Skalica – Žilina 1:2 (kon.) | Zvolen – Nitra 5:3 (kon.) | Poprad – Banská Bystrica 8:0 (kon.)
Piešťany – Trenčín 1:3 (kon.)
konec
HK Poprad
8:0 (2:0, 3:0, 3:0)
HC MONACObet Banská Bystrica
sk Pátek 05.10.2012, 17:00 • Zimný štadión mesata Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    56:33
    Poprad dal gól!
    Osem! Je to tu! Popradskí fanklub priam šaleje! V Poprade sa dá pozitívna atmosféra priam krájať! Rýchly protiútok zo stredného pásma bol opäť gólovo zúžitkovaný! Po peknej krížnej prihrávke od Dávida Buca sa pred gólmanom hostí najlepšie zorientoval MICHAEL VANDAS, ktorý puk umietnil popri ľade medzi Dzubinové betóny. Asistencie si pripisujú hráči Dávid Buc a Atte Pentikäinen.
     
    53:23
    Poprad dal gól!
    Domáci hráči sa triafajú aj siedmykrát! Po tvrdom súboji za banskobystrickou bránou sa najlepšie zorientoval Sabolič, ktorý uvoľnil Romana Tomasa. Ten sa s pukom dlho nebavil a priniesol ho na hokejku PETRA KLOUDU, ktorý ho už len jednoduchou strelou poslal za Dzubinou chrbát! Asistencie si pripisujú hráči Roman Tomas a Róbert Sabolič.
     
    44:28
    Poprad dal gól!
    Rýchly popradský protiútok bol opäť gólovo zúžitkovaný! Po fantasticky predvedenej nacvičenej kombinácii prvého popradského útoku sa v medzikruží ocitol nebránený ROMAN TOMAS, ktorý bez akýchkoľvek problémov dokázal prekonať gólmana Dzubinu ponad jeho ľavý betón. Asistencie si pripisujú hráči Peter Klouda a Róbert Sabolič.
     
    32:54
    Poprad dal gól!
    Popradčania využívajú aj tretiu presilovú hru v tomto zápase! Po strele z ľavého krídla v podaní Tomasa dokázal Dzubina puk ešte vyraziť, no na následný teč do prázdnej brány v podaní PETRA KLOUDU nemal už ani najmenšiu šancu! Asistencie si pripisujú hráči Roman Tomas a Jaroslav Špelda.
     
    30:18
    Poprad dal gól!
    Popradčania sú pri totálnej hernej chuti! Ihneď po vyhratí buly po ľavici Slipčenka sa puk dostal do medzikružia k SABAHUDINOVI KOVAČEVIČOVI! Ten nádhernou delovkou k pravej žŕdke prestrelil banskobystrického gólmana! Asistenciu si pripisuje Dávid Buc.
     
    29:57
    Poprad dal gól!
    Domáci hráči dokázali využiť aj druhú presilovú hru v tomto zápase! Po fantastickej prihrávke spoza brány hostí sa na pravom kruhu bezchybne zorientoval RÓBERT SABOLIČ, ktorý opečatil ľavú a hornú žŕdku brány hostí a vsietil ďalší popradský gól! Asistenciu si pipisuje hráč Peter Klouda.
     
    11:49
    Poprad dal gól!
    Po ďalšej kombinačnej akcii Popradu je domáce vedenie už dvojgólové! Macejka nám predviedol peknú backhandovú prihrávku na pravú stranu na Koskinena. Ten poslal puk presne na ROMANA TOMASA! Ten dokázal na druhýkrát prekonať vystriedaného gólmana Dzubinu skvelým zakončením nad jeho ľavé rameno! Asistencie si pripisujú hráči Joonas Petri Koskinen a Filip Macejka.
     
    09:03
    Poprad dal gól!
    Domáci hráči využívajú presilovú hru! Po skvelej prihrávkovej kombinácii na úrovni modrej čiary vypálil na Slipčenka tvrdý projektil JAROSLAV ŠPELDA! Táto delovka od modrej čiary si našla miesto popri betóne banskobystirckého gólmana a končí v hosťujúcej sieti! Asistencie si pripisujú hráči Sabahudin Kovačevič a Samuel Takáč.

    Branky a nahrávky: 10. Špelda (Kovačevič, Takáč), 12. Tomas (Koskinen, Macejka), 30. Sabolič (Klouda), 31. Kovačevič (Buc), 33. Klouda (Tomas, Špelda), 45. Tomas (Klouda, Sabolič), 54. Klouda (Tomas, Sabolič), 57. Vandas (Buc, Pentikäinen)


    HK Poprad: Nikkilä (Sidor) - Suchý, Šterbák, Kovačevič, Kramár, Špelda, Pentikäinen, Gáborčík, Kurali - Tomas, Klouda ("C"), Sabolič - Vandas, Buc, Takáč - Macejka, Koskinen, Homa - Paločko, Rapáč, Gápa.
    HC MONACObet Banská Bystrica: Slipčenko (Dzubina) - Grman, Richter, Ketner, Kubka, Predajniansky, Bambúch ("C"), Jankovič, Styk - Sýkora, Češík, Marcinek - Jabrocký, Heizer, Hvila - Luntner, Petro, Lamper - Nemček, Hlinka, Šimun.

    Rozhodčí: Baluška - Gajan, Tornay

    Diváci: 1553
    bahis siteleri