Orange 20 – Banská Bystrica 1:3 (kon.)
konec
HK Orange 20
1:3 (0:1, 1:1, 0:1)
HC´ 05 Banská Bystrica
sk Čtvrtek 10.11.2016, 18:00Tipos Extraliga (SR) • 18. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:36 SUROVÝ - 1:3
     
    59:36
    Banská Bystrica dala gól!
    Je rozhodnuté, domáci hrali vabank, no inkasujú tretí gól v dnešnom stretnutí. Dávid Buc našiel na modrej čiare TOMÁŠA SUROVÉHO a ten cez brániaceho Olivera Košeckého skompletizoval hattrick. Asistencie: Dávid Buc a Branislav Kubka.
    37:07 SUROVÝ - 1:2
     
    37:07
    Banská Bystrica dala gól!
    Domáci hokejisti spravili veľkú chybu v rozohrávke a kruto za to pykajú. Vladimír Mihalik priťukol puk na hokejku TOMÁŠA SUROVÉHO a ten sa presnou strelou z osi ihriska presadil už druhýkrát v dnešnom zápase. Asistencie: Vladimír Mihalik a Jordan Hickmott.
    22:12 HECL - 1:1
     
    22:12
    HK Orange 20 dalo gól!
    Domácim sa podarilo vyrovnať skóre dnešného zápasu. Hrali prakticky presilovku o troch hráčov, keďže hokejku stratil Tomáš Surový. Medzi kruhy dostal ideálnu prihrávku MAREK HECL a peknou strelou pod brvno dokázal prestreliť Andreja Košarišťana. Asistencie: Mário Grman a Oliver Pataky.
    16:28 SUROVÝ - 0:1
     
    16:28
    Banská Bystrica dala gól!
    Hostia sa predsa len dostávajú do vedenia. Kanadský hokejista Jordan Hickmott sa poľahky zbavil dvojice obrancov súpera, presnou prihrávkou našiel TOMÁŠA SUROVÉHO a ten z tesnej blízkosti poslal puk do domácej brány. Asistencie: Jordan Hickmott a Dávid Buc.

    Miroslav Kováčik

    Branky a nahrávky: 23. Hecl (Grman, Pataky) – 17. Surový (Hickmott, Buc), 38. Surový (MIhalik, Hickmott), 60. Surový (Buc, Kubka)


    HK Orange 20: Durný (Babik) – Trška, Grman, Hedera, Košecký, Jendroľ, Hain, Bdžoch, Liška – Pataky, Sádecký, Hecl – Andrasík, Oško, Struška – Sloboda, Murín, Žiak – Vybiral, Jaško, Václav.
    HC´ 05 Banská Bystrica: Košarišťan (Bacashihua) – Maione, Wishart, Ďatelinka, Kubka, Matushkin, Mihalik, Ivanič, Bezúch – Hickmott, Surový, Buc – Lunter, Bortňák, Kafka – Matoušek, Češík, Lamper – Tománek, Tamáši, Trukhno.

    Rozhodčí: Milan Adamec – Jozef Valo, Tomáš Gegáň.
    bahis siteleri