Orange 20 – Banská Bystrica 1:3 (kon.)
konec
HK Orange 20
1:3 (0:1, 1:1, 0:1)
HC´ 05 Banská Bystrica
sk Čtvrtek 10.11.2016, 18:00Tipos Extraliga (SR) • 18. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Banská Bystrica v dnešnom zápase nepodala práve najlepší výkon, no napriek tomu si z Piešťan odnáša cenné tri body. Vďaka ním sa dostáva na čelo tabuľky s trojbodovým náskokom pred druhými Košicami. Slovenskí mladíci dnes podali sympatický výkon, no napriek tomu prehrali 1:3. Hrdinom zápase sa stal jednoznačne Tomáš Surový, ktorý zaznamenal svoj prvý hattrick v tejto sezóne a najväčšou mierou tak prispel k banskobystrickému triumfu. Ja vám ďakujem za pozornosť a prajem ešte pekný večer. (20:17:52)
     
    Koniec zápasu.
    59:36 SUROVÝ - 1:3
     
    59:36
    Banská Bystrica dala gól!
    Je rozhodnuté, domáci hrali vabank, no inkasujú tretí gól v dnešnom stretnutí. Dávid Buc našiel na modrej čiare TOMÁŠA SUROVÉHO a ten cez brániaceho Olivera Košeckého skompletizoval hattrick. Asistencie: Dávid Buc a Branislav Kubka.
     
    58:50
    Domáci sa zatiaľ nevedia dostať k streleckému pokusu. Vladimír Mihalik pritlačil puk k mantinelu a napokon rozhodcovia prerušujú hru. Vhadzovať sa bude v útočnom pásme HK Orange 20.
     
    58:04
    Domáci hokejisti získali útočné pásmo a Ernest Bokroš si zobral oddychový čas. Navyše, sťahuje z hry aj brankára, a tak mladíci budú hrať v šestici.
     
    57:38
    A ďalší strelecký pokus v podaní Tya Wisharta. Ten prudko vystrelil od modrej čiary, no mieril len do betónov brankára Romana Durného.
     
    57:03
    Ty Wishart šikovne nahadzoval puk pred domácu bránu. Až dvaja hráči hostí sa snažili jeho strelu tečovať, no ani jednému z nich sa to nepodarilo.
     
    56:32
    Hrá sa pomerne dlho bez prerušenia. Domácim hokejistom čas rýchlo uteká a zatiaľ to nevyzerá to, že by si vytvorili nejaký záverečný tlak.
     
    55:20
    Do náznaku šance sa dostal Marek Sloboda, ktorý dostal prihrávku spoza brány. Nebol však v dobrej pozícii a jeho strele chýbala presnosť.
     
    54:52
    Hra je opäť prerušená, tentokrát po ofsajde hostí. Do konca tretej tretiny ostáva ešte približne päť minút. Dokážu domáci hokejisti ešte vyrovnať?
     
    54:22
    Lukáš Žiak sa dostával do veľkej šance. V poslednej chvíli ale skvele zapracoval Tomáš Surový, ktorý ho zozadu čistým spôsobom odzbrojil.
     
    53:35
    Od modrej čiary pálil opäť obranca Branislav Kubka. Tentokrát trafil puk len do zadného mantinelu, a tak z toho prakticky nič nebolo.
     
    52:47
    Aktivita mladíkov sa akoby trošku vytratila. Hostia zatiaľ kontrolujú priebeh hry a držia svoje jednogólové vedenie, ktoré im zabezpečil Tomáš Surový.
     
    52:17
    Roman Durný musel zasahovať po strele z veľkej diaľky. Jeden z banskobystrických obrancov to ale zahral umne a vybojoval aspoň útočné pásmo.
     
    51:35
    Mladíkom táto presilová hra zatiaľ príliš nevychádza. Ani tentokrát neprekročili útočnú modrú čiaru v rámci pravidiel, a tak sa bude vhadzovať v strednom pásme.
     
