Třinec – K. Vary 7:0 (kon.) | Chomutov – Liberec 3:2 (1:0 po s.n.) | Olomouc – Sparta 3:2 (kon.)
Kometa Brno – Vítkovice 0:1 (1:2 po s.n.) | Zlín – Plzeň 1:2 (kon.) | Mountfield HK – Pardubice 8:2 (kon.)
Mladá Boleslav – Litvínov 3:4 (po pr.)
po s.n. (1:0)
Piráti Chomutov
3:2 (1:0, 0:2, 1:0 - 0:0)
Bílí Tygři Liberec
Neděle 18.09.2016, 15:30 • SD ARÉNA • Tipsport extraliga • 5. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    Vladimír RŮŽIČKA - 3:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Piráti Chomutov.
    Autorem vítězné branky je VLADIMÍR RŮŽIČKA.
     
    63:24
    Po střele Vladimíra Růžičky se puk dostal k Janu Ruttovi, který ale branku přestřelil. Puk následně spadl do brankoviště, ale Will si jej do branky nesrazil!
     
    61:33
    Šance i na druhé straně! David Kämpf se hnal sám na Romana Willa, kterého ale svým bekhendem nedokázal překonat!
     
    60:55
    Po neúspěšné akci domácích se do úniku dostali hosté. Puk před branku dostal jeden z hostů, kterému se ale nepovedlo přehodit beton Laca!
    47:36 Michal POLETÍN - 2:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    47:36
    Piráti právě vstřelili branku!
    Nyní to domácímu celku vychází! Střela od modré čáry byla pro Romana Willa těžká, ale nakonec jí vyrazil. Bylo to ovšem jen na hůl MICHALU POLETÍNOVI, jenž poslal kotouč do prázdné branky! Asistence: Michal Vondrka a Jan Rutta.
     
    46:27
    Obrovská šance. David Kämpf posílal puk z levého kruhu před branku na Petra Koblasu, jenž nastavoval hokejku. Willovi puk vypadl a následně jej zachytil na brankové čáře!
     
    46:06
    Za sekání ve středu ledové plochy je vyloučen Lukáš Krenželok. Domácí tak mají výbornou šanci na vyrovnání nynějšího stavu.
     
    44:06
    Po levém křídle následně ujel Mário Bližňák, jenž posílal puk k pravé tyčce. Jeho pokus ovšem skončil v rukavici slovenského brankáře!
    38:11 Vladimír SVAČINA - 1:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    38:11
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tato výhoda je bleskově využita! Branko Radivojevič si najel mezi kruhy a přihrávkou na levou stranu oslovil VLADIMÍRA SVAČINU. Ten na nic nečekal a z voleje se mu povedlo překonat bezmocně natahujícího brankáře! Asistence: Branko Radivojevič a Michal Bulíř.
     
    37:50
    Dalším vyloučeným Pirátem je Ondřej Dlapa, který na levé straně nedovoleně bránil projíždějícímu hráči.
     
    37:26
    Po následné akci Ivana Humla se bude vylučovat. Chomutovský útočník si najel do brankoviště, kam byl bránícími hráči natlačen. Trest ovšem inkasuje domácí střelec.
     
    37:13
    Michal Poletín vjel s pukem do pásma a posunul jej na levou stranu. Michal Vondrka zkoušel překonat Willa, ale ten si místo u své tyčky pohlídal!
     
    35:59
    Domácí budou hrát přesilovku. Tomáš Mojžíš v souboji za brankou povalil Davida Kašeho a inkasuje tak dvouminutový trest.
    31:16 Lukáš DERNER - 1:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    31:16
    Liberec právě vstřelil branku!
    Nyní už je vyrovnáno! Po nahození od modré čáry, které vyslal Jan Ordoš, si před branku skvěle sjel LUKÁŠ DERNER, kterému se tečí povedlo překonat bezmocného Laca. Tomu puk prošel mezi betony. Asistence: Jan Ordoš a Josef Mikyska.
     
    27:52
    Po kombinační hře vypálil Juraj Valach, jehož ránu Will vyrazil na levý kruh přímo před Petra Koblasu, který svou dělovkou přestřelil naprosto odkrytou branku!
     
    27:29
    Dvojnásobnou přesilovku si vyzkoušejí také domácí. Lukáš Derner jde na trestnou lavici za vysokou hůl.
     
    25:57
    Michal Vondrka se následně po pravé straně prodra do útoku, kde byl přidržován Martinem Ševcem. Ten míří opět na trestnou lavici, ačkoliv se mu to moc nelíbí.
     
    24:08
    A opět budou hrát přesilovku hosté. Brett Flemming zahrál vysokou holí v útočném pásmu, a tak uvidíme za deset sekund libereckou výhodu.
     
