Admira Praha – Plzeň B 3:2 (kon.) | Slavia B – Dukla B 5:1 (kon.) | Táborsko akademie – Bohemians B 1:0 (kon.)
Hostouň – Karlovy Vary 2:0 (kon.)
konec
SK Slavia Praha B
5:1 (2:1)
FK Dukla Praha B
Neděle 24.09.2023, 10:15 • SC Xaverov, Horní Počernice • Česká fotbalová liga (A) • 8. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (12:15:49)
     
    Je konec! Slavia předvedla naprosto dominantní výkon v druhém poločase a svého soupeře nepustila k ničemu. Naopak se sama prosadila ještě třikrát. konkrétně s trefili – Jakub Kopáček, Adam Pudil a Babacar Sy. Výhra domácí celku byla naprosto zasloužená, Dukla dnes nepředvedla směrem dopředu vlastně vůbec nic.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Tentokrát sešívané zastavil ofsajd. Asi o poslední akci se tak mnohou pokusit hosté.
     
    90
    Slavia navíc se svými ofenzivními snahami nekončí. Tentokrát ale celá akce skončila už záhy, přesto se Dukla s míčem dostala znovu jen na polovině hřiště.
    88. SY - 5:1
     
    88
    Slavia B právě vstřelila branku! A během chvilku se tomu opravdu tak děje, hosté schytávají nepopulárního bůra! BABACAR SY si naběhl do pokutového území, kam dostal přesný centr na hlavičku, kterou zavěsil přesně k tyči.
     
    87
    Dukla to přece jen ještě zkusila do otevřené obrany domácího celku, jenže ta si s tím stejně dokázala poradit. Sešívání by ještě chtěli přidat pátou branku.
     
    86
    Střídání v týmu Dukla Praha B:
    ze hřiště odchází David Čížek, přichází Aleš Kocman.
     
    85
    Utkání se už posledních pár minut jenom dohrává... Nesledujeme tak nic moc zajímavého.
     
    84
    Dukla se nadále nemůže dostat ani ze své obranné poloviny! Domácí hráči nahánějí své soupeře skoro až u šestnáctky a hosté si s tím neví pořádně rady.
     
    83
    Taktéž další akce hostujícího celku skončila už na polovině hřiště... Slavia dnes hraje velmi dobře.
     
    82
    Fotbalisté ve žlutých dresech to zkusili po pravé straně, jenže míč ztratili a mohli inkasovat nepopulárního bůra, míč šel ale vedle tyče!
     
    81
    Babacar šikovně vypíchl míč jednomu ze soupeřů, díky čemuž se domácí ještě udrželi nedaleko brány. O chvilku později ale získávají hosté altové vhazování.
     
    80
    A už zde máme posledních deset minut do konce utkání! Slavia si jde poměrně jednoduše pro tři body, naopak Dukla dnes body jistě nezíská.
     
    78
    Střídání v týmu SK Slavia Praha B:
    ze hřiště odchází Daniel Planka, přichází Dominik Pech,
    ze hřiště odchází Jakub Kopáček, přichází Voriazidis.
     
    78
    Tak se dopředu podívali zase domácí fotbalisté. Jeden z obránců si naběhl na střed hřiště a dostal nahrávku. Jeho rána z první ale mířila vysoko nad břevno.
     
    77
    Hráči hostujícího celku sice neskládají zbraně, jenže směrem dopředu jim to dnes prostě nejde. Nyní se navíc provinili útočný faulem a o míč přišli.
     
    76
    Střídání v týmu Dukla Praha B:
    ze hřiště odchází Oskar Jelínek, přichází Šimon Nikl,
    ze hřiště odchází Alexandr Magdi, přichází Grunnet.
    75. A. PUDIL - 4:1
     
    75
    Slavia B právě vstřelila branku! A tady už je definitivně rozhodnuto, tři body získají domácí hráči! Dukla předvedla obrovské problémy v obraně, čehož využili domácí. První střelu sice Štefan ještě chytil, ale k odraženému míči se dostal ADAM PUDIL, který měl před sebou prázdnou bránu.
     
