Augsburg – W. Brémy 2:1 (kon.) | Dortmund – Union Berlín 5:0 (kon.) | Düsseldorf – Frankfurt 1:1 (kon.)
Hoffenheim – Leverkusen 2:1 (kon.) | Mohuč – Bayern 1:3 (kon.) | RB Lipsko – Mönchengladbach 2:2 (kon.)
konec
RB Lipsko
2:2 (0:2)
Borussia Mönchengladbach
Sobota 01.02.2020, 18:30 • Red Bull Arena, Lipsko • Německá Bundesliga • 20. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec skutečně končí nerozhodným výsledkem 2:2. Lipsko vstoupilo do druhého poločasu velice aktivně, kontaktní branku totiž zařídil Patrik Schick. Mönchengladbach si zápas pořádně zkomplikoval vyloučením Pléy, přičemž domácí dohrávali v početní výhodě, což vedlo ke kýženému vyrovnání. O vyrovnání se postaral Nkunku, který udeřil krátce před nastaveným časem. (20:26:58)
     
    Držení míče: 63 % : 37 %.
    Střely na branku: 8:4. Střely mimo: 4:1. Rohy: 4:4. Ofsajdy: 0:3. Fauly: 12:13.
     
    90+7
    Konec zápasu.
     
    90+6
    Střídání v týmu Borussia Mönchengladbach: ze hřiště odchází Florian Neuhaus, přichází Fabian Johnson.
     
    90+4
    Vypadá to, že nám tento duel přinese nerozhodný výsledek. Míč se nachází ve středu hrací plochy, Borussia stále bojuje alespoň o zisk jediného bodu.
     
    90+2
    Velice důležitý zákrok předvedl hostující Zakaria, který skluzem kontroloval situaci u bližší brankové konstrukce. Po následném rohu pálil vedle branky aktivní Olmo.
     
    90+1
    Druhý poločas bude nastaven o pět minut.
     
    89
    Lipsko právě vstřelilo branku!
    Domácí to přeci jenom dokázali, je tu vyrovnávací branka! Schick nedokázal uspět v hlavičkovém souboji, což nemuselo vadit. Za pokutovým územím se k balónu dostal CHRISTOPHER NKUNKU, který prudkým projektilem zamířil přesně ke vzdálenější brankové konstrukci, na což byl Sommer krátký.
     
    88
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, Borussia ještě nemá ani zdaleka vyhráno. Na řadu totiž přijde ještě nastavený čas.
     
    87
    Do konce tohoto zápasu zbývá něco málo kolem pěti minut, Borussia i nadále vede o jedinou branku. Jedno je jisté, poslední minuty budou hodně perné.
     
    86
    Olmo je po svém příchodu na hrací plochu hodně aktivní, přičemž se mu v pokutovém území povedlo najít Wernera, jehož těžké zakončení trefilo protihráče.
     
    85
    Schick neustál souboj s jedním z protihráčů, přičemž se poroučel k zemi. Pro sudího to neznamenalo signál pro nařízení penalty, může se tak opět pokračovat.
     
    84
    Olmo se pokusil překvapit brankáře Sommera, jenomže z úhlu trefil pouze brankovou konstrukci. Nápor hráčů Lipska je v tuto chvíli opravdu drtivý.
     
    83
    Ani rohový kop nepřinesl nic nebezpečného, tentokráte se nejvýše do vzduchu dostal obránce Elvedi. Jeho kolega Ginter navíc odkopával do bezpečí na druhou stranu.
     
    82
    Rozehrávku si vzal na starost sám faulovaný, tedy Nkunku. Jeho centr trefil prvního bránícího hráče, od kterého šel míč do zámezí. Na řadu přijde rohový kop.
     
    81
    Nkunku se snažil uvolnit kolem Neuhause, který mu v cestě nechal nohu. Faul proběhl přesně na hranici pokutového území, nadějná standardka pro domácí.
     
    76
    Sommer to opět zkoušel dalekonosným pasem, přičemž pro změnu zůstal na zemi ležet hostující Embolo. To se nelíbí domácímu trenérovi, který debatuje s rozhodčím.
     
    75
    Werner zkoušel vrátit míč zpět do ohně, jenomže trefil pouze jednoho z protihráčů. Vypadalo to na rohový kop pro Lipsko, jenomže sudí nařídil pouze odkop.
     
    74
    Neuhaus se po střetu s Olmem ocitl na zemi, jenomže to nepřineslo zvuk píšťalky rozhodčího. Lipsko tentokráte rozehrálo nakrátko, o což postaral Laimer.

    David Suchý

    Branky: 50. Schick, 89. Nkunku – 24. Pléa (Wendt), 35. J. Hofmann (Neuhaus)

    Karty:   18. Neuhaus (MNC), 61. Pléa (MNC), 61. Elvedi (MNC), 69. Embolo (MNC)   61. Pléa (MNC)


    Držení míče: 63 % : 37 %.
    Střely na branku: 8:4. Střely mimo: 4:1. Rohy: 4:4. Ofsajdy: 0:3. Fauly: 12:13.
    RB Lipsko: Gulácsi – Mukiele (46. Schick), Klostermann, Upamecano, Halstenberg – Laimer, Adams (69. Olmo) – Sabitzer (C), Forsberg (46. Y. Poulsen), Nkunku – Werner.
    Náhradníci: Mvogo – Ampadu, Haidara, Krauss, Lookman, Y. Poulsen, Schick, H. Wolf, Olmo.

    Borussia Mönchengladbach: Sommer (C) – Lainer, Ginter, Elvedi, Wendt – Kramer (29. Strobl), Zakaria, J. Hofmann – Neuhaus (90+6. Johnson) – Pléa, Thuram (62. Embolo).
    Náhradníci: Sippel – Embolo, Herrmann, Johnson, Raffael, Traoré, Stindl, Strobl.

    Rozhodčí: Stieler – Jöllenbeck, Gittelmann
    bahis siteleri