    50:50
    Vo vlastnom oslabení sa dostal k strele obranca Branislav Kubka. Ten vystrelil veľmi tvrdo, ale ani tento jeho projektil neskončil za chrbátom Romana Durného.
     
    50:22
    Domáci sa zatiaľ nedokázali usadiť v útočnej tretine. Ani táto akcia sa úspešne neskončila, keďže ju zastavil hvizd čiarového rozhodcu.
     
    49:40
    Mladíci dostávajú výhodu presilovej hry. Na modrej čiare totiž stratil puk Dávid Buc a následne podrazil jedného z domácich hráčov.
     
    48:45
    Na druhej strane sa dostal do šance Matej Murín, no trafil len dobre postaveného banskobystrického brankára. Ten vyráža puk do bezpečia.
     
    48:19
    Do streleckého pokusu sa dostal Matej Češík. Jeho strelu z medzi kruhov ale dokázal efektným zákrokom zlikvidovať brankár Roman Durný.
     
    47:34
    Banská Bystrica zatiaľ kontroluje priebeh tretej tretiny. Tentokrát drží puk za svojou bránou a zbiera cenné sekundy, ktoré ju delia od triumfu.
     
    46:46
    Nepresnou strelou sa prezentoval Marek Hecl. Následne ale domáci pokračovali v aktivite a brankár Andrej Košarišťan musel zasahovať po strele Olivera Košeckého.
     
    46:02
    Na druhej strane sa do zakončenia dostal Roman Tománek. Pred ním však stálo hneď niekoľko hráčov, a tak nemusel brankár Durný zasahovať.
     
    45:27
    Opäť sledujeme pomerne veľa nepresností v strednom pásme. Domáci sa snažia vyvíjať tlak na rozohrávku súpera a zatiaľ sa im to aj darí.
     
    44:57
    Peknú individiuálnu akciu predviedol Patrik Lamper. Ten vystrelil z otočky, no tentokrát dobrý zákrok predviedol domáci Roman Durný.
     
    44:12
    Od modrej čiary vystrelil Branislav Kupka. K dorážke sa snažil predrať Mário Lunter, no zakončiť napokon nedokázal. Hostia pokračujú vo svojej aktivite.
     
    43:36
    Oliver Košecký si z pozície obrancu nakorčuľoval pred bránu súpera a dokonca aj zakončil. Jeho pokus ale vyráža Andrej Košarišťan.
     
    42:54
    Tentokrát sa domáci nedokázali dostať do útočného pásma, keďže ich akciu prerušil hvizd čiarového rozhodcu. Vhadzovať sa bude v strednom pásme.
     
    42:32
    Domáci vstúpili do tretej tretiny veľmi aktívne. Aj teraz sa usadili v útočnej tretine, no zatiaľ kombinujú mimo nebezpečných priestorov.
     
    41:27
    Lukáš Žiak sa dostal k strele z priestoru ľavého krídla. Veľmi dobre ale zakročil banskobystrický brankár, ktorý strelu vyrazil betónmi.
     
    40:45
    Domáci sa veľmi dobre bránia a zrejme sa ubránia aj tejto početnej prevahe súpera. Niki Jaško už netrpezlivo stojí na trestnej lavici.
     
    40:18
    Hneď v úvode poslednej časti hry mohli domáci vyrovnať. Mathew Maione stratil puk a do šance sa dostal Patrik Ošlo. Ten ale trafil zrejme len hornú žrď.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    Pred zápasom by niekto čakal jasnú záležitosť, no pred poslednou tretinou je všetko otvorené. Mladíci totiž prehrávajú len o jeden gól, hoci v 23. minúte sa tešili z vyrovnania po góle Mareka Hecla. Tesne pred koncom druhej tretiny ale opäť zaúradoval Tomáš Surový, ktorý presnou strelou prinavrátil hosťom stratený náskok. Tretie detstvo sa začne presne o 19:43 hod.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:47
    Ešte v závere druhej časti hry sa do zakončenia tlačil Dávid Buc, no po prihrávke spoza brány netrafil puk ideálne. Následne sa domáci oslobodzujú.
     