    74
    Hráči v pruhovaných dresech předvádí poměrně jednoduchou, jenže také efektivně, kombinaci. Tentokrát ji ale celou utnul gólman hostujícího celku.
     
    73
    Dukla získala volný kop na útočné polovině, který se nakonec proměnil na standardku. S nízkým centrem si ale obrana domácích hravě poradila.
     
    70
    Střídání v týmu SK Slavia Praha B:
    ze hřiště odchází Eric Hunal, přichází Michal Švec,
    ze hřiště odchází Ogungbayi, přichází Babacar Sy.
     
    70
    Už nám chybí posledních dvacet minut do konce základní hrací doby, asi se něco málo nastaví. Nyní jsou už ale zase v pohotovosti lékaři domácího týmu.
     
    69
    Sešívaným se nyní bude dýchat o něco lépe, naopak s hosty to dnes nevypadá vůbec dobře. Zase domácí celek byl dnes obrovským favoritem.
    68. KOPÁČEK - 3:1
     
    68
    Slavia B právě vstřelila branku! Domácí to zahráli naprosto fantasticky a zase vedou o dva góly! zahrávající hráč našel krásným lobem JAKUBA KOPÁČKA. Ten si pohlídal ofsajd a hlavičkou poslal míč nechytatelně k tyči. Tohle defenziva Dukly absolutně nezvládla.
     
    66
    Zajímavý přímý kop se nám rýsuje. i na druhé straně. Slavia ho však má z o něco větší dálky než Dukla.
     
    65
    Klidně to mohlo být znovu o dvě branky! Včasný zásah hostujícího obránce ale připravil Hájka i šanci. Jinak by šel domácí útočník sám na gólmana.
     
    64
    Fotbalisté domácího celku kombinují na útočné polovině a svého soupeře vlastně k ničemu nepouštějí. Hosté budou muset nějak zvednout svůj výkon.
     
    62
    Jenže přímá rána skončila už na zdi domácího celku... Dukla se ale dostala k odraženému míči a její hráč až do vápna. Tam sice upadl, ale sudí jej rychle zvedá.
     
    61
    Střídání v týmu Dukla Praha B:
    ze hřiště odchází Hynek Hübl, přichází Christián Bačinský.
     
    61
    Hosté to tentokrát zkusil středem hřiště, což jsme mockrát neviděli. Povedlo se jim vybojovat přímý kop ze zajímavé pozice, nějakých dvaadvacet metrů od brány.
     
    60
    Hodinka hry, tedy již dvě třetiny duelu, je za námi. Sešívání nadále vedou o jednu branku. Dukla se ale nevzdává a podniká útočné výpady, i když bez úspěchu.
     
    59
    Asi není překvapením, že Slavia vybojovala další rohový kop, tentokrát zleva... Po několika soubojích je pískáno a bude z toho odkop od brány.
     
    58
    Skvělou práci odvedl jeden z hostujících obránců, který zastavil nejprve centr z pravé strany. Následně zastavil i kličku soupeře a poslal míč pryč od brány.
     
    57
    Dočkali jsme se tedy konečně prvního střídání! Nakonec byl nahrazen střelec vůbec první branky utkání.
     
    56
    Střídání v týmu SK Slavia Praha B:
    ze hřiště odchází Daniel Toula, přichází David Hájek.
     
    55
    Hosté se konečně dostali do blízkosti branky Sirotníka. Nakonec z toho bude rohový kop i na druhé straně. Celkem by mě zajímala statistika v dnešním duelu...
     
    54
    Takže z toho byl další rohový kop do domácích řad, dnes jich byla už opravdu spousta. Ani tentokrát z toho větší nebezpečí ale nevzešlo.
     
    53
    Jenže se jim to stále nedaří, je to takový klasický obrázek dnešní hry... Hosté se sice snaží, jenže směrem dopředu jim to nelepí, načež následuje kontr domácích.
     
