Swansea – Manchester City 1:2 (kon.) | Northampton – Manchester Utd. 1:3 (kon.) | Tottenham – Gillingham 5:0 (kon.)
konec
Tottenham Hotspur
5:0 (1:0)
Gillingham FC
Středa 21.09.2016, 21:00 • White Hart Lane, London • Anglický Ligový pohár • 3. kolo
Předzápasové kurzy
    68. LAMELA - 5:0
     
    68
    Tottenham právě vstřelil branku!
    Ten chlapík si branku zaslouží! ERIK LAMELA konečně dává gól po dvou asistencích, takže kanadskými body řečeno – dnes to má Argentinec 1+2. Po zhruba desetimetrovém pasu nechtěl Janssen dát za každou cenu branku, ale přemýšlel u hry a viděl po své levici právě Lamelu, který přízemní střelou na vzdálenější tyč překonal Nelsona již popáté!
    65. ONOMAH - 4:0
     
    65
    Tottenham právě vstřelil branku!
    Tottenham je prostě všude. Tak dlouho se Gillingham snažil o to, aby prošel přes střed hřiště, ale tam bylo ucpané jako na D1. Následně ukázal Lamela přehled o hře, našel JOSHE ONOMAHA, který dobře umístěnou střelou k pravé tyči zvýrazňuje vedení bílých. Tohle byla ukázka jednoduchosti a dobrého fotbalového myšlení asistenta a autora branky.
    51. JANSSEN - 3:0
     
    51
    Tottenham právě vstřelil branku!
    Tak tohle je voda na mlýn Suprs. VINCENT JANSSEN proměňuje pokutový kop na opačnou stranu než, na kterou mířil Nelson. Předtím předvedli krásnou akci Eriksen a Lamela. Právě druhý jmenovaný byl podražen ve vápně!
    48. ERIKSEN - 2:0
     
    48
    Tottenham právě vstřelil branku!
    Tak tohle vypadalo moc hezky. White Hart Lane podruhé tleská CHRISTIANU ERIKSENOVI, který po krásném ťukecu s Lamelou, jenž si k sobě přitáhl hráče a poté vyslal zmíněného spoluhráče do boje, dává druhou branku tohoto utkání. Dánský hráč se ještě podíval na brankáře Nelsona a posléze poslal míč za záda tohoto muže.
    31. ERIKSEN - 1:0
     
    31
    Tottenham právě vstřelil branku!
    Zrovna jsem chtěl říci, že Tottenhamu chybí jednoduchost v zakončení, ale CHRISTIAN ERIKSEN mě přesvědčil o opaku. Vypadalo to, že Spurs budou hrát opět kombinačně, ale Gillingham a jeho fanoušky překvapil jeden z hráčů, který se mi zatím hodně líbí. Dánský fotbalista na nic nečekal, vsadil na razanci a výsledkem je projektil, jenž přistál v levém rohu branky hostů. Jak ten fotbal je občas jednoduchý. Brankář Nelson neměl šanci reagovat na tuto střelu.

    Vít Muzikář

    Branky: 31. Eriksen, 48. Eriksen, 51. Janssen (pen.), 65. Onomah, 68. Lamela

    Karty:   43. Onomah (TOT)


    Držení míče: 60 % : 40 %.
    Střely na branku: 12:0. Střely mimo: 15:4. Rohy: 3:2. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 7:8.
    Tottenham Hotspur: Vorm – Trippier, Wimmer, Carter Vickers, Davies (81. Walkes) – Winks, Carrol, Onomah, Eriksen (60. N´Koudou), Lamela – Janssen (75. Edwards)
    Náhradníci: Walkes, N´Koudou, Vertonghen, Edwards, Whiteman, Wanyama, Heung-Min Son

    Gillingham FC: Bond (16. Nelson) – Jackson, Ehmer, Oshilaja, Konchesky – Dack (80. Knott), Byrne, Wright, Emmanuel -Thomas´(60. Wagstaff) – Osadebe, McDonald
    Náhradníci: List, Donnelly, Oldaker, Nelson, Knott, Pask, Wagstaff

    Rozhodčí: Coote – Lugg, George (všichni Anglie)
    bahis siteleri