Walldorf – Darmstadt 1:0 (kon.) | Hannover – Düsseldorf 6:1 (kon.) | Heidenheim – Wolfsburg 0:1 (kon.)
Fürth – Mohuč 2:1 (kon.) | Norimberk – Schalke 2:3 (kon.) | Kolín nad Rýnem – Hoffenheim 2:1 (po pr.)
Bayern – Augsburg 3:1 (kon.) | Dortmund – Union Berlín 1:1 (3:0 po pen.)
konec
FC Astoria Walldorf
1:0 (1:0)
SV Darmstadt 98
Středa 26.10.2016, 18:30 • Dietmar-Hopp-Sportpark (Walldorf) • Německý pohár • 2. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Já se s vámi loučím a přeji příjemný zbytek večera. (20:32:42)
     
    Statistiky dnešního utkání

    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 7:6.
    Střely mimo: 11:8.
    Rohy: 5:6.
    Ofsajdy: 1:5.
    Fauly: 12:18.
     
    Senzace je na světě. Domácí fanoušci se radují z postupu do třetího kola německého poháru. Tým z regionální ligy vyřadil prvoligový Darmstadt.

    Walldorf hrál velmi ofenzivně především v prvním poločase, kdy vstřelil i jedinou branku zápasu. Nico Hillenbrand je hrdinou svého týmu, když po jeho brance postupuje tým do třetího kola. Ve druhém poločase se tlačili více do zakončení hosté, ale žádnou ze svých šancí nevyužili.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Po faulu rozehrávali hosté volný přímý kop z třiceti metrů. Míč zakroutil na branku Marcel Heller, ale Rennar byl u tyče připravený.
     
    90+2
    Domácí šetřili čas na polovině soupeře. Carl ale vzal míč pro sebe a ještě se vydal do vápna. Míč mu však bere Sulu a hosté budou mít ještě šanci.
     
    90+1
    Už v nastaveném čase přilétl do vápna přesný centr na zadní tyč, kde byl osamocený Bezjak, ale ve skluzu nedokázal zakončit do branky.
     
    90
    V poslední minutě řádné hrací doby se dostal k míči Heller. Na pravé straně přetlačil soupeře, ale ten mu vypíchl míč za postranní lajnu.
     
    89
    Do vápna domácího celku chodí jeden centr za druhým , ale nyní se po zisku míče dostal do úniku Marcel Carl, který došel téměř až do vápna. Střelou na zadní tyč chtěl potvrdit postup, ale netrefil zařízení.
     
    88
    Opět bylo před Rennarem rušno. Colak se dokonce skácel k zemi po souboji a fanoušci hostů si přáli pokutový kop, ale rozhodčí je blízko a penalta nebude.
     
    87
    Domácí stále odolávají útokům soupeře. Nyní navíc zavezl míč až na útočnou polovinu Carl a ušetřil pro domácí drahocenné vteřiny.
     
    86
    Domácí stále drží překvapivý výsledek nad bundesligovým soupeřem. Ten se v posledních minutách dostal do šancí, ale nemůže vstřelit branku.
     
    85
    Střídání v týmu FC Astoria Walldorf: ze hřiště odchází Meyer, přichází Straub.
    83. Šance hostů na vyrovnání
     
    83
    Velká šance na druhé straně. Na pravé straně vápna zasekl míč před brankovou lajnou Heller, který hledal na druhé tyči Colaka. Před ním zázračně míč odklidil Kizilyar.
     
    82
    Střídání v týmu FC Astoria Walldorf: ze hřiště odchází Hillenbrand, přichází Haas.
     
    81
    Domácí mohli rozhodnout. Na hranici vápna se dostal k odraženému míči Meyer, ale netrefil míč čistě a po teči jednoho z bránících je tu jen rohový kop.
     
