Chelsea – Aston Villa 0:1 (kon.) | Arsenal – Tottenham 2:2 (kon.) | Brighton – Bournemouth 3:1 (kon.)
Liverpool – West Ham 3:1 (kon.) | Sheffield Utd. – Newcastle 0:8 (kon.)
konec
Sheffield United
0:8 (0:3)
Newcastle United
Neděle 24.09.2023, 17:30 • Bramall Lane, Sheffield • Anglická Premier League • 6. kolo
Předzápasové kurzy
    87. Alexander ISAK - 0:8
     
    87
    Newcastle právě vstřelil branku!
    Na špatné vystoupení Egana navázal Gordonem atakovaný Davies hlavičkou do běhu ALEXANDERA ISAKA. Švédský útočník si zasekávačkou posadil na zadek zbývajícího obránce a sám proti Foderinghamovi navýšil vedení hostů na propastných 8:0.
     
    73
    Newcastle právě vstřelil branku!
    Sedmý hřebík do domácí rakve! Zdvojenému Isakovi byl ukopnut míč k Longstaffovi. Jeho střela se neplánovaně stala přihrávkou na vedle stojícího BRUNA GUIMARAESE a brazilský středopolař gólovou šancí nepohrdl.
     
    68
    Newcastle právě vstřelil branku!
    Další radost na straně účastníka Liga mistrů! MIGUEL ALMIRÓN předal míč Guimarãesovi, sprintovým náběhem za obranu si o něj řekl znovu a levačkou s ním neomylně rozvlnil síť za zády bezmocného Foderinghama.
     
    61
    Newcastle právě vstřelil branku!
    Zranění Harveyho Barnese se paradoxně ukazuje jako jeden z hlavních faktorů hostujícího vítězství. ANTHONY GORDON do zápasu skvěle zapadl a nyní svůj vynikající výkon ozdobil o křížnou střelu zpoza vápna, za kterou se Foderingham marně natahoval ke své levé tyči.
     
    56
    Newcastle právě vstřelil branku!
    The Blades už definitivně ztrácí šanci na druhý bodový zisk v sezoně. Schär se na popud Guimarãese zapojil do postupného útoku. Poslal míč na pravou stranu k centrujícímu Trippierovi a tomu naskočila do statistik už třetí asistence, protože Foderingham nenašel odpověď na hlavičku CALLUMA WILSONA.
    35. Sven BOTMAN - 0:3
     
    35
    Newcastle právě vstřelil branku!
    Straky opět udeřily ze standardní situace! Thomas vypustil souboj se SVENEM BOTMANEM a ten po dalším skvělém centru Trippiera hlavou prodloužil míč k vzdálenější tyči.
     
    31
    Newcastle právě vstřelil branku!
    Kieran Trippier vytvořil z rohového kopu druhou gólovou akci Newcastlu! DANIEL BURN si na zadní tyči naběhl na mistrovsky provedený centr a hlavou zdvojnásobil gólové manko Sheffieldu. Ahmedhodžić šťastného střelce neuhlídal, ačkoliv ho držel za ruku.
     
    21
    Newcastle právě vstřelil branku!
    Střídající Anthony Gordon po necelých deseti minutách na hřišti přihrál na vedoucí gól! Burnem vhozený míč s problémy udržel na zadní čáře a přihrávkou pod sebe nachystal gólovou šanci pro SEANA LONGSTAFFA, jenž si při zakončení bez přípravy poradil jako zkušený mazák.

    Michal Břuchanský

    Branky: 21. Longstaff (A. Gordon), 31. Burn (Trippier), 35. Botman (Trippier), 56. C. Wilson (Trippier), 61. A. Gordon (Anderson), 68. Almirón (Guimarães), 73. Guimarães, 87. Isak

    Karty:   28. Ahmedhodžić (SHU), 34. J. Robinson (SHU), 75. Souza (SHU), 90+4. Egan (SHU)


    Držení míče: 41 % : 59 %.
    Střely na branku: 1:15. Střely mimo: 8:7. Rohy: 2:5. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 4:0.
    Sheffield United: Foderingham – Bogle (46. Bé. Traoré), Ahmedhodžić, Egan (C), J. Robinson – Ja. McAtee (75. Basham), Hamer (66. Slímán) – Souza, Norwood (62. T. Davies), Thomas – Archer.
    Náhradníci: A. Davies – A. Brooks, Larouci, Seriki, Trusty.

    Trenér: Paul Heckingbottom

    Newcastle United: Pope – Trippier (C) (70. Livramento), Schär, Botman, Burn – Longstaff, Guimarães (81. Hall), Anderson – Almirón (69. Tonali), C. Wilson (69. Isak), Barnes (12. A. Gordon).
    Náhradníci: Dúbravka – Lascelles, Murphy, Targett.

    Trenér: Eddie Howe

    Rozhodčí: Attwell – Hatzidakis, Mainwaring
    bahis siteleri