Lazio – Spal 4:1 (kon.) | Chievo – Sassuolo 0:2 (kon.) | Parma – Frosinone 0:0 (kon.)
Sampdoria – Turín 1:4 (kon.) | Bologna – Atalanta BC 1:2 (kon.) | Udinese – AC Milán 0:1 (kon.)
konec
Chievo Verona
0:2 (0:1)
US Sassuolo Calcio
Neděle 04.11.2018, 15:00 • Marco Antonio Bentegodi, Verona • Italská Serie A • 11. kolo
Předzápasové kurzy
    89. Červená karta po 2. žluté
     
    89
    Verona bude dohrávat závěr zápasu v deseti! Hosté se hnali do přečíslení dva na jednoho. Do souboje s Berardim se stačil vrátit Tanasijević, který v krátkém čase dostává druhou žlutou kartu a musí předčasně opustit hřiště.
     
    87
    Po faulu na Berardiho inkasoval žlutou kartu Tanasijević. Nejenom, že domácí hráč dostal žlutou kartu, hosté navíc budou rozehrávat z klidové pozice.
     
    67
    Po stažení Di Francesca je potrestán žlutou kartou domácí obránce Fabio Depaoli. Kromě žlutého trestu mají hostí rozehrávku volného přímého kopu.
     
    39
    Domenico Berardi měl ještě jednu možnost k centru, ale v pokutovém území se vyšplhal nejvýše pouze bránící Mattia Bani. O žlutý trest si řekl také Berardi po ztrátě a zatažení za dres.
     
    37
    Domenico Berardi dnes schytává jeden tvrdý úder za druhým. Nyní po faulu na hostujícího útočníka inkasoval žlutou kartu Kiyine.
     
    22
    Faulem za žlutou kartu se zapsal do statistik Gian Marco Ferrari, který zastavil o poznání rychlejšího soupeře zatáhnutím za dres.
     
    15
    Prvním potrestaným v dnešním utkání je domácí Joel Obi, který ve střední části trávníku vystartoval proti Duncanovi a trefil ho do kolena.

    Vít Schück

    Branky: 43. Di Francesco (D. Berardi), 90+4. Giaccherini (vla.)

    Karty:   15. Obi (CHV), 37. Kiyine (CHV), 67. Depaoli (CHV), 87. Tanasijević (CHV) – 22. G. M. Ferrari (SAS), 39. D. Berardi (SAS)   89. Tanasijević (CHV)


    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 1:4. Střely mimo: 0:4. Rohy: 3:2. Ofsajdy: 4:4. Fauly: 20:16.
    Chievo Verona: Sorrentino – Kiyine (56. Meggiorini), Depaoli, Bani, Rossettini, Jaroszyński – Obi (72. Tanasijević), Radovanović, Giaccherini – Stępiński, Birsa.
    Náhradníci: Šemper, Seculin – Tanasijević, Léris, Cesar, Burruchaga, Grubac, Pellissier, P. Hetemaj, Meggiorini.

    US Sassuolo Calcio: Consigli – Lirola, Marlon, G. M. Ferrari, Rogério – Duncan (64. Magnani), Magnanelli, Sensi – D. Berardi, K-P. Boateng (71. Matri), Di Francesco (82. Locatelli).
    Náhradníci: Pegolo – Lemos, Djuričić, Matri, Peluso, Sernicola, Magnani, Trotta, Dell'Orco, Locatelli, Adjapong, Brignola.

    Rozhodčí: Aureliano – Rocca, Imperiale
    bahis siteleri