N.Novgorod – Petrohrad 4:2 (kon.) | Viťaz – Chanty-Mansijsk 3:4 (po s.n.) | Spartak Moskva – Magnitogorsk 2:7 (kon.)
Minsk – Barys 2:1 (po pr.) | Riga – Jekatěrinburg 6:3 (kon.)
po s.n.
HC Viťaz Moskevská oblast
3:4 (0:0, 3:1, 0:2)
Jugra Chanty-Mansijsk
Pátek 26.10.2012, 17:30 • Ice Hockey Center 2004 • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:55
    Šance hostů na snížení klesá s dalším vyloučením, tentokrát odchází na trestnou laivci Ibragimov, kterého rozhodčí vylučuje za hákování...
     
    53:33
    Pozor, velká příležitost pro hosty - na trestnou lavici odchází za hákování Hennessey a i když domácí publikum nespokojeně píská, nic to neměnní na faktu, že domácí se budou bránit pouze ve čtyřech!
     
    45:51
    Další oslabení Jugry, na trestnou lavici za podražení odchází Denis Osipov, domácí budou mít možnost hrát další přesilovou hru!
     
    41:16
    Krošček hostujícího Pepeljajeva trestá rozhodčí dvouminutovým trestem, hosté se budou muset bránit v oslabení.
     
    36:42
    Zbytečný faul Igora Golovkova, který hákuje v útočné třetině... rozhodčí trestá tento faul dvouminutovým trestem!
     
    32:16
    Sotva se povedlo domácím získat zpět vedení v zápase, odchází za podražení na trestnou lavici Fahey, který tak oslabuje domácí tým a hosté mohou vyrovnat!
     
    20:45
    Hned v úvodu třetiny musí hostující Ibragimov pouze za cenu faulu (podražení) zastavit domácího hráče a půjde za to na trestnou lavici! Domácí mají výhodu další přesilové hry.
     
    14:09
    Pozor, domácí Anrej Markov je potrestán desetiminutovým osobním trestem za nesportovní chování!
     
    14:06
    A je po přesilové hře, za sekání bude potrestán domácí Jevgenij Timkin.
     
    13:59
    Tlak domácích jsou hosté nuceni přerušit až faulem, který trestá rozhodčí vyloučením. Na trestnou lavici odchází Ivan Lekomtsev, budeme sledovat první přesilovou hru tohoto utkání. Domácí budou mít příležitost vstřelit první gól utkání!

    Martin Dvořák

    Branky a nahrávky: 23. Baďjukov (Kuljomin), 32. Panarin (Timkin, Hennessy), 35. Hennessey - 30. Sitnikov (Skorochodov), 49. Jacenko, 59. Sitnikov (Skorochodov), 1+5. Magasanik (pen.)


    HC Viťaz Moskevská oblast: Lisutin (Samonov) - Markov, Troščinskij, Hennessy, Timkin, Panarin - Fahey, Chafizullin, Bělousov, Koroljov, Černov - Golovkov, Markov D., Dvurečenskij, Baďjukov, Kuljomin - Kudinov, Busygin, Cullen, Sergejev, Gillies
    Jugra Chanty-Mansijsk: Masalskis (Galajša) - Lekomcev, Ibragimov, Altarjov, But, Demagin - Pepeljajev, Trončinský, Skorochodov, Sitnikov, Magogin - Osipov, Putilov, Videll, Beljajev, Lapenkov - Ďjakov, Buljanskij, Jacenko, Bocharov

    Rozhodčí: Olenin, Sčenjov - Michel, Šikhanov
    bahis siteleri