HC Litvínov – Kolín 6:3 (kon.) | Třinec – Liberec 3:4 (kon.) | Zlín – Č. Budějovice 6:1 (kon.)
Mountfield HK – Sparta 2:3 (kon.) | Kladno – Mladá Boleslav 1:2 (0:1 po s.n.) | Letňany – Vsetín 2:5 (kon.)
Kometa Brno – K. Vary 6:3 (kon.) | Slavia – Olomouc 3:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Vítkovice 1:2 (po pr.)
Jihlava – Chomutov 3:4 (kon.) | Písek – Havířov 2:5 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
3:4 (0:2, 3:1, 0:1)
Piráti Chomutov
Pátek 27.01.2017, 18:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Extraliga staršího dorostu • 11. kolo
Partner:
     
    59:54
    Piráti právě vstřelili branku!
    Infarktový závěr zápasu. Jihlavští se v závaru před chomutovskou brankou snažili dostat puk do sítě, ale neuspěli. Hosté se tak dostali do rychlého protiútoku dva na jednoho, který zakončil ONDŘEJ BUCHTELA střelou z kruhů pod horní tyč po Svobodově přihrávce. Asistence: Jan Svoboda.
     
    52:41
    Kapitán hostí Jakub Navrátil se prezentoval střelou z levého kruhu na vzdálenější tyčku, kam sáhl lapačkou Šťastný.
     
    49:19
    Při návratu vyloučeného Veselého pálil dvakrát z dobré pozice zleva Tomáš Vala. Prvně byl jeho pokus zblokován, poté se zaskvěla lapačka Běhuly.
     
    48:15
    Milan Strnad pohotovou střelou z mezikruží orazítkoval břevno chomutovské klece.
     
    47:13
    Z pravé strany si před branku vybruslil Milan Strnad, na kterém byl pověšený Jakub Veselý jako ozdoba na vánočním stromku a při Strnadově střele šla paže sudího Kopečka nahoru – dvě minuty, držení.

    Na vyloučení: 2-2.
     
    44:58
    Výborný zákrok Daniela Šťastného. Jan Svoboda převzal na pravé straně před brankou hezkou přihrávku od Koblížka a střílel na bližší tyč, kde jeho radost zkazil beton domácího gólmana.
     
    37:59
    Domácí si zahrají první početní výhodu, protože Jakub Köver je vyloučen na dvě minuty za podražení.

    Na vyloučení: 2-1.
     
    36:25
    Omlouváme se za menší výpadek a technické problémy. Svoboda nejprve našel před brankou střílenou přihrávku Kövera, kterou tečoval a Šťastný dobře zasáhl pravým betonem. Týž hráč Pirátů si rychle našel odražený kotouč a zkusil to na bližší tyč, kterou těsně minul.
     
    33:05
    Piráti právě vstřelili branku!
    Gólové hody ve druhé třetině pokračují a na Horáckém zimním stadionu je opět vyrovnáno. Ouřada vyslal kotouč na rozjetého JAKUBA NAVRÁTILA, jenž si nabruslil přesně na střed pravého kruhu a střelou zápěstím ke vzdálenější tyči maže jihlavské vedení, které vydrželo sotva minutu. Asistence: Kryštof Ouřada, Jakub Kleiner.
     
    32:12
    Dukla právě vstřelila branku!
    Chomutovští se posobě nyní jen hodně vyčítavě dívají. TOMÁŠ VALA na obranné modré vypíchl soupeři puk, ukázal rychlé nohy a mířil v úniku na Běhulu. Udělal mu forhendovou kličku, po které chtěl zasunout puk pod gólmana. To se mu i s přispěním vracejících se hráčů hostí povedlo. Asistence: Lukáš Jindra.
     
    29:38
    Dukla právě vstřelila branku!
    Piráti sehráli přesilovkovou kombinaci zle nedobře a Jihlava vyrovnává stav utkání. Hosté na modré přišli o puk, čehož využil Vála únikem po levé straně. Obránce Dukly prošel do útočného pásma, kde byl proti němu obránce. Přihrál tak na modrou pro MILANA STRNADA, jenž si najel z druhé vlny, sjel si k brance a z kruhů propálil Běhulu střelou nad ledem. Asistence: Matěj Vála.
     
