Zvolen – Poprad 2:3 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Michalovce 2:6 (kon.) | Detva – Nové Zámky 1:5 (kon.)
Košice – Miskolc 5:4 (po pr.) | Trenčín – Banská Bystrica 3:4 (kon.) | Nitra – HC Slovan 2:4 (kon.)
po prodl.
HC Košice
5:4 (1:0, 2:3, 1:1 - 1:0)
DVTK Jegesmedvék Miškovec
sk Pátek 05.02.2021, 18:00 • Steel aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR) • 37. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    60:06
    Košice dali gól!
    A je to tak. PAVEL KLHŮFEK vyhral buly, okamžite vyštartoval dopredu a po tretíkrát v zápase rozvlnil Adorjánovu sieť. Hetrikom tak rozhodol o košickom víťazstve. Asistencie: Oliver Jokeľ, Žiga Pavlin.
     
    57:31
    Zvrátiť to mohol Klhůfek, pre ktorého by to znamenalo hetrik. Proti ale bola konštrukcia Adorjánovej bránky.
     
    53:30
    Csányi zaviezol puk za Adorjána, odkiaľ sa Miškovcu podarilo preniknúť až pred Riečického. Vo veľkej šanci bol Vas, ale Riečický si na svoje konto pripísal fantastický zákrok.
     
    50:01
    Riečický bol v sklze. Košičania si musia dávať veľký pozor, razom totiž mohli prehrávať.
     
    49:20
    Miškovec dal gól!
    Ak ale hovoríme o expresných gólových odpovediach, jednu musíme konštatovať aj v tejto chvíli. Miškovec nečakal, okamžite sa pustil do košického obranného pásma a tam vyrovnal na 4:4 KYLE OSTERBERG. Asistencia: David Rundqvist.
     
    49:03
    Košice dali gól!
    Toto môže byť veľmi dôležitý moment pre ďalší vývoj stretnutia. Výborne to urobil Réway, ktorý bol silný na puku, zbavil sa dvoch súperov aj gólmana a PAVEL KLHŮFEK už zakončoval do odkrytej časti bránky. Asistencie: Martin Réway, Michal Chovan.
     
    45:55
    Miškovec mohol ísť do vedenia. Po zaváhaní košickej defenzívy sa dostal do úniku Anderson, ktorý čakal na pohyb Riečického, ale napokon sa domáci gólman prezentoval výborným zákrokom.
     
    44:16
    Lapšanský chcel využiť moment prekvapenia a pokúsil sa natlačiť k bližšej žrdi. Podarilo sa mu to, ale puk za Adorjánov chrbát neposlal.
     
    42:27
    Vylúčenie v tíme DVTK Miškovec (Bálint Magosi – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).
     
    33:30
    Oceliari sa poriadne zahrávajú s ohňom. Walkera nechali v predbránkovom priestore dvakrát dorážať, na ich šťastie to gólové parametre nemalo.
     
    30:09
    Miškovec dal gól!
    Máme vyrovnané. Tvrdú strelu od modrej poslal po vhadzovaní Kiss, puk vyrážal Riečický pred seba. Na dobrú dorážku to využil SZILÁRD ROKALY. Asistencie: Daniel Kiss, David Rundqvist.
     
    29:50
    Walker sa dostával po chybe súpera do samostatného úniku, v rozhodujúcej chvíli sa jeho hokejku podarilo čistým spôsobom zablokovať Michalčinovi.
     
    27:20
    Miškovec dal gól!
    Maďarský celok zaslúžene znižuje. Hostia si v ostatných sekundách vypracovali slušný tlak a keď sa už zdalo, že budú Košice z najhoršieho vonku, presadil sa KAROL CSÁNYI. Asistencie: Bence Szirányi, Bálint Magosi.
     
    25:17
    Košice dali gól!
    Tak s presnými zásahmi sa nám teraz roztrhlo vrece. Miškoveckí korčuliari po strelenom góle nepochopiteľne zaspali, pred Adorjánom boli len s jediným brániacim hráčom a to sa im vypomstilo. Všetko využil JURAJ MILÝ. Asistencie: Oliver Jokeľ, David Růžička.
     
    24:57
    Miškovec dal gól!
    Maďarské ľadové medvede sa dostávajú na rozdiel jediného presného zápasu. Gól padol po úspešnom buly v útočnom pásme, v predbránkovom priestore sa presadil KEVIN WEHRS. Asistencie: Jonathan Walker, János Vas.
     
    23:05
    Veľmi rýchlo to mohlo byť opäť o jednom góle. Anderson si vytvoril priestor pred Riečickým, v blízkosti košickej bránky ale neuspel.
     
    20:30
    Košice dali gól!
    Oceliarom sa síce presilovú hru využiť nepodarilo, ale skórovali bezprostredne po nej. Bellušovo zakončenie totiž výborne tečoval ADAM LAPŠANSKÝ. Asistencie: Martin Belluš, David Růžička.
     
    18:29
    Vylúčenie v tíme DVTK Miškovec (Bálint Magosi – 2 min., nedovolené bránenie).
     
    16:11
    Košice dali gól!
    Domáci celok sa dostáva do vedenia. Dobre to urobil Poirier, ktorý za bránkou nabral rýchlosť a prihrávkou našiel medzi kruhmi PAVLA KLHŮFKA. Ten už nemal problém prestreliť Adorjána. Asistencie: Émile Poirier, Martin Belluš.
     
    15:20
    Réway obišiel Adorjánovu bránku a hľadal pred ňou Lapšanského. Zaujímavá šanca, ale Adorján ostal prilepený na svojej bližšej žrdi a puk do siete nepustil.
     
    12:50
    Teraz sa však oceliari dostali do veľkej šance. Poirier našiel korčuľujúceho Klhůfka, ktorý doslova vletel do šance. V pohybe ale minul Adorjánovu bránku.
     
    03:10
    Do šance šli aj Košice. Jeden z hostí prihrával od mantinela zle, čo sa snažil využiť Lapšanský. Ten si nakorčuľoval medzi kruhy a skúsil to švihom, ale na Adorjána to neplatilo.
     
    01:20
    To už ale neplatí. Szirányi sa dostal v dobrej pozícii aj k zakončeniu, no najlepšie naň zareagoval Riečický. Ten si na svoje konto berie prvý dôležitý zákrok v zápase.

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 17. Klhůfek (Poirier, Belluš), 21. Lapšanský (Belluš, Růžička), 26. Milý (Jokeľ, Růžička), 50. Klhůfek (Réway, Chovan), 61. Klhůfek (Jokeľ, Pavlin) – 25. Wehrs (Walker, Vas), 28. Csányi (Szirányi, Magosi), 31. Rokaly (Kiss, Rundqvist), 50. Osterberg (Rundqvist)


    HC Košice: Riečický (Vay) — Pavlin, Deyl, Michalčin, Růžička, Slovák, Cibák, Novota — Réway, Chovan, Lapšanský — Belluš, Poirier, Klhůfek — Milý, Eliaš, Jokeľ — Jenyš, Havrila, Frič — Krasničan
    DVTK Jegesmedvék Miškovec: Adorján (B. Kiss) — Wehrs, Bukor, Szirányi, D. Kiss, Láda, Vojtkó, Göz, Révész — Walker, Vas, Anderson — Rokaly, Rundqvist, Osterberg — Csányi, Galanisz, Magosi — Löwei, Miskolczi, Ritó

    Rozhodčí: Müllner, Šefčík — Hercog, Stanzel (všetci SVK)
    bahis siteleri