Karlovy Vary – Benešov 3:4 (kon.) | Jirny – Vltavín 2:2 (4:3 po pen.) | Brozany – Zápy 1:1 (2:4 po pen.)
Štěchovice – Olympia Radotín 1:3 (kon.)
konec
TJ Štěchovice
1:3 (0:2)
FK Olympia Radotín
Neděle 04.11.2018, 14:00 • Štěchovice • Česká fotbalová liga • 13. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Olympia Radotín nakonec dovedla tento zápas do vítězného konce, domácí celek totiž porazila poměrem 3:1. K vítězství hodně napomohl první poločas, ve kterém se Olympia dočkala hned dvou přesných tref. Hosté měli navrch i v úvodu druhého poločase, nakonec se přeci jenom dočkali třetí branky. Štěchovice se dnes dočkaly pouze jediné branky, a sice z kopačky Nováka, který upravil na konečných 1:3. (15:53:25)
     
    90+1
    Konec zápasu.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o jednu minutu.
     
    90
    Střídání v týmu FK Olympia Radotín: ze hřiště odchází Akpan Fortune Bassey, přichází Asterios Oikonomikos.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. Zdá se, že o vítězi je rozhodnuto, uvidíme, zda se bude něco málo nastavovat.
     
    88
    Olympia stále nepouští soupeře na vlastní polovinu, naopak Dancák zahrával další rohový kop, který skončil na hlavě domácího Štědronského.
     
    85
    Střídání v týmu FK Olympia Radotín: ze hřiště odchází Jakub Trýzna, přichází Dmytro Petryk.
     
    85
    Uprostřed hrací plochy byl faulován Bassey, kterého ve vzduchu fauloval jeden z protihráčů. Hosté budou zahrávat z blízkosti středového kruhu.
     
    84
    Volešák rozehrál standardku narychlo, následně se Jakobovský dostal k velice nebezpečnému centru, který div neskončil u vzdálenější konstrukce.
     
    83
    Do konce zápasu zbývá něco málo přes deset minut, Štěchovice se nemohou dostat na dostřel Čápovi. Naopak aktivněji působí hostující mužstvo.
     
    82
    Řehák si připsal další snadnou práci, tentokráte se mu podařilo zkrotit padající míč. Vzápětí se domácí dožadovali odpískání hraní rukou.
     
    81
    Tentokráte si nedovoleným zákrokem pomohl zkušený Volešák, který v souboji o míč fauloval Peljaka. Navíc si Olympia došla pro další rohový kop.
     
    80
    Žlutou kartu dostává Lukáš Jakobovský (TJ Štěchovice).
     
    80
    Díl měl v pokutovém území hodně času na ideální řešení, polovysoký centr i přesto poslal pouze do náruče Čápa. Ochozy stadionu jsou hodně zklamané.
     
    79
    Kučera nedokázal odtlačit Basseye, který přenášel hru na levou stranu, kde se rychlostně pokoušel prosadit Hadi, jenž byl u míče příliš pozdě.
     
    78
    Střídání v týmu FK Olympia Radotín: ze hřiště odchází Olarawaju Mohammed Hadi, přichází Roman Arťemuk.
     
    77
    Navíc se hrací předmět dostal do moci brankáře Čápa, který si dával s výkopem hodně načas. Nakonec se jeho nabídka snesla ke Grešovi.
     
    76
    Peljak z první posílal míč na Basseye, který ale podklouzl. K volnému míči se tak dostali domácí, který to možná trochu zbytečně zkoušeli nákopem.
     
    75
    Na druhé straně se Štěchovice dostaly k rohovému kopu. Centr směřoval do brány, nicméně Čáp si prostor u přední tyče hravě pohlídal.
     
    74
    Olympia rozjela akci středem hrací plochy, avšak ta byla hodně rychle u konce. Na zemi se sice ocitl Dáncak, o nedovolený zákrok se ale nejednalo.
     
    73
    Do konce zápasu zbývá něco málo přes dvacet minut. Vypadá to, že domácí konečně začali hrát, určitě hodně pomohla Novákova kontaktní branka.
     
    72
    Právě Čáp musel startovat z branky hodně rychle, neboť se za volným míčem dostával Novák, který byl nakonec v souboji pomalejší.
     
