W. Brémy – Hertha 1:4 (kon.) | Frankfurt – Bielefeld 1:1 (kon.) | Kolín nad Rýnem – Hoffenheim 2:3 (kon.)
Stuttgart – Freiburg 2:3 (kon.) | Union Berlín – Augsburg 1:3 (kon.) | Dortmund – Mönchengladbach 3:0 (kon.)
konec
Werder Brémy
1:4 (0:2)
Hertha BSC
Sobota 19.09.2020, 15:30 • Wohninvest Weserstadion, Brémy • Německá Bundesliga • 1. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90
    Hertha právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto. Hlavní arbitr neposoudil zákrok hostujícího hráče na domácího jako faul, díky tomu mohli hosté vyrazit do rychlé protiakce, Leckie dobře přihrál na pravou stranu, kam naběhl zcela nepokrytý JHON CÓRDOBA, který lehce poslal balón za vyběhnutého Pavlenku.
     
    69
    Werder právě vstřelil branku!
    A jeho spoluhráči z toho těží. DAVIE SELKE si vyskočil na nadýchaný centr a hlavou jej usměrnil k bližší tyči. Alexander Schwolow stál sice poblíž, ale na balón se mu nepodařilo dosáhnout.
     
    62
    Hertha právě vstřelila branku!
    Domácí vstoupili do druhého poločasu aktivněji, ale soupeř dává třetí gól. Werder opět ztratil zbytečně míč u středové čáry, toho využil Darida, který následně našel přihrávkou na levé straně MATHEUSE CUNHU, který vystřelil po zemi do protipohybu brankáře. Pavlenka si na míč sáhl, nechybělo mnoho a chytil by jej.
     
    45+2
    Hertha právě vstřelila branku!
    Domácí přeci jen inkasují v samém závěru a to dost zbytečně. Po chybě ve středovém kruhu se míče zmocnil Darida, parádní přihrávkou poslal do šance svého spoluhráče, DODI LUKEBAKIO se vyhnul ofsajdu a sám před brankářem zavěsil do horní části jeho brány.
     
    42
    Hertha právě vstřelila branku!
    Hertha v závěru prvního poločase otevírá gólový účet. Přihrávka z levé strany projela pokutovým územím, k míči se dostal PETER PEKARÍK, kterého trestuhodně nepokryl Josh Sargent, a lehce poslal míč do odkryté brány.

    Petr Frömel

    Branky: 69. Selke (Augustinsson) – 42. Pekarík (Mittelstädt), 45+2. Lukebakio (Darida), 62. Cunha (Darida), 90. J. Córdoba (Leckie)

    Karty:   46. M. Eggestein (BRM), 90+1. Selke (BRM)


    Držení míče: 42 % : 58 %.
    Střely na branku: 7:6. Střely mimo: 10:7. Rohy: 7:4. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 13:17.
    Werder Brémy: Pavlenka – Gebre Selassie, Friedl, N. Moisander, Augustinsson – Klaassen (C) (63. Füllkrug), M. Eggestein – Chong (63. Woltemade), Osako (46. Bittencourt) – Selke, Sargent.
    Náhradníci: Kapino – Veljković, Bittencourt, Agu, Erras, Mbom, Füllkrug, J. Eggestein, Woltemade.

    Hertha BSC: Schwolow – Pekarík (81. Zeefuik), Boyata, Torunarigha, Mittelstädt – Stark (C) (81. Maier), Tousart – Lukebakio (81. Leckie), Darida, Cunha – K. Piątek (62. J. Córdoba).
    Náhradníci: Jarstein – Rekik, Plattenhardt, Zeefuik, Leckie, Maier, Redan, Ngankam, J. Córdoba.

    Rozhodčí: S. Stegemann
    bahis siteleri