Karlovy Vary – Benešov 3:4 (kon.) | Jirny – Vltavín 2:2 (4:3 po pen.) | Brozany – Zápy 1:1 (2:4 po pen.)
Štěchovice – Olympia Radotín 1:3 (kon.)
konec
TJ Štěchovice
1:3 (0:2)
FK Olympia Radotín
Neděle 04.11.2018, 14:00 • Štěchovice • Česká fotbalová liga • 13. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Olympia Radotín nakonec dovedla tento zápas do vítězného konce, domácí celek totiž porazila poměrem 3:1. K vítězství hodně napomohl první poločas, ve kterém se Olympia dočkala hned dvou přesných tref. Hosté měli navrch i v úvodu druhého poločase, nakonec se přeci jenom dočkali třetí branky. Štěchovice se dnes dočkaly pouze jediné branky, a sice z kopačky Nováka, který upravil na konečných 1:3. (15:53:25)
     
    90+1
    Konec zápasu.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o jednu minutu.
     
    90
    Střídání v týmu FK Olympia Radotín: ze hřiště odchází Akpan Fortune Bassey, přichází Asterios Oikonomikos.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. Zdá se, že o vítězi je rozhodnuto, uvidíme, zda se bude něco málo nastavovat.
     
    88
    Olympia stále nepouští soupeře na vlastní polovinu, naopak Dancák zahrával další rohový kop, který skončil na hlavě domácího Štědronského.
     
    85
    Střídání v týmu FK Olympia Radotín: ze hřiště odchází Jakub Trýzna, přichází Dmytro Petryk.
     
    85
    Uprostřed hrací plochy byl faulován Bassey, kterého ve vzduchu fauloval jeden z protihráčů. Hosté budou zahrávat z blízkosti středového kruhu.
     
    84
    Volešák rozehrál standardku narychlo, následně se Jakobovský dostal k velice nebezpečnému centru, který div neskončil u vzdálenější konstrukce.
     
    83
    Do konce zápasu zbývá něco málo přes deset minut, Štěchovice se nemohou dostat na dostřel Čápovi. Naopak aktivněji působí hostující mužstvo.
     
    82
    Řehák si připsal další snadnou práci, tentokráte se mu podařilo zkrotit padající míč. Vzápětí se domácí dožadovali odpískání hraní rukou.
     
    81
    Tentokráte si nedovoleným zákrokem pomohl zkušený Volešák, který v souboji o míč fauloval Peljaka. Navíc si Olympia došla pro další rohový kop.
     
    80
    Žlutou kartu dostává Lukáš Jakobovský (TJ Štěchovice).
     
    80
    Díl měl v pokutovém území hodně času na ideální řešení, polovysoký centr i přesto poslal pouze do náruče Čápa. Ochozy stadionu jsou hodně zklamané.
     
    79
    Kučera nedokázal odtlačit Basseye, který přenášel hru na levou stranu, kde se rychlostně pokoušel prosadit Hadi, jenž byl u míče příliš pozdě.
     
    78
    Střídání v týmu FK Olympia Radotín: ze hřiště odchází Olarawaju Mohammed Hadi, přichází Roman Arťemuk.
     
    77
    Navíc se hrací předmět dostal do moci brankáře Čápa, který si dával s výkopem hodně načas. Nakonec se jeho nabídka snesla ke Grešovi.
     
    76
    Peljak z první posílal míč na Basseye, který ale podklouzl. K volnému míči se tak dostali domácí, který to možná trochu zbytečně zkoušeli nákopem.
     
    75
    Na druhé straně se Štěchovice dostaly k rohovému kopu. Centr směřoval do brány, nicméně Čáp si prostor u přední tyče hravě pohlídal.

    David Suchý

    Branky: 68. Novák – 31. Brabenec, 41. Bassey, 50. Trýzna

    Karty:   52. Busta (STE), 67. Pavlík (STE), 80. Jakobovský (STE)


    TJ Štěchovice: Řehák – Busta, Švejda (C), Milojević (46. Díl), Pavlík, Kučera, Štědronský, Novák, Jakobovský, Greš, Kučaba (59. Volešák)
    Náhradníci: Vašák – Košata, Volešák, Batka, Díl, Müller

    FK Olympia Radotín: Čáp – Peljak, Broukal, J. Ježdík, Jiránek (C), Dancák, Tryzna (85. Petryk), Koutenský, Hadi (78. Arťemuk), Bassey (90. Oikonomikos), Brabenec (63. P. Ježdík)
    Náhradníci: Šiman – Zubašivskij, Petryk, Arťemuk, Oikonomikos, P. Ježdík

    Rozhodčí: Teuber – Klupák, Plzák
    thejrc.org