AS Řím – Neapol 2:1 (kon.) | Bologna – Inter 1:2 (kon.) | Turín – Juventus 0:1 (kon.)
konec
Bologna FC
1:2 (0:0)
Inter Milán
Sobota 02.11.2019, 18:00Italská Serie A • 11. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    BOLOGNA FC

    Bologně se zatím jakž takž daří. Po desíti kolech má sice jen 12 bodů avšak to stačí k hezké 11. příčce. Tým vstřelil 14 gólů a dostal 15. Bologna dokázala sice obrat o body Lazio, tedy remizovat s ním, avšak prohrála například i se slabšími celky jako je Udinese. Bilance z posledních pěti zápasů taky není moc hezká – 1 – 1 – 3, což znamená 4 body z 15 možných.

    Forma: P – V- P – R – P

    Poslední zápasy:
    Cagliari – Bologna 3:2
    Bologna – Sampdoria 2:1
    Juventus – Bologna 2:1
     
    INTERNAZIONALE

    Interu Milán se daří zatím dost dobře. Drží se na špici těsně za Juventusem, na ten ztrácí jen 1 bod.Z desti zápasů ztratil pouze 4 body za prohru s Juventusem a remízu s Parmou.Průměr gólů na zápas se drží nad číslem 2, kdežto inkasované branky mají průměr přesně 1 na zápas. V tomto zápasu budou chybět D'Ambrosio a Sanchez, kteří ale nejsou nutnými částmi A-Teamu.

    Forma: V – R – V – P – V

    Poslední zápasy:
    Brescia – Inter Milán 1:2
    Inter Milán – Parma 2:2
    Sassuolo – Inter Milán 3:4
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    2
    Úvodní výkop zápasu provedl tým trenéra Antonia Conteho. Domácí stopeři pak málem zaváhali v rozehrávce, avšak Samir Handanovič nakonec vše vyřešil
     
    3
    Bologna zatím o dost aktivnějším týmem. Skoro celou dobu obývá vápno soupeře a prostor před ním. Střeleckou pozici ale zatím nenašla.
     
    4
    Handanović měl první větší práci. Musel si poradit s nečekanou střelou soupeře. Tu sice vytáhl, ovšem jen vedle sebe a míč musel z prostoru před odkrytou brankou vykopnout Lautaro Martinez!
     
    5
    Další akce dostala Bolognu až do zajímavé pozice, kdy hráči obývali vápno. Následná kombinace několika lehkých přihrávek vyústila ve střelu, která šla dost mimo branku.
     
    6
    Sansone byl sražen k zemi, ale rychle se zvedl a rozehrál. Domácí se však nedostali nikam dále a museli stáhnout míč až k brankáři Skorupskému.
     
    8
    Domácí vhodili velmi dlouhý aut až přes půlku, ale Inter okamžitě odebral a míří kupředu s míčem.
     
    9
    Lazaro poslal velmi chytrý pas na Lautara Martineze a ten zkoušel míči změnit trajektorii. Brankář Skorupski zasáhl výborně a nedovolil Interu jít do vedení!
    9. Lautaro - šance
     
    10
    Bronzović vybojoval míč za polovinou hřiště a poslal vedle sebe na Lazara, ten přenechal pro Lautara jenže striker Internazionale míč ztratil v zajímavé šanci.
     
    12
    Inter měl na pravé straně hodně místa. Barella pak poslal míč na Lazara, který ho dostal k rohovému praporku, jenže tam ho pak i ztratil.
     
    13
    Domácí hráč byl faulován, ale Bologna stále držela míč a tak rozhodčí ponechal výhodu. Dostali se ke střele, která minula tyčku o pár centimetrů.
     
    14
    Na druhé straně nevyslal dobrou zpětnou přihrávku na svého gólmana střední obránce Bani a Lautaro Martinez málem míč odebral a poslal do prázdné branky.
     