    80
    Střídání v týmu FC Astoria Walldorf: ze hřiště odchází Schön, přichází Hellmann.
     
    79
    Střídání v týmu SV Darmstadt 98: ze hřiště odchází Schipplock, přichází Stroh-Engel.
     
    78
    Mohlo být před Rennarem zle, ale rozhodčí píská nedovolený zákrok hostujícího útočníka před vápnem. Jürgem Rennar může tak v klidu rozehrát.
     
    77
    Pohledná akce domácího celku po pravém kraji. Hillenbrand se uvolnil k centr, ale ve vápně nenašel žádného spoluhráče.
     
    75
    Volný přímý kop z nadějné pozice poslal do vápna Schön. Míč si však sebral ze vzduchu Esser. Rychle rozehrál, ale Schipplock přišel na středové lajně.
     
    74
    O ojedinělou akci domácích se postaral Marcel Carl, který byl navíc faulován a zůstává na trávníku. Po chvíli se však zvedá a bude pokračovat ve hře.
     
    73
    Domácí se již zatahují více do defenzivy. Nyní ale mohl rychle rozehrát Kern, který hledal rozběhnutého Carla. Ten však míč nezpracoval.
     
    71
    Velmi rychlá akce po levé straně. Heller centroval na zadní tyč, kde z první pálil jen nad branku znovu Schipplock.
     
    70
    Po nepovedeném rohovém kopu se domácí dostali do rychlého protiútoku. Po přihrávce Meyera mohl pálit Carl, ale jeho střela končí vedle pravé tyče.
     
    69
    Střídání v týmu SV Darmstadt 98: ze hřiště odchází Niemeyer, přichází Vrančić.
     
    68
    Hostům se krátí čas na vyrovnání. Nyní to je jen něco přes dvacet minut. Dostávají se častěji do vápna, ale žádnou vyloženou šanci si nepřipsali.
     
    66
    Colak jen sklepával míč ze obranu, kde se nacházel Roman Bezjak. Ten byl však u míči o trochu později než domácí brankář.
     
    65
    Zbytečný faul Svena Schipplocka při napadání. Hostující útočník tak dal možnost domácímu týmu získat rozehrávku z klidové pozice.
     
    64
    Z rohového kopu se dostal k hlavičce Meyer. Esser si vyběhl pro míč, ale ten byl na hlavě Meyera, který nedal branku z vyložené pozice.
     
    63
    Velmi nebezpečná akce také na druhé straně. Na hranici vápna se opřel do střely po přistrčení Andreas Schön a jen s lehkou tečí míří míč vedle branky.
     
    62
    Dvojice hráčů v oranžových dresech číhala na míč na obranou, ale Colak si nepohlídal ofsajdovou linii a musí odevzdat míč.
     
    61
    I po hodině hry stále vedou domácí nad bundesligovým soupeřem o jednu branku. Navíc se hostům nedaří ani vytvořit si tlak. Po zpětné přihrávce nyní pálil Gondorf, ale ani jeho pokus neprošel až k brankáři.
     
    60
    Nebezpečná střela po odraženém míči na hranici vápna. Schipplock se dostal k míči a na nic nečekal poslal míč směr brána. Jeho pokusu ale chyběla přesnost.
     
    58
    Naopak na druhé straně došlo k zakončení. Přetažený centr našel Meyera, který ještě kličkou nechal projet soupeře skluzem. Druhý obránce mu ale do střely přece jen vletěl a zblokoval ránu.
     
    57
    Domácí to přehnali s kombinací na své vlastní polovině a přišli o míč. Schipplock však ve vápně nic nevymyslel a nedokázal se dostat ke střele.
     
    56
    Na zadní tyči se se štěstím dostal k míči hostující Antonio-Marco Colak, ale jeho střela byla zblokovaná a míč končí mimo branku.
     
    54
    Hosté ani ve druhém poločase příliš nepřitlačili na soupeře. Nyní však přiletěl nebezpečný centr do šestnáctky, ale Colak netrefil vůbec míč.
     
