Barys – Vladivostok 1:4 (kon.) | Chanty-Mansijsk – Chabarovsk 1:2 (kon.) | Magnitogorsk – Viťaz 5:4 (kon.)
Čeljabinsk – Jaroslavl 3:1 (kon.) | Ufa – Dynamo Moskva 2:1 (kon.) | Čerepovec – CSKA Moskva 0:2 (kon.)
konec
Metallurg Magnitogorsk
5:4 (1:1, 1:2, 3:1)
HC Viťaz Moskevská oblast
Pátek 25.11.2016, 15:00 • Arena Metallurg • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:41
    Hákování Birjukova! Magnitogorský Metallurg se bude bránit ve čtyřech. Využijí hosté tuto obrovskou příležitost k vyrovnání?
     
    58:31
    HC Viťaz zkouší hru se šesti hráči v poli.
    57:51 Sergej MOZJAKIN - 5:4
     
    57:51
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Pumelici Birjukova vyrazil Saprykin pouze před sebe a k následné dorážce se dostal SERGEJ MOZJAKIN, který kotouč usměrnil do sítě nadvakrát. Už se zdálo, že si hosté z Areny Metallurg odvezou nějaké body, ale po gólu kapitána Magnitogorsku k tomu mají daleko. Asistence: Jevgenij Birjukov.
    55:32 Danis ZARIPOV - 4:4
     
    55:32
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Příznivce domácího klubu rozjásal DANIS ZARIPOV, jenž si najel do levého kruhu pro vhazování a pohotovou střelou z úhlu vymetl bližší horní růžek Saprykinovy pokladnice. Stav utkání je 4:4. Asistence: Viktor Antipin.
    48:12 Jan KOVÁŘ - 3:4
     
    48:12
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Nečekaná přestřelka pokračuje. Rychlá kombinační souhra a přesné zakončení znamená využitou přesilovku a kontaktní gól. Zaripov si u pravé tyče zpracoval bruslí prudkou přihrávku JANA KOVÁŘE a českému hráči vrátil puk do předbrankového prostoru, odkud čtvrtému nejproduktivnějšímu hráči celé Kontinentální hokejové ligy nečinilo žádné potíže přesně zacílit. Asistence: Danis Zaripov a Viktor Antipin.
     
    46:59
    Saprykin se musí v brankovišti skutečně hodně ohánět, brankář Viťazu si během krátkého časového sledu připsal dva důležité zákroky.
     
    46:17
    Černov (HC Viťaz) podrazil Mozjakina a usedne na lavici hanby.
    42:52 Maxim AFINOGENOV - 2:4
     
    42:52
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Hosté se prosadili v závěru přesilové hry a svému soupeři odskakují na rozdíl dvou gólů. Nikulin zplodil z pravé strany prudkou nabídku pro MAXIMA AFINOGENOVA, který puk tečoval ke vzdálenější konstrukci brány. Asistence: Alexandr Nikulin.
     
    40:59
    Kaletnik (Metallurg Magnitogorsk) si vyšlápl na Aaltonena a za nedovolené bránění mu rozhodčí vystavili pozvánku na prohlídku trestné lavice. Bez možnosti jejího odmítnutí.
     
    38:24
    Na konci druhé periody mají domácí dobrou možnost vyrovnat. Buchanko byl totiž vyloučen za držení protihráče.
    37:21 Alexandr NIKULIN - 2:3
     
    37:21
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Hostující mužstvo si bere vedení zpět. Po Samsonově zákroku betonem došlo ke zblokované střele, kotouč se dostal na čepel hole ALEXANDRA NIKULINA a jeho jedovku od modré čáry zastavila až síť. Asistence: Alexej Makejev.
     