    15
    Samir Handanović míč zpracoval až za hřištěm. Tam ho srazil tělem a následně vzal do ruky. To vše až za čarou. Rozhodčí ale nepískal a tak Handanović nesportovně rozehrál.
     
    16
    Skorupski velmi špatně rozehrál! Lautaro zachytil míč, poslal ho před branku na volného Lukakua, který ale zbrkle z první vůbec netrefil branku.
     
    17
    Další velmi nebezpečná šance hostů! Lazaro posílal ze středu hřiště centr až do vápna kde hlavičkoval velmi dobře Lautaro Martinez. Míč se odrazil od země a šel těsně vedle branky.
     
    19
    Handanović málem chybnou rozehrávkou nabídl míč protihráči před branku! Ten ale netrefil míč a nedostal ho do prázdné branky.
     
    20
    Lazaro narazil zadkem do Ladislava Krejčího, ale místo aby se skácel k zemi hráč Bologni, byl to právě naopak reprezentant bílomodrého Milánského celku. Fanoušci jsou rozzlobeni.
     
    21
    Hostující hráč byl faulován a hosté tak mohli rozehrávat z poloviny hřiště. Jenže se nedostali daleko a míč jim byl zase odebrán.
     
    22
    Antonio Conte se zlobí na střídačce a rozdává rázné pokyny. Romelu Lukaku ale nyní míč jen tak ledabyle nahodil na brankáře Skorupského.
     
    23
    Nyní se zlobí fanoušci Interu. Milan Šriniar udělal dobře provedený skluz a zasáhl míč. K zemi se ale svalil také domácí hráč a rozhodčí odpískal faul.
     
    24
    Nyní už byl faulován doopravdy hráč Bologně a to Orsolini. Bologna rozehrála zajímavou akci, na konci které se vznesl centr do malého vápna, kde musel zasáhnout Lazaro.
     
    26
    Palacio získal dobrý míč a posunul se až k vápnu soupeře. Domácí se ale dále nedostali. Míč museli stáhnout zpátky a poté ho odkopli až k vlastnímu gólmanovi.
     
    27
    Lazaro si obhodil jednoho hráče, do druhého jemně strčil, avšak v rámci pravidel, a pak už byl ve vápně. Poslal centr, který však obrana dobře zachytila.
     
    28
    Cristiano Biraghi se nyní zlobí, že mu rozhodčí odpískal faul, jako by se nic nestalo. Biraghi ale přitom svému protihráči tahal za dres, následně mu ho málem přetáhl přes hlavu a podrazil ho. Na místě by byla určitě i žlutá karta.
     
    30
    Tohle byla obrovská šance! Lukaku oklamal protihráče ve vápně a následně vyslal velmi dobrou přízemní ránu, kterou na poslední chvíli vyrazil Skorupski.
    30. Šance - Lukaku
     
    31
    Inter dostal míč za autovou čáru, ale stejně ihned přihrál pět a chtěl hrát dále. Tohle rozhodně od milánského celku není hezké a sportovní.
     
    32
    Zajímavou ránu poslal nyní Svanberg. Z docela velké dálky zatočil parádně míč a ten šel kousek vedle pravé tyče branky Handanoviće.
     
    33
    Lautaro Martinez vsítil gól, avšak i střelec Lautaro Martinez hodně dobře ví, že tenhle gól platit nemohl. Lautaro nejdřív zpracoval přihrávku v ofsajdové pozici a následně gólmanovi, který po míči skočil míč vyrazil.
     
    34
    Velmi dobře odražený míč nyní málem zužitkoval Romelu Lukaku. Ten ho zpracoval a pak poslal zatočenou střelu, která "hopkala" po zemi až do náruče brankáře Skorupského.
     
    35
    Žlutou kartu dostává Marcelo Brozović (Inter Milán).
     
    37
    Inter v polovině hřiště ztratil míč, ale hráčům Bologně, kteří si ho odkopli hodně dopředu, utekl až k brankáři Samiru Handanovićovi.
     
