Leverkusen – Heidenheim 4:1 (kon.) | Frankfurt – Freiburg 0:0 (kon.)
konec
Bayer Leverkusen
4:1 (1:0)
1.FC Heidenheim 1846
Neděle 24.09.2023, 15:30 • BayArena, Leverkusen • Německá Bundesliga • 5. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (17:28:37)
     
    Držení míče: 67 % : 33 %.
    Střely na branku: 10:1. Střely mimo: 10:0. Rohy: 7:2. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 9:10.
     
    Je konec! Leverkusen si nakonec došel pro tři body ze zápasu, i když to vůbec neměl jednoduché. Hostům se totiž v druhém poločasu povedlo rovnat, když se trefil Eren Dinkci. Tento stav ale dlouho nevydržel, jelikož poté dostal přihrávku za obránce Jonas Hofmanm, jenž špičkou kopačky popíchl míč mimo dosah brankáře. Následně vybojovali domácí penaltu a svůj druhý gól v utkání vstřelil Victor Boniface. Tečku na konečné skóre dal střídající Amine Adli, jenž po další dlouhé přihrávce krásně přeloboval gólmana.
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Nathan Tella zůstal po jednom ze souboji na zemi a na nohy se mu moc nechtělo. Po chvilce se ale zvedá a Bayer má k dispozici volný kop na půlce.
     
    90+3
    Jinak už to ale samozřejmě není tak moc akční utkání... Přece jenom Heidenheim tím tuší, že tuto ztrátu už nedotáhne. Sympaticky se ale ještě snaží.
     
    90+2
    Hodně akcí táhli domácí hráči po pravé straně, což zkusili i tentokrát. Místo tam ale nebylo, tak přišla jenom zpětná přihrávka na střed hřiště.
     
    90+1
    ještě nás čeká šest minut poměrně zajímavého fotbalu, který nám nakonec přinesl pět branek. Rovnou čtyři z nich dali domácí, kteří dnes byli velkými favority.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje 6 minut.
     
    89
    Několik soubojů bylo k vidění na polovině hřiště, nakonec je vyhrál Leverkusen. Ten ale zpomalil celou akci, takže nemohl jít do otevřené obrany.
     
    88
    Adam Hložek poslal dlouhou přihrávku doleva, kde se jí ještě snažil dostihnout spoluhráč, ovšem míč už přešel celým objemem brankovou čáru.
     
    87
    Střídající hráči Leverkusenu by se také chtěli předvést, ale nemají na to moc času. Domácí sice drží míč na kopačkách, ale jsou s ním hodně daleko od brány.
     
    86
    Heidenheim se drží na míči na útočné polovině. To jsme zase moc často neviděli. Lukáš Hrádecký ale jejich celou snahu ukončil, když si vyskočil pro centr.
     
    85
    hodně rozkouskovaná hra byla v posledních momentech. \viděli jsme hodně střídání, gól... Tak snad se dočkáme ještě něčeho, nasází Bayer bůra?
     
    84
    Střídání v týmu Bayer Leverkusen:
    ze hřiště odchází Victor Boniface, přichází Adam Hložek,
    ze hřiště odchází Grimaldo, přichází Piero Hincapié.
     
    82
    Leverkusen právě vstřelil branku! Tady už je definitivně rozhodnuto! Alejandro Grimaldo našel dlouhým pasem rozběhnutého AMINEHO ADLIHO, který přeloboval gólmana. Ten neměl možnost na míč dosáhnout.
     
    82
    Střídání v týmu 1.FC Heidenheim 1846:
    ze hřiště odchází Beste, přichází Denis Thomalla,
    ze hřiště odchází Eren Dinkci, přichází Kevin Sessa,
    ze hřiště odchází Kleindienst, přichází Marvin Pieringer.
     
    81
    Leverkusen to zkusil po pravé straně, ale k zakončení se nakonec nedostal. Uvidíme rovnou trojnásobní střídání hostů, kteří ještě zabojují o nějaké body.

    Denisa Józsová

    Branky: 9. Boniface (Palacios), 63. J. Hofmann (Palacios), 74. Boniface (pen.), 82. Adli (Grimaldo) – 58. Dinkci (Beste)

    Karty:   31. Palacios (LEV) – 37. Theuerkauf (HEI)


    Držení míče: 67 % : 33 %.
    Střely na branku: 10:1. Střely mimo: 10:0. Rohy: 7:2. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 9:10.
    Bayer Leverkusen: Hrádecký (C) – Kossounou, Tah, Tapsoba – Frimpong (79. Tella), Palacios (71. Andrich), Xhaka, Grimaldo (84. Hincapié) – J. Hofmann, Wirtz (71. Adli) – Boniface (84. Hložek).
    Náhradníci: Kovář – Stanišić, Amiri, Puerta.

    Trenér: Xabi Alonso.

    1.FC Heidenheim 1846: K. Müller – Traoré, Mainka (C), Siersleben, Föhrenbach – Maloney, Theuerkauf (70. Pick) – Dinkci (82. Sessa), Dovedan, Beste (82. Thomalla) – Kleindienst (82. Pieringer).
    Náhradníci: Eicher – Schöppner, Beck, Keller, Schimmer.

    Trenér: Frank Schmidt.

    Rozhodčí: Dingert – Kempkes, Kimmeyer
    bahis siteleri