Orange 20 – Banská Bystrica 1:3 (kon.)
konec
HK Orange 20
1:3 (0:1, 1:1, 0:1)
HC´ 05 Banská Bystrica
sk Čtvrtek 10.11.2016, 18:00Tipos Extraliga (SR) • 18. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:00.
     
    Vážení diváci, vítam vás pri sledovaní online priameho prenosu zo slovenskej Tipsport ligy. Reprezentačný tím do 20 rokov pomaly ladí formu na blížiaci sa svetový šampionát a v dnešnom stretnutí ho poriadne preverí Banská Bystrica.

    SLOVENSKO U20

    Slovenskí mladíci v tejto sezóne nepredvádzajú vôbec dobré výkony. Celkovo odohrali už štrnásť zápasov, no získali len chudobné tri body. Tie prekvapujúco dosiahli na ľade Liptovského Mikuláša, ktorý zdolali po výsledku 1:3. V domácom prostredí mladíci ešte nebodovali a v posledných štyroch piešťanských zápasoch až trikrát nestrelili ani gól. Zverenci Ernesta Bokroša sa trápia tak v ofenzíve, ako aj v defenzíve. Doposiaľ zaznamenali len trinásť presných zásahov a v priemere inkasujú takmer 3,5 gólu na zápas. Tragická je aj úspešnosť presilových hier, ktorá je len nad hranicou 6%. Najproduktívnejším hráčom mužstva je Martin Andrisík, ktorý dosiahol osem bodov za päť gólov a tri asistencie.

    BANSKÁ BYSTRICA

    Banská Bystrica je momentálne na druhom mieste tabuľky. Spoločne s Košicami získala 40 bodov a prípadným dnešným bodovým ziskom sa dostane do čela. Momentálne ťahá štvorzápasovú sériu víťazstiev, pričom jediný bod stratila na ľade Dukly Trenčín. Spomedzi všetkých tímov majú Barani najlepšiu obranu a tiež sa môžu pochváliť produktívnym útokom. Zaujímavosťou je, že až sedem hráčov Banskej Bystrice dosiahlo viac bodov, ako Slovensko U20 strelilo gólov. Z nich je najproduktívnejší Kanaďan Matthew Maione, ktorý zaznamenal 4 góly a 16 asistencii. Zverenci Milana Staša majú aj výborne presilové hry, o čom svedčí úspešnosť 20,55%.

    VZÁJOMNÉ ZÁPASY

    27.09.16 Banská Bystrica – Slovensko U20 7:2
    26.11.15 Banská Bystrica – Slovensko U20 7:3
    06.10.15 Slovensko U20 – Banská Bystrica 0:5
    02.12.14 Banská Bystrica – Slovensko U20 3:2
    09.10.14 Slovensko U20 – Banská Bystrica 3:2
    Mladíci dnes proti Banskej Bystrici. Kto uspeje?

     
    Úvodné zostavy:

    HK Orange 20: Durný (Babik) – Trška, Grman, Hedera, Košecký, Jendroľ, Hain, Bdžoch, Liška – Pataky, Sádecký, Hecl – Andrasík, Oško, Struška – Sloboda, Murín, Žiak – Vybiral, Jaško, Václav.

    HC 05 iClinic Banská Bystrica: Košarišťan (Bacashihua) – Maione, Wishart, Ďatelinka, Kubka, Matushkin, Mihalik, Ivanič, Bezúch – Hickmott, Surový, Buc – Lunter, Bortňák, Kafka – Matoušek, Češík, Lamper – Tománek, Tamáši, Trukhno.

    Rozhodcovia: Milan Adamec – Jozef Valo, Tomáš Gegáň.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:12
    Hneď v úvodných sekundách musel zasahovať Roman Durný, ktorého zamestnal strelecký pokus Tya Wisharta. Domáci brankár ale bol pozorný.
     
