Finsko – Maďarsko 3:1 (kon.) | Kanada – Švédsko 7:2 (kon.) | Německo – Rusko 3:4 (po pr.)
USA – Česko 10:0 (kon.)
konec
USA
10:0 (4:0, 3:0, 3:0)
Česko
Pátek 04.01.2013, 17:30Mistrovství světa žen do 18 let
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:24
    USA právě vstřelilo branku!
    Tak bohužel, i tentokrát inkasujeme od Američanek deset gólů. Všechny české hokejistky se natahovaly po puku před brankovištěm, včetně gólmanky. Kotouč se ale zase vykutálel na hůl soupeřek, jmenovitě MALII RODGERSOVÉ, která ho poslala do prázdné brány - 10:0. Asistence: Baylee Wellhausenová, Fiona McKennaová.
     
    51:30
    USA právě vstřelilo branku!
    Devátý gól Spojených států, čtvrtý v početní výhodě. Tentokrát Bára Dvořáková nemohla stačit, měla totiž zakrytý výhled a KATHERINE SCHIPPEROVÁ našla svou střelou cestu až do branky - 9:0. Asistence: Amy Menkeová, Megan Wolfeová.
     
    44:31
    USA právě vstřelilo branku!
    Třetí využitá přesilovka z amerických holí. Na levé straně natáhla ke střele JINCY DUNNEOVÁ a poblíž první tyčky našla volné místo - 8:0. Asistence: Jennifer Ryanová, Grace Zarzecká.
     
    39:12
    USA právě vstřelilo branku!
    A ještě sedmý puk v české síti, než přijde druhá pauza. Spoluhráčky vyčistily CAŘE PIAZZAOVÉ cestu, aby mohla vykoroužit po levé straně a pak přízemní střelou zakončit na vzdálenější tyčku - 7:0. Asistence: Alexandria Laingová, Kelly Panneková.
     
    37:12
    USA právě vstřelilo branku!
    Srdnatý boj v obranném pásmu nezastavil Spojené státy v cestě za dalším gólem. AMY MENKEOVÁ přitom dostala puk už v hodně náročné pozici. I z téměř nulového úhlu ale zakončila pod břevno - 6:0. Asistence: Katherine Schipperová.
     
    26:22
    USA právě vstřelilo branku!
    Zase špatný gól. Naše hokejistky už měly kotouč na hokejce, ale chybělo jim pár centimetrů, aby ho dostaly za modrou čáru. Když se pak mezi obranou neprotlačila Menkeová, vypadl puk z chumlu těl na hůl KATHERINE SCHIPPEROVÉ, jež zamířila přesně t tyčce - 5:0. Asistence: Amy Menkeová, Megan Wolfeová.
     
    19:50
    USA právě vstřelilo branku!
    Deset sekund před první sirénou inkasujeme gól, kterého je opravdu škoda. Vyloučená hráčka už naskočila na led, i tak ale Američanky založily kombinaci, na jejímž konci byla KELLY PANNEKOVÁ. České reprezentantky sice před brankovištěm padaly doslova po hubě, ale stejně tuhle parádu nestačily zastavit. Panneková jen zametala do prázdné - 4:0. Asistence: Cara Piazzaová, Danielle Cameranesiová.
     
    14:59
    USA právě vstřelilo branku!
    A přesilovka je to pro Američanky úspěšná. České defenzivní řady nedokázaly poslat puk z nebezpečných pozic pryč, místo toho nechaly prostor BAYLEE WELLHAUSENOVÉ, která ho bekhendem poslala do odkryté svatyně - 3:0. Asistence: Grace Zarzecká, Taylar Cianfaranová.
     
    13:00
    USA právě vstřelilo branku!
    Ani ne o minutu později bohužel přichází druhý úder favoritek. Američanky se dostaly do přečíslení, v němž MEGAN WOLFEOVÁ nic nevymýšlela, jen napřáhla a trefila neuvěřitelně přesně ke druhé tyčce - 2:0. Asistence: Katherina Schipperová, Amy Menkeová.
     
    12:06
    USA právě vstřelilo branku!
    Na počátku třinácté minuty jsou naše zadní vrátka prolomena. Nepříjemnou ránu kapitánky Cameranesiové Peslarová pokryla, ale kotouč se pak motal brankovištěm a jako první ho našla GRACE ZARZECKÁ, jež ho okamžitě posunula za brankovou čáru - 1:0. Asistence: Danielle Cameranesiová, Fiona McKennaová.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 13. Zarzecká (Cameranesiová, McKennaová), 13. Wolfeová (Schipperová, Menkeová), 15. Wellhausenová (Zarzecká, Cianfaranová), 20. Panneková (Piazzaová, Cameranesiová), 27. Schipperová (Menkeová, Wolfeová), 38. Menkeová (Schipperová), 40. Piazzaová (Laingová, Panneková), 45. Dunneová (Ryanová, Zarzecká), 52. Schipperová (Menkeová, Wolfeová), 55. Rodgersová (Wellhausenová, McKennaová)


    USA: Shawová (Petersová) – Dunneová, Ryanová, Hirschyová, Rolfesová, Morinová, Baldwinová, Willardová – Laingová, Kentová, Rodgersová - Cianfaranová, Zarzecká, Wellhausenová – Wolfeová, Menkeová, Schipperová – Piazzaová, Cameranesiová „C“, Panneková – McKennaová. Trenér: Jeff Kampersal.
    Česko: Peslarová (Dvořáková) – Kolowratová „C“, Bukolská, Vaňoučková, Lásková, Brotánková, Pelikánová, Mokrošová – Vanišová, Chmelová, Přibylová – Lédlová, Pejzlová, Vopravilová – Sadílková, Nešutová, Walicová – Forejtová, Kosellková. Trenér: Jan Fidrmuc.

    Rozhodčí: Eskolaová (Finsko) – Hüffnerová (Německo), Strattonová (Kanada).
    bahis siteleri