    51
    Ten był rozehraný nakrátko, až poté přišel centr na bližší tyč. S tím si obrana Dukly poradila a hosté konečně mohou předvést něco směrem dopředu.
     
    50
    Už je za námi první pět minut druhého poločasu, ve kterých má znovu převahu domácí celek. Ten zatím zahrává jeden rohový kop za druhým.
     
    49
    Skvělá práce domácího hráče, který se dokázal dostat před jednoho ze soupeřů a z čáry poslat míč ještě před bránu. Nakonec je z toho další roh.
     
    48
    Přesto se sešívaným povedlo vybojovat rohový kop. Centr sice šel do zajímavého místa, ale Dukla si tam poradila bez těch nejmenších problémů.
     
    47
    A u se zase hraje! Domácí celek hájí jednobrankový náskok, který ale může být smazán během chvíle. Stejně jako v první půli i v té druhé se Slavia pustila hned ze začátku do útoku, ten skončil nepřesným pasem.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Hlavní sudí dnešního duelu nakonec nastavil minutku navíc, po prvním poločase tak vede Slavia o jednu branku. Ta s úvodní trefou nečekala vůbec dlouho, jelikož už v první minutě se k zadní. tyči trefil Daniel Toula. Sešívání byli lepším týmem v první půli a záhy vedli o dvě branky, když si hosté vstřelili vlastní branku. Dukle se ale v samém závěru povedlo snížit na rozdíl jedné branky. Nejspíše nás tak čeká ještě v druhém poločase drama.

    Druhý poločas začne přibližně v 11:17.
     
    45+1
    První poločas skončil.
    44. MAGDI - 2:1
     
    44
    Dukla B právě vstřelila branku! Nakonec zde máme ještě branku v prvním poločase, tentokrát se trefují hosté! Ti toho sice směrem dopředu moc nepředvedli, ale snižují na rozdíl jedné trefy. Autorem trefy je ALEXANDR MAGDI.
     
    43
    jenže dlouhá přihrávka dopředu nenašla žádného adresáta, tam snad ani nikdo z hostů nebyl... Míč tak postupně doskákal až na kopačky Sirotníka.
     
    42
    Daleko se zatím s míčem nedostali, vybojovali však nedovolený zákrok na polovině hřiště.
     
    41
    Sešívání to zkusili po pravé straně, jenže jejich akce skončil ano nepřesné přihrávce ještě daleko před bránou. Dukla začne až od svého gólmana.
     
    40
    Do toho nám zbývá poslední pět minut, něco málo se nejspíše bude nastavovat. Dukla se nyní vydala napsat rozehrávku domácích hodně vysoko.
     
    39
    Neúspěšné ataky se nám však hromadí na obou stranách. Nesledujeme nyní nijak zajímavou podívanou. Padne nám ještě branka do konce poločasu?
     
    38
    Což se potvrdilo i o několik desítek sekund později. Hosté sice dobře zastavili útok svého soupeře, jenže ten svůj nedokázali dotáhnout ani do blízkosti brány.
     
    37
    Dukla se sice snaží, jenže její kombinace ještě obranu domácího celku nijak nepřekvapila. Směrem dopředu tak hosté působí zatím hodně bezradně.
     
    35
    Předvedli poměrně rychlou akci a také sem kopnou rohový kop. Z toho ale vznikl jenom kontr Slavie...
     
    34
    Hra se v posledních momentech hodně přerušuje, stejně jako nyní. Nedovoleným zákrokem se prezentoval domácí hráč a hosté získávají míč.
     
    33
    A Štefan měl obrovské problémy se zkrocením míče, nakonec ale po něm stihl skočit včas. O chvilku později domácí stejně vybojovali další rohový kop.
     
    32
    Dva hráči Dukly si překáželi na útočné polovině a vlastně mohli být rádi, že neztratili balón. Musí ale začít se svou akcí až od vlastního gólmana.
     