    39:12
    Banskej Bystrici sa zatiaľ nedarí usadiť sa v útočnej tretine. Mladíci vyhadzujú puk až za bránu, ktorú stráži Andrej Košarišťan.
     
    38:52
    Banská Bystrica bude hrať opäť v početnej výhode. Nedovoleným zákrokom sa totiž previnil Niki Jaško. Ten si dve minúty odsedí za narazenie na mantinel.
     
    38:10
    Tentokrát musel Andrej Košarišťan zasahovať. Jeho pozornosť preveril strelou z otočky center štvrtej útočnej formácie Niki Jaško.
     
    37:53
    Mladíci sa snažili okamžite reagovať na gól súpera. Martin Andrisík sa presadil po ľavej strane, no jeho strela tesne minula banskobystrickú bránu.
    37:07 SUROVÝ - 1:2
     
    37:07
    Banská Bystrica dala gól!
    Domáci hokejisti spravili veľkú chybu v rozohrávke a kruto za to pykajú. Vladimír Mihalik priťukol puk na hokejku TOMÁŠA SUROVÉHO a ten sa presnou strelou z osi ihriska presadil už druhýkrát v dnešnom zápase. Asistencie: Vladimír Mihalik a Jordan Hickmott.
     
    36:46
    Podobne ako v prvej tretine vidíme pomerne nevýrazný úsek hry. Hra je pomerne rozháraná, a tak nepresností využívajú oba tímy aspoň na striedanie.
     
    35:39
    Vjačeslav Trukhno hľadal svojou prihrávkou Romana Tománka. Ten sa ale k puku nedostal, keďže dobre zasiahol obranca Oliver Košecký.
     
    34:56
    Do úniku sa dostával Miroslav Struška, no veľmi dobre čítal hru brankár Andrej Košarišťan. Ten vykorčuľoval mimo bránkoviska a prikryl puk.
     
    34:21
    Mário Lunter priťukol puk na Petra Kafku, no ani on nedokázal vrátiť hosťom tesné vedenie. Roman Durný bol totiž opäť na svojom mieste.
     
    33:52
    Na ľadovej ploche ostal ležať Marek Sloboda, a tak hlavný rozhodca musel prerušiť hru. Vhadzovať sa bude v strednom pásme.
     
    33:12
    Štvrtá útočná akcia tímu HK Orange 20 sa teraz usadila v útočnom pásme, no do zakončenia sa domáci nedostali. Hostia ich totiž odtláčali do rohov.
     
    32:23
    Martin Andrisík potiahol po ľavej strane puk do útočného pásma. Následne sa dostal aj k strele, no tá mierila len do výstroja Andreja Košarišťana.
     
    31:49
    Patrik Lamper si potiahol puk na os ihriska, no svojou strelou nezamestnal domáceho brankára. Puk totiž smeroval tesne vedľa brány.
     
    31:19
    Po prihrávke Maksima Matushkina sa dostal k strele Petr Kafka. Jeho strelu z prvej ale na dvakrát kryje brankár Roman Durný. Presilovka sa pomaly končí.
     
    30:27
    Banská Bystrica nehrá túto presilovky príliš dobre, zatiaľ sa nevie usadiť v útočnom pásme a ďalšiu akciu musí začať vo vlastnom obrannom pásme.
     
    30:00
    Prvú polovicu zápasu nám ukončilo postavenie mimo hry v podaní hostí. Pri ich početnej výhode sa tak bude vhadzovať v strednom pásme.
     