    71
    Tentokráte si nedovoleným zákrokem pomohl domácí Jakobovský, který ve vzdušném souboji fauloval Broukala. Rozehrávky se ujme brankář Čáp.
     
    70
    Olympia Radotín tak vhazovala od levé autové čáry, nákop na druhou stranu se stal snadnou kořistí Volešáka, který nyní operuje na útočné polovině.
     
    69
    Koutenský nedal přihrávce patřičnou razanci, naopak se k akci po levém křídle dostal domácí Díl, který se ale nedostal přes obránce Ježdíka.
    68. NOVÁK - 1:3
     
    68
    Štěchovice právě vstřelily branku!
    Až nyní se domácí dočkali kýžené branky! Obrana soupeře propadla na pravé straně, do úniku na branku se tak dostal MARTIN NOVÁK, který vyběhnuvšího Čáp jednoduše podstřelil. Snížení je na světě!
     
    67
    Žlutou kartu dostává Tomáš Pavlík (TJ Štěchovice).
     
    66
    Domácí se málem dočkali kontaktní branky, avšak radost překazil skvělý Čáp, který nakonec zachytil míč přímo na brankové čáře.
     
    64
    Záhy jsme sledovali rohový kop Olympie, který z pravé strany obstaral Dancák. Jeho centr měl ideální výšku, nakonec ho nezasáhl nikdo ze zúčastněných.
     
    63
    Nyní to z větší vzdálenosti zkoušel také Koutenský, jehož skákavá rána nadělala Řehákovi menší problémy. Domácí brankář nakonec zasahoval nadvakrát.
     
    63
    Střídání v týmu FK Olympia Radotín: ze hřiště odchází Vojtěch Brabenec, přichází Petr Ježdík.
     
    61
    Nakonec si hostující Hadi připsal další střelu z větší vzdálenosti, míč ale proskákal pouze vedle branky, Řehák nemusel vůbec zasahovat.
     
    60
    Momentálně se nehraje, neboť na zemi zůstal ležet jeden z hostujících hráčů, který se nakonec odkoulel za postranní čáru. Může se pokračovat ve hře.
     
    59
    Štěchovice nyní měly velké štěstí, Busta totiž špičkou kopačky dokázal odehrát padající míč. V opačném případě by se Brabenec řítil sám bránu.
     
    59
    Střídání v týmu TJ Štěchovice: ze hřiště odchází Michal Kučaba, přichází Ladislav Volešák.
     
    58
    Posléze se k míči dostal také brankář Řehák, který si musel hlasitě křiknout. Domácí strážce tyčí nakonec rozehrál výhozem do strany.
     
    57
    Olympia zahrávala volný kop z vlastní poloviny, i tentokráte se k míči postavil Dancák, jehož centr našel Broukala, který prodlužoval pouze k protihráči.
     
    56
    Ochozy domácího stadionu se dožadovaly odpískání faulu, avšak píšťalka sudího nakonec mlčí. Štědronský musí vstát, bude tu další odkop od branky.
     
    55
    Hadi se fantastickým způsobem uvolnil kolem svého strážce, posléze si snažil narazit míč s Brabencem, který mu ale neposlal přesnou přihrávku.
     
    54
    Novák to nyní zkoušel hodně drzým průnikem až do malého vápna, kde byl čistým způsobem odstaven od balónu. Čáp se tak dostane k rozehrávce.
     
    53
    Zdálo se, že domácí Busta fauloval v roli posledného hráče, avšak hlavní sudí nedovolený zákrok neviděl. Na zemi skončil hostující Brabenec.
     
    52
    Žlutou kartu dostává Filip Busta (TJ Štěchovice).
     
    52
    Pavlík zkoušel přenést hru na pravou stranu, kde ale Novák nic moc nevymyslel. Posléze Čáp zasahoval po teči Jakobovského.
     
    51
    Bassey dokázal u rohového praporku přetlačit protihráče, následný střílený center byl snadnou kořistí Řeháka. Hosté budou ještě zahrávat rohový kop.
     
    50
    Olympia právě vstřelila branku!
    K oné rozehrávce se postavil Dancák, který našel zcela osamoceného JAKUBA TRÝZNU, jehož fantastická rána nártem zaplula přesně do pravé šibenice. Řehák se za tímto projektilem pouze ohlédl!
     
