Dallas – Vegas 2:3 (po pr.) | Colorado – New Jersey 3:1 (kon.) | Ottawa – Columbus 4:3 (po pr.)
NY Islanders – Buffalo 3:2 (po pr.) | Anaheim – NY Rangers 4:3 (2:1 po s.n.) | Calgary – Carolina 0:4 (kon.)
konec
Calgary Flames
0:4 (0:0, 0:2, 0:2)
Carolina Hurricanes
Sobota 14.12.2019, 22:08 • Scotiabank Saddledome, Calgary • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    S konstatováním, že James Reimer vychytal střelce Calgary, se loučím a přeji vám dobrou noc nebo příjemné sledování dalších zápasů NHL. (00:44:30)
     
    Československá stopa v utkání:

    David Rittich (Calgary) 30 zákroků, 3 inkasované góly, 90% úspěšnost zákroků
    Michael Frolík (Calgary) 0+0, žádná střela, 10:16 čas na ledě

    Martin Nečas (Carolina) 0+0, žádná střela, 13:18 čas na ledě
     
    Hvězdy zápasu:

    1. James Reimer (CAR) 32 zákroků, čisté konto, 100% úspěšnost zákroků
    2. Jordan Martinook (CAR) 0+2
    3. Elias Lindholm (CGY) 0+0
     
    K čemu vám je, že jste čtyřicet minut lepším celkem, když nedokážete vstřelit branku. Calgary dnes dostalo lekci z produktivity a navíc byla přerušená sedmi zápasová šňůra vítězství. Carolina dobře bránila a navíc měla v zádech Jamese Reimera, jenž zaznamenal druhé čisté konto v této sezóně.

    Střely na branku: 32:31.
    Střely na branku ve třetí třetině: 13:9.
     
    Konec zápasu.
    59:58 Warren FOEGELE - 0:4
     
    59:58
    Carolina právě vstřelila branku!
    Nahození do útočného pásma zastavil Mark Giordano zády a k odraženému puku se tak dostal WARREN FOEGELE. Hostující útočník vsítil druhou trefu v duelu a opět v oslabení. Asistence: Teuvo Teräväinen.
     
    59:39
    Na spodní hranici levého kruhu se nacházel Elias Lindholm, který se pokusil trefit odkrytou část branky. Jenomže horní tyčku přestřelil.
     
    59:03
    David Rittich je znovu na střídačce, domácí mužstvo je v šesti v útočné třetině.
     
    59:03
    Vyloučení v týmu Carolina Hurricanes (Lucas Wallmark – 2 min., hákování).
     
    58:34
    Travis Hamonic získal černou gumu u hrazení a okamžitě vyhodil přes všechny čáry. Calgary se tentokrát ubránilo a bude chtít vzít hostujícímu brankáři čisté konto.
     
    57:46
    Kotouč mezi kruhy převzal Sebastian Aho, který okamžitě střílel k levé tyči. Český brankář se skvěle přesunul a opět zasáhl.
     
    57:02
    Přihrávka z rohu hrací plochy mířila na střed modré čáry, kde se nenacházel ani jeden z obránců Hurricanes.
     
    56:45
    Kvůli vyloučení se David Rittich vrací do branky, Calgary dnes prohraje. Vítězná série tak končí a dost možná i bez vstřeleného gólu.
     
    56:45
    Vyloučení v týmu Calgary Flames (Sean Monahan – 2 min., sekání).
     
    56:13
    Po reklamní přestávce zůstává David Rittich na střídačce! Calgary Flames nemají co ztratit, a tak pouští do hry šest bruslařů. Podaří se domácímu celku snížit?
     
    Střely na branku: 31:27.
    55:05 Warren FOEGELE - 0:3
     
    55:05
    Carolina právě vstřelila branku!
    V oslabení odskakují Hurricanes o tři góly! Mark Giordano přihrál sprinterský souboj, po němž nepřesně zakončil WARREN FOEGELE. Ten si následně sjel do pravého kruhu, odkud byla jeho přihrávka zastavená, a tak mohl hostující útočník pohodlně zakončit do pravé šibenice. Asistence: Jordan Martinook a Brett Pesce.
     
    54:03
    Střelou z jedné se od modré čáry prezentoval Mark Giordano, který mířil do horní části brány. Kotouč ale ramenem zastavil James Reimer a Carolina snadno vyhodila.
     
