Plzeň – Litvínov 5:4 (kon.) | Zlín – Pardubice 1:3 (kon.) | Olomouc – Třinec 2:3 (kon.)
Vítkovice – Sparta 1:2 (kon.) | K. Vary – Motor ČB 1:6 (kon.) | Kometa Brno – Mladá Boleslav 3:5 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
3:5 (0:0, 1:3, 2:2)
BK Mladá Boleslav
Pátek 05.02.2021, 18:00 • DRFG arena • Tipsport extraliga • 43. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:08 David CIENCIALA - 3:5
     
    59:08
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Zdá se, že je definitivně rozhodnuto! Puk se do odkryté branky ploužil hlemýždí rychlostí, ale nakonec pro hosty z hole DAVIDA CIENCALY šťastně doputoval. Asistence: Ondřej Dlapa.
    58:06 Peter TRŠKA - 3:4
     
    58:06
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa ještě nic nebalí a znovu je to pouze o jednu branku! Brněnská zámek dokonale zužitkoval PETER TRŠKA, když podobně jako jeho soupeř před chvíli z voleje vymetl růžek Krošeljovy brány. Asistence: Rhett Holland, Peter Mueller.
    56:16 Ondřej DLAPA - 2:4
     
    56:16
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté si berou zpět dvoubrankový náskok! Ukázkovou střelou od modré čáry se prezentoval ONDŘEJ DLAPA, když vymetl růžek brněnské svatyně. Asistence: Valentin Claireaux, David Cienciala.
    51:28 Peter MUELLER - 2:3
     
    51:28
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa se dostává na kontakt! PETER MUELLER si v útočném pásmu vypracoval střeleckou pozici a s pomocí tyče překonal Krošelje. Najednou tu máme drama a Kometa má ještě dostatek času na vyrovnání. Bez asistence.
    39:21 Silvester KUSKO - 1:3
     
    39:21
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa se poprvé v utkání gólově prosazuje! Z rohu pásma Valský nahodil puk na hostující branku a puk se od zadní konstrukce šťastné odrazil na hůl SILVESTRA KUSKA, jenž byl připraven tohoto okamžiku dokonale využít a poslal puk za brankáře Krošelje. Asistence: Jakub Valský, Peter Mueller.
    30:45 Adam ZBOŘIL - 0:3
     
    30:45
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté jdou do trháku! Povedený rychlý přechod přes střední pásmo vedl Šťastný, přihrávkou přes šíří útočného pásma připravil střeleckou pozici ADAMU ZBOŘILOVI, ten si srovnal puk na čepeli hole a zamířil přesně k tyči. Asistence: David Šťastný, Petr Šidlík.
    25:23 Ondřej DLAPA - 0:2
     
    25:23
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Středočeši se prosazují ve vlastním oslabení! Puk zavezl do útočného pásma Bičevskis a brněnská obrana nechala na hranici levého kruhu nepokrytého ONDŘEJE DLAPU, jehož nekompromisní střela z voleje skončila za zády bezmocného Vejmelky. Asistence: Maris Bičevskis.
    22:30 Jakub STRNAD - 0:1
     
    22:30
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté se nakonec v přesilovce radují a otevírají skóre zápasu! Po nezdařilých přechodech přes střední pásmo se nyní povedlo projít po pravém křídle Claireauxovi, ten si všiml dobře postavené JAKUBA STRNADA, na jehož pohotovou střelu k tyči Vejmelka nedosáhl. Asistence: Valentin Claireaux, David Cienciala.
    Marken.cz

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 40. Kusko (Valský, Mueller), 52. Mueller, 59. Trška (Holland, Mueller) – 23. J. Strnad (Claireaux, Cienciala), 26. Dlapa (Bičevskis), 31. A. Zbořil (Šťastný, Šidlík), 57. Dlapa (Claireaux, Cienciala), 60. Cienciala (Dlapa)


    HC Kometa Brno: Vejmelka (Schnattinger) – F. Král, Zámorský, Holland, Trška, Gulaši, Svozil, Kučeřík – Zaťovič (C), P. Holík, Mueller (A) – Vincour, V. Němec, Klepiš (A) – Plášek ml., Kusko, Schneider – Bondra, F. Dvořák, Valský.
    BK Mladá Boleslav: Krošelj (J. Růžička) – Allen, Ševc (C), Bernad, Dlapa, Moravec, Šidlík, Klikorka – J. Strnad, Bičevskis, J. Stránský – Kotala, A. Zbořil (A), Šťastný – Cienciala, Claireaux, Jääskeläinen – Flynn, Najman, P. Kousal.

    Rozhodčí: Pražák, Horák – Malý, Pešek
    bahis siteleri