    35:30
    Na levém křídle se před Švec-Rogovojem otevřela dálnice volného prostoru, po které se hostující hráč projel až před Samsonova, jehož z úhlu nepokořil.
    33:43 Roman HORÁK - 2:2
     
    33:43
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Golovkov se vynořil zpoza brány a puk propasíroval mezi Samsonovovými betony. Kotouč se ale zastavil přímo na brankové čáře, odkud ho na místo určení dopravil dojíždějící ROMAN HORÁK, který tak svému spoluhráči "ukradl" gól. Asistence: Igor Golovkov.
    20:53 Sergej MOZJAKIN - 2:1
     
    20:53
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Domácí dokonávají obrat v utkání a poprvé jdou do vedení! Dvojnásobnou přesilovou hru využil SERGEJ MOZJAKIN, nejproduktivnější hráč Kontinentální hokejové ligy napřáhl na vrcholu levého kruhu pro vhazování a bombou k bližší tyči nedal Saprykinovi absolutně žádnou šanci. Asistence: Jan Kovář.
     
    19:26
    O chvíli později byl rovněž za podražení vyloučen také Horák (HC Viťaz), jenž svůj celek poslal do tří.
     
    18:58
    Černov si v osobním souboji pomohl podražením a přesilovou hru si vyzkouší také domácí tým.
     
    16:33
    Filippi (Metallurg Magnitogorsk) se provinil držením protivníka a odsedí si dvouminutový trest.
    15:57 Chris LEE - 1:1
     
    15:57
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Odpověď favorizovaných domácích na sebe nenechala dlouho čekat. Zaripov rychle přenesl hru na pravou stranu a CHRIS LEE z kruhu pro vhazování hbitě vypálil k bližší tyči. Puk do sítě přilétl pod lapačkou přesunujícího se Saprykina. Asistence: Danis Zaripov a Alexej Bereglazov.
    15:01 Alexej MAKEJEV - 0:1
     
    15:01
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Svého zraněného spoluhráče pomstil ALEXEJ MAKEJEV tím nejlepším možným způsobem. Stal se adresátem dlouhé přihrávky Afinogenova, po jejímž přijetí postupoval zcela sám na Samsonova, kterého přelstil střelou mezi betony. Asistence: Maxim Afinogenov.
     
    11:15
    Kovář vybojoval puk pro Mozjakina a ten z prostoru mezi kruhy orazítkoval brankovou konstrukci.
     
    10:10
    Jeřábek našel v předbrankovém prostoru Rubcova, ten ale z bezprostřední blízkosti zamést kotouč za Samsonovova záda nedokázal.
     
    04:25
    Nabídku do samostatného úniku získal Černov a jeho zakončení ztroskotalo na výstroji brankáře Samsonova.
     
    02:03
    Metallurg Magnitogorsk si v úvodu utkání zahraje přesilovku. Za držení soupeře byl potrestán Lukin.

    Lukáš Jasoněk

    Branky a nahrávky: 16. Lee (Zaripov, Bereglazov), 21. Mozjakin (Jan Kovář), 49. Jan Kovář (Zaripov, Antipin), 56. Zaripov (Antipin), 58. Mozjakin (J. Birjukov) – 16. Makejev (Afinogenov), 34. Horák (Golovkov), 38. A. Nikulin (Makejev), 43. Afinogenov (A. Nikulin)


    Metallurg Magnitogorsk: Samsonov (Košečkin) – Antipin, J. Birjukov, Lee, Bereglazov, S. Těreščenko, Chabarov, Dronov – Mozjakin (C), Zaripov (A), Jan Kovář – A. Sjomin, Filippi, Potěchin – Kaletnik, Timkin, Osala – Železkov, Platonov, Dm. Kazionov – Kosov.
    HC Viťaz Moskevská oblast: Saprykin (Todykov) – Golovkov, A. Semjonov (C), Jeřábek, Jepišin, S. Romanov, Gimajev, P. Lukin, Buchanko – Afinogenov (A), A. Nikulin, Makejev – Kopejkin, Kempe, M. Aaltonen – Vyglazov, Horák, A. Černov – Švec-Rogovoj, Soloduchin, Rubcov.

    Rozhodčí: Denis Naumov, Eduard Odinš – Stanislav Raming, Dmitrij Golovljov
    bahis siteleri