    53:55
    Vyloučení v týmu Carolina Hurricanes (Jordan Staal – 2 min., podrážení).
     
    53:34
    Kolem obránce si Mikael Backlund přehodil černou gumu na forhend a mířil nahoru. Jeho pokus ale přeletěl horní tyč, tlak Calgary Flames dál roste.
     
    53:05
    Cink! Mezi kruhy se nacházel Sean Monahan, který z jedné vystřelil do brankové konstrukce. Domácímu mužstvu dnes prostě není přáno.
     
    52:03
    Elias Lindholm přihrával podél mantinelu, jenže našel jen soupeře, který ihned vyhazuje. Hostující čtveřice stihla znovu vystřídat.
     
    51:37
    Vyloučení v týmu Carolina Hurricanes (Haydn Fleury – 2 min., hákování).
     
    Střely na branku: 27:25.
     
    51:27
    Bídnou přesilovou hru nám ukázalo Calgary, které si vynutilo další faul, a tak přichází šance na snížení stavu. Flames musejí dát rychlý gól, aby se vrátili do hry o body.
     
    50:02
    Hostujícímu mužstvu se opět podařilo vyhodit, aktuálně by Flames potřebovali dosáhnout kontaktní branky.
     
    49:28
    Calgary ztratilo puk v rohu útočného pásma, a tak přišlo rychlé vyhození přes všechny čáry. Domácí celek musí začít další útočnou akci za vlastní brankou.
     
    49:15
    Vyloučení v týmu Carolina Hurricanes (Martin Nečas – 2 min., podrážení).
     
    Střely na branku: 25:25.
     
    48:49
    Elitní formace Hurricanes se usadila v pásmu a vytvořila před brankou velký tlak. Ovšem Sebastian Aho ani Teuvo Teräväinen českého brankáře nepřekonali.
     
    47:56
    Warren Foegele byl na středu útočné modré čáry, ale měl proti sobě hned trojici soupeřů, a tak volil střelu, kterou bez problému vyrazil David Rittich.
     
    47:17
    Mikael Backlund vyplul u pravého hrazení, odkud nabil na modrou čáru. Zakončením z první se prezentoval Rasmus Andersson, jenže James Reimer znovu zasáhl.
     
    46:00
    Kanadské publikum se začíná ozývat, aby pomohlo svému celku. Z levé strany dlouho mířil Mark Giordano, který ale poslal černou gumu vedle bližší tyče.
     
    44:55
    Domácí uháněli ve dvou na jediného beka, který se výborně položil, a tak Mikael Backlund nemohl přihrávat. Švédský útočník celou akci přejel a zakončil jen při brzdění, a tak trefil jen brankáře.
     
    44:38
    Po přejetí středního pásma vystřelil za modrou čáru Brock McGinn, který poslal černou gumu jen nad domácí branku.
     
    43:34
    Z levého kruhu znovu vystřelil Tobias Rieder, jehož pokus zamířil do brankářova betonu. Za dorážkou ještě mířil Michael Frolík, jemuž v rozhodující chvíli byla zablokována hůl.
     
    42:49
    Na pravé straně pracoval Dillon Dubé, jehož bekhendový pokus zamířil po ledě vedle branky. Calgary by rychle potřebovalo navázat kontakt.
     
    41:48
    U hrazení dlouho vymýšlel Sebastian Aho, který schytal hit a poslal puk do středního pásma. Mezi obránce se pak vydal Nino Niederreiter, jenž v samostatném úniku nevyzrál na českého gólmana.
     
    40:41
    Hurricanes se hnali ve tře na jediného obránce a branková konstrukce zacinkala! Warren Foegele přihrál k levé tyči, kam si najížděl Andrej Svečnikov, jehož pokus z jedné zamířil do tyče. David Rittich se tentokrát nestihl přesunout, a tak mu pomohlo obrovské štěstí.
     
    40:25
    Z levé strany zakončoval nepřesně Mark Giordano, ovšem Calgary Flames pokračuje v útočné akci.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Jako den a noc by se daly popsat úvodní dvě třetiny. Zatímco první patřila Calgary, druhá zase Hurricanes. Jenže domácí celek šance nevyužil, za to Carolina ano a ujala se zaslouženě vedení. První branka vypadala dlouhou dobu sporně, ovšem situace se několikrát rozebírala a ukázalo se, že se o ofsajd opravdu nejednalo. Vítězná série Flames je tak v ohrožení.

