Třinec – Olomouc 4:2 (kon.) | Vítkovice – Sparta 4:2 (kon.) | K. Vary – Mladá Boleslav 1:3 (kon.)
Litvínov – Zlín 5:3 (kon.) | Kometa Brno – Plzeň 3:2 (kon.) | Liberec – Pardubice 3:1 (kon.)
Mountfield HK – Chomutov 5:0 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
3:1 (1:0, 2:1, 0:0)
HC Dynamo Pardubice
Pátek 21.12.2018, 18:00 • Home Credit Arena, Liberec • Tipsport extraliga • 28. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:24
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Luboš Horký – 2 min., vysoká hůl).
     
    57:08
    Nyní už Ilja Děrvuk liberecké fanoušky pořádně vystrašil, pěkná rána od modré čáry totiž mířila do Willova protipohybu a skončila jen těsně mimo prostor jeho chrámu!
     
    56:24
    Nyní trošku planou emoce. Po velice diskutabilním zákroku na Tomáše Filippiho totiž Pardubice vyrazily do brejku, který skončil faulem Michala Birnera (LIB), jenž hákoval protihráče. Tygrům se to vůbec nelíbí.
     
    53:50
    Na trestnou lavici se vydává Lukáš Krenželok (LIB), příčinou bylo smolné podrážení.
     
    51:36
    Marek Hovorka dal Marku Kvapilovi ochutnat vlastní medicínu a efektivně si jej obhodil. Poté předal kotouč Janu Mandátovi, který z levého kruhu zacinkal na bližší tyčku! Dynamo bylo blízko ke snížení.
     
    48:54
    Dynamu se už ovšem nic velkého nepodařilo, a naopak čelilo velké šanci! Tomáš Filippi nicméně z bezprostřední blízkosti nedokázal svůj únik zakončit, mířil mezi betony, které Kacetl uzavřel včas.
     
    46:57
    Pardubičtí se mohou vrátit do zápasu, zahrají si totiž přesilovku. Na lavici hanby usedá Lukáš Derner (LIB), který se provinil nedovoleným bráněním.
     
    42:43
    Marek Hovorka vyrazil do akce dva na jednoho. Dobře našel Tomáše Rolinka, ovšem ten ve vyložené pozici trefil pouze beton skvěle se přesouvajícího Romana Willa!
     
    35:37
    Lukáš Krenželok (LIB) zápolil za hostující brankou. Nakonec je z toho trest pro libereckého forvarda, jenž se provinil držením hole.
     
    31:33
    Pardubice vyrazily v oslabení do akce dvou na jednoho. Z pravé strany zakončoval Marek Hovorka, jenž si zblízka na Romana Willa nepřišel! Gólman jeho pokus vyrazil betonem.
     
    30:39
    Další trest pro nedisciplinované Dynamo. Dostává jej Miloš Bubela (PCE), jenž v útočném pásmu spáchal nešťastné podrážení.
     
    29:05
    Tyčka! Tomáš Filippi na sebe natáhl soupeře a krásnou diagonální přihrávkou posadil kotouč na čepel Marka Kvapila. Ten pálil na bližší tyčku, jenže ke smůle Liberce až moc přesně!
    26:17 Marek HOVORKA - 3:1
     
    26:17
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Trošku jsem to zakřikl, rázem je totiž sníženo! Východočeši se objevili v přečíslení tří proti jednomu. Marek Trončinský poslal vpřed Miloše Bubelu, který z pravé strany adresoval kotouč přímo mezi kruhy, odkud jej mezi nohy Romana Willa napálil MAREK HOVORKA! Asistence: Miloš Bubela, Marek Trončinský.
     
    24:59
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Petr Jelínek – 2 min., hákování).
    24:46 Tomáš FILIPPI - 3:0
     
    24:46
    Liberec právě vstřelil branku!
    Využitá přesilovka, 3:0 pro Severočechy! Po skrumáži před brankou putoval kotouč mezi pravý kruh a brankoviště, odkud jej pod horní tyčku nekompromisně napálil TOMÁŠ FILIPPI. Asistence: Michal Birner, Marek Kvapil.

    Marek Kvapil touto asistencí boduje už ve 24. zápase v řadě a osamostatňuje se na druhé příčce historických tabulek!
     
