Sparta B – Hostouň 4:1 (kon.) | Slavia B – Příbram B 2:1 (kon.) | Admira Praha – Sokolov 0:0 (odl.)
Plzeň B – Povltavská 2:1 (kon.)
konec
AC Sparta Praha B
4:1 (1:1)
TJ Sokol Hostouň
Neděle 11.10.2020, 10:15 • TCM Strahov • Česká fotbalová liga (A) • 8. kolo
Předzápasové kurzy
    67. PLAVŠIĆ - 4:1
     
    67
    Tým Sparta B právě vstřelil branku! Na Strahově je rozhodnuto, všechny body zůstanou na domácím hřišti. SRDAN PLAVŠIĆ si vzal puntík, navíc to byl on, kdo penaltu vybojoval. Svou střelu umístil přesně k tyči. Tetour sice vystihl směr, ale na míč nedosáhl.
    50. PATRÁK - 3:1
     
    50
    Tým Sparta B právě vstřelil branku! A o minutu později je to už o dvě branky, neskutečný start druhého poločasu. Srdan Plavšić měl hodně prostoru na pravé straně. Následně poslal míč do vápna, kde byl VOJTĚCH PATRÁK, jenž měl jednoduchou pozici.
    49. PUDHOROCKÝ - 2:1
     
    49
    Tým Sparta B právě vstřelil branku! Domácí už zase vedou! Míč do sítě dostali po čtyřech minutách druhého poločasu. Adam Karabec posunul míč vedle obrany, kam si seběhl PETR PUDHOROCKÝ, který se trefil přesně mezi nohy gólmana! Šťastná ruka při střídání.
    29. KULHAVÝ - 1:1
     
    29
    Hostouň právě vstřelila branku!
    Jenže hosté srovnávají stav dnešního zápasu, to jsme na další gól nemuseli čekat moc dlouho! KAMIL KULHAVÝ si šikovně zpracoval míč na hranici šestnáctky, odkud povedenou ranou rozvlnil síť za Holcem!
    26. TVAROH - 1:0
     
    26
    Tým Sparta B právě vstřelil branku! Tentokrát o regulérnosti trefy nebude pochyb! Adam Karabec nadvakrát odcentroval do šestnáctky, kde byl osamocený KAREL TVAROH, který svou povedenou hlavičkou nedal gólmanovi šanci!

    Denisa Józsová

    Branky: 26. Tvaroh, 49. Pudhorocký, 50. Patrák, 67. Plavšić (pen.) – 29. Kulhavý

    Karty:   58. Pudhorocký (SPB), 76. Jonáš (SPB), 85. Flak (SPB) – 31. Hovorka (HOS)


    AC Sparta Praha B: Holec – Panák (68. Turyna), Piško, Dudl, Plavšić (82. Flak), Vácha (C) (37. Pudhorocký), Tvaroh, Jonáš (82. Ambler), Polidar, Patrák (82. Frýdek), Karabec.
    Náhradníci: Turyna, Pudhorocký, Ambler, Frýdek, Červak, Flak, Kotek.

    TJ Sokol Hostouň: Tetour – Pavlík, Brejcha, Soukup (88. Vegricht , Kulhavý (78. Dostál), Zahranyčnij (88. Čakurda), Konejl, Trapp (C), Hájek (79. Smékal), Hovorka, Kabele (70. Lohojda).
    Náhradníci: Mařík, Kosík, Lohojda, Dostál, Vegricht , Čakurda, Smékal.

    Rozhodčí: Langmajer – Kubec, Fencl
    bahis siteleri