Skalica – Žilina 1:2 (kon.) | Zvolen – Nitra 5:3 (kon.) | Poprad – Banská Bystrica 8:0 (kon.)
Piešťany – Trenčín 1:3 (kon.)
konec
HK Poprad
8:0 (2:0, 3:0, 3:0)
HC MONACObet Banská Bystrica
sk Pátek 05.10.2012, 17:00 • Zimný štadión mesata Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    59:36
    "Deviatku" mal na dosah Filip Macejka, ktorý sa ocitol pri Dzubinovi nebránený, no napokon nedokázal zasunúť puk za jeho chrbát. Veľká škoda pre popradský tím!
     
    59:15
    Všetici diváci na popradskom štadióne sú na nohách a spievajú víťazné ódy!
     
    58:24
    Dávid Buc chce očividne vsietiť symbolickú deviatku! Tentokrát skúšal prekvapiť Dzubinu strelou z ľavého kruhu, no aj tentokrát je neúspešný! Dzubina nám predviedol pekný zákrok pravým ramenom!
     
    58:09
    Dávid Buc mohol vsietiť deviaty gól v tomto stretnutí! Po jeho skvelej individuálnej akcii sa však Dzubina nenechal prekonať a úspešne zasiahol svojími betónmi!
     
    57:51
    Popradský tréner Jozef Škrak si vyžiadal oddychový čas!
    Čo sa chystá naplánovať pre vzorne povzbudzujúcich domácich fanúšikov?!
     
    57:51
    Nervozita na hokejkách hostí je enormná! Za hrubosť si odchádza na dve minúty sadnúť Patrik Lamper. Dve minúty za krosček zinkasoval Jaroslav Špelda.
     
    57:25
    Nikkilä nám predviedol ďalší skvelý zákrok, po ktorom výrazne podržal svoj tím! Tentokrát skvele zasiahol svojími betónmi po nebezpečnej strele od Martina Richtera spoza pravého kruhu!
     
    56:33
    Poprad dal gól!
    Osem! Je to tu! Popradskí fanklub priam šaleje! V Poprade sa dá pozitívna atmosféra priam krájať! Rýchly protiútok zo stredného pásma bol opäť gólovo zúžitkovaný! Po peknej krížnej prihrávke od Dávida Buca sa pred gólmanom hostí najlepšie zorientoval MICHAEL VANDAS, ktorý puk umietnil popri ľade medzi Dzubinové betóny. Asistencie si pripisujú hráči Dávid Buc a Atte Pentikäinen.
     
    54:17
    Dzubina tentokrát výrazne podržal svoj tím! Dokázal úspešne zareagovať na tvrdý projektil od Koskinena a aj na následnú dorážku od Ondreja Homu!
     
    53:23
    Poprad dal gól!
    Domáci hráči sa triafajú aj siedmykrát! Po tvrdom súboji za banskobystrickou bránou sa najlepšie zorientoval Sabolič, ktorý uvoľnil Romana Tomasa. Ten sa s pukom dlho nebavil a priniesol ho na hokejku PETRA KLOUDU, ktorý ho už len jednoduchou strelou poslal za Dzubinou chrbát! Asistencie si pripisujú hráči Roman Tomas a Róbert Sabolič.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 1553 divákov.
     
    49:36
    Domáci hráči si zahrajú ďalšiu presilovú hru! Dvojminútový trest za hákovanie si na tresnej lavici odsedí Patrik Lamper! Ten svojím faulom však zachránil svoj tím od inkasovaného gólu po skvelom popradskom prečíslení!
     
    49:08
    Dzubina sa ocitol opäť v kanonáde! Po peknej prihrávke na modrú čiaru ho tvrdou delovkou preveril Mário Kurali! Dzubina však tentokrát nezaváhal a predviedol nám ďalší skvelý zákrok!
     
    44:28
    Poprad dal gól!
    Rýchly popradský protiútok bol opäť gólovo zúžitkovaný! Po fantasticky predvedenej nacvičenej kombinácii prvého popradského útoku sa v medzikruží ocitol nebránený ROMAN TOMAS, ktorý bez akýchkoľvek problémov dokázal prekonať gólmana Dzubinu ponad jeho ľavý betón. Asistencie si pripisujú hráči Peter Klouda a Róbert Sabolič.
     
    44:00
    Jaroslav Jabrocký si dokázal vytvoriť samostatný prienik po ľavom krídle a napokon aj nekompromisne zakončil! Gólman Nikkilä mu však po tejto strele predviedol ďalší skvelý zákrok v znení jeho lapačky!
     
