Osasuna – Elche 2:0 (kon.) | Real Sociedad – Sevilla 1:2 (kon.) | Alavés – Huesca 1:0 (kon.)
Atlético – Eibar 5:0 (kon.) | Real Betis – Valencia 2:2 (kon.) | Cádiz – Celta Vigo 0:0 (kon.)
Getafe – Real Madrid 0:0 (kon.) | Levante – Villarreal 1:5 (kon.)
konec
Deportivo Alavés
1:0 (0:0)
SD Huesca
Neděle 18.04.2021, 16:15 • Estadio de Mendizorroza (Vitoria-Gasteiz) • Španělská LaLiga • 33. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je ode mě vše. Děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou. (18:14:03)
     
    Deportivo Alavés pozdním gólem porazilo na domácím stadiónu Huescu nejtěsnějším možným rozdílem 1:0 a ještě více tak zamotalo záchranářský souboj v La Lize.

    Střetnutí dlouho směřovalo k bezbrankové remíze. V prvním poločase zahrozil pouze hostující Vavro, ale Pacheco si s jeho pokusem poradil. Druhé dějství nabídlo více příležitostí. Už v jeho úvodu byl blízko vedoucímu gólu Joselu, ale hlavičku útočníka zastavilo břevno. V 74. minutě Alavés vstřelil gól, jenže Peréz zakončoval z ofsajdu. Domácí se ale nenechali odradit a v 85. minutě již vsítili regulérní branku, odražený balón napálil nechytatelně do pravé šibenice Rodrigo Battaglia, jenž čekal na soutěžní trefu dlouhé tři roky. Huesca ještě mohla bleskově odpovědět Escrichem, ale hlavička tohoto forvarda skončila na horní tyči.

    Svěřenci kouče Calleji se díky vítězství posunuli ze sestupového pásma na šestnáctou příčku o skóre před dnešního soupeře. Stejný počet bodů, ale nejhorší skóre, má momentálně osmnáctý Valladolid.
     
    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 2:1. Střely mimo: 5:6. Rohy: 7:3. Ofsajdy: 2:5. Fauly: 15:12.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Hráči Deportiva standardku ubránili, tři body jsou teď opravdu velmi blízko. Nejvýše vyšplhal proti centru Rica stoper Tachi, balón odhlavičkoval pryč z vápna.
     
    90+3
    U pravé lajny byl nedovoleným způsobem atakován Sergio Gómez. K zemi ho nevybíravým zákrokem poslal Tachi. Zřejmě poslední šance na vyrovnání.
     
    90+2
    Hosté bojují, nastřelení břevna jim ukázalo, že je možné vsítit branku. Rafael Mir v souboji jeden proti jednomu nevyzrál na pozičně dobře postaveného Laguardiu.
     
    90+1
    Domácí stáhli své řady, v defenzivě nyní bojují o udržení čistého konta všichni hráči v modro-bílých dresech, včetně dvojice útočníků Guidetti, Deyverson.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací doby čtyři minuty.
     
    89
    Střídání v týmu Deportivo Alavés: ze hřiště odchází Jota, přichází Luis Rioja.
     
    89
    Vyrovnání bylo blízko! Pedro López posadil centr z pravé strany na hlavu Daniho Escricheho, který poslal balón pouze do horní tyčky.
     
    88
    Fotbalisté Huescy nyní musí veškeré zbytky sil vrhnout do ofenzivy. Do konce utkání zbývá s nastavením zhruba pět minut, není nač čekat.
     
    85
    Střídání v týmu SD Huesca: ze hřiště odchází Denis Vavro, přichází Borja García.
     
    85
    Deportivo Alavés právě vstřelilo branku!
    Domácí v koncovce střetnutí získávají vedení na svou a výrazně se přibližují zisku veledůležitých třech bodů! López hlavou slabě odvrátil balón pouze na hranici šestnáctky, kde se do balónu opřel RODRIGO BATTAGLIA, pumelenice do pravého horního rohu neměla chybu.
     
    84
    Dani Escriche ještě není na trávníku ani deset minut, přesto už si vykoledoval kartónek žluté barvy. Obdržel ho za úder loktem do obličeje Laguardii.
     
