Ružomberok – Trnava 3:2 (kon.) | Zlaté Moravce – B. Bystrica 0:0 (kon.) | Myjava – Senica 2:2 (kon.)
konec
TJ Spartak Myjava
2:2 (1:1)
FK Senica
sk Sobota 10.08.2013, 20:00 • Spartak Myjava, Myjava • Niké liga
     
    90+
    Nadstavovať sa budú dve minúty!
     
    82
    Piroska sa pretlačil po ľavej strane až na hranicu domáceho pokutového územia a tvrdo zakončoval. Jeho tvrdá delovka však smerovala len tesne vedľa Solničkovej brány. Následne však Piroska padol na zem, keďže mu po nohách prešiel Tomáš Marček.
     
    80
    Lamine Diarrassouba sa dostal do skvelej gólovej šance na ľavej strane, keď sa otočil a následne zakončoval, no napokon len tesne minul priestor myjavskej brány!
     
    79
    Siva sa veľmi dobre pretlačil pred bránu gólmana Šullu po pravej strane, následne našiel pozorného Pekára, ktorý tvrdo pálil. Jeho projektil však zachytil pozorný Kóňa, ktorý loptu odkopol do bezpečia.
     
    72
    Jan Kalabiška sa predral cez pokutové územie domácich a následne obišiel aj Černáčka. Gólman Solnička bol však v strehu a loptu vyrazil svojimi nohami do bezpečia!
     
    69
    Ďalšiu žltú kartu v tomto zápase obdržal domáci Peter Sládek, ktorý sa previnil tvrdým faulom na hosťujúceho Brabeca.
     
    70
    Hosťujúci Milan Jirásek sa dostal do skvelej gólovej šance, keď pálil z hranice pokutového územia, no gólman Solnička vytiahol skvelý zákrok svojou pravou rukou, ktorou loptu vytesnil za vlastnú bránu!
     
    68
    Striedanie v tíme Spartak Myjava: z ihriska odchádza Kukoľ, prichádza Kuračka.
     
    59
    Myjava dala gól!
    Domáci hráči dokázali aj v oslabení o jedného muža vyrovnať! Kukoľ sa na ľavom krídle zbavil dvojice senických obrancov a následne loptu skvele odcentroval na stred. Tam si naskočil vystriedaný ĽUBOMÍR URGELA, ktorý nekompromisným hlavičkovým zakončením prekonal gólmana Šullu.
     
    58
    Aj Seničania striedajú. Namiesto Šenka nastupuje do hry oddýchnutý Diarrassouba.
     
    56
    Na rade je aj druhé striedanie domácej Myjavy. Namiesto Pelegríniho nastupuje do hry Urgela.
     
    56
    Senický hráč Peter Šenk sa previnil obrovskou defenzívnou chybou, keď pustil s loptou na ľavú stranu Kukoľa! Ten si zasekol dvoch obrancov Senice, no náslende loptu poslal ešte krížne cez bránkovisko hostí. A to bolo najväčšou chybou tejto akcie. Následne sa k lopte dostali už Seničania.
     
    54
    Na rade je prvé striedanie domáceho celku. Namiesto Erika Daniela nastupuje do hry oddýchnutý Peter Sládek.
     
    53
    Pavol Kosík sa previnil tvrdým faulom na jedného zo senických útočníkov a okamžite vidí žltú kartu.
     
    53
    Milan Jirásek získal loptu na hranici pokutového územia domácich, mierne vpravo a peknou strelou obstrelil domácu svätyňu. Napokon však netrafil priestor myjavskej brány, no lopta letela len tesne mimo!
     
    46
    Senica dala gól!
    Hostia sa z ničoho nič dostávajú do vedenia! Po obrovskom zaspatí domácej obrany sa k odrazenej lopte dostal JURAJ PIROSKA, ktorý využil fakt, že Myjavčania nezachytili loptu ani nadvakrát a nekompromisnou strelou z prvej prekonal gólmana Solničku.
     
    45+
    Nadstavovať sa budú tri minúty!
     
    45
    Rovnaký verdikt žltej karty obdržal aj hráč Senice – Juraj Piroska, ktorý zbytočne poučoval hlavného rozhodcu.
     
    45+1
    Za zbytočné protesty obdržal žltú kartu domáci Lukáš Pelegríni.
     
    45+1
    Za tvrdý faul ramenom na hosťujúceho Zemana obdržal domáci Tomáš Bruško jasnú červenú kartu!
     