    40:35
    Popradský gólman Nikkilä nám predviedol ďalší fantastický zákrok! Tentokrát oprášil svoju vyrážačku po nebezpečnom úniku a následnom zakončení z hokejky Lukáša Hvilu!
     
    38:55
    Banskobystirckí hráči v presilovej hre roztočili svoj presilovkový kolotoč, no zmohli sa len k dvom zakončeniam od modrej čiary v podaní Michala Grmana! To prvé Nikkilä úspešne vyrazil a na to druhé zareagoval pokrytím puku pod svojími betónmi!
     
    38:29
    Početnú výhodu zinkasovali aj hráči Banskej Bystrice. Peter Gápa si odchádza na dve minúty oddýchnuť na trestnú lavicu za seknutie.
     
    35:15
    Popradčania si zahrajú ďalšiu presilovú hru! Na dve minúty si odchádza na trestnú lavicu sadnúť opäť Predajniansky, ktorý sa tentokrát previnil podrazením.
     
    34:42
    Po nebezpečnej strele od Róberta Saboliča z ľavého kruhu zinkasoval gólman Dzubina nepríjemný hit do masky! Po menšom preverení situácie sa však pozviechal a za potlesku domáceho publika sa vracia do brány!
     
    32:54
    Poprad dal gól!
    Popradčania využívajú aj tretiu presilovú hru v tomto zápase! Po strele z ľavého krídla v podaní Tomasa dokázal Dzubina puk ešte vyraziť, no na následný teč do prázdnej brány v podaní PETRA KLOUDU nemal už ani najmenšiu šancu! Asistencie si pripisujú hráči Roman Tomas a Jaroslav Špelda.
     
    32:45
    Roman Tomas sa ocitol v ďalšej skvelej šanci v ľavom kruhu! Po skvelej krížnej prihrávke len s veľkým šťastím vyrazil puk do bezpečia svojím betónom gólman Dzubina.
     
    32:19
    Po bleskovom úniku a následnom zakončení z pravého kruhu v podaní Romana Tomasa nám gólman Dzubina predviedol fantastický zákrok! Nebezpečný puk pokryl svojou lapačkou!
     
    31:58
    Popradčania budú hrať opäť v početnej výhode! Dve minúty za hákovanie zinkasoval banskobystrický hráč Predajniansky.
     
    30:18
    Hosťujúci tréner opäť strieda gólmanov! Za Slipčenka nastúpil do brány hostí Dzubina!
     
    30:18
    Poprad dal gól!
    Popradčania sú pri totálnej hernej chuti! Ihneď po vyhratí buly po ľavici Slipčenka sa puk dostal do medzikružia k SABAHUDINOVI KOVAČEVIČOVI! Ten nádhernou delovkou k pravej žŕdke prestrelil banskobystrického gólmana! Asistenciu si pripisuje Dávid Buc.
     
    29:57
    Poprad dal gól!
    Domáci hráči dokázali využiť aj druhú presilovú hru v tomto zápase! Po fantastickej prihrávke spoza brány hostí sa na pravom kruhu bezchybne zorientoval RÓBERT SABOLIČ, ktorý opečatil ľavú a hornú žŕdku brány hostí a vsietil ďalší popradský gól! Asistenciu si pipisuje hráč Peter Klouda.
     
    28:54
    Domáci získavajú druhú početnú výhodu v tomto zápase. Dvojminútový trest za hákovanie zinkasoval Branislav Kubka.
     
    25:54
    Po tvrdom zakončení od modrej čiary v podaní Grmana a následnom dobiedzaní v znení Richtera si domáci gólman Nikkilä zanechal chladnú hlavu a pekným nedobytným pokrytím puku podržal svoj tím nad vodou!
     
    25:00
    Banskobystrickí hráči si zahrajú v početnej výhode aj v druhej tretine. Dve minúty za nedovolenú hru so zdvihnutou hokejkoi zinkasoval popradský obranca Marcel Šterbák.
     
    23:50
    Po peknej backhandovej prihrávke na ľavý kruh preveril gólmana Nikkiläho svojím tvrdým projektilom banskobystrický kapitán Lukáš Bambúch. Nikkilä si však udržiava čisté konto, keď dokázal puk ukryť vo svojej dobre postavenej výstroji.
     