    00:41
    Na druhej strane si prvý úspešný zákrok pripisuje aj Andrej Košarišťan. Ten ale bez väčších problémov kryje strelecký pokus Tomáša Hederu.
     
    01:17
    Roman Tománek teraz číhal na modrej čiare a veľa nechýbalo k tomu, aby sa dostal do úniku. Prihrávka však bola nepresná, a tak sa píska zakázané uvoľnenie.
     
    01:51
    Od modrej čiary tvrdo vystrelil aj skúsený obranca Ivan Ďatelinka. Jeho projektil bol však tečovaný, a tak Roman Durný nemusel zasahovať.
     
    02:28
    Hra je prerušená, pretože mladíci nezvládli prechod do útočného pásma. Po ofsajde sa bude vhadzovať v strednom pásme, bližšie k bráne hostí.
     
    02:44
    Dalibor Bortňák sa dostával do šance, no v rozhodujúcom momente mu puk skĺzol z čepele hokejky. Domáci sa tak dokázali ubrániť.
     
    03:14
    Vladimír Mihalik šikovne nahadzoval puk pred domácu bránu. Roman Durný ale nemal zakrytý výhľad, a tak puk bez problémov vyrazil do bezpečia.
     
    03:52
    K strele od modrej čiary sa dostal obranca Mário Grman. Jeho strela ale mierila len do stredu brány, kde bol pozorný brankár Andrej Košarišťan.
     
    04:36
    Domáci hokejisti teraz zvýšili napádanie a dostali prvú formáciu Banskej Bystrice do problémov. Jordan Hickmott ale napokon situáciu zvládol.
     
    05:20
    Roman Durný si poradil s propagačným pokusom z pravej strany. Puk prikryl pod svoju lapačku, a tak sa bude vhadzovať v obrannom pásme HK Orange 20.
     
    05:44
    Hra je v úvode zápasu poriadne rozkúskovaná. Tentokrát chytá puk Andrej Košarišťan, vďaka čomu získali domáci aspoň útočné pásmo.
     
    06:27
    Ivan Ďatelinka obkorčuľoval bránu a pred ňou hľadal Tomáša Surového. Na neho však prihrávka neprešla, a tak môžu ísť dopredu mladíci.
     
    07:12
    Tento herný úsek je pomerne rozháraný. Ani Banská Bystrica si nevie vypracovať súvislú útočnú akciu. Streleckých pokusov je ako šafránu.
     
    07:49
    K strele od modrej čiary sa dostal obranca Branislav Kubka. Jeho strelecký pokus bol ale zrazený, a tak domáci brankár nemusel zasahovať.
     
    08:10
    Matej Murín sa dostal k odrazenému puku a z dobrej pozície okamžite vystrelil. Trafil však len dobre pripraveného brankára Andreja Košarišťana.
     
    08:35
    Tentokrát si v útočnej akcii nerozumeli hostia, a tak rozhodcovia pískajú ofsajd. Ten je navyše posúdený ako úmyselný, a tak sa bude vhadzovať pred Košarišťanom.
     
    09:08
    Od modrej čiary preveril pozornosť súperovho brankára domáci obranca Oliver Košecký. Opäť však mieril len do stredu brány, a tak nemal veľa šancí na úspech.
     
    09:45
    A ďalšia strela od modrej čiary, tentokrát v podaní Branislava Kubku. Pozorný však bol aj Roman Durný, a tak sa bude vhadzovať pred jeho bránou.
     
    10:07
    Oba tímy sa pokúšajú najmä o streľbu od modrej čiary. Tentokrát si jednoduchý zákrok pripísal Andrej Košarišťan. Zatiaľ vidíme pomerne vyrovnaný duel.
     
    10:39
    Petr Kafka adresoval prihrávku na Ivana Ďatelinku, ktorý bol netradične medzi kruhmi. Hosťujúceho obrancu si ale mladíci postrážili.
     