    50
    Tentokráte se Hadi dokázal zbavit svého strážce, nicméně přízemní nabídku poslal do nohy protihráče, od které se míč odrazil do zámezí.
     
    49
    Tentokráte to z velké vzdálenosti zkoušel Bassey, jehož skákavá rána skončila v náruči Řeháka, který má i v úvodu prvního poločasu hodně práce.
     
    48
    Hned v úvodu se do vyložené šance dostal hostující Peljak, který ale z velké blízkosti nepřekonal Řeháka, od kterého se míč odrazil vedle brány.
     
    47
    Odstartoval nám druhý poločas, jehož úvodní rozehrávku si tentokráte vzali na starost hosté, kteří pro změnu budou hrát zleva doprava.
     
    46
    Střídání v týmu TJ Štěchovice: ze hřiště odchází Miloš Milojević, přichází Jan Díl.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Máme za sebou první poločas, který vyzněl lépe pro hostující celek, jenž si do druhého dějství přináší vedení o dvě branky. Radotín byl aktivnější v úvodu utkání, posléze se do hry začala zapojovat také Štěchovice, které dokonce nastřelily tyč. Následně Olympia hrozila výpady po křídlech, své by o tom mohl říct Bassey, jenž v tutové šanci přestřelil branku. Hosté se přeci jenom dočkali kýžené branky, prosadil se totiž Brabenec. Aby toho nebylo málo, tak se dočkal také zmiňovaný Bassey, který zužitkoval centr z pravé strany.
     
    45
    První poločas skončil.
     
    43
    Ven z branky musel brankář Řehák, který nakonec poslal míč vysoko na tribunu. Hlavní sudí ale uviděl faul napadajícího Brabence.
     
    42
    Tohle bude pro domácí celek hodně složitý úkol, bude muset dohnat dvoubrankové manko. Na případné vyrovnání má ještě dostatek času.
    41. BASSEY - 0:2
     
    41
    Olympia právě vstřelila branku!
    Jenomže Olympia se dostává do dvoubrankového vedení! Tentokráte do šestnáctky přiletěl přízemní centr z pravé strany, na který si na přední tyči naběhl AKPAN FORTUNE BASSEY, který lehkou tečí překonal Řeháka podruhé.
     
    41
    Samotný centr nic nepřinesl, avšak hlavní sudí musel řešit další nedovolený zákrok. Způsobil ho kapitán Švejda, jenž si vyslechl důrazné napomenutí.
     
    40
    Navíc si nedovoleným zákrokem pomohl domácí Pavlík, naopak na zemi se ocitl Bassey. Dancák bude zahrávat další volný kop, tentokráte z větší vzdálenosti.
     
    39
    Na druhé straně se za obranu dostával Štědronský, který ale hlavičkou nedokázal přihrát vedle stojícímu Novákovi. Štěchovice jsou v posledních vteřinách hodně nepřesné.
     
    38
    Na pořadu dne byla standardní situace pro Radotín. Tentokráte se k míči postavil Dancák, jehož centrovaná nabídka skončila v rukavicích Řeháka.
     
    37
    První poločas se neúprosně blíží ke svému konci, hrát se bude ještě něco málo kolem osmi minut. Uvidíme, zda se bude nastavovat.
     
    34
    Hadi musel pořádně zabrat, nakonec se mu podařilo včas zasáhnout před dotírajícím Štědronským. Štěchovice si ale nepřipsaly žádnou pohlednou akci.
     
    33
    Hodně ostrým zákrokem si nyní pomohl Busta, který u postranní čáry sestřelil Brabence. Nakonec se to obešlo bez žluté výstrahy.
     
    32
    Švejda měl velké starosti s protihráčem, před kterým nakonec odkopl míč za postranní čáru. Následně se Jakobovskému nepodařilo vyvézt balón.
    31. BRABENEC - 0:1
     
    31
    Olympia právě vstřelila branku!
    Hosté jdou do zaslouženého vedení! Hezká akce nakonec putovala do pokutového území, odkud Bassey předložil volnému VOJTĚCHU BRABENCOVI, který se prosadil střelou do protipohybu. Štěchovice opět propadly v defenzívě, za což tentokráte pykají.
     
    30
    Olympia mohla jít do vedení! Přihrávka z levé strany našla v pokutovém územím zcela nekrytého Basseyho, který ale trestuhodně přestřelil branku.
     
