Vyškov – Vel. Meziříčí 2:0 (kon.) | D. Benešov – Kroměříž 1:3 (kon.) | Rosice – Petřkovice 0:0 (kon.)
Uh. Brod – Frýdek-Místek 2:2 (kon.) | Vrchovina – Olomouc B 3:3 (kon.)
konec
MFK Vyškov
2:0 (1:0)
FC Velké Meziříčí
Sobota 19.09.2020, 10:15 • Stadion za Parkem (Vyškov) • Moravskoslezská fotbalová liga • 7. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je z mé strany pro dnešek vše, děkuji vám za pozornost a u dalšího utkání z MSFL, na viděnou. (12:06:50)
     
    Je konec. Vyškov může slavit výhru 2:0 a hlavně náskok na prvním místě o tři body. Druhý poločas přinesl o dost lepší fotbal, jako ten první. K vidění byla též sice jen jedna branka, ale dělo se více věcí. Hosté mohli párkrát srovnat, ale kvůli faulu nebo nepřesné střele se tak nestalo. V těsném závěru měli hosté velký tlak, ale ani to jim k brance nepomohlo. V 85. minutě nadešlo vyloučení Hanuše, což pro Velmez byla skvělá výhoda. Místo výhody však přišel trest. V samotném závěru brankář Kolář chyboval a zavinil tak pokutový kop, jenž rozhodl zápas, neboť po něm padl druhý a poslední gól.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Vyškov měl ještě v samotném závěru přímý kop, který na sebe vzal kapitán Vintr. Jeho pokus však putoval příliš nad, i přesto Vyškov vítězí.
     
    90+1
    Střídání v týmu MFK Vyškov: ze hřiště odchází Jambor, přichází Krejčí.
     
    90+1
    Žlutou kartu dostává Kriegsmann (FC Velké Meziříčí).
     
    90
    Rozhodčí nastavuje dvě minuty!
     
    90
    Střídání v týmu MFK Vyškov: ze hřiště odchází Dittmer, přichází John.
     
    89
    Žlutou kartu dostává Šuta (FC Velké Meziříčí).
    89. VINTR - 2:0
     
    89
    MFK Vyškov právě vstřelil branku!
    Je to gól! Vyškov díky úniku 1 na 1 a následně faulu brankáře Koláře dostal výhodu pokutového kopu, který na sebe vzal ONDŘEJ VINTR a bez váhání poslal míč na druhou stranu než šel brankář.
    88. Penaltový zákrok.
     
    88
    Byla nařízena penalta pro Vyškov!
     
    88
    Žlutou kartu dostává Kolář (FC Velké Meziříčí).
     
    87
    Mladíček Jambor zřejmě není spokojený s vyloučením Hanuše a nyní se tak vydal do brankoviště Velmezu, jeho následné zakončení však branku nijak neohrozilo.
     
    86
    Závěr utkání se nám začíná přiostřovat! Hosté, kteří jsou v posledních pár minutách dosti aktivní nyní budou mít tu výhodu, že domácích musí utkání dohrát v deseti! Dočkáme se vyrovnání?
     
    85
    Druhou žlutou a následně červenou kartu dostává Hanuš (MFK Vyškov).
     
    84
    V krátkém dvouminutovém sledu byly k vidění dvě žluté karty domácího týmu. Nejdříve Sova za zdržování a poté Pernatskyj za faul na jednoho z obránců.
     
    83
    Žlutou kartu dostává Pernatskyj (MFK Vyškov).
     
    82
    Dnešní utkání sleduje 266 diváků.
     
    81
    Žlutou kartu dostává Sova (MFK Vyškov).
     
    80
    Před námi je poslední desetiminutovka základní hrací doby. Uvidíme, zda se ještě dočkáme nějaké branky, nebo již skóre zůstane nedotčené.
     
    78
    V brankovišti Vyškova se po rohovém kopu hostů udály zajímavé věci. Velmez by možná vstřelil branku, kdyby jeden z hráčů poměrně tvrdě nefauloval. Do střely se tam poté cpal Demeter, ale Sova ho v poklidu vychytal.
     