    11:27
    Prvá veľká šanca zápasu! Roman Tománek bol úplne voľný pred bránou súpera, presnou prihrávkou ho spoza brány našiel Alex Tamáši, no kanonier hostí v jasnej šanci neskóroval.
     
    12:05
    Hostia teraz zvreli mladíkov do ich obrannej tretiny. Napokon od modrej čiary pálil Ty Wishart, no brankár Roman Durný bol pozorný.
     
    12:37
    Peknou individuálnou akciou sa prezentoval Patrik Lamper. Jeho strela z ľavej strany ale tesne minula domáci bránu. Zdá sa, že Banská Bystrica prepla na vyšší rýchlostný stupeň.
     
    13:29
    Od modrej čiary tvrdo vystrelil Maksim Matushkin. Jeho bomba ale skončila len v lapačke Romana Durného, ktorý sa dostáva do pohody.
     
    13:54
    Hra musela byť prerušená, pretože puk sa ocitol mimo priestoru ľadovej plochy. Vhadzovať sa tak bude len v strednom pásme.
     
    14:31
    Alex Tamáši sa dvakrát snažil prejsť stredom domácej obrany. Ani v jednom prípade ale nebol úspešný, a tak ide radšej striedať.
     
    15:42
    Opäť sledujeme pomerne nevýrazný úsek hry. Obe mužstvá strácajú puk už v strednom pásme, a tak môžu byť brankári v pokoji.
     
    16:28
    Banská Bystrica dala gól!
    Hostia sa predsa len dostávajú do vedenia. Kanadský hokejista Jordan Hickmott sa poľahky zbavil dvojice obrancov súpera, presnou prihrávkou našiel TOMÁŠA SUROVÉHO a ten z tesnej blízkosti poslal puk do domácej brány. Asistencie: Jordan Hickmott a Dávid Buc.
    16:28 SUROVÝ - 0:1
     
    16:48
    Banská Bystrica si opäť vytvorila tlak v útočnom pásme, no tentokrát sa do zakončenia nedostala. Mladíci hrajú pomerne tvrdo, čo je určite dobré.
     
    17:34
    Hostia si teraz nerozumeli v rozohrávke, a tak sa píska len postavenie mimo hry. Pomaly sa nám blíži záver prvej tretiny a hostia sú evidentne spokojní.
     
    18:20
    Tomáš Matoušek našiel presnou prihrávkou Patrika Lampera. Ten bol na chvíľu osamotený pred bránou, no dobre zasiahol Roman Durný.
     
    18:42
    Domáci hokejisti mohli vyrovnať! Po pravej strane vnikol do útočného pásma Lukáš Žiak, smeroval sám na Andreja Košarišťana, no mieril len tesne vedľa brány.
     
    19:32
    Jordan Hickmott sa dostával do zakončenia, no situáciu napokon dokázal vyriešiť brankár Durný. V poslednej minúte prvej tretiny tak nasleduje vhadzovanie v útočnom pásme hostí.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    Úvodné dejstvo veľa hokejovej krásy neponúklo, no napriek tomu môžu byť najmä hostia spokojní. Tí sa totiž dostali do vedenia, keď sa v 17. minúte presadil Tomáš Surový. Pre neho to bol celkovo šiesty presný zásah v sezóne. V predposlednej minúte prvej časti mohol vyrovnať domáci Lukáš Žiak, no po peknej akcii mieril vedľa brány Andreja Košarišťana. Druhá tretina sa začína presne o 18:51 hod.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:08
    Banská Bystrica hneď v úvode zatlačila súpera do obranného pásma. K strele sa dostal Tomáš Surový, no jeho pokus bol zblokovaný.
     
    20:48
    Domáci tím si zahrá presilovú hru. Menší trest za podrazenie totiž dostáva kanadský obranca Mathew Maione. HK Orange 20 má ale doteraz veľmi slabé presilovky.
     