    53
    Po rohovém kopu domácího týmu se dostal do zakončení na přední tyči Meyer, ale v tísni stihl míč tečovat jen mimo tři tyče. Esser je bez práce.
     
    52
    Dlouhý nákop na Hellera musel likvidovat Kizilyar společně s Rennarem. Domácí brankář nakonec odkopl míč až na polovinu hostů.
     
    51
    Následná akce hostů končí dalším ofsajdem. Schipplock sice jen stál za obranou, ale poté se zapojil do hry a domácí mohou rozehrávat z klidné pozice.
     
    50
    Domácí tým nastoupil do druhého poločasu aktivně, ale po ztrátě ve středu pole se mohl do útoku zapojit střídající Bezjak. Jeho kličku ale Pellowski přečetl.
     
    48
    Na pravém kraji se uvolnil až do vápna Hillenbrand, který našel na středu vápna Carla. Ten však míč ztratil pod nohama a následně střílel jen do obránce.
     
    47
    Domácí hráči rozehráli druhou polovinu zápasu. Ihned ale ztrácí míč a do nebezpečné šance se dostal ve vápně Heller, který hledal zpětnou přihrávkou spoluhráče, ale žádného nenašel.
     
    46
    Střídání v týmu SV Darmstadt 98: ze hřiště odchází Obinna, přichází Bezjak.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 19:31.
     
    Velmi překvapivý výsledek prvního poločasu. Bundesligový Darmstadt měl příležitosti především v úvodu zápasu. Poté ale převzali otěže zápasu domácí a po výborném výkonu jsou ve vedení. Zatím o jedinou branku utkání se postaral Nico Hillenbrand, který předskočil obránce a umístil centr do branky.
     
    45
    První poločas skončil.
     
    45
    V závěru poločasu se dostal míč na kopačku Kiermeiera. Ten si chtěl obhodit obránce, ale to mu nevyšlo. Míč se však dostal na levou stranu, kde byl připravený k centru Meyer. Jeho centr byl sražen na autové vhazování.
     
    44
    Minutu před pauzou si navedl míč do středu pole Marcus Meyer. Vystřelil mezi nohama obránce a míč končí v boční síti. Esser jen kontroloval balon, který šel mimo branku.
     
    43
    Opět zastavila Colaka píšťalka rozhodčí. Hostující snajpr se už znovu hnal za obranu, ale musí odevzdat míč pro ofsajd.
     
    42
    Darmstadt měl velké problémy s udržením Carla před vápnem. Nakonec se to domácímu útočníkovi nepodařilo, když byl proti čtyřem.
     
    41
    Závěr poločasu se blíží a domácí stále ve vedení. I po nepříjemném centu z levé strany před Rennara. Právě domácí brankář si stáhl míč ze vzduchu.
     
    39
    Walldorf měl problémy s rozehrávkou na své polovině. Hosté výborně napadali a podařilo se jim získat míč. Z hranice vápna napřáhl Schipplock, ale trefil jen obránce před sebou.
     
    38
    Rohový kop domácích odvrátil na další pokus od rohového praporku Sulu. Druhý roh v řadě již končí v náručí Michaela Essera.
     
    37
    Hosté se neprosadili a do útoku už znovu míří domácí. Z levé strany přilétl na hranici vápna nebezpečný míč, který Carl otřel o obránce.
     
    35
    Favorité zápasu z Darmstadtu chtějí rychle vyrovnat, ale centr před branku s přehledem odklidil Nyenty.
    33. HILLENBRAND - 1:0
     
    33
    Walldorf právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do vedení! Euforie na domácím stadionu! Na levé straně se uvolnil Marcus Meyer, který naservíroval míč před Essera. Tam předskočil obránce NICO HILLENBRAND, který posílá domácí do vedení.
     
    32
    Na levé straně se uvolnil Heller. Byl v dobrém náběhu do volného prostoru, ale přihrávka na něj byla příliš prudká a míč končí až u Rennara.
     
