Parma – Neapol 0:2 (kon.) | Janov – Crotone 4:1 (kon.) | Sassuolo – Cagliari 1:1 (kon.)
Juventus – Sampdoria 3:0 (kon.)
konec
Janov CFC
4:1 (3:1)
FC Crotone
Neděle 20.09.2020, 15:00Italská Serie A • 1. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.
     
    Dobrý den všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání 1. kola Serie A mezi Janovem a FC Crotone. Výkop je stanoven na 15 hodin.
     
    O víkendu startuje také italská Serie A, ve které se v prvním kole střetnou FC Janov a Crotone. Hostující celek je nováčkem nejvyšší italské soutěže, kde obsadilo druhou pozici za vítězným Beneventem. Crotone však před novým ročníkem neodehrálo ani jeden přípravný duel. Domácí Janov v posledním ročníku obsadil sedmnáctou pozici a záchranu si vybojoval jen o čtyři body. Před novým ročníkem odehrál Janov přípravné duely s Carpi a Carrarese. V obou případech se domácí radovali z triumfu 2:1.
     
    Úvodní sestavy:

    Janov CFC: Perin – Biraschi, C. Zapata, Goldaniga – Ghiglione, Lerager, Zajc, Badelj, Zappacosta – Pandev, Destro.
    Náhradníci: Marchetti, Zima – P. Ankersen, Melegoni, Czyborra, Schöne, Behrami, Radovanović, Rovella, Brlek, Asencio.

    FC Crotone: Cordaz – Magallán, Marrone, Golemić – S. Molina, Zanellato, Cigarini, Mazzotta – Nwankwo, Messias, Rivière.
    Náhradníci: Festa, Crespi – Dragus, Gomelt, Crociata, Spolli, Rispoli, Henrique, Mustacchio, Kargbo..
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první poločas?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Oba týmy už jsou na trávníku. Janov bude hrát v červeném, zatímco hosté obléknou bílou sadu.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Janov obstaral výkop do prvního poločasu dnešního souboje. Domácí celek se ihned vydal do útoku, ale s nákopem si poradila hostující obrana.
     
    2
    Hosté se hned z prvního útoku dostali do zakončení. Aktivní Junior Messias si na hranici velkého vápna našel odražený míč, ale trefil jen prostor, kde stál Perin.
     
    3
    Paolo Ghiglione dostal nákop na levou stranu, krásně si zpracoval míč hrudí a roztáhl hru na levou stranu. Fotbalisté domácího celku mohou pokračovat v útočení.
     
    4
    Pandev si naběhl na oblouček za obranu soupeře, jenže si nedal pozor na své postavení a nechal se lapit v ofsajdové pasti.
     
    5
    Davide Zappacosta si krásně navedl míč na hranici velkého vápna, jenže jeho zakončení pravačkou skončilo na noze prvního obránce v bílém dresu.
     
    6
    Domácí Janov zahrával první rohový kop dnešního souboje. Centrovaný míč se snesl na malé vápno, kde se do zakončení nedostal nikdo v červeném.
     
    7
    Janov právě vstřelil branku!
    Domácí Janov se hned z první šance dnešního souboje dostává do vedení! Domácí přenesli hru na pravou stranu, odkud přiletěl prudký centr na malé vápno a dobíhající MATTEO DESTRO už měl snadnou práci!
    7. Mattia DESTRO - 1:0
     
    9
    Crotone se ihned vydalo na polovinu soupeře. Hostující celek spěchal do útoku se snahou o bleskovou odpověď, ale nikdo v bílém se do zakončení nedostal.
     
    10
    Domácí zadáci uklidňují rozehrávku na vlastní polovině. Fotbalisté Janova si vyměňují krátké přihrávky a nikam se neženou. Domácí prožívají skvělý vstup do utkání.
     
    11
    Janov právě vstřelil branku!
    Bleskově navíc přichází druhá branka! Hostující obrana v úvodních minutách pořádá den otevřených dveří! GORAN PANDEV si naběhl na nákop za obranu, hnal se sám na branku a vychutnal si parádní lob!
    11. Goran PANDEV - 2:0
     
    13
    Na opačné straně hrací plochy se do zakončení z hranice velkého vápna dostal Cigarini, jehož přízemní rána levačkou skončila v rukavicích připraveného Perina.
     