    76
    Střídání v týmu MFK Vyškov: ze hřiště odchází Moučka, přichází Pernatskyj.
    Střídání v týmu FC Velké Meziříčí: ze hřiště odchází Bouček, přichází Karmazín.
     
    75
    Nakonec z toho není gól! I přesto, že si Klesa společně s Nieslanikem vykoupali obranu Velmezu, rozhodčí tam viděl ofsajd. Fanouškům i samotným hráčům se to nelíbilo, ale museli rozhodnutí přijmout.
     
    73
    Vyškov díky faulu zahrával přímý kop, který zahrával kapitán Klesa. Místo střely na bránu opět zvolil centr do brankoviště, na jenž si ale nikdo nedokázal úspěšně vyskočit.
     
    71
    Střídání v týmu MFK Vyškov: ze hřiště odchází Simr, přichází Nieslanik.
     
    70
    Hosté si nakonec vybojovali alespoň rohový kop, jenž byl rozehrán na krátko, následně však přišel centr, který ale bez problému vyrazil brankář Sova.
     
    69
    Žlutou kartu dostává Simr (MFK Vyškov).
     
    68
    Velmez se po dlouhé době mohl dostat do nějaké té šance, jenže Plichtův náběh za obranu nebyl zrovna nejlépe načasovaný a vystavil se tak ofsajdu.
     
    67
    Tlak Vyškova pokračuje. K vidění byl další centr, tentokrát na zadní tyč, tam se ale o veškerý náběh postaral brankář svým vyboxováním.
     
    66
    Vyškov zahodil druhý gól! Michal Klesa pronikl úplně sám až před brankáře, ovšem těsně před ním míč zasekl a zkusil ho obstřelit na zadní tyč. To se mu však nepovedlo a skóre tak zůstává stejné.
     
    64
    Karel Jaroš nejdříve nedokázal nejlépe zpracovat míč, toho však mrzet nemusí, neboť po šťastném odrazu vybojoval pro svůj tým autové vhazování v blízkosti vápna soupeře.
     
    63
    Žlutou kartu dostává Puža (FC Velké Meziříčí).
     
    62
    Posléze si hosté dokázali vybojovat dnes již třetí rohový kop. Tentokrát hráči zvolili střed brankoviště, ovšem vyskakující Plichta byl příliš krátký.
     
    60
    Nyní to byli opět vyškovští, kteří zkoušeli zahrozit díky centrovanému míči, ale obrana Velmezu to již očekávala.
     
    59
    Málem jsme byli svědky druhé branky! Z levé strany přilétl výtečný centr přesně na hlavičku Adama Dittmera, jenže jeho pokus těsně branku přestřelil!
     
    57
    Daniel Jambor obdržel pas do běhu, díky kterému mohl putovat sám na bránu, jenomže těsně před branami brankoviště zpanikařil a míč následně ztratil.
     
    56
    Velmez zahrával rohový kop, který směřoval spíše na přední tyč, o veškeré nebezpečí se tam postaral brankář Sova.
     
    55
    I druhý poločas probíhá klidným duchem a sledujeme spíše nepřesné přihrávky, či pokusy o zakončení. Uvidíme, zda již utkání takto skončí, nebo hráči zapnou své brankostroje.
     
    54
    Co chybělo. Moučka poslal na zadní tyč dobrý centr, na jenž si sbíhal kapitán Michal Klesa, na poslední chvíli mu ale zakončení zkazil jeden z obránců.
     
    52
    V případě výhry by se Vyškov udržel na první příčce, a to již o tři body nad druhým Hlučínem. Ten totiž včera nezvládl domácí utkání s Otrokovicemi a prohrál vysoko 1:4.
     
    51
    Na druhé straně se zahrával rohový kop, jenž letěl na zadní část brankoviště, ovšem ani zde se nikdo z hráčů k zakončení neodhodlal.
     
    50
    I hosté poprvé v tomto poločase zahrozili. Z pravé strany přišel do vápna načechraný centr, který ale opět nikdo z hráčů v červeném netečoval.
     
    49
    Vyškov měl k dispozici přímý kop, jenž zahrával Michal Klesa. Ten bez váhání zvolil střelu přímo, akorát míč vůbec nezvedl, pozemní střelu tak zblokovala obrana.
     
