Nantes – Guingamp 5:0 (kon.) | Saint-Étienne – Angers 4:3 (kon.) | Montpellier – Marseille 3:0 (kon.)
konec
AS Saint-Étienne
4:3 (2:2)
Angers SCO
Neděle 04.11.2018, 17:00 • Stade Geoffroy-Guichard, Saint-Étienne • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 12. kolo
Předzápasové kurzy
    89. Romain HAMOUMA - 4:3
     
    89
    Saint-Étienne právě vstřelilo branku!
    Domácí jdou přeci jen do vedení! Cabella míč chytře posunul pod sebe, ROMAIN HAMOUMA následně vystřelil. Pokus zasáhl bránícího Thomase, míč změnil směr a skončil v bráně, Butelle neměl nárok na úspěch! Asistence: Rémy Cabella.
     
    87
    Střídání v týmu Angers SCO: ze hřiště odchází Abdoulaye Bamba, přichází Yoann Andreu.
    Střídání v týmu AS Saint-Étienne: ze hřiště odchází Mathieu Debuchy, přichází Kévin Monnet-Paquet.
     
    84
    Obránce Thomas míč odhlavičkoval pouze na hranici velkého vápna, kde se k němu dostal Hamouma. Domácí fotbalista se skvěle uvolnil, poté vystřelil doprostřed branky, skvělý reflex předvedl Butelle!
     
    81
    Střídání v týmu Angers SCO: ze hřiště odchází Stéphane Bahoken, přichází Cristian López.
     
    78
    Střídání v týmu Angers SCO: ze hřiště odchází Flavien Tait, přichází Angelo Fulgini.
     
    74
    Střídání v týmu AS Saint-Étienne: ze hřiště odchází Loïs Diony, přichází Romain Hamouma.
    73. Vincent MANCEAU - 3:3
     
    73
    Saint-Étienne právě vstřelilo branku!
    Netrvalo to dlouho a domácí opět srovnávají vývoj tohoto utkání! Cabella zatáhl po pravé straně, vzápětí míč poslal před branku. VINCENT MANCEAU si ho nešťastně srazil do vlastní sítě!
    71. Stéphane BAHOKEN - 2:3
     
    71
    Angers právě vstřelilo branku!
    Tait teď poslal skvělou přihrávku za obranu, k překvapení všech se jako první k míči dostal STÉPHANE BAHOKEN, který míč následně poslal za záda bezmocného brankáře Ruffiera! Asistence: Flavien Tait.
     
    62
    Střídání v týmu AS Saint-Étienne: ze hřiště odchází Arnaud Nordin, přichází Yannis Salibur.
     
    58
    To byla stoprocentní šance pro domácí tým! Cabella zakončoval z voleje, Butelle vyrazil před sebe. Nordin následně nedokázal ze tří metrů trefit úplně prázdnou branku!
     
    50
    Rozhodčí při brejku ponechával výhodu za jasný faul Nordina, po přerušení hry teď domácímu fotbalistovi uděluje žlutou kartu.
     
    49
    Rohový kop rozehrávali také domácí, jenže do přečíslení se dostali hosté. Bahoken dostal přihrávku na pravou stranu, udělal si prostor, poté v obrovské příležitosti ho vychytal Ruffier!
    45+4. Flavien TAIT - 2:2
     
    45+4
    Angers právě vstřelilo branku!
    Neskutečný závěr prvního poločasu! Bahoken zakončoval do břevna, balón se však dostal za hranici velkého vápna, FLAVIEN TAIT střílel na bližší tyčku, lehce tečovaná střela končí v síti, Ruffier se k míči nedostal včas! Asistence: Mateo Pavlović.
    45+1. Mathieu DEBUCHY - 2:1
     
    45+1
    Saint-Étienne právě vstřelilo branku!
    Domácí tým otáčí skóre a dostává se do vedení! Kolodziejczak centroval z levé strany na vzdálenější tyčku, MATHIEU DEBUCHY pak hlavičkou překonal Butelleho! Asistence: Timothée Kolodziejczak.
     
    43
    Balón za obranu dostal Bahoken, který se nacházel v těsném ofsajdu. Čárový rozhodčí však celou situaci správně nechal dohrát, hostující fotbalista vstřelil branku! Gól však po poradě s videorozhodčím nemůže být uznán!
     
    29
    Reine-Adélaïde teď na levé straně nedovoleně zastavil rychlou akci soupeře, hlavní rozhodčí vytahuje úvodní žlutou kartu.
    26. Loïs DIONY - 1:1
     
    26
    Saint-Étienne právě vstřelilo branku!
    Také domácí využívají rohového kopu a brzy srovnávají! Centrovaný míč směřoval na vzdálenější tyč, Perrin ho vracel do ohně. LOÏS DIONY poté hlavičkou překonal Butelleho, hosté se ofsajdu dožadovali marně! Asistence: Loïc Perrin.
    24. Mateo PAVLOVIĆ - 0:1
     
    24
    Angers právě vstřelilo branku!
    Hosté rozehrávali rohový kop, vzápětí se dostali do vedení! Perrin si balón málem srazil do vlastní branky, Ruffier míč stihl na čáře a vyrazil před sebe, MATEO PAVLOVIĆ ho následně poslal z bezprostřední blízkosti do sítě!
    21. Butelle si připsal důležitý zákrok.
     
    21
    Na druhé straně zahrozili také domácí! Diony míč sklepl pod sebe, s následnou ranou si poradil Butelle, rohový kop pro Saint-Étienne.
     
    20
    Doposud největší příležitost tohoto utkání! Přihrávku za obranu dostal N'Doye, který to měl na dlouhou nohu. Jeho zakončení, které směřovalo na zadní tyč, skončilo těsně vedle branky!

    Štěpán Slovák

    Branky: 26. Diony (Perrin), 45+1. Debuchy (Kolodziejczak), 73. Manceau (vla.), 89. Hamouma (Cabella) – 24. Pavlović, 45+4. Tait (Pavlović), 71. Bahoken (Tait)

    Karty:   50. Nordin (SET) – 29. Reine-Adélaïde (AGR)


    Držení míče: 60 % : 40 %.
    Střely na branku: 8:6. Střely mimo: 10:4. Rohy: 9:5. Ofsajdy: 4:3. Fauly: 8:10.
    AS Saint-Étienne: Ruffier – Debuchy (87. Monnet-Paquet), Perrin (C), Subotić, Kolodziejczak – Selnaes, M'Vila – Cabella, Chazrí, Nordin (62. Salibur) – Diony (74. Hamouma).
    Náhradníci: Moulin – Saliba, Salibur, Hamouma, Monnet-Paquet, Dioussé, Berić.

    Angers SCO: Butelle – Manceau, Thomas, Pavlović, Bamba (87. Andreu) – Santamaría – Reine-Adélaïde, Capelle, N'Doye (C), Tait (78. Fulgini) – Bahoken (81. López).
    Náhradníci: Boucher – Andreu, López, Fulgini, Kanga, El Mellali, Mouanga.

    Rozhodčí: Léonard – Pasqualotti, Hebrard
    bahis siteleri