PSG – Montpellier 5:0 (kon.) | Amiens – Toulouse 0:0 (kon.) | Angers – Remeš 1:4 (kon.)
Dijon – Brest 3:0 (kon.) | Nîmes – Monaco 3:1 (kon.) | Štrasburk – Lille 1:2 (kon.)
konec
Paris Saint-Germain
5:0 (3:0)
Montpellier HSC
Sobota 01.02.2020, 17:35 • Parc des Princes, Paříž • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 22. kolo
Předzápasové kurzy
     
    S konstatováním, že Paris Saint-Germain bere další tři body, se loučím a přeji vám příjemný zbytek sobotního večera. (19:35:28)
     
    V utkání mezi PSG a Montpellierem bylo k vidění pět branek, ale také dvě červené karty, které ovlivnily střetnutí – zejména ta v úvodním poločase. Domácí mužstvo tak potvrdilo roli obrovského favorita a duel si patřičně užilo. Naopak HSC je rádo, že má tento souboj za sebou, protože se neustále bránilo.
     
    90+1
    Konec zápasu.
     
    90
    Do situace zasáhl VAR a šestá branka PSG neplatí! Edinson Cavani se totiž nacházel v těsném ofsajdu, a tak hlavička mířící k tyči už nic neznamenal. přesto po konečném hvizdu je Cavani odměněn fanoušky, kteří prozpěvují jeho jméno!
    88. Červená karta po 2. žluté
     
    88
    Druhou žlutou a následně červenou kartu dostává Joris Chotard (Montpellier HSC). Hostující hráč nejprve trefil Neymara dlaní do obličeje a nyní došlápl na nohu Presnela Kimpembea.
     
    86
    Z přímého kopu a hlavně ostrého úhlu to zkusil sám Neymar, jehož pokus brankář vyrazil. Hlavou se pak o dorážku postaral Layvin Kurzawa, jenže Mathis Carvalho se stihl přesunout a na brankové čáře zasáhl.
     
    85
    A ještě jedna žlutá karta, kterou vidí Arnaud Souquet (Montpellier HSC). Hostující obránce šel do skluzu, kterým trefil pronikajícího Neymara.
     
    84
    Žlutou kartu dostává Leandro Paredes (Paris Saint-Germain FC), který nesouhlasil s nedovoleným zákrokem spoluhráče a pustil si pusu na špacír.
     
    84
    Dlouho to netrvalo a u míče se nacházejí znovu domácí, kteří znovu v pohodě přešli na útočnou polovinu. Ovšem jejich další kombinace neměla dlouhého trvání.
    83. Joris Chotard (MON)
     
    83
    Registrujeme první velkou šanci na straně hostujícího mužstva! Zpoza velkého vápna se napřáhl Joris Chotard, jenž mířil do levého spodního rohu branky. Balon před Navasem ještě skočil, ovšem přesto gólman zasáhl.
     
    81
    Žlutou kartu dostává Joris Chotard (Montpellier HSC), který dlaní trefil Neymara na bradu. Brazilec se v dnešním střetnutí často nachází na zemi.
     
    80
    Do konce střetnutí schází už pouze deset minut, ale dávno je o vítězi rozhodnuto. Otázkou jen zůstává, o kolik gólů Paris Saint-Germain zvítězí.
     
    78
    V pokutovém území se dělal prostor Edinson Cavani, který si pomohl rukou, a tak Vitorino Hilton skončil na zeleném pažitu. Domácímu hráči je tak odpískán útočný faul.
     
    77
    Fanoušci PSG se skvěle baví a sledovali další akci svého celku. Ovšem další centr z pravé strany, byl odvrácen za postranní čáru.
     
    76
    Střídání v týmu Montpellier HSC: ze hřiště odchází Jordan Ferri, přichází Junior Sambia.
     
    75
    Na Neymarův centr si do vápna naběhl Mauro Icardi, jehož hlavička mířila do prostoru tří tyčí. Jenomže zakončení nebylo razantní, a tak v pohodě zasáhl Mathis Carvalho.
     
    75
    Střídání v týmu Paris Saint-Germain FC: ze hřiště odchází Marco Verratti, přichází Leandro Paredes.

    Michal Luxa

    Branky: 8. Sarabia, 41. Di María (Sarabia), 44. Congré (vla.), 57. Mbappé (Neymar), 65. Kurzawa

    Karty:   33. Kimpembe (PSG), 38. Neymar (PSG), 84. Paredes (PSG) – 39. Mollet (MON), 81. Chotard (MON), 85. Souquet (MON)   88. Chotard (MON)   16. Bertaud (MON)


    Držení míče: 68 % : 32 %.
    Střely na branku: 9:2. Střely mimo: 8:3. Rohy: 12:2. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 16:16.
    Paris Saint-Germain: Navas – Meunier, Kouassi, Kimpembe (C), Kurzawa – Di María, Gueye, Verratti (75. Paredes), Sarabia (69. Cavani) – Mbappé (69. Icardi), Neymar.
    Náhradníci: S. Rico – A. Diallo, Draxler, Cavani, Icardi, Kehrer, Paredes.

    Montpellier HSC: Bertaud – Le Tallec, Hilton (C), Congré – Souquet, Ferri (76. Sambia), Savanier, Oyongo – Laborde (19. Carvalho), Delort, Mollet (63. Chotard).
    Náhradníci: Carvalho – Camara, Chotard, Ristić, Sambia, Vidal, Yun.
    bahis siteleri