Ružomberok – Trnava 3:2 (kon.) | Zlaté Moravce – B. Bystrica 0:0 (kon.) | Myjava – Senica 2:2 (kon.)
konec
TJ Spartak Myjava
2:2 (1:1)
FK Senica
sk Sobota 10.08.2013, 20:00 • Spartak Myjava, Myjava • Niké liga
     
    59
    Myjava dala gól!
    Domáci hráči dokázali aj v oslabení o jedného muža vyrovnať! Kukoľ sa na ľavom krídle zbavil dvojice senických obrancov a následne loptu skvele odcentroval na stred. Tam si naskočil vystriedaný ĽUBOMÍR URGELA, ktorý nekompromisným hlavičkovým zakončením prekonal gólmana Šullu.
     
    46
    Senica dala gól!
    Hostia sa z ničoho nič dostávajú do vedenia! Po obrovskom zaspatí domácej obrany sa k odrazenej lopte dostal JURAJ PIROSKA, ktorý využil fakt, že Myjavčania nezachytili loptu ani nadvakrát a nekompromisnou strelou z prvej prekonal gólmana Solničku.
     
    40
    Senica dala gól!
    Hostia dokázali po štandardnej situácii vyrovnať na 1:1! Po skvelom centri od Martina Zemana z priameho kopu sa k lopte dostal nebránený PETR PAVLÍK, ktorý nekompromisnou strelou do protipohybu gólmana Solničku rozvlnil sieť v myjavskej svätyni.
     
    35
    Myjava dala gól!
    Domáci sa po skvelej prihrávkovej kombinácii dostávajú do vedenia! Celú akciu založil Pelegríni, ktorý si loptu vymenil s Tomášom Bruškom. Následne Pelegríni pálil, no jeho strelu so šťastím zachytil ŠTEFAN PEKÁR, ktorý svojou tvrdou strelou prekonal bezmocného gólmana Šullu!

    Branky: 35. Pekár, 59. Urgela – 40. Pavlík, 46. Piroska

    Karty:   45+1. Pelegríni (MYJ), 53. Kosík (MYJ), 69. Sládek (MYJ) – 33. Kalabiška (SEN), 37. Diviš (SEN), 45. Piroska (SEN)   45+1. Bruško (MYJ)


    TJ Spartak Myjava: Solnička – Kosík, Pelegríni (56. Urgela), Pekár, Černáček – Kukoľ (68. Kuračka), Lukšík, Marček, Bruško – Daniel (54. Sládek), Siva
    FK Senica: Šulla – Šenk (58. Diarrassouba), Čermák, Pavlík, Kóňa – Brabec, Diviš, Jirásek, Kalabiška – Zeman, Piroska

    Rozhodčí: Kamil Horváth – Milan Cuninka, Martin Borsányi

    Diváci: 2700
    bahis siteleri