    84
    Střídání v týmu Deportivo Alavés: ze hřiště odchází Lucas Pérez, přichází John Guidetti.
    Střídání v týmu Deportivo Alavés: ze hřiště odchází Joselu, přichází Deyverson.
     
    83
    Odkop gólmana prodloužil Idrissa Doumbia za sebe, kde však stáli pouze hráči druhého týmu. Rodrigo Battaglia měl dostatek času na zpracování, hru vzápětí zklidnil přihrávkou do lajny.
     
    82
    Zdvižený praporek pomezného rozhodčího zabránil ve slibné příležitosti Rafaelu Mirovi. Útočník v poslední chvíli zastavil nápřah a nahrál brankáři soupeře k rozehrávce.
     
    81
    Rozběhla se závěrečná desetiminutovka základní hrací doby. Střetnutí mezi Alavésem a Huescou nezadržitelně směřuje k remíze, která více hraje do karet hostujícímu celku.
     
    80
    Za nákopem Tomáse Piny sprintoval Lucas Pérez. i přes veškerou snahu už balón na hrací ploše nezastihl, Andrés Fernández bude odkopávat od brány.
     
    79
    Hodně rychle musel jednat Rafael Mir, k němuž sprintovali hned dva obránci. Španělský útočník volil zakončení z krkolomné pozice, svatyni minul o pořádný kus.
     
    78
    Sergio Gómez pronikl do pokutového území, ale vydržel v něm jen pár vteřin, dokud jej nevytlačil Víctor Laguardia. Obránce nakonec získal kulatý nesmysl do své moci.
     
    77
    Střídání v týmu SD Huesca: ze hřiště odchází Pedro Mosquera, přichází Idrissa Doumbia.
    Střídání v týmu SD Huesca: ze hřiště odchází David Ferreiro, přichází Dani Escriche.
    Střídání v týmu SD Huesca: ze hřiště odchází Jaime Seoane, přichází Mikel Rico.
     
    76
    Fotbalisté hostujícího celku rozehrávali volný přímý kop z levé strany. Vysoký balón vyslaný Mirem našel hlavu Insuy, střelecký pokus proletěl o pár decimetrů vedle pravé tyčky.
     
    75
    Utkání pokračuje za bezbrankového stavu. Útok rozjela Huesca, jmenovitě David Ferreiro, avšak průnikovou nahrávku na Mira v posledním okamžiku zastavil Tachi.
     
    74
    Callejova družina vstřelila gól, z nějž se ovšem radovala jen pár vteřin. Andrés Fernández vyrazil ránu Piny před sebe, gólově dorážející Lucas Pérez stál v době zakončení spoluhráče v ofsajdovém postavení.
     
    73
    Zrychlením po pravé straně si o nahrávku řekl Ximo Navarro. Dostal ji mírně za tělo, proto musel zpomalit. Proto Španěla dohnal Mosquera, který následně z zblokoval pokus o centr.
     
    72
    S vhozením míče do hry dlouho otálel Sergio Gómez, protože se mu žádný ze spoluhráčů nenabídl. Nakonec balón poslal ke kopačkám Ferreira, jenž z prvního doteku sklepl pro Galána.
     
    71
    Zkušený stoper Pablo Insua si v souboji s Joseluem počínal nedovoleným způsobem. Před soka vložil nohu, kterou ho nakopl na pravé koleno.
     
    70
    Pedro López dal přenesení hry na levou stranu přílišnou výšku. Adresát David Ferreiro zabojoval, ale ani ve výskoku na kulatý nesmysl nedosáhl.
     
    69
    Dobře si pod tlakem vedl Facundo Pellistri. Nově příchozí fotbalista nastřelil clonícího Mosqueru, čímž pro Deportivo vybojoval rohový kop.
     
    68
    Střídání v týmu SD Huesca: ze hřiště odchází Sandro Ramírez, přichází Sergio Gómez.
     
    67
    Střídání v týmu Deportivo Alavés: ze hřiště odchází Pere Pons, přichází Facundo Pellistri.
     
    66
    Slovní varování si vyslechl Víctor Laguardia. Domácí stoper bolestivě přišlápl kotník Mirovi, avšak zdá se, že španělský forvard bude schopen pokračovat ve hře.
     