    38
    Inter Milán vstřelil další míč do branky soupeře! Romelu Lukaku se nyní hodně zlobí na rozhodčího, který gól neuznal! Lazaro ale centroval až míč, který byl opět za čarou. Verdikt arbitra je tak správný!
    38. Neuznaný gól - míč za čarou
     
    39
    Lukaku dnes hýří aktivitou, stejně jako jeho parťák Lautaro. Mimo toho, že jim každému už nebyl uznán jeden gól ale pravidelně zaměstnávají brankáře Bologni.
     
    40
    Inter musel nyní stáhnout hru až za polovinu hřiště, jelikož se jim nedařilo dostat se před dobře postavení hráče Bologni. Nakonec má míč Handanović a Milán to zkusí odzadu.
     
    41
    Nyní se ale hostům nedaří vůbec ani rozehrát. Před svým vlastním vápnem několikrát chybovali! Nakonec se ale domácí ke střele nedostali.
     
    42
    Žlutou kartu dostává Danilo (Bologna FC).
     
    43
    Bologna se dostávala do šance, avšak hráčům míč utekl za čáru. Hosté rozehráli a dostali se hodně rychle až k vápnu soupeře.
     
    44
    Domácí zkusili prověřit brankáře Internazionale Samira Handanoviće ještě dvakrát v poslední minutě zápasu. Ani jednou ho ale nepřelstili.
     
    45
    První poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    V prvním poločase jsme viděli opravdu hezký fotbal. Inter Milán měl ve hře značnou převahu, ale i domácí pravidelně testoval kapitán a zároveň gólmana. Za Inter se v poločas prosadili Lautaro Martinez i Romelu Lukaku, avšak ani jeden gól nebyl uznán – oba však oprávněně. Na vyústění zápasu si tedy musíme počkat do druhé půle.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    47
    Barella se octl až u konce hřiště a poslal centr, který proletěl malé vápno. Tam míč nedokázal nikdo zasáhnout, takže branka nebyla ohrožena.
     
    48
    Lazaro byl faulován při provádění takzvané "Zidanovky", tedy kličky, kdy se na míči otočí. Bylo to na hranici vápna, ale rozhodčí nepíská ani přímý kop.
     
    49
    Nyní zase před svým vápnem fauloval Bastoni a opět to mohl být faul klidně za žlutou kartu. Arbitr kartami ale dnes šetří, rozdal jen dvě a mohl určitě o mnoho víc.
     
    50
    Inter vhazoval aut, který ale dobře vystihli hráči Bologně a zamířili do předu do útoku. Hosté je museli zastavit za cenu faulu.
     
    52
    Hosté obývají vápno a prostor před ním (vápno Bologně), nemůžou ale najít vhodnou střeleckou pozici, a tak zatím kombinuji přihrávkami.
     
    53
    Hosté faulovali kousek před svou šestnáctkou a rozhodčí odpískal přímý kop. Následně ho Bologna kopla docela dobře, avšak kousek nad!
     
    55
    Bolgona je zatím v druhé části zápasu lepším týmem a drží míč mnohem častěji na kopačkách, avšak jediné ohrožení Milánské branky bylo z přímého kopu.
     
    56
    Jeden z hostů byl opět faulován těsně na hraně pokutového území Bologně. Rozhodčí to ale jako faulovou situaci neposoudil.
     
    57
    Slovenský reprezentant Milan Škriniar si velmi dobře "udělal"svého protihráče, ale následně poslal sám míč do autu a svou hezkou akci zahodil.
     