    22:18
    A následně přesilovka Liberce končí. Martin Ševc u mantinelu nevybíravě fauloval a jednoho z domácích poslal na hrazení.
     
    21:46
    Již ve čtyřech zahrozili domácí hokejisté. Vladimír Růžička ujel sám na Willa, kterého ale nyní střelou z levé strany nedokázal překonat!
     
    21:11
    Krásná kombinace byla zakončena přihrávkou Bulíře před branku. Tam byl Petr Jelínek, který svou střelou nepřekonal pozorného Laca!
     
    19:43
    A další dvě minuty. Piráti to budou mít na začátku druhé třetiny těžké. Juraj Valach se pokoušel vyhodit puk za branku Willa, ale poslal jen mimo ledovou plochu.
     
    19:31
    Dvěmi minuty je potrestán chomutovský Vladimír Růžička, který naprosto zbytečně krosčekoval libereckého hráče.
     
    17:50
    Michal Bulíř se rozjel proti slovenskému brankáři, ale střelou k levé tyčce netrefil branku! Stav tedy zůstává i nadále nezměněn!
     
    17:50
    Do úniku se dostal hostující Michal Bulíř, jemuž pod nohy padl jeden z domácích hráčů. Rozhodčí utkání hned nařídil trestné střílení!
     
    17:07
    Následně se u střídaček pošťuchovali David Kaše a Jan Ordoš. Oba kohouti inkasují dvouminutové tresty za hrubost. Hrát se bude čtyři na čtyři.
     
    11:22
    V závaru před brankou faulovalo chomutovský Ivan Huml, jenž sekáním posílá svůj celek do tří. Hosté mají půl minutky dvojnásobnou přesilu.
     
    10:36
    Dvě obrovské šance Štěpána Hřebejka! Nejdříve to zkoušel z pravé strany, odkud ovšem brankáře nepřekonal. Následně se hnal sám na Willa, ale trefil mu jen připravenou lapačku!
     
    09:56
    Následně se Pirátům nepovedlo dostat do útočného pásma. Jan Rutta ztratil puk a projíždějícího Stránského fauloval. Síly na ledě se vyrovnají.
     
    09:03
    Další snažení domácích. Ivan Huml vystřelil na branku z hranici kruhů, ale Will jeho pokus pokryl. Radim Šimek následně chomutovského forvarda fauloval. Putuje na trestnou lavici.
    08:50 Vladimír RŮŽIČKA - 1:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    08:50
    Piráti právě vstřelili branku!
    Po aktivitě hostů v útočném pásmu jdou do vedení Piráti! VLADIMÍR RŮŽIČKA dostal dlouhou přihrávku, kterou přijmul na modré čáře. Následně se dostal do samostatného úniku, který vyřešil střelou nad vyrážečku! Asistence: Dávid Skokan.
     
    03:50
    Branko Radivojevič dostal puk před branku, kde byl naprosto sám. V blízkosti národního kolegy se mu ovšem nepovedlo poslat puk za jeho záda!
     
    01:34
    Vladimír Svačina dostal puk mezi kruhy a ocitl se ve velké šanci. Liberecký forvard zakončoval do horní části branky, ale trefil jen rameno skvěle zasahujícího Laca!
    Marken.cz

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 9. V. Růžička (Skokan), 48. Poletín (Vondrka, Rutta), rozh. náj. V. Růžička – 32. Derner (Ordoš, J. Mikyska), 39. Svačina (Radivojevič, Bulíř)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Lukáš Krenželok (LIB)
    0:0   Michal Vondrka (CHM)
    2. série:
    0:0   Vladimír Svačina (LIB)
    1:0   Vladimír Růžička (CHM)
    3. série:
    1:0   Branko Radivojevič (LIB)


    Piráti Chomutov: J. Laco (Strmeň) – Rutta, Skinner, Flemming, Dlapa, Valach, Kudělka, Mrázek – Račuk, Huml (C), Vondrka – Skokan, V. Růžička, Tomica – Koblasa, Kämpf, Poletín – Hřebejk, Kaše, Šťovíček.
    Bílí Tygři Liberec: Will (Lašák) – R. Šimek, Ševc, Mojžíš, Derner, Plutnar, Vitásek, Pyrochta – Svačina, Bulíř, Radivojevič – Bartovič, Jelínek, L. Krenželok – J. Stránský, Bližňák, D. Špaček – Lakatoš, J. Mikyska, Ordoš.

    Rozhodčí: Hejduk, R. Svoboda – Lhotský, J. Svoboda.

    Diváci: 4 903
    bahis siteleri