    14
    Pandev si naběhl na krásnou přihrávku mezi obránce Crotone, ale tentokrát si nepohlídal své postavení a nechal se lapit v ofsajdu. Hosté budou rozehrávat.
     
    15
    Zadáci domácího celku uklidňují rozehrávku postupnou kombinací na vlastní polovině. Nikdo v bílém dresu Crotone teď rozehrávku favorita neatakuje.
     
    16
    Simeon Nwankwo si naběhl na krásný centr z pravé strany hrací plochy, jenže se po míči natahoval v těžké pozici a poslal jej pouze do rukavic domácího brankáře.
     
    17
    Další akci domácího Janova znovu zastavuje zdvižený praporek asistenta rozhodčího! Své postavení si tentokrát nepohlídal Zajc, který byl lapen v ofsajdu.
     
    18
    Pandev se vrátil na vlastní polovinu, řekl si o přihrávku a skvěle si pokryl míč. Napadající soupeř jej nedovoleným zákrokem poslal k zemi.
     
    19
    Domácí mají v úvodu velké problémy s ofsajdy! Pandev sice dohnal další přihrávku za obranu, jenže v akci se znovu představil praporek asistenta rozhodčího.
     
    20
    Davide Zappacosta táhl míč vpřed po levém křídle hrací plochy. Bývalý fotbalista londýnské Chelsea si však ukousl příliš velké sousto a nechal se o míč připravit.
     
    21
    Crotone se znovu vydalo na polovinu domácího celku, jenže kombinace nováčka nejvyšší italské soutěže je zatím hodně ospalá. Domácí se s přehledem stačili srovnat.
     
    22
    Pandev si znovu došel pro přihrávku na vlastní polovinu, jenže při zpracování byl ve špatné pozici a míč mu uskočil do zámezí. Vhazuje Crotone.
     
    23
    Janov zahrával další rohový kop. Centrovaný míč se odrazil k Milanu Badeljovi, který jej pro dnešní utkání typicky poslal do ofsajdu.
     
    24
    Luca Cigarini dostal prostor na hranici velkého vápna a ještě hledal Golemiče. Druhý jmenovaný měl před sebou dva obránce a vůbec nevypálil.
     
    25
    Janov uklidňuje hru kombinací na vlastní polovině. Nikdo v bílém dresu Crotone nyní rozehrávku domácího mužstva neatakuje.
     
    26
    Edoardo Goldaniga si na levém křídle povodil hostujícího obránce, navedl si míč na pravačku, jenže technickým obstřelem poslal míč vedle vzdálenější tyčky.
     
    27
    Další parádní akce domácího celku! Mattia Destro si krásně navedl míč na hranici velkého vápna, ale jeho technické zakončení orazítkovalo horní tyč!
     
    28
    Pandev vybojoval míč na polovině hřiště a vyslal zajímavou přihrávku za obranu. Nikdo v červeném dresu jeho úmysl nepochopil a balón skončil v moci hostů.
     
    29
    Crotone zahrávalo rohový kop. Prudký centr se snesl na přední tyč, kde byli hned tři zadáci Janova, kteří míč bez problémů odehráli ven ze šestnáctky.
     
    29
    Crotone právě vstřelilo branku!
    Hostujícímu Crotone se nakonec podařilo snížit! Hosté udrželi míč v blízkosti velkého vápna. EMMANUEL RIVIERE si naběhl na přízemní centr z pravé strany a ve skluzu dostal míč do sítě!
    29. Emmanuel RIVIÈRE - 2:1
     
    30
    Molina fauloval při návratu na vlastní polovinu a vidí žlutou kartu.
     
    31
    Cristián Zapata uspěl v hlavičkovém souboji na polovině hřiště a bez problémů odehrál míč do bezpečí před napadajícím soupeřem. Janov drží míč.
     
    32
    Povzbuzený Riviere se znovu hnal do pokutového území, kam směřoval centr z pravé strany. Domácí obrana byla tentokrát pozorná a odehrála míč do bezpečí.
     
    33
    Další žlutá karta na straně hostujícího celku! Mazzotta ji vidí za zmaření rozvíjející se akce!
     
    34
    Janov rychle rozehrál přímý kop na polovině soupeře. Po zajímavém souboji v pokutovém území se domácí dožadovali odpískání pokutového kopu, ale o penaltu se podle arbitra nejednalo.
     