    44
    V súboji hráčov s číslom 21 – Tomáš Bruško a Martin Zeman prišlo k menšej potýčke a vyzerá to na poriadne kartové tresty!
     
    40
    Senica dala gól!
    Hostia dokázali po štandardnej situácii vyrovnať na 1:1! Po skvelom centri od Martina Zemana z priameho kopu sa k lopte dostal nebránený PETR PAVLÍK, ktorý nekompromisnou strelou do protipohybu gólmana Solničku rozvlnil sieť v myjavskej svätyni.
     
    40
    Priamy kop po naznačení strely od Pelegríniho napokon zakončoval Tomáš Bruško a poriadne natiahol gólmana Šullu! Ten loptu po skvelom zákroku vytesnil za svoju bránu!
     
    37
    Hosťujúci Diviš si za tento faul na Kukoľa pripisuje na svoje konto žltú kartu.
     
    35
    Myjava dala gól!
    Domáci sa po skvelej prihrávkovej kombinácii dostávajú do vedenia! Celú akciu založil Pelegríni, ktorý si loptu vymenil s Tomášom Bruškom. Následne Pelegríni pálil, no jeho strelu so šťastím zachytil ŠTEFAN PEKÁR, ktorý svojou tvrdou strelou prekonal bezmocného gólmana Šullu!
     
    33
    Domáci Filip Lukšík bol nepríjemným sklzom zložený k zemi v znení hosťujúceho Kalabišku. Ten si za tento faul pripisuje na svoje konto žltú kartu.
     
    19
    Martin Zeman fauloval jedného z Myjavčanov vo vzdialenosti približne 35 metrov, mierne vľavo. Túto štandardku odišiel zahrávať Tomáš Bruško, ktorý poslal svoju delovku smerom na bránu Senice, no tam skvele zasiahol gólman Šulla, ktorý loptu vyrazil na kopačky svojich obrancov.
     
    17
    Kukoľ získal loptu na ľavej strane, následne ju poslal na Bruška, no jeho zakončenie smerovalo len na dobre postavených obrancov Senice. Následne sa k odrazenej lopte dostal aj Pelegríni, no ten svojou volejovou delovkou umiestnil loptu len nad Šullovu svätyňu.
     
    13
    Vladimír Kukoľ sa dostal do skvelej gólovej šance na ľavej strane, keď získal loptu po skvelej prihrávke od Pekára! Jeho následné prízemné zakončenie však napokon minulo priestor senickej svätyne!
     
    9
    Domáci Černáček sa dobre presúval cez stred ihriska a následne loptu poslal smerom na senickú bránu. V poslednej chvíli však skvele zakročil hosťujúci Čermák, ktorý loptu po páde odkopol do bezpečia!
     
    5
    Šulla sa napokon na konci piatej minúty dokázal pozviechať a ostáva v senickej bráne. Na rad prichádza odkop od senickej brány, ktorý prevedie práve gólman Michal Šulla.
     
    4
    Na rad prichádza práca pre lekársky tím hosťujúcej Senice, ktorý musí ošetriť gólmana Michala Šullu, ktorý má problémy v oblasti hlavy. Vyzerá to na vážnejšie zranenie a mám pocit, že bolo jemne vidieť aj krv.
     
    3
    Po faule jedného z hráčov Senice mali hráči Myjavy k dispozícii priamy kop, ktorý odišiel zahrávať Lukáš Pelegríni! Jeho pekný center letel na gólmana Šullu, no jemu lopta z náruče napokon vypadla. To chcel využiť na dorážku domáci Černáček, no ten sa s gólmanom Senice len zrazil!

    Branky: 35. Pekár, 59. Urgela – 40. Pavlík, 46. Piroska

    Karty:   45+1. Pelegríni (MYJ), 53. Kosík (MYJ), 69. Sládek (MYJ) – 33. Kalabiška (SEN), 37. Diviš (SEN), 45. Piroska (SEN)   45+1. Bruško (MYJ)


    TJ Spartak Myjava: Solnička – Kosík, Pelegríni (56. Urgela), Pekár, Černáček – Kukoľ (68. Kuračka), Lukšík, Marček, Bruško – Daniel (54. Sládek), Siva
    FK Senica: Šulla – Šenk (58. Diarrassouba), Čermák, Pavlík, Kóňa – Brabec, Diviš, Jirásek, Kalabiška – Zeman, Piroska

    Rozhodčí: Kamil Horváth – Milan Cuninka, Martin Borsányi

    Diváci: 2700
    bahis siteleri