    Střely na branku: 19:22.
    Střely na branku ve druhé třetině: 7:18.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:49
    U pravé tyče se nacházeli Jordan Staal a Andrej Svečnikov. Oba útočníci si spíše překáželi, a tak jim zakončení chvíli trvalo, David Rittich se tak stihl přesunout.
     
    39:04
    S obrovskou dávkou štěstí posunul puk do středního pásma Michael Frolík. Domácí hráči pak rychle zamířili na střídačku.
     
    37:25
    Elias Lindholm se pokusil prohodit puk přes obránce do vyložené šance. Jenže puk byl zastaven, a tak se hra velice rychle přelila před druhou z branek, kam se chtěl natlačit Julien Gauthier.
     
    36:22
    Za branku se vydal David Rittich, který chtěl spoluhráčům pomoci s rozehrávkou. Puk z jeho široké hole byl nepřesný a zamířil na zakázané uvolnění.
     
    35:39
    Carolina Hurricanes se hnala do dalšího útoku, ovšem hru přerušil ofsajd. Hra se tak znovu vrátí do středního pásma, kde se bude vhazovat.
     
    34:56
    Neskutečné z čeho Flames nejsou schopni skórovat! James Reimer už ležel na ledě, když si odražený kotouč našel Elias Lindholm. Domácí útočník bekhendem pak gólmana Hurricanes nepřekonal.
     
    34:19
    Dougie Hamilton přejel modrou čáru a okamžitě vypálil. Jeho pokus skončil na noze bránícího hráče, Calgary tak znovu otáčí hru.
     
    Střely na branku: 17:21.
    33:40 Dougie HAMILTON - 0:2
     
    33:40
    Carolina právě vstřelila branku!
    Tohle je velice nešťastný moment pro českého brankáře. DOUGIE HAMILTON vypálil z levého kruhu, odkud puk mířil do Rittichovy lapačky, odkud se ale převalil a dopadl za brankovou čáru. Bez asistence.
     
    33:13
    Vyloučení v týmu Calgary Flames (Mark Giordano – 2 min., sekání).
     
    33:05
    Vyloučení v týmu Carolina Hurricanes (Jordan Staal – 2 min., vysoká hůl).
     
    32:35
    Vyloučení v týmu Calgary Flames (2 min. – zdržování hry / neúspěšná trenérská výzva).
    32:35 Brock MCGINN - 0:1
     
    32:35
    Carolina právě vstřelila branku!
    Dlouho to podle opakovaných záběrů vypadalo, že branka neměla platit. Ovšem čároví rozhodčí rozhodli jinak a nutno podotknout, že správně, což se asi po zápase bude hodně řešit. Ale pojďme po stopách akce dál. Julien Gauthier zabojoval u modré čáry a přihrál na Jordana Martinooka. Ten to udělal opravdu skvěle a přihrál na levý kruhu, odkud trefil odkrytou branku BROCK MCGINN. Asistence: Jordan Martinook a Julien Gauthier.
     
    31:42
    Takovou piruetu předvedl na modré čáře Rasmus Andersson, který hned nahodil puk proti brance. Jeden z domácích hráčů se pokoušel o teč, ale černá guma mířila jen vedle.
     
    Střely na branku: 17:16.
     
    31:27
    Po další přihrávce před branku, se kotouč odrazil od hostujícího brankáře a James Reimer měl obrovské štěstí, že nechal položený beton z pravé tyče.
     
    31:01
    Na pravé straně si najel TJ Brodie, který udělal kličku obránci a pak se pokusil o přihrávku před branku. Zakončení přišlo až po chvíli, když černou gum znovu ale vyrazil James Reimer.
     
    29:34
    Hostující hráči jeli ve třech na jediného obránce. Z druhé vlny totiž přijel Jordan Staal, jehož pokus z osy vyrazil český brankář před sebe. Zkušený borec se ještě dostal k dorážce, která už přesná nebyla.
     
    28:46
    Ránu od modré čáry vyslal Jake Gardiner, který nastřelil prvního bránícího hráče. Puk se odrazil k mantinelu, kde se ho zmocnila opět Carolina, která další pokus nevyslala.
     
    28:02
    Carolina ve druhé části zlepšila hru. Tentokrát Jaccob Slavin se po kličce dostal ke střele od mantinelu, jenže David Rittich byl znovu výborně postaven a zasáhl.
     
