Kladno – Vítkovice 4:1 (kon.) | Litvínov – Slavia 4:2 (kon.) | K. Vary – Zlín 2:4 (kon.)
Pardubice – Plzeň 3:4 (po s.n.) | Kometa Brno – Třinec 5:3 (kon.) | Liberec – Motor ČB 2:6 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
5:3 (0:2, 3:1, 2:0)
HC Oceláři Třinec
Pátek 26.10.2012, 18:15 • KAJOT ARENA - Brno • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    48:48
    Kometa právě vstřelila branku!

    Třinec nejprve od modré nastřelil tyč. Jenže pak propadl v obraně a Brněnští jeli v oslabení tři na jednoho. JAKUB SVOBODA to vyřešil po svém a vymetl šibenici. Asistence: Tomáš Divíšek.
     
    43:27
    Kometa právě vstřelila branku!

    TOMÁŠ DIVÍŠEK zachytil před bránou nahození od modré čáry. Sice měl chvíli potíže se zpracováním puku. Nakonec se mu to ale povedlo a puk dokázal dostat za ležícího Hamerlíka. Aisistence: Radim Bičánek.
     
    37:32
    Třinec právě vstřelil branku!

    Vedení ale Kometě dlouho nevydrželo. Orsava pálil od modré a před Trvajem puk tečoval šikovně do sítě VÁCLAV VARAĎA. Je srovnáno. Asistence. Jakub Orsava.
     
    36:14
    Kometa právě vstřelila branku!

    Domácí dokonávají obrat. Koreis dostal puk za brankou a zpoza ní se rozhodl zakončit, co se mu nakonec jeho buldočí silou povedlo. Asistence: Dlouhý, Valach.
     
    30:26
    Kometa právě vstřelila branku!

    Hlavní sudí dlouho telefonovali a nakonec branku uznali. JAKUB KOREIS si tak připisuje poněkud kuriózní trefu, kterou muselo hned dvakrát řešit video. O tom se určitě po utkání bude hodně dlouho mluvit. Bez asistence.
     
    28:08
    Kometa právě vstřelila branku!

    Dlouho to vypadalo s brněnskou přesilovou hrou bledě. Hráči Brna jakoby nevěděli co s pukem. Jenž pak našel Žižka na vrcholu pravého kruhu RADIMA BIČÁNKA, který se trefil k levé tyči. Asistence: Tomáš Žižka, Jakub Svoboda.
     
    16:38
    Třinec právě vstřelil branku!

    Jde vidět, že Oceláři mají přesilovky perfektně sehrané. Varaďa se dostal na mezikruží k puku, dával naslepo na levou stranu, kde stál připravený MARTIN RŮŽIČKA a potvrdil svoji kanonýrskou formu. Asistence: Václav Varaďa, Radek Bonk.
     
    15:04
    Třinec právě vstřelil branku!

    Oceláři dávají vedoucí gól. JAKUB ORSAVA dostal po vhazování puk na vrchol kruhů a pak parádní střelou švihem nedal Trvajovi žádnou šanci. Asistence: Jan Peterek, Martin Adamský.
    Marken.cz

    Zdeněk Plánka

    Branky a nahrávky: 29. Bičánek (Žižka, J. Svoboda), 31. Koreis, 37. Koreis (Dlouhý, Valach), 44. Divíšek (Bičánek), 49. J. Svoboda (Divíšek) - 16. Orsava (Peterek, Adamský), 17. Růžička (Varaďa, Bonk), 38. Varaďa (Orsava)


    HC Kometa Brno: Trvaj (Falter) - Valach, Žižka, Švrček, Bičánek (C), M. Hruška, Malec, Valábik - H. Zohorna, Koreis, Dlouhý - J. Hruška, Divíšek, J. Svoboda - Erat, Petrovický, Holec - Hořava, Dočekal, Wasserbauer. Trenér: Zdeněk Venera.
    HC Oceláři Třinec: Hamerlík (Hrubec) - Zíb, Hrabal, Galvas, Klesla, Roth, Klouček, Lojek - Růžička, Bonk (C), Varaďa - Orsava, Peterek, Adamský - Květoň, Rákos, Polanský - Zagrapan, Klimenta, Hrňa. Trenér: Josef Turek.

    Rozhodčí: Minář, Stricker (SUI) - Lhotský, Svoboda

    Diváci: 7200 (vyprodáno)
    bahis siteleri