    29
    Vše ale skončilo nepovedeným přenesením hry, po kterém bude Řehák odkopávat. Olympia to opět zkoušela po pravém křídle, po které jí to zatím celkem funguje.
     
    28
    Švejda přihrál vedle stojícímu Jakobovskému, který ale narazil na blok protihráčů. Olympia tentokráte uklidnila hru, míč má na kopačce Dancák.
     
    27
    Dostali jsme se do celkem nezáživné pasáže, která nám přináší dlouhou kombinaci v podání domácích, jenž si s míčem pohrávají u středového kruhu.
     
    26
    A ta mohla skončit úvodní brankou, avšak Basseymu nakonec scházel krok k tomu, aby zametl míč do prázdné branky. Štěchovice přečkaly krušný moment.
     
    25
    Zasahovat musel také brankář Čáp, který si ale s technickou střelou dokázal poradit. Hosté na nic nečekají a okamžitě podnikají protiakci.
     
    24
    Nyní jsme byli svědky ofsajdového postavení, do kterého se dostal domácí Milojević. Ochozy jsou jiného názoru, výrok pomezního má ale větší váhu.
     
    23
    Máme za sebou úvodní dvacetiminutovku, na první branku stále čekáme. Zatím sledujeme celkem vyrovnanou podívanou, nebezpečnější je ale Olympia.
     
    22
    Na opačné straně jsme sledovali celkem pohledný protiútok, který nakonec zakončoval Trýzna. Jeho rána levačkou přistála do rukavic Řeháka.
     
    21
    Hezký fotbalový moment v podání Martina Nováka! Ten si to s míčem namířil až do šestnáctky, kde jeho parádní střela končí pouze na tyči.
     
    20
    Velmi dobře zasahoval Koutenský, který za svá záda nepustil rychlonohého Greše. Posléze hostující hráč přihrál do moci brankáře Čápa.
     
    19
    Nakonec to na sebe vzal prvně jmenovaný, který to nemyslel vůbec špatně. Jeho technická navštívenka měla dobrou razanci, Řehák ale stačil zasáhnout.
     
    18
    Pavlík před pokutovým územím fauloval protihráče, následovat bude standardka z velice lukrativní vzdálenosti. U hracího předmětu se nachází dvojice Ježdík – Dancák.
     
    17
    Už to vypadalo, že se Milojević dostane k zakončení z hranice malého vápna. nakonec na poslední chvíli přispěchal Trýzna, který mu tento pokus zablokoval.
     
    16
    Posléze si rukama pomáhal domácí Greš, který nakonec povalil protihráče na zem. Nyní sledujeme pasáž hry, která nabízí celou řadu nedovolených zákroků.
     
    15
    Hra se nám přesunula na útočnou polovinu Štěchovic, kde se za kolmicí řítil Pavlík, který ale míč nezastihl. I tak domácí zůstávají s míčem na kopačkách.
     
    14
    Ani další útočný výpad nebyla zrovna přesný, Kučera totiž poslal míč daleko za postranní čáru. Autového vhazování se ujme hostující Ježdík.
     
    13
    Nyní si u postranní čáry pomohl drobným faulem hostující Ježdík, který přistrčil Jakobovského. I tak akce Štěchovic nebyla nebezpečná.
     
    12
    Domácí brankář zvolil dalekonosný nákop ke středovému kruhu, kde zasahoval pouze Jiránek, který odpálil míč zpět k Řehákovi.
     
    11
    K oné rozehrávce se postavil Dancák, který kroutil míč směrem do malého vápna. Centr nakonec přeletěl všechny zúčastněné, Řehák bude vykopávat.
     
    10
    Domácí Novák se zkoušel prodrat s míčem do pokutového území, což nakonec nevyšlo. Naopak soupeř se ujme rozehrávky rohového kopu.
     
    9
    Olympia Radotín rozjela kombinaci na vlastní polovině, posléze u postranní čáry zabojoval Bassey. Domácí ale odrazili útokem vedený po levé straně.
     
    8
    Na druhé straně Brabenec zkušeně pokryl míč, který doskákal za postranní čáru. Následný centr od Hadi trefil pouze jednoho z protihráčů do břicha.
     
    7
    Milojević se chtěl dostat k volnému míči, nicméně v souboji s hostujícím Broukalem nakonec fauloval. Samotné rozehrávky se ujme Čáp.
     