    65
    Jaime Seoane vystihl Battagliovu nahrávku středem a bleskově otočil hru na opačnou stranu. Zkusil proniknout individuálně, stopku mu vystavil Pina.
     
    64
    Na trávníku probíhá kombinace domácího Deportiva. Svěřenci kouče Calleji jsou ti, kteří musí útočit, Huesca je totiž tabulkově tím lépe postaveným týmem.
     
    63
    Útočník Sandro Ramírez přenesl hru na Rafaela Mira, který spoluhráče hledal centrem z pravé strany. Ramírez se probojoval k hlavičce, jenže míč poslal jen vedle brány.
     
    62
    Lucas Pérez si odpískání volného přímého kopu nevymodlil. Od Lópeze inkasoval tvrdý direkt, ale způsobil si to sám, neboť do něj narazil bez cizího přičinění.
     
    61
    Hodina střetnutí je pryč, do konce základní hrací doby zbývá posledních třicet minut. Na první gól stále čekáme marně, v největší šanci trefil Joselu břevno.
     
    60
    Premiérovou žlutou kartu v domácích řadách vyfasoval Rodrigo Battaglia. Středopolař přispěchal do souboje s Ferreirem pozdě, zezadu ho ve finále stáhl k zemi za dres.
     
    59
    Střelecký pokus následoval i na opačné straně. Tomás Pina si zpracoval nahrávku Battaglii, načež pálil z druhého doteku technicky těsně nad břevno.
     
    58
    Více volného prostoru využil ke střele z dvaceti metrů David Ferreiro. Fernando Pacheco mohl zůstat ledově klidným, míč proletěl o kus vedle pravé tyče.
     
    57
    Pedro Mosquera si proti Joseluovi pomohl nedovoleně. Kličku ještě vystihl pravou nohou, následně si ovšem při zpracování skákajícího míče pomohl levou horní končetinou.
     
    56
    Zajímavá rozehrávka volného přímého kopu hostům nevyšla. Balón na hranici šestnáctky si našel David Ferreiro, ale pokus přímým nártem z voleje měl k přesnosti daleko.
     
    55
    Zpracování zradilo Sandra Ramíreze, což mu paradoxně ve finále hrálo do karet. Španělský forvard stihl dát tělo před Laguardiu, ten soka povalil nedovoleným způsobem.
     
    54
    Pere Pons na sebe navázal tři protihráče, aby vzápětí uvolnil na pravé lajně Navarra. Centr úspěšně zblokoval López a Fernández ještě zachytil míč ve hřišti.
     
    53
    Špatného obranného zákroku Pabla Insuy nevyužil Joselu, který jen těsně na balón nedosáhl. Pokračuje tak kombinace hostujícího celku.
     
    52
    Zahrozili také hosté. Sandro Ramírez si vytvořil potřebný prostor pro centr, jenže Rafaela Mira o značný kus přehlavičkoval Víctor Laguardia.
     
    51
    Odvážní klička Denisovi Vavrovi vyšla. Slovenský stoper místo očekávaného odkopu obalamutil Pinu pohybem do jeho protipohybu.
     
    50
    S útočnou agresivitou to přehnal Rodrigo Battaglia. Ve skluzu sice trefil balón ale jako dříve vzal přes nohy Ferreira. Jasný faul.
     
    49
    Aktivita Deportiva pokračuje. Domácí si jsou moc dobře vědomi faktu, že v případě ztráty bodů budou ještě blíže sestupu do druhé ligy.
     
    48
    Domácí sahali po vedoucím gólu! Po centru od rohového praporku vyšplhal nejvýše španělský útočník Joselu, jenž trefil břevno.
     
    47
    Zatímco hostující trenér poslal do druhé půle totožnou sestavu, ta domácí kouč Calleja jednu změnu udělal, stopera Duarteho nahradil Martín.
     
    46
    Střídání v týmu Deportivo Alavés: ze hřiště odchází Rubén Duarte, přichází Martín.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 17:15.
     
    Zápas mezi Alavésem a Huescou zatím podle očekávání příliš atraktivní fotbal nenabízí. Po prvním poločase panuje nadále bezbrankový stav, který je odpovídající dění na hřišti. Za zmínku stojí pouze skákavá střela z 28. minuty v podání Denise Vavra, s kterou si gólman Pacheco poradil. Nezbývá než doufat, že druhá půle přinese kvalitnější podívanou, střetnutí by mohl rozproudit první gól.
     
