Prievidza – Trebišov 3:4 (po pr.) | Prešov – Trnava 6:5 (po pr.) | Spišská N. Ves – Detva 7:3 (kon.)
Lipt. Mikuláš – Senica 1:2 (kon.) | Bardejov – Topoľčany 3:5 (kon.) | Pov. Bystrica – Michalovce 4:6 (kon.)
konec
HK 32 Liptovský Mikuláš
1:2 (0:0, 1:1, 0:1)
HC Dukla Senica
sk Pátek 05.10.2012, 17:00 • ZŠ Liptovský Mikuláš • 1. liga (SR)
Partner:
     
    55:11
    Senica dala gól!
    Hostia sa po druhý krát dostali do vedenia, všetko to zapríčinil zmätok pred bránou a strela ANDREJA RAJČÁKA, ktorý zasunul puk popod padajúceho Palka. Asistencia: Ľubomír Škápik, Filip Surovka.
     
    39:59
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Tak toto potešilo nejedného fanúšika, sekundu pred koncom druhej tretiny sa domácim podarilo vyrovnať zásluhou TOMÁŠA DEVEČKU, ktorý opečiatkoval pravú tyčku brány, od ktorej sa puk odrazil za chrbát brankára Peksu. Asistencie: František Poliaček, Filip Pekarčík.
     
    38:03
    Senica dala gól!
    Po vyrovnanom zápase sa hostia z čista jasna ujali niečo menej ako dve minúty do konca druhej tretiny vedenia zásluhou FILIPA SUROVKU, ktorý z ľavej strany, len tak nahodil puk na bránu, ktorý tak povediac nešťastne prekĺzol cez Palka. Bez asistencie.

    Tomáš Batiz

    Branky a nahrávky: 40. Devečka (Poliaček, Pekarčík) - 39. Surovka, 56. Rajčák (Škápik, Surovka)


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Palko (Bruncko) - Macík, Mezovský, Devečka, Kuric, Kubáň, Kledrowetz, Matejka, Poliaček, Pekarčík, Sajko, Ďurný, Piatka, Mravec, Kubovčík, Bartik, Galko, Bača, Paukovček.
    HC Dukla Senica: Peksa (Porubský) - Vereš, Janík, Dubec, Štetina, Vaškovič, Šedivý, Lantoš, Kocák, Mikolášek, Škapik, Reissmuller, Surovka, Beťko, Rajčák, Cibulka, Salajka, Ivčič, Reho, Čunderlík, Hreus.

    Rozhodčí: Gašparík,

    Diváci: 510