Swansea – Manchester City 1:2 (kon.) | Northampton – Manchester Utd. 1:3 (kon.) | Tottenham – Gillingham 5:0 (kon.)
konec
Tottenham Hotspur
5:0 (1:0)
Gillingham FC
Středa 21.09.2016, 21:00 • White Hart Lane, London • Anglický Ligový pohár • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    80
    Poslední střídání Tottenhamu je tady. Davies dnes nebyl vůbec špatný na levé straně obrany Spurs. Nahradí ho Walkes. Na druhé straně má dohráno Dack, na hřiště se podívá Knott.
     
    75
    Janssen končí v dnešním zápase, ale není to kvůli zdraví. Nahrazuje ho Edwards.
    68. LAMELA - 5:0
     
    68
    Tottenham právě vstřelil branku!
    Ten chlapík si branku zaslouží! ERIK LAMELA konečně dává gól po dvou asistencích, takže kanadskými body řečeno – dnes to má Argentinec 1+2. Po zhruba desetimetrovém pasu nechtěl Janssen dát za každou cenu branku, ale přemýšlel u hry a viděl po své levici právě Lamelu, který přízemní střelou na vzdálenější tyč překonal Nelsona již popáté!
    65. ONOMAH - 4:0
     
    65
    Tottenham právě vstřelil branku!
    Tottenham je prostě všude. Tak dlouho se Gillingham snažil o to, aby prošel přes střed hřiště, ale tam bylo ucpané jako na D1. Následně ukázal Lamela přehled o hře, našel JOSHE ONOMAHA, který dobře umístěnou střelou k pravé tyči zvýrazňuje vedení bílých. Tohle byla ukázka jednoduchosti a dobrého fotbalového myšlení asistenta a autora branky.
     
    61
    Carter Vickers předvedl výbornou obrannou práci, která byla založená na dobrém pohybu a rychlosti stopera domácích. Jenže je tady volný přímý kop z dobré pozice pro hosty. Posléze Gillingham střídá. Odchází Emmanuel Thomas, přichází Wagstaff.
     
    60
    A to bylo to poslední, co nám dnes ukázal Eriksen. Troufnu si tvrdit, že nejlepší hráč utkání. Byl to chlapík, který se nám tady šedesát minut staral o zábavu a výsledkem byly dvě trefy. I na té třetí měl Dán určitou zásluhu, protože on přihrál na Lamelu, který byl faulovaný ve vápně. Přichází Francouz N´Koudou.
    51. JANSSEN - 3:0
     
    51
    Tottenham právě vstřelil branku!
    Tak tohle je voda na mlýn Suprs. VINCENT JANSSEN proměňuje pokutový kop na opačnou stranu než, na kterou mířil Nelson. Předtím předvedli krásnou akci Eriksen a Lamela. Právě druhý jmenovaný byl podražen ve vápně!
    48. ERIKSEN - 2:0
     
    48
    Tottenham právě vstřelil branku!
    Tak tohle vypadalo moc hezky. White Hart Lane podruhé tleská CHRISTIANU ERIKSENOVI, který po krásném ťukecu s Lamelou, jenž si k sobě přitáhl hráče a poté vyslal zmíněného spoluhráče do boje, dává druhou branku tohoto utkání. Dánský hráč se ještě podíval na brankáře Nelsona a posléze poslal míč za záda tohoto muže.
     
    43
    Je tady první žlutá karta zápasu. Onomah šel zbytečně do souboje s Oshilajou nohou napřed a protihráč to pořádně schytal. Trošku klukovina hráče domácích.
    31. ERIKSEN - 1:0
     
    31
    Tottenham právě vstřelil branku!
    Zrovna jsem chtěl říci, že Tottenhamu chybí jednoduchost v zakončení, ale CHRISTIAN ERIKSEN mě přesvědčil o opaku. Vypadalo to, že Spurs budou hrát opět kombinačně, ale Gillingham a jeho fanoušky překvapil jeden z hráčů, který se mi zatím hodně líbí. Dánský fotbalista na nic nečekal, vsadil na razanci a výsledkem je projektil, jenž přistál v levém rohu branky hostů. Jak ten fotbal je občas jednoduchý. Brankář Nelson neměl šanci reagovat na tuto střelu.
     
    16
    Tak tohle je nepříjemné. Při výkopu od vlastní branky si zřejmě Bond natáhl sval a v tomto utkání nemůže pokračovat. Brankář Gillinghamu ukazoval, že to asi dál nepůjde. Vyžádal si ošetření. Do branky tak musí Nelson, který je nerozcvičený.

    Vít Muzikář

    Branky: 31. Eriksen, 48. Eriksen, 51. Janssen (pen.), 65. Onomah, 68. Lamela

    Karty:   43. Onomah (TOT)


    Držení míče: 60 % : 40 %.
    Střely na branku: 12:0. Střely mimo: 15:4. Rohy: 3:2. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 7:8.
    Tottenham Hotspur: Vorm – Trippier, Wimmer, Carter Vickers, Davies (81. Walkes) – Winks, Carrol, Onomah, Eriksen (60. N´Koudou), Lamela – Janssen (75. Edwards)
    Náhradníci: Walkes, N´Koudou, Vertonghen, Edwards, Whiteman, Wanyama, Heung-Min Son

    Gillingham FC: Bond (16. Nelson) – Jackson, Ehmer, Oshilaja, Konchesky – Dack (80. Knott), Byrne, Wright, Emmanuel -Thomas´(60. Wagstaff) – Osadebe, McDonald
    Náhradníci: List, Donnelly, Oldaker, Nelson, Knott, Pask, Wagstaff

    Rozhodčí: Coote – Lugg, George (všichni Anglie)
    bahis siteleri