Michalovce – Lipt. Mikuláš 0:1 (kon.) | Zvolen – Nitra 2:4 (kon.) | Nové Zámky – Banská Bystrica 1:3 (kon.)
Poprad – Košice 4:2 (kon.) | Prešov – Spišská N. Ves 4:3 (po pr.)
konec
HK Poprad
4:2 (1:0, 1:2, 2:0)
HC Košice
sk Pátek 20.01.2023, 18:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR) • 31. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:20 RAZGALS - 4:2
     
    59:20
    Poprad dal gól! Záborskému sa nepodarilo trafiť odkrytú bránu, k puku sa na ľavom krídle dostal FRENKS RAZGALS, ktorý si svojou dnešnou aktivitou pripisuje druhý gól v zápase.
    Asistencie: Betker, Záborský.
    43:39 DRGOŇ - 3:2
     
    43:39
    Poprad dal gól! Najprv Svitana nastrelil žŕdku, od ktorej sa puk odrazil na mantinel, kde si ho prevzal ADAM DRGOŇ, ten poriadne napriahol a dokázal puk dostať za prekvapeného Janusa.
    Asistencie: Svitana, Skokan.
    33:51 RAZGALS - 2:2
     
    33:51
    Poprad dal gól! Aj Poprad využíva presilovú hru! Veľmi pekná akcia domácich, keď FRENKS RAZGALS prihral na pravé krídlo Záborskému, ktorý si puk ešte lepšie spracoval a vrátil ho späť na lotyšského útočníka a ten len vysunul svoju hokejku, na ktorú priamo puk smeroval a nemal problém ho dostať do odkrytej brány.
    Asistencia: Záborský.
    30:49 SOUTHORN - 1:2
     
    30:49
    Košice dali gól! Košičania nepotrebovali veľa času, aby využili presilovú hru! JORDAN SOUTHORN vypálil z prvej od modrej čiary a puk si preletel až do brány.
    Asistencia: Jääskeläinen.
    24:05 PARSHIN - 1:1
     
    24:05
    Košice dali gól! Tak som to zakríkla! Meliško stratil nezmyselne puk na kruhu, zobral si ho košický hráč, následne sa pred Petersom ocitla skupinka hráčov kde sa k puku dostal DENIS PARSHIN, ktorý chybu domácich využil, aj keď až na druhýkrát.
    Bez asistencie.
    14:24 KUKUČA - 1:0
     
    14:24
    Poprad dal gól! Hra plynula rýchlo, cez päť minút sa neprerušilo, to ale zmenil ANDREJ KUKUČA, ktorý si po prihrávke od Mlynaroviča prešiel na ľavé krídlo a odtiaľ prekonal Riečického.
    Asistencie: Mlynarovič, Jermain.

    Klaudia Kadlecová

    Branky a nahrávky: 15. Kukuča (Mlynarovič, Jermain), 34. Razgals (Záborský), 44. Drgoň (Svitana, Skokan), 60. Razgals (Betker, Záborský) – 25. Parshin, 31. Southorn (Jääskeläinen)


    HK Poprad: Peters (Rychlík) – Drgoň, Betker – Vainio, Kotvan – Podlipnik, Meliško – Jasečko; – Bubela, Skokan, Svitana – Záborský, Kolouch, Razgals – Kukuča, Mlynarovič, Jermain – Kundrik, Petráš, Valigura
    Trenér: Peter Mikula

    HC Košice: Riečický (Janus) – Southorn, Romančík – Olsson, Bartoš – Šedivý, Ferenc – Jokeľ; – Parshin, Chovan, Jääskeläinen – Pollock, Slovák, Bartánus – Leskinen, Linet, Lamper – Tybor, Havrila, Rogoň
    Trenér: Dan Ceman

    Rozhodčí: Konc st., Moller – Tichý, Konc ml.
    bahis siteleri