    31
    Voctor Obinna byl důrazný při souboji o míč, ale následně si ho předkopl příliš před sebe a Pellowski tak může rozehrávat.
     
    29
    Míč je v síti, ale až po odpískání. Colak si pomohl faulem při převzetí míče. Poté ale ještě přehodil brankáře a míč končí v síti, ale branka nemůže platit.
     
    28
    Po faulu na Meyer domácí rozehrávali volný přímý kop, ale centr do šestnáctky nenašel nikoho v modrém a do protiútoku mohli jít hosté.
     
    27
    Další střelecký pokus domácího týmu. Z nepřipravené pozice pálil Timo Kern, ale ani jeho pokus nešel mezi tři tyče.
     
    26
    Klub, který hraje jen regionální německou ligu ustál úvodní tlak a nyní je vyrovnaným soupeřem. DO útoku šel opět Meyer, ale byl zastaven ještě před vápnem.
     
    25
    První vážná akce před Esserem. Centr z pravé strany mířil na osamoceného Carla. Ten se však k hlavičce nedostal před výborný zákrok Sulua.
     
    24
    Colak sice zvítězil v hlavičkovém souboji, ale jeho sklepnutý míč nikdo ze spoluhráčů neměl k sobě blízko. Po nepřesné rozehrávce Nyentyho však mohou útočit opět hosté.
     
    23
    Rychlá akce domácího celku doputovala až k Carlovi, který z hranice vápna vypálil po zemi k tyči. Střela však byla nepříliš prudká a Eser v pohodě sebral míč ze země.
     
    21
    Jonas Kiermeier musel být v pohotovosti. Na levé straně se do vápna hnali rovnou dva hráči hostů, ale domácí obránce si s tlakem poradil.
     
    20
    Antonio-Marco Colak se tlačil před obránce, ale přihrávka na něj byla příliš pomalá a autor hattricku z předešlého kola byl v ofsajdu.
     
    19
    Další nepříjemnosti před Esserem. Na levé straně fauloval Holland a všichni hráči se nahrnuli do vápna, ale centr byl přetažený.
     
    18
    Michael Esser musel opět zasahovat. Z velké dálky poslal navštívenku Mercus Meyer. Míč však šel jen do středu branky a Esser tak neměl těžkou úlohu.
     
    17
    Nebezpečí před Esserem. Z levé strany přilétl centr z volného přímého kopu, ale Sulu společně s Miloševićem si poradili.
     
    16
    Jerome Gondorf se už už rozbíhal do samostatného úniku, ale přihrávka na něj byla příliš dlouhá a k míči měl blíže domácí brankář.
     
    14
    Dlouho trvalo domácím než se opět podívali na útočnou polovinu, ale neohřáli se tam příliš dlouho. Po ztrátě před vápnem Carla musí zpět do obrany.
     
    13
    Kizilyar fauloval třicet metrů od své branky a vyrobil tak přiležitost pro hosty. Centr na zadní tyč měl najít Hellera, ale domácí obrana si poradila.
     
    11
    Třetí rohový kop v krátkém čase pro hosty. Nyní už se k hlavičce protlačil Colak, ale míč končí vysoko nad brankou.
     
    10
    Bundesligový celek měl v úvodní desetiminutovce jasnou převahu. Z dalšího rohového kopu poslal míč před Rennara Gondorf, ale ani nyní z toho nevzniklo zakončení.
     
    9
    Opět se hnali hosté do rychlého protiútoku. Nyní ale předběhl Schipplocka Pellowski a sebral mu míč. Domácí mohou na malou chvíli uklidnit obranu.
     
    8
    Rozehrávku od rohového praporku si s přehledem pohlídal Jürgen Rennar a nenechal tak hosty zakončovat.
     
    7
    Darmstadt si vytvořil hned v úvodu zápasu tlak na branku. Heller hledal ve vápně centrem Colaka, ale na posledních chvíli před útočníkem hostů odvrátil míč na rohový kop Nyenty.
     