    30
    Snažils e hned rozjet rychlou akci svého celku dalekým výhozem. Obrana Slavie se však stihla vrátit, takže Dukla nakonec ani nevystřelila, natož na bránu.
     
    29
    Slavia vybojovala standardní situaci z pravé strany, nejspíše první takovou. S vysokým centrem ale neměl Štefan ani ty nejmenší problém a míč chytá do rukavic.
     
    28
    Ošetřování ještě probíhá mimo hřiště, ale daný hráč se už hlásí o návrat pět na hřiště. Vypadá to tedy, že bude v pořádku pokračovat v dnešním zápase.
     
    27
    Na hřišti zůstává ležet jeden z domácích hráčů a na hřiště už míří lékaři Slavie. Chvilku se tak hrát nebude, snad bude hráč sešívaných v pořádku.
     
    26
    K vidění tak byl další rohový kop na strana Slavie, tentokrát z levé strany. S přetaženým centrem na zadní tyč ale neměla defenziva hostů ani ty nejmenší potíže.
     
    25
    Žlutá karta pro tým SK Slavia Praha B (Eric Hunal).
     
    25
    Z této standardní situace nakonec žádné nebezpečí nevzniklo. Dukle se ale nedaří držet míč na kopačkách, takže nyní vlastně útoční jen domácí hráči.
     
    23
    Slavia rozehrála rohový kop nakrátko. následoval centr na přední tyč, se kterým si obrana hostů poradila. Pak přišel ale ještě jeden a je z toho roh.
     
    22
    Šimon Krejčí chtěl podniknout výpad po pravé straně, jenže se před ním zjevil jeden ze soků. Nakonec tak zvolil jen přihrávku zpět na obrannou půlku.
     
    21
    K vidění byla celkem hluchá pasáž, ve které se vlastně nestalo vůbec nic. U míče se drží hostující fotbalisté a rozehrávají na polovině hřiště.
     
    20
    Fotbalisté Dukly se nakonec stihli vrátit zpět, jinak to klidně mohlo být o tři branky! Přes obranný val se však útok domácího celku nedokázal prosadit.
     
    19
    Akce domácího celku začala od Sirotníka, jenže Slavia se s míčem daleko nedostala. K vidění ale byla chyba i na druhé straně a hosté se musí vrátit zpět rychle.
     
    18
    Hra se nám nyní trochu přece jen uklidnila. Oba týmy předvádí chyby v kombinaci.
     
    17
    Po krátké pasáži, kdy kombinovala Dukla, se znovu připomněla v ofenzivě Slavia. Rychlý kontr ale skončil centrem v rukavicích Jakuba Štefana.
     
    16
    Z něj už Dukla nijak zahrozit nedokázala. Netrvalo jí to však dlouho a vybojovala míč zpět na své kopačky.
     
    15
    Hosté se s tím nemazali a měli obrovskou šanci! Dlouhý zákop na levou stranu byl bravurně zpracován. Záhy se míč dostal na penaltu, kde pálil nejspíše Fojt, ale jeho střelu k tyči Sirotník vyrazil na roh.
     
    14
    Vypadá to, že bychom dnes mohli vidět hodně branek, což by bylo jen a jen dobře. Tentokrát už sudí musel pískat nedovolený zákrok na polovině hřiště domácím.
    12. ČÍŽEK - 2:0
     
    12
    Slavia B právě vstřelila branku! Z něj sice ještě branka nepadla, i když závar k tomu byl slušný. Následoval ale další centr do vápna, kde se míč různě odrážel. Nakonec se míč odrazil od DAVIDA ČÍŽKA, který smolně zapisuje vlastní branku.
     
    11
    David Plank podržel míč na levé straně, ale k centru si netroufl. Jeho spoluhráč sice ano, jenže trefil prvního soupeře. Domácí vybojovali rohový kop.
     