    45
    První poločas skončil.
     
    44
    Joselu netradičně v roli rozehrávače hledal na pravé straně Lucase Péreze. Spoluhráče našel, ale žádnou větší příležitosti si Alavés vytvořit nedokázal, protože Pedro López vytlačil Péreze mimo hru.
     
    43
    Postavení mimo hru zabránil v rozvíjení nadějné akce Rafaelu Mirovi. Nejlepší střelec Huescy se stáhl s posledním obráncem pozdě, v době Galánova pasu ještě stál za ním.
     
    42
    Hodně odvážný kousek předvedl Andrés Fernández. Hostující strážce svatyně dlouho otálel s rozehrávkou, ale s presujícím Joseluem si poradil brilantně, ze hry ho vyřadil překvapivou kličkou do protipohybu.
     
    41
    Rodrigu Battagliovi chybělo pár centimetrů k tomu, aby dosáhl alespoň špičkou kopačky na střílený pas Péreze. Nestalo se, na Huescu čeká autové vhazování.
     
    40
    Zkušeně pohlídal situaci Jota, který zbytečně nešel proti vysokému odkopu Galána. Balón nechal proletět za záda až do zámezí, v blízkosti žádného protihráče neměl.
     
    39
    Neúspěchem skončil rovněž střílený centr Pereho Ponse. Míč sice směřoval na Joselua, avšak ještě před ním zažehnal nebezpečí David Ferreiro.
     
    38
    Štěstí nyní pokouší domácí. Průnik středem Tomási Pinovi nevyšel podle představ, čistým skluzem jej zastavil Pedro Mosquera.
     
    37
    Sandro Ramírez po pravém křídle naběhl do pokutového území Alavésu. Nejprve udělal zasekávačku do středu, aby posléze vypálil na přední tyč. Tachi rukou míč zpomalil, Pacheco tak měl snadnou práci. Penalta se nepíská.
     
    36
    Proti vysokému centru vystartoval z brankové čáry Fernando Pacheco. Ve vzduchu neměl konkurenci, kulatý nesmysl bezpečně schoval do rukavic.
     
    35
    V souboji jeden na jednoho uspěl David Ferreiro tak napůl. Centr přes Navarra neprocpal, ale z jeho bloku vytěžil alespoň standardku v podobě rohu.
     
    34
    Dlouhý obranný odkop Pabla Insuy zastavil na polovině hřiště Víctor Laguardia. Balónu si dlouho neužil, hlavou okamžitě sklepl míč do lajny Tachimu.
     
    33
    Velký přehled ve hře ukázal Jorge Pulido, když z pod tlaku vymyslel osvobozující přenesení hry na Galána, ten má dostatek času i prostoru na rozehrávku.
     
    32
    Odvážný průnik Rafaela Mira zastavil poslední bránící Víctor Laguardia. Soka vystál do posledního okamžiku, po obranném zákroku navíc balón udržel na hrací ploše.
     
    31
    Ximo Navarro moc dobře tušil, že se Pedro Mosquera chystá k centru. Proto postavil proti míči své tělo a kulatý nesmysl zblokoval do autu.
     
    30
    První žlutou kartu střetnutí obdržel slovenský stoper ve službách Huescy Denis Vavro. Nejenže zahrál rukou po hlavičce Josty, ale téhož hráče vzápětí nedovoleným způsobem poslal k zemi.
     
    29
    V jednu chvíli to vypadalo, že Alavés přebírá tempo hry, ale nyní je zase Huesca aktivnějším týmem a hráči v modrobílých dresech pouze brání.
     
    28
    Zajímavý pokus vyzkoušel z dvaceti metrů Denis Vavro. Se skákavou ránou slovenského stopera měl Fernando Pacheco nemalé problémy, míč nakonec zvládl vyrazit mimo tři tyče.
     
    27
    Hráči Huescy si ve vzduchu nevěří, znovu volili rozehrávku na krátko. Javier Galán zleva vyslal střílený centr na hranici šestnáctky, Jota vysoko přestřelil.
     