    6
    Sven Schipplock byl aktivní v napadání rozehrávky domácího týmu. Vybojoval míč dvacet metrů od branky. Ještě posunul míč na levou stranu, kde byl osamocený Colak, ale ten z vyložené pozice nedal míč kolem brankáře do sítě.
     
    5
    Je tu první střela zápasu. Z dobrých třiceti metrů poslal míč na branku Andreas Schön. Esser byl připravený a chytá balon.
     
    4
    Velmi dlouhá nahrávka až do vápna domácího týmu. Tam si před dotírajícím Schipplockem poradila dvojice obránců.
     
    3
    Také domácí tým se poprvé dostal na útočnou polovinu. Marcus Meyer byl už dokonce i ve vápně, ale z velkého úhlu poslal centr jen za branku.
     
    2
    Hostující hráči v oranžových dresech rozehráli ze středového půlkruhu úvodní poločas zápasu. Höhn ihned nakopával míč do útoku, ale Colak byl obsazen.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Hlavní rozhodčí přivádí základní jedenáctky na hrací plochu. Druhé kole německého poháru tak může za několik okamžiků začít.
     
    Úvodní sestavy:

    FC Astoria Walldorf: Rennar – Kiermeier, Nyenty, Kizilyar, Pellowski – Polat, Kern – Hillenbrand, Schön, Meyer – Carl
    Náhradníci: Straub, Becker, Geist, Hofmann, Haas, Hellmann, Wieszolek

    SV Darmstadt 98: Esser – Höhn, Milošević, Sulu, Holland – Heller, Niemeyer, Gondorf, Obinna – Colak, Schipplock
    Náhradníci: Vrančić, Fedeckij, Stroh-Engel, Bezjak, Olijnik, Jungwirth, Berezovskij

    Rozhodčí: Steinhaus – Schult, Unger (vš. Německo).
     
    Klub, který hraje jen regionální ligu Astoria Walldorf se střetne ve druhém kole německého poháru s bundesligovým Darmstadtem.

    Walldosf dokázal v prvním kole vyřadit po prodloužení tým z druhé německé Bundesligy Bochum 4:3. Darmstadt měl o mnoho lečí cestu prvním kolem. Na půdě Bremeru si zastřílel a dal domácímu týmu rovnou sedm branek. Hned hattrickem přispěl k vysoké výhře Antonio-Mirko Colak, který je tak v čele tabulky střelců třeba i s Robertem Lewandowskim z Bayernu Mnichov.
     
    Krásný středeční podvečer, vítám všechny příznivce fotbalu. Německý pohár pokračuje druhým kolem a v něm se zaměříme na FC Astoria Walldorf, který na svém stadionu přivítá SV Darmstadt 98.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.

    Vít Schück

    Branky: 33. Hillenbrand


    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 7:6. Střely mimo: 11:8. Rohy: 5:6. Ofsajdy: 1:5. Fauly: 12:18.
    FC Astoria Walldorf: Rennar – Kiermeier, Nyenty, Kizilyar, Pellowski – Polat, Kern – Hillenbrand (82. Haas), Schön (80. Hellmann), Meyer (85. Straub) – Carl
    Náhradníci: Straub, Becker, Geist, Hofmann, Haas, Hellmann, Wieszolek

    SV Darmstadt 98: Esser – Höhn, Milošević, Sulu, Holland – Heller, Niemeyer (69. Vrančić), Gondorf, Obinna (46. Bezjak) – Colak, Schipplock (79. Stroh-Engel)
    Náhradníci: Vrančić, Fedeckij, Stroh-Engel, Bezjak, Olijnik, Jungwirth, Berezovskij

    Rozhodčí: Steinhaus – Schult, Unger (vš. Německo)
    bahis siteleri