Salzburg – Mattersburg 3:1 (kon.) | Admira – Ried 1:0 (kon.) | St. Pölten – Sturm Graz 1:3 (kon.)
konec
FC Red Bull Salzburg
3:1 (0:0)
SV BauWelt Koch Mattersburg
Sobota 20.08.2016, 18:30 • Red Bull Arena, Salzburg • Rakouská Bundesliga • 8. kolo
Předzápasové kurzy
    90+1. Konrad LAIMER - 3:1
     
    90+1
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Náhradník KONRAD LAIMER definitivně pojistil tři salzburgské body. Střelu Wamberta po rychlém brejku dokázal Kuster vykrýt, ovšem na dorážku už dosáhnout nemohl.
    88. Stefan LAINER - 2:1
     
    88
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Jen pár minut před závěrečným hvizdem sudího Kolleggera si domácí navrátili zpět ztracené vedení. Rohový kop sice ještě brankou neskončil, neboť hlavičku Dabbura dokázal vychytat Kuster, nicméně Upamecano míč ještě následně odcentroval na bližší tyčku, kde už hlavička STEFANA LAINERA skončila v síti. Asistence: Dayotchanculle Upamecano.
     
    79
    Střídání v týmu FC Red Bull Salzburg: ze hřiště odchází Hwang Hui-čchan, přichází Valon Berisha.
    76. Thorsten RÖCHER - 1:1
     
    76
    Mattersburg právě vstřelil branku!
    Hosté vyučili svého soupeře z produktivity. Náhodná akce totiž skončila vyrovnávacím gólem. THORSTEN RÖCHER si navedl míč na vápno, odkud byl jeho pokus nejprve zablokován. Hostující záložník se ale dostal k míči znovu a tentokráte s pomocí nešťastné teče Stangla překonal marně se natahujícího gólmana Walkeho.
     
    74
    Střídání v týmu FC Red Bull Salzburg: ze hřiště odchází Xaver Schlager, přichází Konrad Laimer.
     
    72
    Střídání v týmu SV Mattersburg: ze hřiště odchází Markus Pink, přichází Patrick Bürger.
     
    67
    Střídání v týmu FC Red Bull Salzburg: ze hřiště odchází Fredrik Gulbrandsen, přichází Wamberto.
     
    59
    Hosté poprvé výrazněji vystrčili růžky dopředu. Na centr z pravé strany si naskočil na hranici malého vápna nejvýše jediný typický hrot Mattersburgu Pink, jenže hlavičku usměrnil jen nad břevno.
     
    56
    Střídání v týmu SV Mattersburg: ze hřiště odchází Michael Perlak, přichází Manuel Seidl.
    49. Takumi MINAMINO - 1:0
     
    49
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Teď už se domácí přece ujali zaslouženého vedení. TAKUMI MINAMINO se dostal po centru z pravé strany a po teči Gulbrandsena a obránce Malica k odraženému balónu a usměrnil ho z vyložené pozice přesně tam, kam potřeboval.
     
    43
    Na hřišti se přiostřuje. Jano (MTT) předvedl další ostrý zákrok a tentokráte sudí Kolleggeruž sahal do kapsičky pro žlutou kartu.
    38. dalekonosná střela Minamina
     
    38
    Tohle byl další pěkný dalekonosný pokus! Vyslal ho Minamino, jenže s fantastickým zákrokem se taktéž vytasil Kuster. Vstřelí Salzburg do poločasu vedoucí branku?
    31. chyba Mattersburgu, střela Dabbura mimo
     
    31
    Pořád se nedaří Salzburgu skórovat, ačkoli má šancí opravdu dost. Lainerův centr nedokázal odvrátit Malic ani jeho kolega za ním, který si dokonce dovolil zahrát malou domů. Málem to potrestal Dabbur, nebýt včasného vyběhnutí Kustera. Izraelec pálil nakonec ve skluzu vedle.
     
    24
    A také Dabbur nezamířil přesně, i když byl v celkem slušné pozici. Měl na střelbu poměrně dost času, jenže byl v poměrně velkém úhlu, takže jeho pokus nakonec skončil jen mimo. Mattersburg opravdu neví, kam dřív skočit.
     
    19
    A Minamino v další tutovce! Tentokráte si naběhl do šestnáctky na dlouhý balón, skvěle ale proti němu vystartoval z brány Kuster, jenž ho z blízkosti vychytal.
     
    16
    Střídání v týmu SV Mattersburg: ze hřiště odchází Alexander Ibser, přichází Mario Grgic.
    15. dobrá kombinace domácích
     
    15
    Další dobrá akce domácího celku, ale bez gólové tečky! Upamecano předal míč Samassekouvi, ten ho posunul do šestnáctky na Hwang Hui-čchana, jenž nakonec se štěstím dokázal vypálit, ale mířil jen těsně vedle.
     
    6
    Tohle byl moc hezky rozehraný rohový kop. Centr doletěl někam na pokutový puntík, kde byl osamocený Gulbrandsen. Ten se snažil z voleje vystřelit, každopádně nelehkou střelu poslal jen mimo. Brankář Kuster se po míči jen ohlédl.

    Patrik Sandev

    Branky: 49. Minamino, 88. Lainer, 90+1. Laimer – 76. Röcher

    Karty:   43. Jano (MTT)


    Střely na branku: 9:2. Střely mimo: 9:4. Rohy: 9:7. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 13:14.
    FC Red Bull Salzburg: Walke – Lainer, Upamecano, Čaleta-Car, Stangl – Samassekou, Schlager (74. Laimer) – Hwang Hui-čchan (79. Berisha), Dabbur, Minamino – Gulbrandsen (67. Wamberto)
    Náhradníci: Stankovic, Schwegler, Berisha, Leitgeb, Laimer, Sörensen, Wamberto

    SV BauWelt Koch Mattersburg: Kuster – Höller, Malic, Mahrer, Maksimenko – Jano, Sprangler – Röcher, Perlak (56. Seidl), Ibser (16. Grgic) – Pink (72. Bürger)
    Náhradníci: Seidl, Grgic, Farkas, Böcskör, Ertlthaler, Lovric, Bürger

    Rozhodčí: Kollegger – Steinacher, Höfler
    bahis siteleri