Plzeň – Litvínov 5:4 (kon.) | Zlín – Pardubice 1:3 (kon.) | Olomouc – Třinec 2:3 (kon.)
Vítkovice – Sparta 1:2 (kon.) | K. Vary – Motor ČB 1:6 (kon.) | Kometa Brno – Mladá Boleslav 3:5 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
3:5 (0:0, 1:3, 2:2)
BK Mladá Boleslav
Pátek 05.02.2021, 18:00 • DRFG arena • Tipsport extraliga • 43. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:08 David CIENCIALA - 3:5
     
    59:08
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Zdá se, že je definitivně rozhodnuto! Puk se do odkryté branky ploužil hlemýždí rychlostí, ale nakonec pro hosty z hole DAVIDA CIENCALY šťastně doputoval. Asistence: Ondřej Dlapa.
    58:06 Peter TRŠKA - 3:4
     
    58:06
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa ještě nic nebalí a znovu je to pouze o jednu branku! Brněnská zámek dokonale zužitkoval PETER TRŠKA, když podobně jako jeho soupeř před chvíli z voleje vymetl růžek Krošeljovy brány. Asistence: Rhett Holland, Peter Mueller.
     
    57:08
    Vejmelka odjíždí na střídačku, Kometa hraje v šesti!
    56:16 Ondřej DLAPA - 2:4
     
    56:16
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté si berou zpět dvoubrankový náskok! Ukázkovou střelou od modré čáry se prezentoval ONDŘEJ DLAPA, když vymetl růžek brněnské svatyně. Asistence: Valentin Claireaux, David Cienciala.
     
    53:23
    Hosté nyní mohli znovu odskočit, útočnou akci vedl Šťastný a přes Ševce se puk dostal na volej Kotalovi, Vejmelka ovšem celou akci kontroloval a pohotově se přemístil na zakončení posledně jmenovaného.
    51:28 Peter MUELLER - 2:3
     
    51:28
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa se dostává na kontakt! PETER MUELLER si v útočném pásmu vypracoval střeleckou pozici a s pomocí tyče překonal Krošelje. Najednou tu máme drama a Kometa má ještě dostatek času na vyrovnání. Bez asistence.
     
    50:26
    Valský to vzal nyní na sebe a svižnou jízdou obkroužil branku Krošelje, kdyby brněnský útočník měl lepší sklon koncovky, byl by hostující brankář bez šance, ale puk zajel přímo pod tělo maskovaného muže v brance Mladé Boleslavi.
     
    43:20
    Individuální akce v podání hostujícího Šťastného, ten se dostal až před Vejmelku, kde byl faulován Petrem Zámorským, brněnský obránce fasuje dvě minuty za sekání a hosté budou mít další přesilovou hru.
     
    39:22
    Branka platí, Kometa tedy snižuje na rozdíl dvou branek a Mladá Boleslav přichází o možnost oddechového času.
     
    39:21
    Mladá Boleslav si bere trenérskou výzvu! Bude se zkoumat nepovolené bránění brankáři ze strany brněnského útočníka.
    39:21 Silvester KUSKO - 1:3
     
    39:21
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa se poprvé v utkání gólově prosazuje! Z rohu pásma Valský nahodil puk na hostující branku a puk se od zadní konstrukce šťastné odrazil na hůl SILVESTRA KUSKA, jenž byl připraven tohoto okamžiku dokonale využít a poslal puk za brankáře Krošelje. Asistence: Jakub Valský, Peter Mueller.
     
    36:10
    Na druhé straně se v přečíslení 2 na 1 ocitl Strnad s Bičevskisem, druhý jmenovaný po přihrávce zakončoval, ale puk ideálně netrefil.
    30:45 Adam ZBOŘIL - 0:3
     
    30:45
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté jdou do trháku! Povedený rychlý přechod přes střední pásmo vedl Šťastný, přihrávkou přes šíří útočného pásma připravil střeleckou pozici ADAMU ZBOŘILOVI, ten si srovnal puk na čepeli hole a zamířil přesně k tyči. Asistence: David Šťastný, Petr Šidlík.
    25:23 Ondřej DLAPA - 0:2
     
    25:23
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Středočeši se prosazují ve vlastním oslabení! Puk zavezl do útočného pásma Bičevskis a brněnská obrana nechala na hranici levého kruhu nepokrytého ONDŘEJE DLAPU, jehož nekompromisní střela z voleje skončila za zády bezmocného Vejmelky. Asistence: Maris Bičevskis.
     