    48
    Žlutou kartu dostává Demeter (FC Velké Meziříčí).
     
    47
    Střídání v týmu FC Velké Meziříčí: ze hřiště odchází Sysel, přichází Mi. Malata.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 11:16.
     
    Hlavní sudí nenastavil ani minutu a rovnou tak ukončil první poločas. od začátku to byli domácí, kteří drželi tempo hry, jenže střelecky sledujeme vyrovnaný zápas. Vyškov měl poměrně hodně šancí na gól, ale nepřesné přihrávky rozhodly. Šance měli i hosté, ti však nedokázali míč v brankovišti například jen tečovat. O první branku a vlastně i první velkou šanci zápasu se postarala dvojce Jambor a zakončující Pavel Simr. Uvidíme, co nám přinese druhý poločas.
     
    45+0
    První poločas skončil.
     
    44
    Vzápětí na to, se na kraj brankoviště odrazil balón, a to přímo na kopačku Ondřeje Vintra, jenž bezprostředně vypálil z první. Jeho pokus ale skončil těsně vedle branky.
     
    43
    Další pokus domácích. Pavel Simr byl sice zády k bráně, i přesto však dokázal přihrát volnému Jamborovi, jenž centroval. Obrana Velmezu ale byla pohotovější.
     
    42
    Žlutou kartu dostává Bouček (FC Velké Meziříčí).
    41. SIMR - 1:0
     
    41
    MFK Vyškov právě vstřelil branku!
    Jako kdybych to přivolal! Z pravé strany nadešel výborný pozemní centr, který brankovištěm prošel až na zadní tyč, kde do úplně prázdné branky zakončoval postrach obránců PAVEL SIMR.
     
    39
    Domácí to zkoušeli opět po levé straně, a to pomocí centru z kopačky Moučky, jenže Pavel Simr ani tentokrát míč nedokázal zpracovat.
     
    38
    Ani střela Jambora ze 35. minuty hru nijak nenabudila. Stále sledujeme zápas, který je neslaný nemastný a takřka i bez šancí. Uvidíme, zda se tedy vůbec nějaké gólu v první části dočkáme.
     
    37
    Hosté s přímým kopem po faulu moc dobře nenaložili. Balón se sice dostal až do šestnáctky, teč či nějaké zakončení již k vidění nebylo. Následoval tak odkop od brány.
     
    36
    Žlutou kartu dostává Hanuš (MFK Vyškov).
     
    35
    Co chybělo! Mladý Dan Jambor získal míč na polovině hřiště a vydal se s ním až k brance Velmezu. K brankovišti ani nedošel a pokusil se tak o zajímavou střelu z dálky, která ale branku pouze míjela.
     
    34
    Domácí se zatáhli na svou polovinu, kde kombinují a vyčkávají na pohyb útočníků.
     
    33
    Vyškov se vždy ocitne v dobré šanci, jediný problém však nastane v přihrávce, která je většinou slepá.
     
    31
    To byla škoda ze strany Vyškova. Ondřej Vintr získal míč na kopačku po nepřesné přihrávce a ihned zkoušel poslat do běhu Pavla Simra, který ale nebyl na takovou razanci připravený.
     
    30
    To stejné můžeme říci i o protiútoku. Celá akce se totiž zastavila již na začátku poloviny hostů, tudíž na první velkou akci si budeme muset ještě počkat.
     
    29
    Aut mohl být promyšlený o něco lépe, neboť v brankovišti míč ihned sbírali obránci, kteří založili protiútok po pravé straně.
     
    28
    Jan Nedvěd bojoval v blízkosti vápna domácích, až se mu nakonec povedlo získat autové vhazování.
     
    27
    Dopředu se nesl dlouhý balón, jehož adresátem byl kapitán Michal Klesa. Poté se událo pár přihrávek na pokraji brankoviště, ale opět nedošlo k žádnému zakončení.
     
    25
    Pavel Simr to tentokrát zkusil sám po pravé straně, ale jeden z obránců ho bez problémů odstavil a uvidíme tak odkop od brány.
     
    24
    Z levé strany byl k vidění centr z kopačky Moučka, na jenž si sbíhal postrach obránců Pavel Simr. Jeho hlavičkový pokus však směřoval přímo do míst kde stál brankář Kolář.
     