    21:15
    Barani sa zatiaľ bránia bez najmenších problémov. Poľahky vyhadzujú puk do obranného pásma domácich. Puk je až za bránou Romana Durného.
     
    21:50
    Po faule Tya Wisharta budú hrať domáci presilovú hru o dvoch hráčov. Ten dostáva menší trest za nedovolene bránenie.
     
    22:12
    HK Orange 20 dalo gól!
    Domácim sa podarilo vyrovnať skóre dnešného zápasu. Hrali prakticky presilovku o troch hráčov, keďže hokejku stratil Tomáš Surový. Medzi kruhy dostal ideálnu prihrávku MAREK HECL a peknou strelou pod brvno dokázal prestreliť Andreja Košarišťana. Asistencie: Mário Grman a Oliver Pataky.
    22:12 HECL - 1:1
     
    22:45
    Tentokrát si domáci v rozohrávke nerozumeli, a tak sa píska len zakázané uvoľnenie. Pripomínam, že mladíci hrajú stále v početnej výhode.
     
    23:17
    Vo vlastnom oslabení dobre zapracoval Patrik Lamper a nazbieral cenné sekundy v útočnom pásme. Následne však musel ísť striedať.
     
    23:55
    Hostia hrajú už v plnom počte hráčov na ľadovej ploche. Okamžite sa dostal k strele Maksim Matushkin, no jeho pokus skončil na ochrannej sieti.
     
    24:34
    V krátkom časovom úseku sme videli zákroky na oboch stranách. Najskôr Roman Durný musel zasahovať po strele Mathewa Maioneho. Následne ale kryje puk aj Andrej Košarišťan.
     
    25:16
    Banskobystričania sa teraz nedokázali presadiť. Štvrtá útočná formácia tak schádza z ľadu a už prichádza tá najproduktívnejšia.
     
    25:41
    Od modrej čiary vystrelil Oliver Košecký. Hosťujúci brankár mal síce mierne problémy, no napokon kryje puk a schováva ho do svojej lapačky.
     
    26:05
    Aj hostia si zahrajú presilovú hru. Na trestnú lavicu totiž putuje Martin Bdžoch, ktorý nechtiac trafil svojou hokejkou do tváre Patrika Lampera.
     
    26:45
    Roman Tománek nahadzoval puk pred bránu domácich, ale Tomáš Surový ani Dávid Buc sa do zakončenia nedostali. Hostia pokračujú v aktivite.
     
    27:01
    Mathew Maione vystrelil od modrej čiary, no jeho strelu Roman Durný iba vyrazil. K dorážke sa dostal Roman Tománek, no ten spálil aj svoju druhú veľkú šancu.
     
    27:35
    Teraz sme videli prečíslenia na oboch stranách. Lepšiu pozíciu si vytvorili domáci, no jeden z nich svoj prienik po pravej strane zakončil nepresnou strelou.
     
    28:49
    Roman Durný upokojuje situáciu a drží puk vo svojej moci. Medzitým už hrajú domáci hokejisti s plným počtom hráčov na ľadovej ploche.
     
    29:34
    Banská Bystrica si zahrá ďalšiu presilovú hru. Na trestnú lavicu putuje opäť Martin Bdžoch, ktorý sa tentokrát previnil voči pravidlám hákovaním.
     
    30:00
    Prvú polovicu zápasu nám ukončilo postavenie mimo hry v podaní hostí. Pri ich početnej výhode sa tak bude vhadzovať v strednom pásme.
     
    30:27
    Banská Bystrica nehrá túto presilovky príliš dobre, zatiaľ sa nevie usadiť v útočnom pásme a ďalšiu akciu musí začať vo vlastnom obrannom pásme.
     
    31:19
    Po prihrávke Maksima Matushkina sa dostal k strele Petr Kafka. Jeho strelu z prvej ale na dvakrát kryje brankár Roman Durný. Presilovka sa pomaly končí.
     