    25:06
    Mueller se nyní dokázal individuálně prokličkovat skrz hostující obranu, k dokonalosti chybělo jen překonání brankáře Krošelje, jenž nyní podržel svůj tým!
     
    24:22
    Zámorského projektil těčoval šikovně Klepiš a puk orazítkoval tyč hostující branky!
     
    24:04
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (Oscar Flynn – 2 min., vysoká hůl).
    22:30 Jakub STRNAD - 0:1
     
    22:30
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté se nakonec v přesilovce radují a otevírají skóre zápasu! Po nezdařilých přechodech přes střední pásmo se nyní povedlo projít po pravém křídle Claireauxovi, ten si všiml dobře postavené JAKUBA STRNADA, na jehož pohotovou střelu k tyči Vejmelka nedosáhl. Asistence: Valentin Claireaux, David Cienciala.
     
    19:24
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Peter Trška – 2 min., vysoká hůl + 2 min., vysoká hůl).
     
    16:40
    Mladá Boleslav při plném počtu hráčů okamžitě sevřela domácí v obranném pásmu a po střele Zbořila Vejmelka vyrazil puk na levý kruh, odkud mohl zakončit Allen, ale odkrytý prostor brněnské brány netrefil!
     
    14:00
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (Adam Zbořil – 2 min., hákování).
     
    05:28
    Brňané se při plném počtu hráčů dostali do slibné útočné akce, Vincour uvolnil Klepiše, ten měl před sebou už pouze brankáře Krošelje, Klepiš střílel z pravé strany, ale mladoboleslavského brankáře nepřekonal. Spolupráce obou hráčů se záhy opakovala, avšak znovu úspěšně zasáhl Krošelj.
     
    04:25
    Mladá Boleslav je v přesilové hře vysoce aktivní, Najman trefil tyč brněnské klece!
     
    03:11
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Jakub Valský – 2 min., hrubost).
     
    01:38
    Na druhé straně byl blízko otevření skóre Flynn, ten si šikovně obhodil bránící hráče Komety a trefil horní konstrukci brněnské branky! Oba celky tak už měly velké šance k otevření brankového účtu zápasu.
     
    00:43
    Slibná akce první formace Brna, Mueller poslal puk na pravý kruh Zámorskému, ten ihned zamířil na branku a puk mohl uklidit do odkrytého prostoru branky Zaťovič, nakonec však branku těsně minul.
    Marken.cz

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 40. Kusko (Valský, Mueller), 52. Mueller, 59. Trška (Holland, Mueller) – 23. J. Strnad (Claireaux, Cienciala), 26. Dlapa (Bičevskis), 31. A. Zbořil (Šťastný, Šidlík), 57. Dlapa (Claireaux, Cienciala), 60. Cienciala (Dlapa)


    HC Kometa Brno: Vejmelka (Schnattinger) – F. Král, Zámorský, Holland, Trška, Gulaši, Svozil, Kučeřík – Zaťovič (C), P. Holík, Mueller (A) – Vincour, V. Němec, Klepiš (A) – Plášek ml., Kusko, Schneider – Bondra, F. Dvořák, Valský.
    BK Mladá Boleslav: Krošelj (J. Růžička) – Allen, Ševc (C), Bernad, Dlapa, Moravec, Šidlík, Klikorka – J. Strnad, Bičevskis, J. Stránský – Kotala, A. Zbořil (A), Šťastný – Cienciala, Claireaux, Jääskeläinen – Flynn, Najman, P. Kousal.

    Rozhodčí: Pražák, Horák – Malý, Pešek
    bahis siteleri