    27:40
    Nino Niederreiter přijel k mantinelu sice jako druhý, přesto se dostal ke střele. Akce Hurricanes trvala dál, ale zakončení od modré čáry bylo nepřesné.
     
    Střely na branku: 15:10.
     
    27:10
    Ryan Dzingel přihrál mezi kruhy, kde si od obránce odstoupil Warren Foegele. Jeho pokus z první mířil jen doprostřed branky, kde byl znovu připravený David Rittich.
     
    26:08
    Po perfektní přihrávce vyvinul velkou rychlost Michael Frolík, který tak uháněl sám na brankáře z levé strany. Jeho zakončení zamířilo jen těsně nad horní tyčku. Škoda, český útočník byl velmi blízko otevření stavu zápasu!
     
    25:27
    Z vrcholu levého kruhu hledal Martin Nečas najetého spoluhráče, který mířil před branku. Jenomže Ryan Dzingel na černou gumu nedosáhl, a tak po chvíli zakročil znovu český brankář.
     
    25:11
    Lapačka hostujícího brankáře je znovu v pohotovosti, když schovala černou gumu z pravé strany. Hra se tak znovu přerušuje a bude se vhazovat po levici gólmana.
     
    24:37
    Na pravé straně útočného pásma se nacházel rozjetý Elias Lindholm, který opět mířil k zadní tyči. Jenže James Reimer vytáhl další zákrok vyrážečkou.
     
    24:05
    Do další akce se hnal Andrej Svečnikov, který se ocitl v ofsajdovém postavení. Oba celky tak mohou v klidu prostřídat své řady.
     
    22:55
    Už to vypadalo, že Brock McGinn počká na spoluhráče. Ovšem zvolil střelu od pravého mantinelu a snadným zákrokem se pak prezentoval David Rittich.
     
    22:33
    Také ve druhé části se hodně přerušuje. Po další akci se do ofsajdu dostalo Calgary Flames, hra je tak znovu vykázaná do středního pásma.
     
    22:16
    Podél mantinelu najížděl k modré čáře Milan Lucic, který následně poslal puk z otočky na branku. James Reimer se nenechal překvapit a další střelu schoval do lapačky.
     
    21:50
    Za branku zajížděl atakovaný Matthew Tkachuk, který následně přihrával kolem první tyče. Puk ale zamířil až na modrou čáru, odkud byl vyslán do lapačky hostujícího gólmana.
     
    20:33
    Andrej Svečnikov dal nepřesnou přihrávku na Jordana Staala, který puk musel zpracovat bruslí, a tak byl kotouč vrácen. Devatenáctiletého hostujícího útočníka pak vychytal český brankář.
     
    20:10
    Pokračujeme v utkání, kterému zatím vládnou oba brankáři. První akcí se prezentovalo Calgary, ale akce skončila u hrazení za brankou.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Dvanáct minut bylo Calgary jasně lepším mužstvem, jenže zahazovalo jednu velkou šanci za druhou, a tak je stav stále bezbrankový. Až v posledních minutách se Carolině podařilo hru vyrovnat a trochu zaměstnat českého brankáře Flames.

    Střely na branku: 12:4.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:24
    U vlastní branky si vzal kotouč český útočník Martin Nečas, jenž projel středním pásmem jako nůž máslem. Následně se rval před branku středem, ale přes obránce nepřešel.
     
    18:30
    Po skvělé přihrávce vystřelil z levého kruhu Derek Ryan, jehož pokus z jedné vyrazil James Reimer. Následně se Carolina Hurricanes vydala do akce, která byla pro ofsajd zastavena.
     
    17:50
    Z vrcholu pravého kruhu tentokrát přes obránce vystřelil Dougie Hamilton, jehož pokus mířil k zadní tyči. Český brankář ale rychle vykoukl a pokus zastavil betonem.
     
    16:52
    Unavený Martin Nečas přihrál na levou stranu útočné modré čáry, kde se nacházel najetý Andrej Svečnikov. Jeho nepříjemnou střelu těsně nad ledem vyrazil David Rittich.
     
    16:30
    Hra je v úvodní části hodně rozkouskovaná. Martin Nečas nezpracoval na pravé straně těžkou přihrávku a je tu tak znovu zakázané uvolnění.
     
    16:00
    Rodák z Jihlavy byl napadán soupeřem, a tak prostě vzal černou gumu a sám ji vyhodil až na zakázané uvolnění. Následuje vhazování po jeho pravé ruce.
     