    10
    Je za námi úvodních deset minut hry, které přinesly zajímavou a ofenzivní podívanou. Ve vedení je domácí celek, jenž se prosadil už v první minutě.
     
    8
    Sirotník se snad poprvé zapojil pořádně o hry, když kombinoval se spoluhráči. Dukla má dresink hodně hluboko a dělá soupeřům značné potíže.
     
    7
    Slavia ale vybojovala míč rychle zpět a hnala se do hodně otevřené obrany hostí. Nepřesná přihrávka do strany ale víceméně znamenala konec akce.
     
    6
    Dopředu se znovu dostali fotbalisté v pruhovaných dresech, jenže si nepohlídali náběh na kolmici. Je tak pískán ofsajd a hosté mají volný kop u své brány.
     
    5
    Dukla se rozhodla rozehrát tuto situaci nakrátko a nebylo to dobré řešení. Následoval přízemní centr, který lehce uloupila obrana domácího celku.
     
    4
    Fotbalisté ve žlutém vybojovali první roh duelu a vypadá to, že budeme sledovat hodně zajímavou podívanou. Nyní jde ale rozhodčí něco vysvětlit hloučku...
     
    3
    Tak takový start asi čekal málokdo. První minuta = první přesný zásah zápasu. Slavisté se navíc snaží znovu o nějakou útočnou akci, o míč ale přišli.
    1. TOULA - 1:0
     
    1
    Slavia B právě vstřelila branku! Domácí celek se okamžitě pustil do útočného snažení a je z toho první branka duelu! Rychlá akce skončila centrem na zadní tyč, kam si naskočil osamocený DANIEL TOULA, který poslal míč nechytatelně k druhé tyči.
     
    1
    A dnešní utkání právě odstartovalo! Obrovským favoritem je domácí celek, který hraje v pruhovaných dresech. Hostující Dukla nastoupila ve žlutém.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    SK Slavia Praha B: Sirotník – Hunal (C), Zachoval, Trédl, Ogungbayi, Behenský, Kopáček, A. Pudil, Planka, Škoda, Toula.
    Náhradníci: Švec, Sy, Hájek, Pech, M. Pudil, Voriazidis, Slavata.
    Trenér: David Střihavka.

    Dukla Praha B: Štefan – Krenciv, Krejčí, Hübl, Jelínek, Magdi, Špatenka, Čížek (C), Ulman, Fojt, Hudec.
    Náhradníci: Nikl, Gurnnet, Bačinský, Kocman, Gothard.
    Trenér: Aleš Majer.

    Rozhodčí: Drábek – Raplík, Beneš.
     
    Dobrý den, chtěla bych vás přivítat u dnešního duelu osmého kola ČFL! Spolu se podíváme na duel mezi domácí Slavií B a hostující Duklou B. Úvodní výkop je naplánovaný na 10:15 a my u toho nebudeme chybět.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 10:15.

    Denisa Józsová

    Branky: 1. Toula, 12. Čížek (vla.), 68. Kopáček, 75. A. Pudil, 88. Sy – 44. Magdi

    Karty:   25. Hunal (SLB)


    SK Slavia Praha B: Sirotník – Hunal (C) (70. Švec), Zachoval, Trédl, Ogungbayi (70. Babacar), Behenský, Kopáček (78. Voriazidis), A. Pudil, Planka (78. Pech), Škoda, Toula (56. Hájek).
    Náhradníci: Švec, Sy, Hájek, Pech, M. Pudil, Voriazidis, Slavata.

    Trenér: David Střihavka.

    FK Dukla Praha B: Štefan – Krenciv, Krejčí, Hübl 61. Bačinský), Jelínek (76. Nikl), Magdi (76. Grunnet), Špatenka, Čížek (C) (86. Kocman), Ulman, Fojt, Hudec.
    Náhradníci: Nikl, Grunnet, Bačinský, Kocman, Gothard.

    Trenér: Aleš Majer.

    Rozhodčí: Drábek – Raplík, Beneš
    bahis siteleri