    23
    Daniel Jambor zkoušel atakovat obranu Velmezu, ta ho ale bez problémů o míč obrala a nakopla balón na polovinu Vyškova.
     
    22
    Máme za sebou více jak 20 minuty hry a ani jeden z týmů nám ještě neukázal žádnou velkou akci. Největší zatím měli domácí, po té však ani nepřišlo zakončení. Uvidíme, co nám nabídnou následující minuty.
     
    21
    Vyškovští dostali výhodu volného kopu, ale místo toho aby Jaroš počkal, tak hned z otočky přihrával a to pouze za postranní čáru.
     
    20
    Velmez vhazoval aut v blízkosti brankoviště domácích, jenomže obrana balón okamžitě odvrátila do bezpečí.
     
    19
    K vidění byl momentálně přímý kop hostů z velmi dobré pozice, ovšem ani u nich nikdo nedokázal v brankovišti míč tečovat.
     
    18
    Škoda! David Moučka proběhl po levé straně až k brankovišti, odkud centroval. Míč se tam dotkl všech domácích hráčů, ale i přesto nikdo nedokázal zakončit.
     
    17
    Pavel Simr si žádal přihrávku do běhu, jenže místo toho nadešla nepřesná přihrávka, která nabídla hostům autové vhazování.
     
    16
    Ani rohový kop toho moc nepřinesl. Míč putoval na přední tyč, kde to většinou kryje obránce, což se dělo i zde.
     
    15
    Přímý kop na sebe vzal Klesa, který však na branku rovnou nestřílel. Rozhodl se o nákop na zadní tyč, kde byl ale u balónu jako první obránce, uvidíme tak roh.
     
    14
    Hostující Radim Šuta fauloval v blízkosti vápna, domácí tak budou zahrávat další zajímavý přímý kop.
     
    13
    Dopředu se po delší době dostali i hosté, ale jen na polovinu soupeře. Dále je totiž obrana Vyškova nepustila.
     
    12
    Posléze se domácí dostali do zakončení! Jambor poslal pas na volného Krejčího, jenž zkusil štěstí z poměrně velké dálky. Jeho pozemní střela však brankářovi žádné problémy nenadělala.
     
    11
    Nadějný to kop sice byl, ale proměněný už ne. Na balón si tam ve středu vápna vyskakoval David Moučka, toho ale vzdušná přihrávka přelétla.
     
    10
    Daniel Jambor proklouzl po pravé straně až k brankovišti, odkud následně centroval. Centr se mu sice nepovedl, ale pro Vyškov vybojoval nadějný přímý kop!
     
    9
    Téměř dvě minuty uplynuly, ovšem nikdo z týmů nedokázal vytvořit nějakou tu akci. Asi největší bylo zakončení Simra, které však bylo ofsajdové.
     
    7
    Vyškovští do dnešního zápasu udělali dvě změny. Jednu v bráně, když místo zraněného Spurného nastoupil Sova. Do hry se také představil na pozici pravého beka Jan Beňa.
     
    6
    David Moučka obdržel dobrý pas na středu hřiště, díky kterému pronikl až na hranici vápna odkud vypálil. Ani tečovaná střela od obránce brankáře Koláře nezmátla, a ten si tak připsal první zákrok.
     
    5
    To hosty vůbec nemuselo mrzet, neboť byl míč tečován. Hosté tak zahrávali i první rohový kop tohoto zápasu, který směřoval do středu šestnáctky, ale ani tentokrát z toho nebyla žádná nebezpečná akce.
     
    4
    Velmez dostal výhodu přímého kopu, jenž putoval až do brankoviště. Následná hlavička Plichty však do branky nezavítala.
     
    3
    V poslední minutě se hra dostala jak k brankovišti Velmezu, tak k brankovišti Vyškova. Ani jeden z týmů však nedokázal nijak zakončit.
     