    35
    Destro si pohybem řekl o přihrávku za obranu hostujícího celku, jenže jeho spoluhráč raději zvolil přihrávku do zadních řad. Domácí uklidňují hru.
     
    35
    Janov právě vstřelil branku!
    Janov přidává třetí branku a bere si zpět dvoubrankové vedení! Posila DAVIDE ZAPPACOSTA si navedl míč do střelecké pozice a krásnou přízemní střelou uklidil míč k tyči!
    35. Davide ZAPPACOSTA - 3:1
     
    37
    Hosté pořádně zariskovali kombinací ve vlastním pokutovém území. Domácí hned v pěti lidech rozehrávku atakovali, jenže k míči se nedostali.
     
    38
    První žlutá karta také na domácí straně! Za faul při návratu na svou polovinu ji vidí Zappacosta.
     
    39
    Janov už znovu kombinuje na polovině soupeře a snaží se najít cestičku do pokutového území. Hráči domácího celku jsou jasně lepší.
     
    40
    Rozhodčí si nechává prozkoumat nedovolený zákrok na domácího Pandeva. Nakonec ale nechává všechny aktéry dnešního souboje na trávníku.
     
    41
    Lisandro Magallán dostal přihrávku na pravou stranu a poslal pobídku za obranu domácího mužstva. Nikdo v bílém na jeho přihrávku nezareagoval.
     
    42
    Miha Zajc trefil soupeře loktem a vidí žlutou kartu!
     
    43
    Riviere si počkal na krásnou přihrávku z pravé strany hrací plochy a položil se do padajícího míče. Jeho dělovka ale skončila na hrudi prvního obránce.
     
    44
    Další nedovolený zákrok. Pandev dojel soupeře na polovině hřiště a vidí žlutou kartu.
     
    45
    Cigarini byl pozdě v souboji na polovině soupeře a dopustil se faulu. Tentokrát se to obešlo bez žluté karty.
     
    45+1
    Nastavují se dvě minuty!
     
    45+2
    Lisandro Magallán dostal přihrávku na pravou stranu, krásně se prosmýkl kolem obránce, jenže nedokázal odcentrovat adresně. Janov ustál další těžkou chvíli.
     
    45+2
    První poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhý poločas?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    První poločas končí! Domácí Janov zvládl úvodní pětačtyřicetiminutovku na výbornou! Hned v úvodu se prosadil Destro na jehož branku navázal o čtyři minuty později krásným lobem Pandev! Crotone se vrátilo do hry po půlhodině hry brankou Riviereho, jenže poslední slově domácí Zappacosta. V závěru první půle se pak hodně přitvrdilo a sudí musel rozdat pět žlutých karet. Do kabin se odchází za stavu 3:1.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Střídání v týmu FC Crotone: ze hřiště odchází Antonio Mazzotta, přichází Andrea Rispoli.
     
    47
    Do rozehrávky hostujícího celku se hned v úvodu druhého poločasu musel zapojit také brankář, který míč nakopl na pravé křídlo. Crotone získalo roh.
     
    48
    Rohový kop se hostujícímu celku vůbec nepovedl. Vysoký centr se snesl na malé vápno, kam si pro něj bez problémů došel brankář domácího mužstva.
     
    49
    Simeon Nwankwo dostal přihrávku na polovinu hrací plochy a bez problémů rozehrál na levou stranu. Hosté jsou po změně stran aktivní, ale Janov zatím brání skvěle.
     
    50
    Crotone už se znovu nastěhovalo na polovinu soupeře. Hráči hostujícího celku vlétli do druhého poločasu aktivněji, ale domácí obrana je nepouští do zakončení.
     
    51
    Lisandro Magallán skvěle přenesl rozehrávku na pravou stranu, jenže centr do pokutového území skončil v rukavicích připraveného brankáře Perina.
     
    52
    Pandev si naběhl na krásnou přihrávku za obranu soupeře, jenže si nepotykal se zpracováním a napadající Salvatore Molina jej fauloval.
     
    53
    Paolo Ghiglione napadal rozehrávku hostujícího celku na jeho polovině. Domácí fotbalista to však přehnal s agresivitou a dopustil se nedovoleného zákroku.
     
    54
    Janov už znovu kombinuje na polovině soupeře. Rozehrávka domácího celku putovala na pravou stranu, ale rozběhnutý Lukas Lerager v souboji fauloval.
     
