Motor ČB – Frýdek-M. 5:2 (kon.) | Benátky n/J – Kadaň 8:3 (kon.) | Prostějov – Ústí n/L 3:4 (po pr.)
Havířov – Most 4:1 (kon.) | Kladno – Třebíč 3:4 (0:1 po s.n.) | Slavia – Jihlava 3:0 (kon.)
konec
Banes Motor České Budějovice
5:2 (0:1, 1:1, 4:0)
HC Frýdek-Místek
Středa 21.09.2016, 17:30 • Budvar aréna • Chance liga • 6. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:40
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor asi definitivně otáčí vývoj zápasu. Po krásné individuální akci se trefuje LUKÁŠ ŽÁLČÍK, který objel celou útočnou třetinu a po dlouhém slalomu prostřelil Šimbocha, který měl dokonale zakrytý výhled. Bez asistence.
     
    47:36
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Ve třetí třetině je na ledě jenom jedno mužstvo a chudák hostující brankář Šimboch, kterého nechávají spoluhráči pěkně na holičkách. Po rychlé akci si Škoda vyměnil kotouč s Babkou, ten si najížděl zprava a našel zpátky pod sebou rozjetého VLADIMÍRA ŠKODA, který mezi nohy hostujícího brankáře přidává čtvrtý gól. Asistence: Jakub Babka, Pavel Pýcha.
     
    45:13
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Uběhlo jen Dvacet čtyři vteřin a domácí se radují znovu. Fillmanovo nahození bylo sraženo, na brankovišti dobře zapracoval MILOSLAV ČERMÁK, jenž si našel kotouč a pohotově jej poslal do odkryté branky. Asistence: Mitch Fillman.
     
    44:49
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Tlak Motoru se ve 45. minutě přetavil v druhý gejzír radosti v Budvar aréně. Jihočeši přidali na důrazu a bojovnosti, což deklaroval Jakub Suchánek, jenž vyhrál souboj v rohu kluziště, poslal přihrávku na JAKUBA BABKU, který zblízka pohotově a přesně usměrnil kotouč. Asistence: Jakub Suchánek.
     
    38:22
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Hosté zase vedou a potřetí dnes skóruje VÍT CHRISTOV, z toho podruhé do správné branky. Dvacet devět vteřin po domácím vyrovnání Meidl našel přesným pasem nekrytého Christova, který mezi nohy Gáby odčinil svůj vlastní gól. Asistence: Radek Meidl.
     
    37:53
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Christov pálí na všechny strany! Frýdeckomístecký útočník skóre otevřel a na konci druhé části také prolomil českobudějovické trápení v zakončení. Čermák vyslal do úniku LUKÁŠE KVĚTONĚ, jehož nájezd ale Šimboch zastavil. Dojíždějící Vít Christov si ale nešikovně bruslí kopl kotouč do branky, za což dostal od svého brankáře pořádnou ránu do stehna. Bez asistence.
     
    05:12
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Slezané se šťastně dostávají do vedení. Chmielewského přihrávka zpoza branky se odrazila možná od bruslí VÍTA CHRISTOVA a obloučkem zapadla do růžku Gábovy svatyně. Hostující forvard až se zpožděním zjistil, že vlastně vstřelil první gól dnešního duelu. Asistence: Aron Chmielewski, Štěpán Jeník.
    Marken.cz

    Pavel Kortus ml.

    Branky a nahrávky: 38. Květoň, 45. Babka (Suchánek), 46. Čermák (Fillman), 48. Škoda (Babka, Pýcha), 54. Žálčík – 6. Christov (Chmielewski, Jeník), 39. Christov (R. Meidl)


    Banes Motor České Budějovice: Gába (Bláha) – Fillman, Žovinec, Pavlin, Pýcha, Suchánek, Vráblík, Mazanec – Čermák, Pajič, Květoň (C) – Nouza, Rob, Chovan – Žálčík, Esposito, Heřman – Šulek, Škoda, Babka.
    HC Frýdek-Místek: Šimboch (Daneček) – Kania, Roupec, Jeník, Adámek, Michal Roman, Matyáš, Jank, L. Doudera – Luka, Klimša, Chmielewski – Kanko, T. Káňa (C), Christov – O. Kovařčík, Jaroš, Miloš Roman – R. Meidl, Franek.

    Rozhodčí: Bejček – Beneš, Štofa

    Diváci: 5260
    bahis siteleri