    29:34
    Banská Bystrica si zahrá ďalšiu presilovú hru. Na trestnú lavicu putuje opäť Martin Bdžoch, ktorý sa tentokrát previnil voči pravidlám hákovaním.
     
    28:49
    Roman Durný upokojuje situáciu a drží puk vo svojej moci. Medzitým už hrajú domáci hokejisti s plným počtom hráčov na ľadovej ploche.
     
    27:35
    Teraz sme videli prečíslenia na oboch stranách. Lepšiu pozíciu si vytvorili domáci, no jeden z nich svoj prienik po pravej strane zakončil nepresnou strelou.
     
    27:01
    Mathew Maione vystrelil od modrej čiary, no jeho strelu Roman Durný iba vyrazil. K dorážke sa dostal Roman Tománek, no ten spálil aj svoju druhú veľkú šancu.
     
    26:45
    Roman Tománek nahadzoval puk pred bránu domácich, ale Tomáš Surový ani Dávid Buc sa do zakončenia nedostali. Hostia pokračujú v aktivite.
     
    26:05
    Aj hostia si zahrajú presilovú hru. Na trestnú lavicu totiž putuje Martin Bdžoch, ktorý nechtiac trafil svojou hokejkou do tváre Patrika Lampera.
     
    25:41
    Od modrej čiary vystrelil Oliver Košecký. Hosťujúci brankár mal síce mierne problémy, no napokon kryje puk a schováva ho do svojej lapačky.
     
    25:16
    Banskobystričania sa teraz nedokázali presadiť. Štvrtá útočná formácia tak schádza z ľadu a už prichádza tá najproduktívnejšia.
     
    24:34
    V krátkom časovom úseku sme videli zákroky na oboch stranách. Najskôr Roman Durný musel zasahovať po strele Mathewa Maioneho. Následne ale kryje puk aj Andrej Košarišťan.
     
    23:55
    Hostia hrajú už v plnom počte hráčov na ľadovej ploche. Okamžite sa dostal k strele Maksim Matushkin, no jeho pokus skončil na ochrannej sieti.
     
    23:17
    Vo vlastnom oslabení dobre zapracoval Patrik Lamper a nazbieral cenné sekundy v útočnom pásme. Následne však musel ísť striedať.
     
    22:45
    Tentokrát si domáci v rozohrávke nerozumeli, a tak sa píska len zakázané uvoľnenie. Pripomínam, že mladíci hrajú stále v početnej výhode.
    22:12 HECL - 1:1
     
    22:12
    HK Orange 20 dalo gól!
    Domácim sa podarilo vyrovnať skóre dnešného zápasu. Hrali prakticky presilovku o troch hráčov, keďže hokejku stratil Tomáš Surový. Medzi kruhy dostal ideálnu prihrávku MAREK HECL a peknou strelou pod brvno dokázal prestreliť Andreja Košarišťana. Asistencie: Mário Grman a Oliver Pataky.
     
    21:50
    Po faule Tya Wisharta budú hrať domáci presilovú hru o dvoch hráčov. Ten dostáva menší trest za nedovolene bránenie.
     
    21:15
    Barani sa zatiaľ bránia bez najmenších problémov. Poľahky vyhadzujú puk do obranného pásma domácich. Puk je až za bránou Romana Durného.
     
    20:48
    Domáci tím si zahrá presilovú hru. Menší trest za podrazenie totiž dostáva kanadský obranca Mathew Maione. HK Orange 20 má ale doteraz veľmi slabé presilovky.
     
    20:08
    Banská Bystrica hneď v úvode zatlačila súpera do obranného pásma. K strele sa dostal Tomáš Surový, no jeho pokus bol zblokovaný.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    Úvodné dejstvo veľa hokejovej krásy neponúklo, no napriek tomu môžu byť najmä hostia spokojní. Tí sa totiž dostali do vedenia, keď sa v 17. minúte presadil Tomáš Surový. Pre neho to bol celkovo šiesty presný zásah v sezóne. V predposlednej minúte prvej časti mohol vyrovnať domáci Lukáš Žiak, no po peknej akcii mieril vedľa brány Andreja Košarišťana. Druhá tretina sa začína presne o 18:51 hod.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    19:32
    Jordan Hickmott sa dostával do zakončenia, no situáciu napokon dokázal vyriešiť brankár Durný. V poslednej minúte prvej tretiny tak nasleduje vhadzovanie v útočnom pásme hostí.
     