    55
    Salvatore Molina dostal moře prostoru na pravé straně a odcentroval do pokutového území. Mattia Perin opět vyrazil z branky a vyboxoval míč do bezpečí.
     
    56
    Janov se dostal za obranu hostujícího celku, jenže domácí fotbalisté další zajímavou možnost nezužitkovali. Tentokrát z toho je pouze vhazování.
     
    57
    Luca Cigarini skvěle ustál souboj na hranici velkého vápna, vybojoval míč pro hostující celek a rozehrál na pravou stranu. Crotone se teď nemůže vymanit z tlaku soupeře.
     
    58
    Niccolò Zanellato se protáhl do pokutového území, jenže zpětnou přihrávkou poslal Magallánovi míč do těžké pozice. Bude z toho roh pro Crotone.
     
    59
    Střídání v týmu FC Crotone: ze hřiště odchází Niccolò Zanellato, přichází Eduardo Henrique.
    Střídání v týmu FC Crotone: ze hřiště odchází Emmanuel Rivière, přichází Augustus Kargbo.
     
    60
    Je za námi hodina hry a domácí Janov si stále s přehledem drží své vedení. Hráči domácího mužstva nepouštějí soupeře do útoku.
     
    61
    Pandev dostal přihrávku na hranici velkého vápna, jenže byl u míče o chvíli později a dobře postavený obránce stačil míč odkopnout.
     
    62
    Crotone se vydalo do rychlého protiútoku po pravém křídle. Hosté dokonce dostali míč do pokutového území, jenže tam byl jediný hráč Crotone proti kvartetu domácích.
     
    63
    Domácí brankář si dal pozor na vysoký centr z pravé strany a bez problémů schoval míč do rukavic před napadajícím hlavičkářem.
     
    64
    Crotone se dostalo do zakončení. Zpoza velkého vápna střílel Kargbo, jehož přízemní dělovka skončila na boční síti.
     
    66
    Domácí Janov se dostal na polovinu soupeře, jenže nákop za obranu skončil v prostoru, kde nebyl nikdo v bílém dresu.
     
    67
    Paolo Ghiglione dostal přihrávku na pravou stranu hrací plochy, odkud odcentroval na malé vápno, jenže neoslovil nikoho ze svých spoluhráčů.
     
    68
    Lisandro Magallán nakopl míč za obranu domácího celku, nicméně nikdo v dresu hostujícího mužstva na jeho pobídku nedosáhl.
     
    69
    Střídání v týmu Janov CFC: ze hřiště odchází Goran Pandev, přichází Ivan Radovanović.
    Střídání v týmu Janov CFC: ze hřiště odchází Milan Badelj, přichází Marko Pjaca.
     
    71
    Crotone pokračuje v ofenzivním pojetí hry, ale nikdo v bílém se není schopen dostat do zakončení.
     
    72
    Domácí brankář si znovu pohlídal centr z pravé strany a došel si pro míč na malé vápno. Fotbalisté Crotone ale stupňují svůj tlak.
     
    73
    Hosté zahrávali další rohový kop. Centrovaný míč tentokrát přiletěl na malé vápno, ale Vladimir Golemić z těžké pozice hlavou zakončil nad břevno.
     
    74
    Crotone se usadilo na polovině soupeře, nicméně nikdo v bílém se tentokrát nedostal do zakončení. Hráči v bílém už nemají moc času.
     
    75
    Janov právě vstřelil branku!
    Domácí celek přidává další branku! Po zisku míče na polovině hřiště se Janov dostal do útoku. Na průnikovou přihrávku si naběhl MARKO PJACA a střelou o tyč poslal míč do sítě!
    75. Marko PJACA - 4:1
     
    77
    Střídání v týmu Janov CFC: ze hřiště odchází Miha Zajc, přichází Valon Behrami.
    Střídání v týmu Janov CFC: ze hřiště odchází Davide Zappacosta, přichází Lennart Czyborra.
     
    78
    Domácí fotbalisté znovu kombinují na polovině hřiště a s přehledem kontrolují vývoj dnešního souboje. Janov je jasně lepším týmem.
     
    80
    Janov se znovu dostal do blízkosti pokutového území, ale zakončení z hranice velkého vápna skončilo v rukavicích brankáře.
     