    15:37
    Dalším pokusem se od modré čáry prezentoval Oliver Kylington, James Reimer viděl puk na poslední chvíli, ovšem znovu zakročil.
     
    15:15
    Dougie Hamilton se na dlouhou dobu schoval za vlastní branku, aby počkal až mu spoluhráči vystřídají. jeho následná rozehrávka byla nepřesná a zamířila na další zakázané uvolnění.
     
    14:21
    Další zakončení Caroliny bylo zaznamenáno od modré čáry, jenže obránci Ritticha nenechali zakončit. Sražený puk totiž zamířil znovu k zadnímu mantinelu.
     
    Střely na branku: 11:2.
     
    13:55
    Po vyhraném vhazování nahodil kotouč proti brance Mark Giordano, jehož pokus od modré čáry skončil v lapačce hostujícího maskovaného muže.
     
    13:52
    Další zakázané uvolnění hostujícího mužstva, které znovu zvolilo vyhození přes všechny čáry. Následuje vhazování po pravici Jamese Reimera.
     
    13:22
    V úvodní třetině hraje Calgary výrazně lépe nežli soupeř. Tentokrát se Carolina hnala za akcí, ale zakončení z levé strany bylo sražené do ochranné sítě.
     
    13:04
    Tobias Rieder přidržel hru na modré čáře, mezitím mu spoluhráči přejeli do pásma. Čároví rozhodčí celou situaci dobře viděli, a tak hru přerušili a vykázali do neutrální zóny.
     
    11:40
    Od pravého mantinelu zamířila přihrávka na zadní tyč, kde se nacházel atakovaný Milan Lucic. Od zkušeného borce pak puk zamířil jen těsně vedle branky.
     
    10:56
    Carolina po zakázaném uvolnění vyhrála vhazování, a tak posunulo černou gumu do středního pásma. Následně se hráči v bílém rychle sebrali a zamířili na střídačku.
     
    10:22
    Do předbrankového prostoru si najel Mark Giordano, jemuž v rozhodující chvíli sjel kotouč z hole. Domácí kapitán pak musel rychle spěchat zpátky.
     
    Střely na branku: 10:2.
     
    09:36
    Domácí mužstvo získalo černou gumu a vydalo se do akce. V útočném pásmu se na levém kruhu objevil osamocený Elias Lindholm, který si kotouč dlouho rovnal. Jeho zakončení pak mířilo do vyrážečky hostujícího gólmana.
     
    08:33
    Na modrou čáru dostal nabito Dougie Hamilton, jehož pokus vyrazil český brankář betonem. Po chvilce se nacházel mezi kruhy Teuvo Teräväinen, kterého znovu vychytal David Rittich.
     
    08:10
    Z vrcholu levého kruhu vystřelil devatenáctiletý Andrej Svečnikov, jehož pokus byl prvním bránícím hráčem sražen do ochranné sítě.
     
    Střely na branku: 9:1.
     
    07:50
    Vyloučení v týmu Calgary Flames (Mark Jankowski – 2 min., nedovolené bránění).
     
    07:39
    Michael Frolík přihrál na modrou čáru, kde se dlouho rozmýšlel TJ Brodie. Domácí obránce místo střely volil nahození po mantinelu.
     
    06:31
    Hurricanes se obrovskému tlaku ubránili a podařilo se jim vyhodit. Unavená čtveřice sotva tahala nohy, a tak je opravdu ráda, že se dostala ke střídačce.
     
    05:37
    Matthew Tkachuk přihrál k levé tyči, kde se výpadem do brankoviště prezentoval Elias Lindholm. Následně po rychlé kombinaci pálil z mezikruží Sean Monahan, jenže James Reimer byl znovu na správném místě.
     
    05:16
    Vyloučení v týmu Carolina Hurricanes (Martin Nečas – 2 min., hákování).
     
    04:38
    Haydn Fleury nahodil kotouč za branku, kde cítil spoluhráče. Carolina se následně pokusila o přihrávku do předbrankového prostoru, ale Flames s touto variantou počítali.
     
    03:53
    Dalším pokusem se prezentoval Noah Hanifin, jehož pokus brankář vyrazil před sebe. Elias Lindholm si nabruslil k odraženému puku, jenže jeho dorážku lapil perfektním zákrokem James Reimer.
     