    18:42
    Domáci hokejisti mohli vyrovnať! Po pravej strane vnikol do útočného pásma Lukáš Žiak, smeroval sám na Andreja Košarišťana, no mieril len tesne vedľa brány.
     
    18:20
    Tomáš Matoušek našiel presnou prihrávkou Patrika Lampera. Ten bol na chvíľu osamotený pred bránou, no dobre zasiahol Roman Durný.
     
    17:34
    Hostia si teraz nerozumeli v rozohrávke, a tak sa píska len postavenie mimo hry. Pomaly sa nám blíži záver prvej tretiny a hostia sú evidentne spokojní.
     
    16:48
    Banská Bystrica si opäť vytvorila tlak v útočnom pásme, no tentokrát sa do zakončenia nedostala. Mladíci hrajú pomerne tvrdo, čo je určite dobré.
    16:28 SUROVÝ - 0:1
     
    16:28
    Banská Bystrica dala gól!
    Hostia sa predsa len dostávajú do vedenia. Kanadský hokejista Jordan Hickmott sa poľahky zbavil dvojice obrancov súpera, presnou prihrávkou našiel TOMÁŠA SUROVÉHO a ten z tesnej blízkosti poslal puk do domácej brány. Asistencie: Jordan Hickmott a Dávid Buc.
     
    15:42
    Opäť sledujeme pomerne nevýrazný úsek hry. Obe mužstvá strácajú puk už v strednom pásme, a tak môžu byť brankári v pokoji.
     
    14:31
    Alex Tamáši sa dvakrát snažil prejsť stredom domácej obrany. Ani v jednom prípade ale nebol úspešný, a tak ide radšej striedať.
     
    13:54
    Hra musela byť prerušená, pretože puk sa ocitol mimo priestoru ľadovej plochy. Vhadzovať sa tak bude len v strednom pásme.
     
    13:29
    Od modrej čiary tvrdo vystrelil Maksim Matushkin. Jeho bomba ale skončila len v lapačke Romana Durného, ktorý sa dostáva do pohody.
     
    12:37
    Peknou individuálnou akciou sa prezentoval Patrik Lamper. Jeho strela z ľavej strany ale tesne minula domáci bránu. Zdá sa, že Banská Bystrica prepla na vyšší rýchlostný stupeň.
     
    12:05
    Hostia teraz zvreli mladíkov do ich obrannej tretiny. Napokon od modrej čiary pálil Ty Wishart, no brankár Roman Durný bol pozorný.
     
    11:27
    Prvá veľká šanca zápasu! Roman Tománek bol úplne voľný pred bránou súpera, presnou prihrávkou ho spoza brány našiel Alex Tamáši, no kanonier hostí v jasnej šanci neskóroval.
     
    10:39
    Petr Kafka adresoval prihrávku na Ivana Ďatelinku, ktorý bol netradične medzi kruhmi. Hosťujúceho obrancu si ale mladíci postrážili.
     
    10:07
    Oba tímy sa pokúšajú najmä o streľbu od modrej čiary. Tentokrát si jednoduchý zákrok pripísal Andrej Košarišťan. Zatiaľ vidíme pomerne vyrovnaný duel.
     
    09:45
    A ďalšia strela od modrej čiary, tentokrát v podaní Branislava Kubku. Pozorný však bol aj Roman Durný, a tak sa bude vhadzovať pred jeho bránou.
     