    18:11
    Na obrovský smútok hosťujúcich hráčov gól neplatí! Puk síce skončil v popradskej sieti, no ešte predtým sme videli hru s vysokou hokejkou, ktorá tomuto gólu zabránila ukázať sa na LCD obrazovke.
     
    18:11
    Banská Bystrica dala gól!
    Popradčania sa síce dokázali v oslabení ubrániť, no následnému tlaku hostí už nedokázali čeliť!
    Hlavný rozhodca však napokon odchádza telefonovať!
    Ako sa to napokon vyvinie? Bude gól platiť alebo nie?
     
    15:40
    Hostia si zahrajú presilovú hru opäť! Na trestnú lavicu si tentokrát odchádza sadnúť Samuel Takáč, ktorý sa previnil nedovoleným bránením pred očami hlavného rozhodcu Balušku.
     
    15:21
    Banskobystrickí hráči si vytvorili ďalšiu skvelú gólovú šancu! Po peknej prihrávke od Juraja Petra stál na ľavom kruhu nebránený Lukáš Hvila! Ten sa rozhodol zakončovať, čo sa mu aj podarilo, no gólman Nikkilä nám predviedol ďalšie reflexívne ukrytie puku vo svojej lapačke!
     
    11:49
    Tréner Banskej Bystrice - Vladimír Országh si berie oddychový čas! Po ňom posiela do brány namiesto Dzubinu opäť gólmana Slipčenka!
     
    11:49
    Poprad dal gól!
    Po ďalšej kombinačnej akcii Popradu je domáce vedenie už dvojgólové! Macejka nám predviedol peknú backhandovú prihrávku na pravú stranu na Koskinena. Ten poslal puk presne na ROMANA TOMASA! Ten dokázal na druhýkrát prekonať vystriedaného gólmana Dzubinu skvelým zakončením nad jeho ľavé rameno! Asistencie si pripisujú hráči Joonas Petri Koskinen a Filip Macejka.
     
    09:33
    Presilovú hru si zahrajú aj hráči Banskej Bystrice. Menší dvojminútový trest za držanie zinkasoval popradský útočník Joonas Petri Koskinen.
     
    09:03
    Poprad dal gól!
    Domáci hráči využívajú presilovú hru! Po skvelej prihrávkovej kombinácii na úrovni modrej čiary vypálil na Slipčenka tvrdý projektil JAROSLAV ŠPELDA! Táto delovka od modrej čiary si našla miesto popri betóne banskobystirckého gólmana a končí v hosťujúcej sieti! Asistencie si pripisujú hráči Sabahudin Kovačevič a Samuel Takáč.
     
    07:42
    Po menšom zmätku pred popradskou bránou sa hostia vyšachovali. Nedovolený útočný faul - hákovanie nám predviedol Ján Sýkora. Domáci si zahrajú prvú presilovú hru v tomto zápase.
     
    04:34
    Rysovala sa nám veľmi pekná akcia, na konci ktorej mal zakončovať FIlip Macejka! Ten bol však nekompromisne zastavený hvizdom čiarového rozhodcu, ktorý videl postavenie mimo hry.
     
    01:18
    Po fantastickej backhandovej prihrávke pred Slipčenka od Kloudu sa pred bránou najlepšie zorientoval Tomas! Gólman hostí nám však predviedol pekný zákrok, po ktorom sa zatiaľ bezgólový stav stretnutia nemení.

    Branky a nahrávky: 10. Špelda (Kovačevič, Takáč), 12. Tomas (Koskinen, Macejka), 30. Sabolič (Klouda), 31. Kovačevič (Buc), 33. Klouda (Tomas, Špelda), 45. Tomas (Klouda, Sabolič), 54. Klouda (Tomas, Sabolič), 57. Vandas (Buc, Pentikäinen)


    HK Poprad: Nikkilä (Sidor) - Suchý, Šterbák, Kovačevič, Kramár, Špelda, Pentikäinen, Gáborčík, Kurali - Tomas, Klouda ("C"), Sabolič - Vandas, Buc, Takáč - Macejka, Koskinen, Homa - Paločko, Rapáč, Gápa.
    HC MONACObet Banská Bystrica: Slipčenko (Dzubina) - Grman, Richter, Ketner, Kubka, Predajniansky, Bambúch ("C"), Jankovič, Styk - Sýkora, Češík, Marcinek - Jabrocký, Heizer, Hvila - Luntner, Petro, Lamper - Nemček, Hlinka, Šimun.

    Rozhodčí: Baluška - Gajan, Tornay

    Diváci: 1553
    bahis siteleri