Příbram – China Golden Dragon 13:1 (kon.) | Dvůr Králové n. L. – Jablonec n/N 4:6 (kon.) | Nová Paka – Mostečtí Lvi 4:6 (kon.)
Havlíčkův Brod – Opava 1:5 (kon.) | Val. Meziříčí – Žďár n/S 7:4 (kon.) | Šumperk – SHK Hodonín 5:6 (1:2 po s.n.)
Písek – David Servis 2:4 (kon.) | Klatovy – Tábor 3:2 (kon.) | Bílina – Trutnov 2:4 (kon.)
Kobra – Kolín 2:5 (kon.) | Vrchlabí – Řisuty 9:2 (kon.) | Mor. Budějovice – Nový Jičín 4:6 (kon.)
konec
HC Kobra Praha
2:5 (2:1, 0:4, 0:0)
SC Marimex Kolín
Sobota 14.12.2019, 18:00 • Zimní stadion Kobra Praha, Praha 4-Braník • 2. liga skupina Střed (ČR) • 25. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Pro dnešek je to ode mne, přeji hezký zbytek večera. (21:07:47)
     
    Na branickém ledě je dobojováno. Třetí třetina sice o něco lépe vyšla domácím, leč k žádné další gólové trefě nedošlo. Kozlové tak odstoupili svému dnešnímu soupeři v boji o první místo na rozdíl čtyř bodů po zcela zasloužené výhře.
     
    Konec zápasu.
     
    59:53
    Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (Lukáš Tondr – 2 min., sekání).
     
    59:50
    Ještě v posledních vteřinách musel Langer hasit střelu.
     
    59:19
    Heldákův nájezd ale Kozli rychle obrátili. Jejich fanoušci navíc, posilněni alkoholem a jistou výhrou, nadšeni zpívají Kolíne, Kolíne. I František Kmoch by jistě byl hrdý.
     
    58:58
    Do poslední minuty hry vstoupila Kobra rozehrávkou od vlastní branky.
     
    58:17
    Šestý gól Kolína už měl na své holi Václav Jankovský, který se zjevil sám před Langerovou brankou. Sudí mu ale odpískali hru vysokou holí a vhazovalo se tak před Sejpalem.
     
    57:55
    Své tvrdé ruce vyzkoušel Milan Davídek. Kotouč se ale po jeho dělovce pouze sklouzl po plexiskle nad brankou a dopadl za branku.
     
    57:13
    Kobra brejkem obrátila hru, cestu ji ale zastavilo postavení mimo hru na modré čáře. Vhazovalo se tak ve středním pásmu.
     
    56:48
    Kolínští se ovšem dostali před soupeřovu branku. U Langera se tak rozhořel tuhý boj o kotouč, který ukončili až sudí když ztratili puk z dohledu.
     
    55:47
    I po vyrovnání početních sil to je Kobra, která si počíná aktivněji v útočném pásmu. Stále ale ze svých šancí dokáže vytěžit jen pramálo.
     
    55:16
    Hosté v plném počtu.
     
    55:13
    Ještě v posledních vteřinách přesilovky Kobra rozehrává od vlastní branky.
     
    54:29
    Do střely se mohl dostat Milan Davídek. Letící kotouč po ledě ale přesně nepodebral a ten mu tak poodjel k mantinelu.
     
    53:27
    Další přesilovka ještě více podtrhla útočné snažení Kobry v pásmu. Kolín se ale, za vydatné podpory vlastních fandů, celkem usilovně brání.
     
    53:16
    Vyloučení v týmu SC Kolín (Radek Jelínek – 2 min., podrážení).
     
    51:57
    V posledních chvílích se hra celkem uklidnila. Byť o něco málo více ze hry má Kobra, která zaujmula pozice v útočném pásmu.
     
    49:47
    Na puku jsou domácí hokejisté, kteří se pokusili o úspěšnou rozehrávku. Tedy až do středního pásma, kde Kolín otočil hru a znovu zaútočil na Langerovu svatyni.

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 8. Heldák (Furch, Kohút), 20. Heldák (Kohút, Antončík) – 16. Stehlík (Jankovský, Šafránek), 23. Šafránek (Pýcha), 28. Březina (Semirád, Šafránek), 36. Semirád (Šafránek), 40. Mašín (Pýcha, Šafránek)


    HC Kobra Praha: Sochůrek (41. Langer) – Popela, Antoš, Šteiner (A), Mrkvička, Valík – Tondr, Davídek, Hlinka, Šťastný, Petrov, Kohút, Heldák, Bárta, Bříška (A), Hrubý, Furch, Novák, Antončík.
    SC Marimex Kolín: Sejpal (Hermann) – Nutil, Jelínek, Hanzl, Pýcha, Březina, Barták, Havelka – Stehlík, Kysela, Netušil, Semirád, Malý (C), Mašín, Kozák, Martínek, Zumr (A), Jankovský, Němec, Šafránek (A).

    Rozhodčí: Vokřál – Maňák, Teršíp
    ocianews.com