    09:08
    Od modrej čiary preveril pozornosť súperovho brankára domáci obranca Oliver Košecký. Opäť však mieril len do stredu brány, a tak nemal veľa šancí na úspech.
     
    08:35
    Tentokrát si v útočnej akcii nerozumeli hostia, a tak rozhodcovia pískajú ofsajd. Ten je navyše posúdený ako úmyselný, a tak sa bude vhadzovať pred Košarišťanom.
     
    08:10
    Matej Murín sa dostal k odrazenému puku a z dobrej pozície okamžite vystrelil. Trafil však len dobre pripraveného brankára Andreja Košarišťana.
     
    07:49
    K strele od modrej čiary sa dostal obranca Branislav Kubka. Jeho strelecký pokus bol ale zrazený, a tak domáci brankár nemusel zasahovať.
     
    07:12
    Tento herný úsek je pomerne rozháraný. Ani Banská Bystrica si nevie vypracovať súvislú útočnú akciu. Streleckých pokusov je ako šafránu.
     
    06:27
    Ivan Ďatelinka obkorčuľoval bránu a pred ňou hľadal Tomáša Surového. Na neho však prihrávka neprešla, a tak môžu ísť dopredu mladíci.
     
    05:44
    Hra je v úvode zápasu poriadne rozkúskovaná. Tentokrát chytá puk Andrej Košarišťan, vďaka čomu získali domáci aspoň útočné pásmo.
     
    05:20
    Roman Durný si poradil s propagačným pokusom z pravej strany. Puk prikryl pod svoju lapačku, a tak sa bude vhadzovať v obrannom pásme HK Orange 20.
     
    04:36
    Domáci hokejisti teraz zvýšili napádanie a dostali prvú formáciu Banskej Bystrice do problémov. Jordan Hickmott ale napokon situáciu zvládol.
     
    03:52
    K strele od modrej čiary sa dostal obranca Mário Grman. Jeho strela ale mierila len do stredu brány, kde bol pozorný brankár Andrej Košarišťan.
     
    03:14
    Vladimír Mihalik šikovne nahadzoval puk pred domácu bránu. Roman Durný ale nemal zakrytý výhľad, a tak puk bez problémov vyrazil do bezpečia.
     
    02:44
    Dalibor Bortňák sa dostával do šance, no v rozhodujúcom momente mu puk skĺzol z čepele hokejky. Domáci sa tak dokázali ubrániť.
     
    02:28
    Hra je prerušená, pretože mladíci nezvládli prechod do útočného pásma. Po ofsajde sa bude vhadzovať v strednom pásme, bližšie k bráne hostí.
     
    01:51
    Od modrej čiary tvrdo vystrelil aj skúsený obranca Ivan Ďatelinka. Jeho projektil bol však tečovaný, a tak Roman Durný nemusel zasahovať.
     
    01:17
    Roman Tománek teraz číhal na modrej čiare a veľa nechýbalo k tomu, aby sa dostal do úniku. Prihrávka však bola nepresná, a tak sa píska zakázané uvoľnenie.
     
    00:41
    Na druhej strane si prvý úspešný zákrok pripisuje aj Andrej Košarišťan. Ten ale bez väčších problémov kryje strelecký pokus Tomáša Hederu.
     
    00:12
    Hneď v úvodných sekundách musel zasahovať Roman Durný, ktorého zamestnal strelecký pokus Tya Wisharta. Domáci brankár ale bol pozorný.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodné zostavy:

    HK Orange 20: Durný (Babik) – Trška, Grman, Hedera, Košecký, Jendroľ, Hain, Bdžoch, Liška – Pataky, Sádecký, Hecl – Andrasík, Oško, Struška – Sloboda, Murín, Žiak – Vybiral, Jaško, Václav.