    03:15
    Od modré čáry se napřáhl TJ Brodie, jehož pokus vyrazil hostující brankář. Při zakončení mířil před branku ještě Mikael Backlund, který se ale k teči neprobojoval.
     
    02:10
    Michael Frolík dostal těžkou přihrávku k mantinelu a ihned měl kolem sebe hned dva soupeře. Carolina puk vyválčila a po přejetí červené čáry odjela vystřídat.
     
    01:46
    Hra se znovu přerušuje, jelikož Calgary Flames znovu vyhodilo na zakázané uvolnění. Carolina si nekomplikuje situaci a hraje snadno z pásma.
     
    01:18
    Calgary znovu zatlačilo soupeře před jeho branku, následně Hurricanes vyhodili na icing. Následuje vhazování po pravé ruce hostujícího gólmana.
     
    00:49
    Po nahození po mantinelu se za branku vydal James Reimer, jenž obráncům pomohl s rozehrávkou. Hurricanes pak posunuli hru jen do středního pásma.
     
    00:10
    Hostujíc celek vyhrál vhazování a po nahození k zadnímu mantinelu získal kotouč. Ale po přihrávce mezi kruhy, jsme se úvodního zakončení nedočkali.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Calgary Flames: Rittich (Talbot) – R. Andersson, Giordano, Hamonic, Hanifin, Mi. Stone, Brodie, Kylington – Mangiapane, E. Lindholm, Tkachuk – Backlund, Monahan, Dubé – J. Gaudreau, D. Ryan, Lucic – Frolík, Jankowski, Rieder.

    Carolina Hurricanes: Reimer (Mrázek) – D. Hamilton, Slavin, Pesce, Edmundson, Gardiner, H. Fleury – Foegele, J. Staal, Svečnikov – T. Teräväinen, Aho, Niederreiter – Nečas, Wallmark, Dzingel – J. Gauthier, Martinook, B. McGinn.

    Rozhodčí: Meier, MacDougall – Driscoll, Knorr.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Československá stopa:

    David Rittich (CGY) 26 odchytaných zápasů, 2 čistá konta, 91,4% úspěšnost zákroků
    Michael Frolík (CGY) 32 odehraných zápasů, 8 bodů (4+4)

    Petr Mrázek (CAR) 21 odchytaných zápasů, 2 čistá konta, 90,61% úspěšnost zákroků
    Martin Nečas (CAR) 28 odehraných zápasů, 16 bodů (6+10)
     
    Při pohledu na poslední zápasy nás čeká souboj týmů, které se nacházejí v dobré formě. Calgary už sedm zápasů nepoznalo hořkost porážku a sápe se tabulkou směrem vzhůru. V Západní konferenci patří Flames sedmé místo, když posbírali čtyřicet bodů. Kanadské mužstvo potřebuje zlepšit hru do obrany, jelikož inkasovalo sto gólů. Zle si nevede ani Carolina, které patří ve Východní konferenci pátá příčka, ovšem posbírala stejně bodů jako Calgary. V posledním střetnutí sice Hurricanes padli, když nestačili v prodloužení na Vancouver. Jenže předtím neodešli ze zápasu třikrát poraženi.
     
    Vítám všechny hokejové nadšence u dalšího střetnutí NHL, do něhož zasáhnout Calgary Flames a Carolina Hurricanes. Do akce by tak mohla zasáhnout hned trojice českých hráčů.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 22:00.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 33. B. McGinn (Martinook, J. Gauthier), 34. D. Hamilton, 56. Foegele (Martinook, Pesce), 60. Foegele (T. Teräväinen)


    Calgary Flames: Rittich (Talbot) – R. Andersson, Giordano, Hamonic, Hanifin, Mi. Stone, Brodie, Kylington – Mangiapane, E. Lindholm, Tkachuk – Backlund, Monahan, Dubé – J. Gaudreau, D. Ryan, Lucic – Frolík, Jankowski, Rieder.
    Carolina Hurricanes: Reimer (Mrázek) – D. Hamilton, Slavin, Pesce, Edmundson, Gardiner, H. Fleury – Foegele, J. Staal, Svečnikov – T. Teräväinen, Aho, Niederreiter – Nečas, Wallmark, Dzingel – J. Gauthier, Martinook, B. McGinn.

    Rozhodčí: Meier, MacDougall – Driscoll, Knorr

    Diváci: 18 853
    thejrc.org