    6
    První slušnější šance tohoto zápasu! K další střele se dostali hosté, avšak tentokráte dokázal Řehák zasáhnout. Štěchovice se okamžitě dostaly k půlící čáře.
     
    5
    Šikovné roztažení Olympie přineslo přízemní centr, načež se do zakončení dostal Brabenec, který trefil pouze obětavého protihráče.
     
    4
    Centr se snášel směrem do branky, avšak míč nakonec skončil pouze na boční síti. Čáp nemusel zasahovat, nyní se ujme odkopu od branky.
     
    3
    Hned v úvodu jsme sledovali nákop na pravou stranu, kde nakonec zasahoval Jiránek. Autového vhazování se ujal Švejda, následně domácí vybojovali roh.
     
    2
    Hlavní sudí poprvé pískl do své píšťalky, utkání tak může začít. Úvodní slovo si vzali domácí, kteří budou hrát zleva doprava.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Hráči vstupují na hrací plochu.
     
    Úvodní sestavy:

    TJ Štěchovice: Řehák – Busta, Švejda (C), Milojević, Pavlík, Kučera, Štědronský, Novák, Jakobovský, Greš, Kučaba
    Náhradníci: Vašák – Košata, Volešák, Batka, Díl, Müller

    FK Olympia Radotín: Čáp – Peljak, Broukal, J. Ježdík, Jiránek (C), Dancák, Tryzna, Koutenský, Hadi, Bassey, Brabenec
    Náhradníci: Šiman – Zubašivskij, Petryk, ArŤemuk, Oikonomikos, P. Ježdíl

    Rozhodčí: Teuber – Klupák, Plzák.
     
    FK Olympia Radotín

    Na opačné straně se nachází Olympia Radotín, které momentálně patří desátá pozice, což stále je spodní polovina tabulky. Olympia má na svém kontě sympatických dvaadvacet bodů, přičemž na sedmou pozici schází pouze jeden jediný bod. Radotín vstoupí do dnešního utkání v zlepšené formě, poslední dva zápasy totiž přinesly dvě výhry. Nejprve si Olympia poradila s posledním celkem tabulky, tedy Jirnami, které zdolala výsledkem 2:1. Následně si domácí celek dnešního utkání poradil s předposledním mužstvem, tentokráte na domácím stadionu zdolal Brozany přesvědčivě 4:1.
     
    TJ Štěchovice

    Fotbalisté Štěchovic neprožívají zrovna povedený vstup do letošního ročníku, po čtrnácti odehraných zápasech se nacházejí až na třinácté pozici, avšak náskok na poslední Jirny je už osmibodový. Štěchovice se navíc potýkají s velice kolísavou formou, přičemž po výhře ihned následuje porážka. Domácí celek dnešního utkání ale určitě bude chtít navázat na skvělou domácí sérii, přičemž vyhrál v posledních čtyřech domácích zápasech. Poslední a zároveň jediná porážka přišla začátkem měsíce září, tehdy Štěchovice podlehly těsným výsledkem 1:2 Dobrovici.
     
    Hezký den všem fanynkám a fanouškům! Česká fotbalová liga má na programu další zápasy, my budeme společně sledovat souboj mezi TJ Štěchovice a FK Olympia Radotín.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 14:00.

    David Suchý

    Branky: 68. Novák – 31. Brabenec, 41. Bassey, 50. Trýzna

    Karty:   52. Busta (STE), 67. Pavlík (STE), 80. Jakobovský (STE)


    TJ Štěchovice: Řehák – Busta, Švejda (C), Milojević (46. Díl), Pavlík, Kučera, Štědronský, Novák, Jakobovský, Greš, Kučaba (59. Volešák)
    Náhradníci: Vašák – Košata, Volešák, Batka, Díl, Müller

    FK Olympia Radotín: Čáp – Peljak, Broukal, J. Ježdík, Jiránek (C), Dancák, Tryzna (85. Petryk), Koutenský, Hadi (78. Arťemuk), Bassey (90. Oikonomikos), Brabenec (63. P. Ježdík)
    Náhradníci: Šiman – Zubašivskij, Petryk, Arťemuk, Oikonomikos, P. Ježdík

    Rozhodčí: Teuber – Klupák, Plzák
    bahis siteleri