    31:49
    Patrik Lamper si potiahol puk na os ihriska, no svojou strelou nezamestnal domáceho brankára. Puk totiž smeroval tesne vedľa brány.
     
    32:23
    Martin Andrisík potiahol po ľavej strane puk do útočného pásma. Následne sa dostal aj k strele, no tá mierila len do výstroja Andreja Košarišťana.
     
    33:12
    Štvrtá útočná akcia tímu HK Orange 20 sa teraz usadila v útočnom pásme, no do zakončenia sa domáci nedostali. Hostia ich totiž odtláčali do rohov.
     
    33:52
    Na ľadovej ploche ostal ležať Marek Sloboda, a tak hlavný rozhodca musel prerušiť hru. Vhadzovať sa bude v strednom pásme.
     
    34:21
    Mário Lunter priťukol puk na Petra Kafku, no ani on nedokázal vrátiť hosťom tesné vedenie. Roman Durný bol totiž opäť na svojom mieste.
     
    34:56
    Do úniku sa dostával Miroslav Struška, no veľmi dobre čítal hru brankár Andrej Košarišťan. Ten vykorčuľoval mimo bránkoviska a prikryl puk.
     
    35:39
    Vjačeslav Trukhno hľadal svojou prihrávkou Romana Tománka. Ten sa ale k puku nedostal, keďže dobre zasiahol obranca Oliver Košecký.
     
    36:46
    Podobne ako v prvej tretine vidíme pomerne nevýrazný úsek hry. Hra je pomerne rozháraná, a tak nepresností využívajú oba tímy aspoň na striedanie.
     
    37:07
    Banská Bystrica dala gól!
    Domáci hokejisti spravili veľkú chybu v rozohrávke a kruto za to pykajú. Vladimír Mihalik priťukol puk na hokejku TOMÁŠA SUROVÉHO a ten sa presnou strelou z osi ihriska presadil už druhýkrát v dnešnom zápase. Asistencie: Vladimír Mihalik a Jordan Hickmott.
    37:07 SUROVÝ - 1:2
     
    37:53
    Mladíci sa snažili okamžite reagovať na gól súpera. Martin Andrisík sa presadil po ľavej strane, no jeho strela tesne minula banskobystrickú bránu.
     
    38:10
    Tentokrát musel Andrej Košarišťan zasahovať. Jeho pozornosť preveril strelou z otočky center štvrtej útočnej formácie Niki Jaško.
     
    38:52
    Banská Bystrica bude hrať opäť v početnej výhode. Nedovoleným zákrokom sa totiž previnil Niki Jaško. Ten si dve minúty odsedí za narazenie na mantinel.
     
    39:12
    Banskej Bystrici sa zatiaľ nedarí usadiť sa v útočnej tretine. Mladíci vyhadzujú puk až za bránu, ktorú stráži Andrej Košarišťan.
     
    39:47
    Ešte v závere druhej časti hry sa do zakončenia tlačil Dávid Buc, no po prihrávke spoza brány netrafil puk ideálne. Následne sa domáci oslobodzujú.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    Pred zápasom by niekto čakal jasnú záležitosť, no pred poslednou tretinou je všetko otvorené. Mladíci totiž prehrávajú len o jeden gól, hoci v 23. minúte sa tešili z vyrovnania po góle Mareka Hecla. Tesne pred koncom druhej tretiny ale opäť zaúradoval Tomáš Surový, ktorý presnou strelou prinavrátil hosťom stratený náskok. Tretie detstvo sa začne presne o 19:43 hod.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:18
    Hneď v úvode poslednej časti hry mohli domáci vyrovnať. Mathew Maione stratil puk a do šance sa dostal Patrik Ošlo. Ten ale trafil zrejme len hornú žrď.
     
    40:45
    Domáci sa veľmi dobre bránia a zrejme sa ubránia aj tejto početnej prevahe súpera. Niki Jaško už netrpezlivo stojí na trestnej lavici.
     