    26
    Situaci jednoho proti třem zvládl David Ferreiro bravurně. Battagliu obelstil kličkou do protipohybu, po střetu s Duartem si vymodlil odpískání přímého kopu.
     
    25
    Narážečka mezi Joseluem a Pérezem nevyšla. První jmenovaný nepočítal, že by mu krajan a spoluhráč vracel míč, proto pohyb zastavil.
     
    24
    Ale ani z něj první gól nepadl. Tentokráte centroval pro změnu Tomás Pina, jenže Pedro Mosquera vyskočil výše než Víctor Laguardia.
     
    23
    Deportivo Alavés postupně přebírá iniciativu do vlastních rukou. Opět získali pozici na útočné polovině, po sraženém centru Péreze následuje další rohový kop.
     
    22
    Hraje se dál, pokutový kop se kopat nebude. Hostující stoper s proti útočníkovi počínal v rámci pravidel, ve skluzu nejprve zasáhl balón.
     
    21
    Domácí hráči i trenér Calleja se po kontaktu Joselua s Insuou dožadovali odpískání pokutového kopu. Aktuálně probíhá porada mezi hlavním a videorozhodčím.
     
    20
    Huesca rozjela rychlý brejk, na jehož konci stál centr Davida Ferreira hlavička Rafaela Mira. Vzrušení bylo zbytečné, španělský forvard hlavičkoval z ofsajdu.
     
    19
    Od rohového praporku centroval na úroveň penalty Lucas Pérez. Adresátem byl Joselu, jenž v záklonu hlavičkoval vysoko nad bránu.
     
    18
    Přetažený centr na zadní tyč v podání Rodriga Battaglii hledal Rubéna Duarteho. Levý bek hlavičkoval, ale pouze do bránícího Insuy, od nějž míč doskákal mimo hrací plochu.
     
    17
    U levé lajny si výborně pokryl kulatý nesmysl Ximo Navarro. Počkal si na kontakt s Mosquerovu, aby následně padl k zemi. Alavés bude zahrávat volný přímý kop.
     
    16
    Tomás Pina polovysokým balónem našel na středu osamoceného Tomáse Pinu. Toho ovšem zradilo zpracování, míč postrčil pouze k protihráči.
     
    15
    Rychlý brejk hostům vůbec nevyšel. Sandro Ramírez se totiž při vytváření prostoru ohnal loktem a do obličeje trefil Tachiho.
     
    14
    Volný prostor pro centr si v blízkosti rohového praporku vypracoval Pere Pons. Nadýchaným centrem našel Joselua, který by ale ještě potřeboval o pár centimetrů navíc, balón pouze přizvedl za sebe.
     
    13
    Přenesení hry vyšlo Víctoru Laguardiovi na jedničku. Javier Galán na míč nedosáhl, hrát proto mohl Rodrigo Battaglia. Zvolil pas Duartemu.
     
    12
    Hosté zkoušejí štěstí kombinační hrou. Ta zatím probíhá v blízkosti středového kruhu, kde si vyměňují bránící fotbalisté.
     
    11
    Joselu si hodil kulatý nesmysl po lajně za záda Pabla Insuy. Následoval centr do pokutového území, Jorge Pulido přehlavičkoval Pinu.
     
    10
    I v obležení stopera dokázal Jaime Seoane posunout míč za sebe na Rafaela Mira. Ten zpracování zvládl, ale pomohl si přitom rukou.
     
    9
    Pro dlouhý obranný odkop Davida Ferreira vyběhl brankář Fernando Pacheco. Počkal, až míč doskáče do pokutového území, aby mohl hrát rukama.
     
    8
    Úvod střetnutí patří Huesce. Ze stření vzdálenosti zkusil vypálit Pedro Mosquera, avšak skákavý pokus proletěl o kus vedle pravou tyčí.
     
    7
    Na trávníku zůstal ležet Sandro Ramírez po střetu Ximo Navarro, jenž ho zezadu tvrdě nabral přes kotníky. Jasný faul, který viděl i rozhodčí.
     
    6
    Do defenzivy zabojoval Rodrigo Battaglia, který do posledního okamžiku vystál Rafaela Mira. Při snaze soka o kličku po pravé straně mu úspěšně míč vypíchl.
     
