko – Izrael 3:5 (kon.)
konec
Austrálie
6:2 (2:0, 4:0, 0:2)
Nový Zéland
Pátek 15.04.2016, 20:00 • Ice Dome, Mexico City, Mexiko • Mistrovství světa - II. B Divize • 5. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    MS v Mexico City však ještě nekončí! V noci se můžete postupně těšit na zápasy Bulharsko – Izrael a Mexiko – KLDR, z nichž Vám na našem portálu samozřejmě nabídneme online přenos. Já děkuji za pozornost a přeji příjemný zbytek dne. (22:08:16)
     
    Austrálie tedy vítězí v letošním MS II. B divize a zaslouženě postupuje o úroven výše, jelikož vyhrála všechny své zápasy na tomto turnaji.
     
    Austrálie poráží Nový Zéland 6:2 a vrací se zpět do II. A divize, z níž v minulém roce sestoupila! Aussies rozhodli o dnešním vítězství již v prvních dvou třetinách, v nichž si vypracovali šestigólový náskok a zápas už poté mohli v klidu dohrát. Na tom nic nezměnilo ani to, že Nový Zéland ve třetí části kosmeticky upravil skóre na konečných 6:2.
     
    Konec zápasu.
     
    59:32
    Australané rovněž svou přesilovou hru nezužitkovali, ale mrzet je to nemusí! Za chvíli se totiž budou moci radovat z návratu do II. A divize!
     
    57:39
    Webster se vrací na led, Australané jsou kompletní a začíná jejich přesilová hra.
     
    57:32
    Nový Zéland přesilovku nevyužil a nakonec o ni navíc předčasně přišel, protože se sekáním provinil Andrew Cox, který dostává menší trest.
     
    55:39
    Vyloučení v týmu Austrálie (Lliam Webster – 2 min., krosček).
     
    55:39
    Nový Zéland právě vstřelil branku!
    Novozélanďané ještě korigují skóre! Jejich druhou branku ve třetí třetině dává JACOB RATCLIFFE, který zužitkoval přihrávku od Dale Harropa. Asistence: Dale Harrop.
     
    52:00
    O osudu utkání je již rozhodnuto, což možná ovlivňuje obraz hry v těchto okamžicích. K vidění je jen málo střel na branku a tempo zápasu zjevně opadlo.
     
    Když už tu byla zmíněna rekordní výhra Austrálie nad Novým Zélandem, tak je nutno dodat jednu zajímavost. Nový Zéland totiž svou rekordní výhru zaznamenal ve stejném roce a na stejném turnaji, jako onu zmíněnou porážku. Po obrovské debaklu si Zélanďané spravili chuť v zápase s Hong Kongem, který porazili 19:0.
     
    48:36
    Australané se bez potíží ubránili, aniž by svého soupeře pustili k jediné střele na branku.
     
    46:36
    Australané teď špatně střídali a v jednu chvíli jich v poli bylo šest, za což přichází dvouminutový trest, který za tým odsedí Mitch Humphries.
     
    45:44
    Nový Zéland právě vstřelil branku!
    Kimlin je poprvé překonán a Australané tedy neudrží nulu vzadu! Do střelecké listiny se zapisuje MITCHELL FREAR, který uspěl vůbec první střelou Nového Zélandu ve třetí třetině. Asistence: Paris Heyd a Jordan Challis.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Střely na bránu: 33:19 (15:9, 18:10, -:-)
     
    Ve druhé třetině Australané přidali čtyři góly a v podstatě tak rozhodli o osudu utkání a tím pádem i o svém návratu do II. A divize. Třetí třetina začne přibližně přibližně ve 21:36.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:43
    Austrálie právě vstřelila branku!
    Australané ještě v samém závěru druhé třetiny zvyšují na 6:0. WEHEBE DARGE se prosazuje po zažité spolupráci s Cameronem Toddem. Asistence: Cameron Todd.

    Martin Švejkar

    Branky a nahrávky: 8. Kyros (Darge), 19. Huxley (Todd), 24. Darge (Todd), 31. Humphries (Tesarik, Powell), 34. Humphries (Tesarik), 40. Darge (Todd) – 46. Frear (Heyd, Challis), 56. Ratcliffe (Harrop)


    Austrálie: Kimlin (Smart) – Baranzelli, Huxley (A), Lindsay, Malloy (A), Rummukainen, Byers – Powell, Webster (C), Humphries – Schlamp, Darge, Todd – McKenzie, Tesarik, Jones – Stringer, Kyros
    Nový Zéland: Parry (Hopkinson) – Lawrence, M. Frear, Jackson, Haines (C), McLeish, Craig, Hay, Coslett – Harrison, Henderson, Cox (A) – Ratcliffe, Burns, Harrop (A) – Heyd, Ruddle, Challis – Darling, L. Frear, Sandoy

    Rozhodčí: Martin de Wilde (NED) – William Hancock II (USA), Michael Harrington (CAN)

    Diváci: 200
    bahis siteleri