    41:27
    Lukáš Žiak sa dostal k strele z priestoru ľavého krídla. Veľmi dobre ale zakročil banskobystrický brankár, ktorý strelu vyrazil betónmi.
     
    42:32
    Domáci vstúpili do tretej tretiny veľmi aktívne. Aj teraz sa usadili v útočnej tretine, no zatiaľ kombinujú mimo nebezpečných priestorov.
     
    42:54
    Tentokrát sa domáci nedokázali dostať do útočného pásma, keďže ich akciu prerušil hvizd čiarového rozhodcu. Vhadzovať sa bude v strednom pásme.
     
    43:36
    Oliver Košecký si z pozície obrancu nakorčuľoval pred bránu súpera a dokonca aj zakončil. Jeho pokus ale vyráža Andrej Košarišťan.
     
    44:12
    Od modrej čiary vystrelil Branislav Kupka. K dorážke sa snažil predrať Mário Lunter, no zakončiť napokon nedokázal. Hostia pokračujú vo svojej aktivite.
     
    44:57
    Peknú individiuálnu akciu predviedol Patrik Lamper. Ten vystrelil z otočky, no tentokrát dobrý zákrok predviedol domáci Roman Durný.
     
    45:27
    Opäť sledujeme pomerne veľa nepresností v strednom pásme. Domáci sa snažia vyvíjať tlak na rozohrávku súpera a zatiaľ sa im to aj darí.
     
    46:02
    Na druhej strane sa do zakončenia dostal Roman Tománek. Pred ním však stálo hneď niekoľko hráčov, a tak nemusel brankár Durný zasahovať.
     
    46:46
    Nepresnou strelou sa prezentoval Marek Hecl. Následne ale domáci pokračovali v aktivite a brankár Andrej Košarišťan musel zasahovať po strele Olivera Košeckého.
     
    47:34
    Banská Bystrica zatiaľ kontroluje priebeh tretej tretiny. Tentokrát drží puk za svojou bránou a zbiera cenné sekundy, ktoré ju delia od triumfu.
     
    48:19
    Do streleckého pokusu sa dostal Matej Češík. Jeho strelu z medzi kruhov ale dokázal efektným zákrokom zlikvidovať brankár Roman Durný.
     
    48:45
    Na druhej strane sa dostal do šance Matej Murín, no trafil len dobre postaveného banskobystrického brankára. Ten vyráža puk do bezpečia.
     
    49:40
    Mladíci dostávajú výhodu presilovej hry. Na modrej čiare totiž stratil puk Dávid Buc a následne podrazil jedného z domácich hráčov.
     
    50:22
    Domáci sa zatiaľ nedokázali usadiť v útočnej tretine. Ani táto akcia sa úspešne neskončila, keďže ju zastavil hvizd čiarového rozhodcu.
     
    50:50
    Vo vlastnom oslabení sa dostal k strele obranca Branislav Kubka. Ten vystrelil veľmi tvrdo, ale ani tento jeho projektil neskončil za chrbátom Romana Durného.
     
    51:35
    Mladíkom táto presilová hra zatiaľ príliš nevychádza. Ani tentokrát neprekročili útočnú modrú čiaru v rámci pravidiel, a tak sa bude vhadzovať v strednom pásme.
     
    52:17
    Roman Durný musel zasahovať po strele z veľkej diaľky. Jeden z banskobystrických obrancov to ale zahral umne a vybojoval aspoň útočné pásmo.
     
    52:47
    Aktivita mladíkov sa akoby trošku vytratila. Hostia zatiaľ kontrolujú priebeh hry a držia svoje jednogólové vedenie, ktoré im zabezpečil Tomáš Surový.
     
    53:35
    Od modrej čiary pálil opäť obranca Branislav Kubka. Tentokrát trafil puk len do zadného mantinelu, a tak z toho prakticky nič nebolo.
     