    5
    Velké komplikace způsobil Tomás Pina brankáři Fernandu Pachecovi. Vysoký balón musel hrát gólman hlavou, ale poradil si znamenitě, míč si posunul ke kopačkám a nahrál volnému Tachimu.
     
    4
    Rozehrávka na krátkou vzdálenost nebyla tím nejlepším řešením. Pablo Insua sice propasíroval balón na Ramíreze, ten ovšem v obležení dvou protihráčů neuspěl.
     
    3
    Rubén Duarte si v hlavičkovém souboji proti Ferreirovi pomohl rukama, což hlavní arbitr Hernández zpozoroval a odpískal přímý kop ve prospěch hostů.
     
    2
    Domácí vstoupili do utkání v tradičních modro-bílých dresech. Hostující Huesca pro dnešní ligové střetnutí oblékla dresy barvy černé.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Deportivo Alavés: F. Pacheco (C) – Navarro, Laguardia, Tachi, R. Duarte – Battaglia, Pina, Pons – Lucas Pérez, Joselu, Jota.
    Náhradníci: Sivera – Martín, I. Córdoba, Deyverson, Guidetti, López, Méndez, Pellistri, Rioja, Sainz.

    SD Huesca: Andrés Fernández – Insua, Pulido (C), Vavro – Pedro López, Ferreiro, Mosquera, Seoane, Galán – Mir, Sandro Ramírez.
    Náhradníci: Fernández Llorente – I. Doumbia, Escriche, B. García, Gómez, Carlos, Okazaki, M. Rico, Siovas.

    Rozhodčí: Hernández – Naranjo, Sánchez.
     
    SD Huesca

    Jak již bylo zmíněno, tak náskok aktuálně šestnácté Huescy na dnešního soupeře čítá tři body. Porážka nemusí nutně znamenat sešup do sestupového pásma, ale byla by velkou komplikací. Družina trenéra Roja Martína ale v posledních duelech zabrala a v současnosti drží sérii dvou vítězství v řadě, když porazila Levante a Elche. Předtím ještě vybojovala bod na půdě Osasuny. Střeleckou produktivitu týmu vede s patnácti trefami Rafael Mir.
     
    Deportivo Alavés

    Deportivo Alavés dnes čeká jeden z nejdůležitějších zápasů sezóny. Pokud zvítězí, tak totiž dnešního soupeře díky lepšímu skóre přeskočí, zároveň je ve hře i odsunutí Elche a Valladolidu. Callejovi svěřenci jsou momentálně devatenáctí a mají nejvyšší čas začít vítězit. Na tři body totiž čekají už dlouhých osm zápasů, minulý víkend uhráli na stadiónu Bilbaa bod za bezbrankovou remízu. Nejlepším střelcem týmu je e sedmi gólu Joselu.
     
    Všem fanynkám a fanouškům přeju krásné nedělní odpoledne! Vítám vás při sledování 33. kola španělské La Ligy, u zápasu mezi Deportivem Alavés a Huescou.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:15.

    Milan Huppert

    Branky: 85. Battaglia

    Karty:   60. Battaglia (DAL) – 30. Vavro (HSC), 84. Escriche (HSC)


    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 2:1. Střely mimo: 5:6. Rohy: 7:3. Ofsajdy: 2:5. Fauly: 15:12.
    Deportivo Alavés: F. Pacheco (C) – Navarro, Laguardia, Tachi, R. Duarte (46. Martín) – Battaglia, Pina, Pons (67. Pellistri) – Lucas Pérez (84. Guidetti), Joselu (84. Deyverson), Jota (89. Rioja).
    Náhradníci: Sivera – Martín, I. Córdoba, Deyverson, Guidetti, López, Méndez, Pellistri, Rioja, Sainz.

    SD Huesca: Andrés Fernández – Insua, Pulido (C), Vavro (85. B. García) – Pedro López, Ferreiro (77. Escriche), Mosquera (77. I. Doumbia), Seoane (77. M. Rico), Galán – Mir, Sandro Ramírez (68. Gómez).
    Náhradníci: Fernández Llorente – I. Doumbia, Escriche, B. García, Gómez, Carlos, Okazaki, M. Rico, Siovas.

    Rozhodčí: Hernández – Naranjo, Sánchez
    bahis siteleri