    58
    Inter vzal míč a podržel ho u svého vápna, následně vyrazil dopředu, jenže v půli ho opět ztratil.
     
    59
    Bologna právě vstřelila branku!
    Autorem branky je ROBERTO SORIANO. Bologna do vedení! Svanberg dopře poslal míč na volného Soriana, který výtečnou střelou míč dostal až do branky. Sice si na něh Handanović sáhl, avšak zastavit ho nedokázal. Asistence: Mattias Svanberg.
    59. Roberto SORIANO - 1:0
     
    61
    Velká šance hostů! Centrovaný míč přímo před brankou v malém vápně zasáhl Romelu Lukaku a poslal ho těsně vedle tyčky po Skorupského levé ruce!
     
    62
    Nicolo Barella byl docela nepěkně faulován, když dostal kolenem do zad. Svalil se k zemi, ale jako správný chlap nic nepředváděl a sice v bolesti, ale vstal.
     
    64
    Nyní fauloval Lautaro Martinez. Rozhodčí ale kartu zatím neuděluje.
     
    65
    Lukaku si potáhl míč do pokutového území a vystřelil, ale míčem neúmyslně trefil obličej protihráče, který se svalil k zemi.
     
    66
    Milánští zazmatkovali a velmi špatně rozehráli. Bolgona se dostala k míči, ale než hráči vystřelili, bylo už pozdě a Milán byl opět na míči.
     
    67
    Internazionale opravdu přiostřilo hru, další faul zavinil Nicolo Barella, který "sundal" nohou Mbayeho.
     
    68
    Další atak hostům nevyšel podle představ, dokázali sice vystřelit, avšak ránu zblokoval jeden z obránců.
     
    70
    Lautaro se zachoval trochu jako sobec. Celou dobu měl nalevo volného Biranghiho, který si dlouho o přihrávku říkal, avšak hrotový útočník raději "sóloval" a nechal se obrat.
     
    71
    Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Roberto Gagliardini, přichází Matías Vecino.
     
    72
    Střídání v týmu Bologna FC: ze hřiště odchází Andrea Poli, přichází Gary Medel.
     
    73
    Žlutou kartu dostává Roberto Gagliardini (Inter Milán). Ten už byl vystřídán a získává tak žlutou kartu na lavičce! Ten si po vystřídání zkrátil cestu přes hřiště, což se nelíbilo sudímu.
     
    74
    Barella nyní poslal perfektně do běhu na Martineze, ten to udělal také velice dobře, jelikož si míč u rohu poslal do zámezí o protihráče.
     
    74
    Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Cristiano Biraghi, přichází Antonio Candreva.
     
    75
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    Autorem branky je ROMELU LUKAKU. Lautarovu střelu dokázal ještě brankář Skorupski vyrazit, ale obrovský Lukaku si pak naběhl na vyražený míč a nikdo ho nedokázal zastavit od vstřelení gólu. Poslal jednoduchý míč do prázdné branky.
    75. Romelu LUKAKU - 1:1
     
    76
    Střídání v týmu Bologna FC: ze hřiště odchází Roberto Soriano, přichází Blerim Džemaili. Ze hřiště tak odchází střelec prvního gólu.
     
    77
    Žlutou kartu dostává Milan Škriniar (Inter Milán). Škriniar přišlápl nohu svému protihráči Sansonemu.
     
    78
    Velmi dobrý centr z přímého kopu letěl do vápna, kde ho přímo před brankářem Handanovićem tečoval někdo z domácích, avšak nad branku.
     
    80
    Lukaku velmi dobře vyslal centr, na který si naskočil Lautaro Martinez, avšak ten míč sice dobře hlavičkoval, ale ne úplně přesně.
     
    81
    Na polovině hřiště byli faulováni hned dva hráči Interu Milán, ale rozhodčí ani jednu situaci neposoudil v rozporu s pravidly a nepískalo se.
     
    81
    Žlutou kartu dostává Mattia Bani (Bologna FC).
     
    82
    Domácí poslali míč za čáru a Candreva tak rozehrál rohový kop. Míč poslal skoro na malé vápno. odkud byl vyhlavičkován pryč.
     