    HC 05 iClinic Banská Bystrica: Košarišťan (Bacashihua) – Maione, Wishart, Ďatelinka, Kubka, Matushkin, Mihalik, Ivanič, Bezúch – Hickmott, Surový, Buc – Lunter, Bortňák, Kafka – Matoušek, Češík, Lamper – Tománek, Tamáši, Trukhno.

    Rozhodcovia: Milan Adamec – Jozef Valo, Tomáš Gegáň.
    Mladíci dnes proti Banskej Bystrici. Kto uspeje?

     
    Vážení diváci, vítam vás pri sledovaní online priameho prenosu zo slovenskej Tipsport ligy. Reprezentačný tím do 20 rokov pomaly ladí formu na blížiaci sa svetový šampionát a v dnešnom stretnutí ho poriadne preverí Banská Bystrica.

    SLOVENSKO U20

    Slovenskí mladíci v tejto sezóne nepredvádzajú vôbec dobré výkony. Celkovo odohrali už štrnásť zápasov, no získali len chudobné tri body. Tie prekvapujúco dosiahli na ľade Liptovského Mikuláša, ktorý zdolali po výsledku 1:3. V domácom prostredí mladíci ešte nebodovali a v posledných štyroch piešťanských zápasoch až trikrát nestrelili ani gól. Zverenci Ernesta Bokroša sa trápia tak v ofenzíve, ako aj v defenzíve. Doposiaľ zaznamenali len trinásť presných zásahov a v priemere inkasujú takmer 3,5 gólu na zápas. Tragická je aj úspešnosť presilových hier, ktorá je len nad hranicou 6%. Najproduktívnejším hráčom mužstva je Martin Andrisík, ktorý dosiahol osem bodov za päť gólov a tri asistencie.

    BANSKÁ BYSTRICA

    Banská Bystrica je momentálne na druhom mieste tabuľky. Spoločne s Košicami získala 40 bodov a prípadným dnešným bodovým ziskom sa dostane do čela. Momentálne ťahá štvorzápasovú sériu víťazstiev, pričom jediný bod stratila na ľade Dukly Trenčín. Spomedzi všetkých tímov majú Barani najlepšiu obranu a tiež sa môžu pochváliť produktívnym útokom. Zaujímavosťou je, že až sedem hráčov Banskej Bystrice dosiahlo viac bodov, ako Slovensko U20 strelilo gólov. Z nich je najproduktívnejší Kanaďan Matthew Maione, ktorý zaznamenal 4 góly a 16 asistencii. Zverenci Milana Staša majú aj výborne presilové hry, o čom svedčí úspešnosť 20,55%.

    VZÁJOMNÉ ZÁPASY

    27.09.16 Banská Bystrica – Slovensko U20 7:2
    26.11.15 Banská Bystrica – Slovensko U20 7:3
    06.10.15 Slovensko U20 – Banská Bystrica 0:5
    02.12.14 Banská Bystrica – Slovensko U20 3:2
    09.10.14 Slovensko U20 – Banská Bystrica 3:2
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:00.

    Miroslav Kováčik

    Branky a nahrávky: 23. Hecl (Grman, Pataky) – 17. Surový (Hickmott, Buc), 38. Surový (MIhalik, Hickmott), 60. Surový (Buc, Kubka)


    HK Orange 20: Durný (Babik) – Trška, Grman, Hedera, Košecký, Jendroľ, Hain, Bdžoch, Liška – Pataky, Sádecký, Hecl – Andrasík, Oško, Struška – Sloboda, Murín, Žiak – Vybiral, Jaško, Václav.
    HC´ 05 Banská Bystrica: Košarišťan (Bacashihua) – Maione, Wishart, Ďatelinka, Kubka, Matushkin, Mihalik, Ivanič, Bezúch – Hickmott, Surový, Buc – Lunter, Bortňák, Kafka – Matoušek, Češík, Lamper – Tománek, Tamáši, Trukhno.

    Rozhodčí: Milan Adamec – Jozef Valo, Tomáš Gegáň.
    bahis siteleri