    28:59
    Jihlava se bude podruhé bránit, protože Tomáš Vala míří ven za podražení.

    Na vyloučen: 2-0.
     
    26:11
    Znovu to byl dnes dobře hrající Jakub Köver, jenž se přes dva hráče soupeře dostal před brankou k zakončení. To mu nevyšlo, ale krátce poté si vybruslil z levého kruhu před branku a znovu zakončil. Šťastný byl proti jeho střele pozorný a poradil si i s dorážkou Koblížka, po které se puk chvíli potuloval v brankovišti.
     
    25:53
    Vala se po pravé straně dostal do pásma, když si obhodil na modré obránce Procházku. Na nic nečekal a namířil si to přímo k Běhulovi, ovšem střelou po ledě mezi betony jej nepřekonal.
     
    23:36
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava začala druhou třetinu hodně aktivně a je odměněna snížením. Najman přihrával podél brankoviště na Daňhela, který puk za čáru nedopravil. Hosté ale špatně vyhodili a ADAM NAJMAN si forčekingem znovu získal puk. Z pravé strany si to namířil před branku a v okamžiku, kdy gólman hostí Běhula čekal přihrávku, mu poslal z úhlu navštívenku do šibenice k bližší tyči. Bez asistence.
     
    21:56
    Nyní hýří aktivitou Dukla. Najman neměl před brankou tolik prostoru, ale zkusil zasáhnout puk. Ten se poté odrazil od Daňhela a projel brankovištěm vedle.
     
    21:08
    Po vyhraném buly našel Daňhel z levé strany mezi kruhy Najmana, jehož tvrdá střela se otřela o vyrážečku Běhuly a šla vedle pravé tyče.
     
    14:52
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácí gólman nemohl s touto pohlednou akcí Chomutova dělat vůbec nic. Svoboda rychle obkroužil domácí klec a poté předložil puk před branku na volného JAKUBA KÖVERA, jenž se trefil nad vyrážečku Šťastného skoro do pravé šibenice. Asistence: Jan Svoboda, Tomáš Koblížek.
     
    11:28
    Piráti právě vstřelili branku!
    Pět vteřin po konci přesilové hry se Chomutov ujímá vedení. Svoboda dal puk k levé tyči Šťastného, kde jej našel Koblížek. Ten ho ještě stačil posunout před branku na volného JAKUBA KÖVERA, jenž kotouč usměrnil za čáru. Asistence: Tomáš Koblížek, Jan Svoboda.
     
    10:41
    Tohle už byla nebezpečnější šance Pirátů. Mezi kruhy si najel Jakub Köver a pořádně vypálil. Šťastný vyrazil kotouč betonem před sebe, kde si puk našel Kryštof Ouřada, jenž jej v těsné blízkosti branky nedokázal trefit.
     
    09:23
    Jihlavští hráli v šesti, čehož si sudí všimli a Chomutov má výhodu první přesilové hry. Trest za příliš mnoho hráčů na ledě jde odsedět Jindřich Kardoš.

    Na vyloučení: 1-0.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 24. Najman, 30. Strnad (Vála), 33. Vala (Jindra) – 12. Köver (Koblížek, Svoboda), 15. Köver (Svoboda, Koblížek), 34. Navrátil (Ouřada, Kleiner), 60. Buchtela (Svoboda)


    HC Dukla Jihlava: Šťastný (Juřička) – Vrátný, Vála, Musil, Veleba, Marek – Jindra, Kadleček, Vala – Strnad, Najman, Daňhel – Brož, Juda, Kardoš – Úlovec. Trenér: Štěpán Moravec
    Piráti Chomutov: Běhula (Skokan) – Štochl, Buchtela, Kleiner, Procházka, Zeman, Starý – Navrátil, Veselý, Ouřada – Bajer, Köver, Koblížek – Hradecký Brandner, Baier – Svoboda, Günter. Trenér: Miroslav Buchal

    Rozhodčí: Kopeček – Horký, Rampír
    bahis siteleri