Ottawa – Florida 2:0 (kon.) | Tampa – Washington 2:1 (2:1 po s.n.) | St. Louis – Winnipeg 2:3 (po pr.)
Vancouver – Toronto 3:2 (2:1 po s.n.) | Pittsburgh – Detroit 5:3 (kon.) | Arizona – Columbus 2:3 (0:2 po s.n.)
Colorado – Dallas 0:3 (kon.) | Edmonton – Anaheim 3:2 (po pr.) | Los Angeles – Montreal 4:5 (2:3 po s.n.)
Carolina – Tampa 1:0 (po pr.)
konec
Pittsburgh Penguins
5:3 (0:1, 1:2, 4:0)
Detroit Red Wings
Neděle 04.12.2016, 01:10 • PPG Paints Arena, Pittsburgh (kapacita 18387 míst) • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:20 Matt CULLEN - 5:3
     
    59:20
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! Po Greenově ráně od modré čáry se kotouč odrazil k Patricu Hörnqvistovi, jenž obloučkem vyslal do brejku MATTA CULLENA. Tomu se sice nepovedlo dovést kotouč do odkryté branky, byl ale faulován Tomášem Tatarem a rozhodčí tak uznávají technický gól! Asistence: Patric Hörnqvist a Sidney Crosby.
    50:54 Phil KESSEL - 4:3
     
    50:54
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Penguins dokonávají obrat! Po dalším tlaku v útočném pásmu předal Kris Letang v rohu puk Carlu Hagelinovi, který po rychlé otočce kolem Kronwalla poslal přesnou přihrávku před branku na číhajícího PHILA KESSELA, který nedal Coreauovi šanci! Asistence: Carl Hagelin a Kris Letang.
    46:28 Justin SCHULTZ - 3:3
     
    46:28
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Domácí srovnávají na 3:3! Penguins se dostali do obrovského tlaku při poskytnuté výhodě, Coreau ještě dokázal zastavit střelu Jevgenije Malkina. Ian Cole následně nabil na ránu JUSTINU SCHULTZOVI, který našel mezeru v Coreauově postoji! Asistence: Ian Cole a Jevgenij Malkin.
    42:05 Nick BONINO - 2:3
     
    42:05
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Penguins se dostali do dalšího tlaku v útočném pásmu, ze kterého vytěžili důležité snížení na rozdíl jedné branky! NICK BONINO vypálil z pravého kruhu střelu, na kterou Coreau nedokázal kvůli několika hráčům před sebou včas zareagovat! Asistence: Ian Cole a Bryan Rust.
    38:14 Dylan LARKIN - 1:3
     
    38:14
    Detroit právě vstřelil branku!
    Přesně v době, kdy vyloučený Cole naskočil zpátky na led, Red Wings udeřili! Thomas Vanek zatáhl kotouč do útočného pásma a nezištnou přihrávkou bekhendem našel na druhé straně volného DYLANA LARKINA, který svižnou ranou propálil Fleuryho! Asistence: Thomas Vanek a Mike Green.
    31:00 Phil KESSEL - 1:2
     
    31:00
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Domácím se povedlo konečně udeřit! Detroit zaváhal při střídání, Fleury rozjel rychlou přihrávkou akci, v jejímž závěru našel Jevgenij Malkin na pravém křídle osamoceného PHILA KESSELA, který usměrnil kotouč mimo dosah Coreaua! Asistence: Jevgenij Malkin a Carl Hagelin.
    28:00 Frans NIELSEN - 0:2
     
    28:00
    Detroit právě vstřelil branku!
    Red Wings se podařilo ubránit oslabení domácích a se skončením Ericssonova trestu se do útoku vydal FRANS NIELSEN, který společně s naskakujícím Ericssonem vytvořil přečíslení dvou na jednoho. Dánský útočník vzal situaci na sebe a rychlou střelou se trefil přesně k levé tyči! Asistence: Riley Sheahan a Danny DeKeyser.
    13:31 Henrik ZETTERBERG - 0:1
     
    13:31
    Detroit právě vstřelil branku!
    Red Wings se ujímají trochu překvapivě vedení! Crosby ztratil puk v přechodu do útoku a hosté vypálili do rychlého protiútoku. Anthony Mantha předložil puk HENRIKU ZETTERBERGOVI, který se předvedl parádní a rychlou kličkou do bekhendu a následnou střelou pod horní tyčku! Asistence: Anthony Mantha a Tomáš Tatar.

    Adam Lacek

    Branky a nahrávky: 31. Kessel (Malkin, Hagelin), 43. Bonino (Cole, Rust), 47. J. Schultz (Cole, Malkin), 51. Kessel (Hagelin, Letang), 60. Cullen (Hörnqvist, Crosby) – 14. Zetterberg (Mantha, Tatar), 28. Nielsen (Sheahan, DeKeyser), 39. D. Larkin (Vanek, Green)


    Pittsburgh Penguins: M.-A. Fleury (M. Murray) – Määttä, Letang, Dumoulin, Daley, Cole, J. Schultz – Sheary, Crosby (C), Hörnqvist – Kunitz (A), Malkin (A), Rust – Hagelin, Bonino, Kessel – S. Wilson, Cullen, Fehr.
    Detroit Red Wings: Coreau (Mrázek) – DeKeyser, Green, Kronwall (A), Ouellet, Ericsson, Sproul – Tatar, Zetterberg (C), Mantha – Nyquist, D. Larkin, Vanek – Jurčo, Nielsen, Glendening – D. Miller, Sheahan, Ott.

    Rozhodčí: G. Hebert, St. Pierre – Driscoll, Mach

    Diváci: 18661
    bahis siteleri