    81
    Mattia Perin si dal pozor na centr z levé strany a došel si pro míč mezi hlavičkáře. Domácí brankář dnes podává hodně sebejistý výkon.
     
    82
    Zadáci Crotone si vyměňují přihrávky na polovině hřiště. Hráči v bílých dresech nemají moc prostoru ke kombinaci. Janov skvěle presuje.
     
    83
    Mattia Perin si znovu došel pro přihrávku od svých obránců a zapojil se do rozehrávky. Hráči domácího celku teď hrají opravdu profesorsky.
     
    84
    Davide Biraschi diriguje rozehrávku domácího celku na polovině Crotone. Fotbalisté v bílém se tentokrát nedostali do zakončení.
     
    85
    Davide Biraschi získal míč na vlastní polovině, poslal přihrávku do pokutového území, ale Mattia Destro střelou na přední tyč nechal vyniknout brankáře!
     
    86
    Domácí celek zahrával další rohový kop. Centrovaný míč se snesl na přední tyč, kde číhal Destro, jehož hlavičku srazil obránce na další roh.
     
    87
    Střídání v týmu Janov CFC: ze hřiště odchází Lukas Lerager, přichází Filippo Melegoni.
     
    88
    Další akci domácího celku napadal aktivní Lisandro Magallán, jenže hostující fotbalista se tentokrát k míči nedostal. Duel už se pouze dohrává.
     
    89
    Crotone se usadilo na polovině soupeře a ještě si hledá cestičku do pokutového území. Hráči domácího celku se brání jen pomocí odkopů.
     
    90
    Paolo Ghiglione to při napadání soupeře přehnal s agresivitou a dopustil se nedovoleného zákroku. Crotone bude rozehrávat z vlastní šestnáctky.
     
    90
    Střídání v týmu FC Crotone: ze hřiště odchází Luca Cigarini, přichází Tomislav Gomelt.
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty!
     
    90+2
    Domácí brankář se znovu zapojil do rozehrávky. Tentokrát roztáhl hru na pravou stranu, kde byl osamocený Davide Biraschi, jenže ten s průnikem neuspěl.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    Je konec! Janov zvládl vstup do nového ročníku Seria A na jedničku a poráží Crotone vysoko 4:1. Hned v úvodu se prosadil Destro na jehož branku navázal o čtyři minuty později krásným lobem Pandev! Crotone se vrátilo do hry po půlhodině hry brankou Riviereho, jenže poslední slově domácí Zappacosta. Po změně stran bylo Crotone aktivní, ale recept na domácí obranu znovu nenašlo. Uklidnění na kopačky Janova naopak přinesl střídající Pjaca!
     
    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 8:5. Střely mimo: 2:6. Rohy: 6:4. Ofsajdy: 7:0. Fauly: 13:14.
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (16:54:54)

    Tomáš Kubečka

    Branky: 7. Destro (Ghiglione), 11. Pandev (Goldaniga), 35. Zappacosta (Badelj), 75. Pjaca (Ghiglione) – 29. Rivière (S. Molina)

    Karty:   38. Zappacosta (JAN), 42. Zajc (JAN), 44. Pandev (JAN) – 30. S. Molina (COE), 33. Mazzotta (COE)


    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 8:5. Střely mimo: 2:6. Rohy: 6:4. Ofsajdy: 7:0. Fauly: 13:14.
    Janov CFC: Perin – Biraschi, C. Zapata, Goldaniga – Ghiglione, Lerager (87. Melegoni), Zajc (77. Behrami), Badelj (69. Pjaca), Zappacosta (77. Czyborra) – Pandev (69. Radovanović), Destro.
    Náhradníci: Marchetti, Zima – P. Ankersen, Melegoni, Czyborra, Schöne, Behrami, Radovanović, Rovella, Brlek, Asencio, Pjaca.

    FC Crotone: Cordaz – Magallán, Marrone, Golemić – S. Molina, Zanellato (59. Henrique), Cigarini (90. Gomelt), Mazzotta (46. Rispoli) – Nwankwo, Messias, Rivière (59. Kargbo).
    Náhradníci: Festa, Crespi – Dragus, Gomelt, Crociata, Spolli, Rispoli, Henrique, Mustacchio, Kargbo.

    Rozhodčí: Ayroldi – Giallatani, Maccaddino
    bahis siteleri