AS Řím – Neapol 2:1 (kon.) | Bologna – Inter 1:2 (kon.) | Turín – Juventus 0:1 (kon.)
konec
Bologna FC
1:2 (0:0)
Inter Milán
Sobota 02.11.2019, 18:00Italská Serie A • 11. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+4
    Žlutou kartu dostává Gary Medel (Bologna FC).
     
    90+2
    Na druhé straně také velmi sporná situace! Tedy z jakého pohledu to vezmeme. Domácí hráč se dral ke hlavičce ve vápně, kde se k míči dral i hráč milánského celku. Tito dva hráči se srazili a domácí si stěžovali na faul, který ale vůbec nenastal!
    90+1. Romelu LUKAKU - 1:2
     
    90+1
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    Autorem branky z pokutového kopu je ROMELU LUKAKU. Lukaku skóruje podruhé! Poslal míč z penaltového puntíku přímo do levého rohu branky do protipohybu gólmana a bezpečně skóroval.
     
    89
    Hosté se hodně zlobí, Lautaro Martinez byl podražen ve vápně a Inter Milán měl jasně kopat penaltu! Rozhodčí ale nepíská a nyní je u něj většina hráčů!
     
    86
    Žlutou kartu dostává Matías Vecino (Inter Milán). Tak jak jsem předtím zmínil, že rozhodčí zatím kartama šetří, to už rozhodně neplatí. Toto byla už šestá žlutá karta v zápase.
     
    85
    Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Valentino Lazaro, přichází Matteo Politano.
     
    84
    Střídání v týmu Bologna FC: ze hřiště odchází Nicola Sansone, přichází Federico Santander.
     
    81
    Žlutou kartu dostává Mattia Bani (Bologna FC).
     
    78
    Velmi dobrý centr z přímého kopu letěl do vápna, kde ho přímo před brankářem Handanovićem tečoval někdo z domácích, avšak nad branku.
     
    77
    Žlutou kartu dostává Milan Škriniar (Inter Milán). Škriniar přišlápl nohu svému protihráči Sansonemu.
     
    76
    Střídání v týmu Bologna FC: ze hřiště odchází Roberto Soriano, přichází Blerim Džemaili. Ze hřiště tak odchází střelec prvního gólu.
    75. Romelu LUKAKU - 1:1
     
    75
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    Autorem branky je ROMELU LUKAKU. Lautarovu střelu dokázal ještě brankář Skorupski vyrazit, ale obrovský Lukaku si pak naběhl na vyražený míč a nikdo ho nedokázal zastavit od vstřelení gólu. Poslal jednoduchý míč do prázdné branky.
     
    74
    Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Cristiano Biraghi, přichází Antonio Candreva.
     
    73
    Žlutou kartu dostává Roberto Gagliardini (Inter Milán). Ten už byl vystřídán a získává tak žlutou kartu na lavičce! Ten si po vystřídání zkrátil cestu přes hřiště, což se nelíbilo sudímu.
     
    72
    Střídání v týmu Bologna FC: ze hřiště odchází Andrea Poli, přichází Gary Medel.
     
    71
    Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Roberto Gagliardini, přichází Matías Vecino.
     
    61
    Velká šance hostů! Centrovaný míč přímo před brankou v malém vápně zasáhl Romelu Lukaku a poslal ho těsně vedle tyčky po Skorupského levé ruce!
    59. Roberto SORIANO - 1:0
     
    59
    Bologna právě vstřelila branku!
    Autorem branky je ROBERTO SORIANO. Bologna do vedení! Svanberg dopře poslal míč na volného Soriana, který výtečnou střelou míč dostal až do branky. Sice si na něh Handanović sáhl, avšak zastavit ho nedokázal. Asistence: Mattias Svanberg.
     
    53
    Hosté faulovali kousek před svou šestnáctkou a rozhodčí odpískal přímý kop. Následně ho Bologna kopla docela dobře, avšak kousek nad!
     
    42
    Žlutou kartu dostává Danilo (Bologna FC).
    38. Neuznaný gól - míč za čarou
     
    38
    Inter Milán vstřelil další míč do branky soupeře! Romelu Lukaku se nyní hodně zlobí na rozhodčího, který gól neuznal! Lazaro ale centroval až míč, který byl opět za čarou. Verdikt arbitra je tak správný!
     
    35
    Žlutou kartu dostává Marcelo Brozović (Inter Milán).
     
    34
    Velmi dobře odražený míč nyní málem zužitkoval Romelu Lukaku. Ten ho zpracoval a pak poslal zatočenou střelu, která "hopkala" po zemi až do náruče brankáře Skorupského.
     
    33
    Lautaro Martinez vsítil gól, avšak i střelec Lautaro Martinez hodně dobře ví, že tenhle gól platit nemohl. Lautaro nejdřív zpracoval přihrávku v ofsajdové pozici a následně gólmanovi, který po míči skočil míč vyrazil.
    30. Šance - Lukaku
     
    30
    Tohle byla obrovská šance! Lukaku oklamal protihráče ve vápně a následně vyslal velmi dobrou přízemní ránu, kterou na poslední chvíli vyrazil Skorupski.
     
    16
    Skorupski velmi špatně rozehrál! Lautaro zachytil míč, poslal ho před branku na volného Lukakua, který ale zbrkle z první vůbec netrefil branku.
    9. Lautaro - šance
     
    9
    Lazaro poslal velmi chytrý pas na Lautara Martineze a ten zkoušel míči změnit trajektorii. Brankář Skorupski zasáhl výborně a nedovolil Interu jít do vedení!
     
    4
    Handanović měl první větší práci. Musel si poradit s nečekanou střelou soupeře. Tu sice vytáhl, ovšem jen vedle sebe a míč musel z prostoru před odkrytou brankou vykopnout Lautaro Martinez!

    Jiří Polášek

    Branky: 59. R. Soriano (Svanberg) – 75. R. Lukaku, 90+1. R. Lukaku (pen.)

    Karty:   42. Danilo (BLG), 81. Bani (BLG), 90+4. Medel (BLG) – 35. Brozović (INM), 73. Gagliardini (INM), 77. Škriniar (INM), 86. Vecino (INM)


    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 3:9. Střely mimo: 5:2. Rohy: 2:7. Ofsajdy: 2:5. Fauly: 12:24.
    Bologna FC: Skorupski – M'Baye, Bani, Danilo, Krejčí – A. Poli (C) (72. Medel), Svanberg, R. Soriano (76. Džemaili) – Orsolini, Palacio, N. Sansone (84. Santander).
    Náhradníci: A. Da Costa, Sarr – Corbo, Paz, Denswil, Džemaili, Juwara, Medel, J. Schouten, Skov Olsen, Santander, Cangiano.

    Inter Milán: Handanovič (C) – Škriniar, de Vrij, Bastoni – Lazaro (85. Politano), Gagliardini (71. Vecino), Brozović, Barella, Biraghi (74. Candreva) – R. Lukaku, Lautaro Martínez.
    Náhradníci: D. Padelli, Berni – Dimarco, Ranocchia, Godín, Politano, Sensi, Valero, Vecino, Candreva, S. Esposito.
    bahis siteleri