Zlín – K. Vary 3:1 (kon.) | Slavia – Mountfield HK 2:1 (po pr.) | Pardubice – Kladno 4:0 (kon.)
Vítkovice – Kometa Brno 2:3 (kon.) | Plzeň – Třinec 3:2 (2:1 po s.n.) | Chomutov – Litvínov 2:3 (0:1 po s.n.)
Liberec – Sparta 6:5 (kon.)
po prodl.
HC Slavia Praha
2:1 (0:0, 1:0, 0:1 - 1:0)
Mountfield HK
Neděle 22.09.2013, 17:00Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    64:45
    Slavia právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto! PETR JELÍNEK dostal od modré čáry přihrávku k bráně, souhru chtěl následně prodloužit k protější tyči, puk se však zastavil na noze jednoho z obránců Hradce, načež Jelínek puk sebral a napálil ho přímo pod břevno. Asistence: Jaroslav Bednář.
     
    48:14
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Tak se Hradec přece jen dočkal! Hosté sice přesilovku nevyužili, po jejím uplynutí se však zmocnili puku, následně dostal TOMÁŠ MERTL od Červeného přihrávku za slávistickou obranu a v souboji jeden na jednoho prostřelil Furcha svižnou střelou zápěstím. Asistence: Rudolf Červený, Peter Frühauf.
     
    27:29
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slavia jde do vedení! Jelínek vybojoval za hradeckou brankou puk, předal ho Kadlecovi, který objel branku a puk následně předložil JAROSLAVU BEDNÁŘOVI na vrchol brankoviště. Slávistický střelec nezaváhal a Kantora prostřelil. Asistence: Petr Kadlec, Petr Jelínek.
    Marken.cz

    David Mičke

    Branky a nahrávky: 28. Bednář (Kadlec, Jelínek), 65. Jelínek (Bednář) – 49. Mertl (Červený, Frühauf)


    HC Slavia Praha: Furch – Štich, Kadlec, Holub, Kolařík, Wharton, Valach, Knot, – Tomica, Jelínek, Bednář – Sklenář, Růžička, Skokan – Krenželok, Klhůfek, Micka – Poletín, Žejdl, Stránský.
    Mountfield HK: Kantor – Harant, Vydarený, Kolarz, Mikuš, Jank, Frühauf, Rob, Plášil – Dej, Mertl, Podlešák – Květoň, Knotek, Šimánek – Tvrdík, Langhammer, Škoda – Švihálek, Červený, Rousek.

    Rozhodčí: Hodek, Šindler – Kostka, Bláha
    bahis siteleri