    54:22
    Lukáš Žiak sa dostával do veľkej šance. V poslednej chvíli ale skvele zapracoval Tomáš Surový, ktorý ho zozadu čistým spôsobom odzbrojil.
     
    54:52
    Hra je opäť prerušená, tentokrát po ofsajde hostí. Do konca tretej tretiny ostáva ešte približne päť minút. Dokážu domáci hokejisti ešte vyrovnať?
     
    55:20
    Do náznaku šance sa dostal Marek Sloboda, ktorý dostal prihrávku spoza brány. Nebol však v dobrej pozícii a jeho strele chýbala presnosť.
     
    56:32
    Hrá sa pomerne dlho bez prerušenia. Domácim hokejistom čas rýchlo uteká a zatiaľ to nevyzerá to, že by si vytvorili nejaký záverečný tlak.
     
    57:03
    Ty Wishart šikovne nahadzoval puk pred domácu bránu. Až dvaja hráči hostí sa snažili jeho strelu tečovať, no ani jednému z nich sa to nepodarilo.
     
    57:38
    A ďalší strelecký pokus v podaní Tya Wisharta. Ten prudko vystrelil od modrej čiary, no mieril len do betónov brankára Romana Durného.
     
    58:04
    Domáci hokejisti získali útočné pásmo a Ernest Bokroš si zobral oddychový čas. Navyše, sťahuje z hry aj brankára, a tak mladíci budú hrať v šestici.
     
    58:50
    Domáci sa zatiaľ nevedia dostať k streleckému pokusu. Vladimír Mihalik pritlačil puk k mantinelu a napokon rozhodcovia prerušujú hru. Vhadzovať sa bude v útočnom pásme HK Orange 20.
     
    59:36
    Banská Bystrica dala gól!
    Je rozhodnuté, domáci hrali vabank, no inkasujú tretí gól v dnešnom stretnutí. Dávid Buc našiel na modrej čiare TOMÁŠA SUROVÉHO a ten cez brániaceho Olivera Košeckého skompletizoval hattrick. Asistencie: Dávid Buc a Branislav Kubka.
    59:36 SUROVÝ - 1:3
     
    Koniec zápasu.
     
    Banská Bystrica v dnešnom zápase nepodala práve najlepší výkon, no napriek tomu si z Piešťan odnáša cenné tri body. Vďaka ním sa dostáva na čelo tabuľky s trojbodovým náskokom pred druhými Košicami. Slovenskí mladíci dnes podali sympatický výkon, no napriek tomu prehrali 1:3. Hrdinom zápase sa stal jednoznačne Tomáš Surový, ktorý zaznamenal svoj prvý hattrick v tejto sezóne a najväčšou mierou tak prispel k banskobystrickému triumfu. Ja vám ďakujem za pozornosť a prajem ešte pekný večer. (20:17:52)

    Miroslav Kováčik

    Branky a nahrávky: 23. Hecl (Grman, Pataky) – 17. Surový (Hickmott, Buc), 38. Surový (MIhalik, Hickmott), 60. Surový (Buc, Kubka)


    HK Orange 20: Durný (Babik) – Trška, Grman, Hedera, Košecký, Jendroľ, Hain, Bdžoch, Liška – Pataky, Sádecký, Hecl – Andrasík, Oško, Struška – Sloboda, Murín, Žiak – Vybiral, Jaško, Václav.
    HC´ 05 Banská Bystrica: Košarišťan (Bacashihua) – Maione, Wishart, Ďatelinka, Kubka, Matushkin, Mihalik, Ivanič, Bezúch – Hickmott, Surový, Buc – Lunter, Bortňák, Kafka – Matoušek, Češík, Lamper – Tománek, Tamáši, Trukhno.

    Rozhodčí: Milan Adamec – Jozef Valo, Tomáš Gegáň.
    bahis siteleri