Žižkov – Třinec 0:3 (kon.) | Vlašim – Chrudim 2:1 (kon.) | Č. Budějovice – Jihlava 2:0 (kon.)
Brno – Vítkovice 4:1 (kon.)
konec
FC Zbrojovka Brno
4:1 (3:0)
MFK Vítkovice
Neděle 04.11.2018, 18:00 • Městský fotbalový stadion Srbská, Brno • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 14. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Brno právě vstřelilo branku!
    Domácí dávají zaslouženou čtvrtou branku a o zisku tří bodů není pochyb. Zbrojovka zahrávala přímý kop z pravé strany a Bartolomeu posadil naprosto přesný centr na hlavu LUKÁŠE MAGERY, který nikým nehlídán trkl míč přesně k tyči. Šustr neměl šanci zasáhnout, a tak zůstal strnule stát na čáře. Devátý zásah pro domácího kanonýra v letošní sezóně – 4:1.
     
    86
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hosté snižují, bude se konat drama? Vítkovičtí zahrávali další rohový kop, kdy načechraný centr doputoval na zadní tyč k úplně volnému VÁCLAVU CVERNOVI, kterého domácí obrana ponechala bez povšimnutí, a tak hostující bek neměl problém prudkou hlavičkou mimo dosah Melichárka snížit – 3:1!
     
    29
    Brno právě vstřelilo branku!
    Domácí na hřišti dominují a po půlhodině hry přidávají již svou třetí branku! Bartolomeův centr měl opět gólové parametry, hosté jej ale odvrátili. I přesto ale následně vznikl ve vápně obrovský závar, míč se nakonec po několika odrazech zjevil před dobíhajícím PETEREM ŠTEPANOVSKÝM, který tvrdou ranou po zemi k tyči uprostřed vápna přidal svůj druhý zásah večera – 3:0.
     
    21
    Brno právě vstřelilo branku!
    Domácí tlak je znovu zúročen, Zbrojovka zdvojnásobuje svůj náskok! Po centru z levé strany zůstali ve vápně Vítkovic úplně volní hned dva domácí hráči. K míči se nakonec dostal PETER ŠTEPANOVSKÝ, jenž si sice chvílemi překážel se spoluhráčem, ale z blízkosti nakonec napodruhé protlačil míč za Šustra přesně k tyči – 2:0.
     
    15
    Brno právě vstřelilo branku!
    A tento roh vyšel domácím mnohem, protože po čtvrthodině hry jdou do vedení! K rohu se postavil opět Bartolomeu, který poslal do šestnáctky skvostný centr, na nějž si fantasticky naběhl LADISLAV KREJČÍ a prudkou hlavičkou nedal brankáři Šustrovi žádnou šanci – 1:0.

    Daniel Kinc

    Branky: 15. L. Krejčí, 21. Štepanovský, 29. Štepanovský, 90+2. Magera – 86. V. Cverna

    Karty:   55. Kryštůfek (BNO), 55. Eismann (BNO) – 34. Hýbl (VIT), 80. V. Cverna (VIT)


    FC Zbrojovka Brno: Melichárek (C) – Sukup, Vraštil, Kryštůfek, Eismann – L. Krejčí, Bariš (80. Michal Škoda) – Štepanovský, Růsek (51. Kříž), Bartolomeu – Zikl (63. Magera).
    Náhradníci: Halouska – Pavlík, Kříž, Lutonský, Michal Škoda, Magera, Jakub Šural.

    MFK Vítkovice: Šustr – Celba, Mikula (C), V. Cverna, Hýbl – Matěj, Motyčka (39. Bzirský), Holiš, Ožvolda – Súkenník – Mišinský (62. Mrázek).
    Náhradníci: Simkanič – O. Cverna, Bzirský, Končal, Mrázek, Praus, Moučka.

    Rozhodčí: Matějček – Vodrážka, Dohnálek

    Diváci: 2103
    bahis siteleri