    2
    Vyškov tedy zahrával rychlý volný kop, díky kterému tak stále drží míč na kopačkách.
     
    1
    O úvodní výkop se postarali domácí hráči v bílých dresech, kteří okamžitě putovali s míčem na polovinu soupeře, tam je však ukončil faul.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    MFK Vyškov: Sova – Sedlo, Hanuš, Jaroš, Beňa – Jambor, Moučka – Vintr, Dittmer, Klesa (C) – Simr
    Náhradníci: Nešetřil – Pernatskyj, John, Nieslanik, Krejčí

    FC Velké Meziříčí: Kolář – Puža, Kriegsmann, Bouček, Šuta, Nedvěd, Plichta, Sysel, Demeter, Partl, Mucha (C)
    Náhradníci: Mi. Malata, Šimáček, Ma. Malata, Karmazín, Dubec

    Rozhodčí: M. Křepský – F. Kotala, M. Dudek.
     
    Vzájemná utkání

    8.9.2019 – Velké Meziříčí – Vyškov 1:1
    18.5.2019 – Vyškov – Velké Meziříčí 5:1
    7.10.2018 – Velké Meziříčí – Vyškov 2:4
    14.4.2018 – Vyškov – Velké Meziříčí 0:3
    10.9.2017 – Velké Meziříčí – Vyškov 1:1
     
    FC Velké Meziříčí se oproti Vyškovu nachází až na 14. místě se 7 body. Na první místo jim schází sedm bodů, což naznačuje, že liga je velmi vyrovnaná a jediná prohra může znamenat velký propad a nebo postup. Velmez si v posledních dvou ligových zápasech nepřipsal ani bod. Nejdříve prohráli na stadionu Hlučínu 1:0 a víkend na to stejným výsledkem v Petřkovicích. Ani Velmez v pohárovém utkání nenastoupil, Prostějov tak získal kontumační výhru 3:0. Poslední vzájemný zápas mezi těmito kluby skončil 1:1, tudíž jak jsem již zmiňoval budeme očekávat zajímavý duel.
     
    MFK Vyškov se nachází na již zmiňovaném prvním místě s 14 body. První místo drží hlavně díky lepšímu skóre před Hlučínem. Poslední dva ligové zápasy skončily remízovým výsledkem, a to proti Kroměříží 0:0 a Zlínu B 2:2. Vyškov na začátku týdne pronesl smutnou zprávu ohledně Mol cupu. Trenér Trousil a vedení se rozhodlo z tohoto poháru odstoupit, a to kvůli velkému počtu zranění. Prvoligové Slovácko tak postoupilo zadarmo do dalšího kola. Vyškovští se dnes utkají tabulkově proti horšímu celku z Velkého Meziříčí. Oba týmy se znají velmi dobře, tudíž nás bude čekat skvělá podíváná.
     
    Dobrý den všem fanouškům a fanynkám fotbalu! Dnes se podíváme na 7. kolo MSFL, a to na utkání MFK Vyškov – FC Velké Meziříčí. Domácí Vyškov bude v tomto zápase velkým favoritem, a to díky první příčce, kterou hráči momentálně drží. Velké Meziříčí bude bojovat aby se nedostalo na sestupové pozice.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 10:15.

    Gerard Filip

    Branky: 41. Simr, 89. Vintr (pen.)

    Karty:   36. Hanuš (VKV), 69. Simr (VKV), 81. Sova (VKV), 83. Pernatskyj (VKV) – 42. Bouček (VEM), 48. Demeter (VEM), 63. Puža (VEM), 88. Kolář (VEM), 89. Šuta (VEM), 90+1. Kriegsmann (VEM)   85. Hanuš (VKV)


    MFK Vyškov: Sova – Sedlo, Hanuš, Jaroš, Beňa – Jambor, Moučka (76. Pernatskyj) – Vintr, Dittmer (90. John), Klesa (C) – Simr (71. Nieslanik)
    Náhradníci: Nešetřil – Pernatskyj, John, Nieslanik, Krejčí

    FC Velké Meziříčí: Kolář – Puža, Kriegsmann, Bouček (76. Karmazín), Šuta, Nedvěd, Plichta, Sysel (47. Mi. Malata), Demeter, Partl, Mucha (C)
    Náhradníci: Mi. Malata, Šimáček, Ma. Malata, Karmazín, Dubec

    Rozhodčí: M. Křepský – F. Kotala, M. Dudek

    Diváci: 266
    bahis siteleri