    83
    Lautaro Martinez byl podkopnut a domácí tak byli obráni o míč. Inter rozehrál, avšak rychle zase míč ztratil.
     
    84
    Střídání v týmu Bologna FC: ze hřiště odchází Nicola Sansone, přichází Federico Santander.
     
    85
    Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Valentino Lazaro, přichází Matteo Politano.
     
    86
    Žlutou kartu dostává Matías Vecino (Inter Milán). Tak jak jsem předtím zmínil, že rozhodčí zatím kartama šetří, to už rozhodně neplatí. Toto byla už šestá žlutá karta v zápase.
     
    88
    Lukaku prostrčil míč na Martineze, který byl ale stíhán dvěma obránci a nakonec musel zajít až do rohu hřiště. Pak předal Candrevovi, ale ten nedokázal vystřelit.
     
    89
    Hosté se hodně zlobí, Lautaro Martinez byl podražen ve vápně a Inter Milán měl jasně kopat penaltu! Rozhodčí ale nepíská a nyní je u něj většina hráčů!
     
    90
    Nakonec je tomu jinak! Inter Milán opravdu kope penaltu! Nastavují se k tomu ještě 3 minuty hrací doby.
     
    90+1
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    Autorem branky z pokutového kopu je ROMELU LUKAKU. Lukaku skóruje podruhé! Poslal míč z penaltového puntíku přímo do levého rohu branky do protipohybu gólmana a bezpečně skóroval.
    90+1. Romelu LUKAKU - 1:2
     
    90+2
    Na druhé straně také velmi sporná situace! Tedy z jakého pohledu to vezmeme. Domácí hráč se dral ke hlavičce ve vápně, kde se k míči dral i hráč milánského celku. Tito dva hráči se srazili a domácí si stěžovali na faul, který ale vůbec nenastal!
     
    90+4
    Žlutou kartu dostává Gary Medel (Bologna FC).
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    Pokud jsme viděli velmi hezký a atraktivní poločas, ten druhý byl naprosto fantastický! Velké šance na obou stranách, dva góly Interu a vítězný gól v nastavení z penalty. Konec zápasu byl hektický, viděli jsme hodně velký počet žlutých karet a vyhecované fotbalisty obou týmů. Nakonec tedy bere 3 body z venku Internazionale.

    Děkuji, že jste textovou reportáž sledovali a loučím se s vámi – Jiří Polášek.
     
    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 3:9. Střely mimo: 5:2. Rohy: 2:7. Ofsajdy: 2:5. Fauly: 12:24. (19:59:56)

    Jiří Polášek

    Branky: 59. R. Soriano (Svanberg) – 75. R. Lukaku, 90+1. R. Lukaku (pen.)

    Karty:   42. Danilo (BLG), 81. Bani (BLG), 90+4. Medel (BLG) – 35. Brozović (INM), 73. Gagliardini (INM), 77. Škriniar (INM), 86. Vecino (INM)


    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 3:9. Střely mimo: 5:2. Rohy: 2:7. Ofsajdy: 2:5. Fauly: 12:24.
    Bologna FC: Skorupski – M'Baye, Bani, Danilo, Krejčí – A. Poli (C) (72. Medel), Svanberg, R. Soriano (76. Džemaili) – Orsolini, Palacio, N. Sansone (84. Santander).
    Náhradníci: A. Da Costa, Sarr – Corbo, Paz, Denswil, Džemaili, Juwara, Medel, J. Schouten, Skov Olsen, Santander, Cangiano.

    Inter Milán: Handanovič (C) – Škriniar, de Vrij, Bastoni – Lazaro (85. Politano), Gagliardini (71. Vecino), Brozović, Barella, Biraghi (74. Candreva) – R. Lukaku, Lautaro Martínez.
    Náhradníci: D. Padelli, Berni – Dimarco, Ranocchia, Godín, Politano, Sensi, Valero, Vecino, Candreva, S. Esposito.
    thejrc.org