    23:03
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Marek Trončinský – 2 min., hákování).
    23:03 Petr JELÍNEK - 2:0
     
    23:03
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tygři předvádějí další úspěšnou teč a v ponechané výhodě navyšují náskok! Taylor Doherty poslal gumovou pryž z pravé strany před branku, kam si najížděl PETR JELÍNEK a změnil její dráhu zcela přesně za beton Ondřeje Kacetla. 2:0! Asistence: Taylor Doherty, Tomáš Filippi.
     
    21:41
    O tresty dnes není nouze. Další do dnešní sbírky nyní dostává Matěj Stříteský (LIB), jenž zasáhl protihráče vysokou holí.
     
    21:27
    Hosté míří znovu do oslabení! Dávid Skokan (PCE) se totiž dopustil nedovoleného bránění.
     
    19:00
    Tak to je nevídané. Josef Hrabal (PCE) zahrál kotouč ještě před tím, než zcela opustil trestnou lavici, za což dostává obratem další dvě minuty. Nová přesilovka pro Tygry!
     
    16:13
    Nepovedená přesilovka Liberce končí. Ladislav Šmíd (LIB) totiž při přemíře snahy o zisk puku hákoval.
     
    14:58
    Východočeši půjdou do tří! Josef Hrabal (PCE) totiž zasáhl Michala Birnera do obličeje vysokou holí a inkasuje dokonce čtyři minuty.
     
    14:19
    Marek Kvapil hledal před brankou hlídkujícího Michala Birnera, jenž ke smůle Liberce nedokázal v tísni usměrnit černou gumu do volné části klece!
     
    13:37
    Přesilovku si nyní zkusí pro změnu Tygři. Jacob Cardwell (PCE) si totiž míří odpočinout na dvě minutky za nedovolené bránění.
     
    12:49
    Dynamo se drží v pásmu. Nádhernou křižnou přihrávku si zpracoval Denis Kusý, jenž už měl před sebou z části odkrytou bránu, ovšem Roman Will se ukázkově přesunul a pokus do protipohybu našel ve své rukavici!
     
    11:28
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Martin Ševc – 2 min., držení).
     
    09:32
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Libor Hudáček – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Tomáš Rolinek – 2 min., hrubost).
     
    09:11
    Patrik Poulíček mohl jako blesk z čistého nebe vyrovnat! Z mezikruží se snažil propálit Romana Willa, jenž se roztáhl na brankové čáře a udržel svůj tým ve vedení.
    08:31 Marek ZACHAR - 1:0
     
    08:31
    Liberec právě vstřelil branku!
    Severočeši se naprosto zaslouženě dostávají do vedení! Jan Ordoš vybojoval puk v souboji u mantinelu. Matěj Stříteský jej poté nastřelil rovnou před branku, kde zůstal na číhané MAREK ZACHAR a zblízka tečoval kotouč mezi Kacetlovy betony. Asistence: Matěj Stříteský, Jan Ordoš.
     
    02:38
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Patrik Poulíček – 2 min., hákování).
     
    02:29
    Čtvrtá formace Liberce si velkou aktivitou vynutila faul. Před brankou se navíc zjevil Jan Ordoš, jehož pokus mezi betony Ondřej Kacetl dobře ustál!
    Marken.cz

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 9. M. Zachar (Stříteský, Ordoš), 24. P. Jelínek (Doherty, Filippi), 25. Filippi (Birner, M. Kvapil) – 27. Hovorka (Bubela, Trončinský)


    Bílí Tygři Liberec: Will (Schwarz) – Stříteský, Derner, T. Hanousek, Šmíd (A), Doherty, Ševc, Havlín – L. Hudáček, Redenbach, Birner – Lenc, Filippi, M. Kvapil – Valský, P. Jelínek (C), L. Krenželok – Ordoš, J. Vlach, M. Zachar.
    HC Dynamo Pardubice: Kacetl (Klouček) – Holland, Mikuš, Trončinský, Děrvuk, Cardwell, Hrabal, Nedbal – Hovorka, Bubela (C), Rolinek – L. Horký (A), Marosz, Kusý (A) – P. Sýkora, Dušek, Skokan – Mandát, Poulíček, Perret.

    Rozhodčí: Bejček, Pražák – Kajínek, Zavřel.

    Diváci: 6 291
    bahis siteleri