Čtvrtfinále a semifinále (muži) (kon.) | Čtvrtfinále a semifinále (ženy) (kon.)
Finále (muži) Vítěz: Í. Ferreira (BRA) (kon.) | Finále (ženy) Vítěz: C. Mooreová (USA) (kon.)
konec
Finále (ženy)

Vítěz: C. Mooreová (USA)

Úterý 27.07.2021, 08:01 • Tsurigasaki Surfing Beach • Olympijské hry - Surfing
Sledujte:
     
    Medailové umístění:

    1. Carissa Mooreová (USA)
    2. Bianca Buitendagoxá (RSA)
    3. Amuro Cuzukiová (JPN)
     
    Podobně jako mužské finále, i tohle poznalo poměrně jasného vítěze. Carissa Mooreová (USA) sebrala zlato po dvou perfektních jízdách. Bianca Buitendagoxá (RSA) se bude muset "spokojit" se stříbrem.
     
    Paráda, prostě paráda! Tahle má vypadat jízda o olympijské zlato. Carissa Mooreová (USA) se krásně svezla po vlně a vysloužila si hned 7,60 bodů. Tohle může být zřejmě definitivní moment, co se rozdávání zlata týče. Dohromady má Američanka už 14,93 bodů!
     
    Američanka začíná potvzovat roli favorita. Na třetí a čtvrté vlně získala Carissa Mooreová (USA) možná rozhodující náskok! 3,40 bodů na úvod, 7,33 bodů při druhém pokusu. Hlavně druhá jízda stála opravdu za to. Dohromady má 10,73 bodů!
     
    Bronz získala Japonka! Dohromady jsme v souboji o bronz viděli jen osm jízd, a ačkoli Amuro Cuzukiová (JPN) nepředvedla žádný světoborný výkon, jedna povedená jízda jí stačila k medaili. Velmi zklamaná musí být Caroline Marksová (USA), jedna z favoritek na celkové prvenství.
     
    A Japonka perfektně zabrala! Je vidět, že zdejší vody na Tsurigasaki Surfing Beach zná velmi dobře. Vybrala si správný moment a vysloužila si 5,00 bodů. Dohromady má už 6,37 bodů v součtu s pokusem číslo dva.

    Patrik Sandev

    bahis siteleri