Havlíčkův Brod – Pardubice 5:4 (kon.) | Jihlava – Hr. Králové 3:1 (kon.) | Kometa Brno – Liberec 5:2 (kon.)
Zlín – Vítkovice 5:3 (kon.) | Vsetín – Warriors Brno 5:1 (kon.) | Ústí n/L – Sparta 2:5 (kon.)
Havířov – Opava 1:2 (kon.) | Žďár n/S – Mladá Boleslav 4:2 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
5:4 (1:0, 4:2, 0:2)
HC Dynamo Pardubice
Neděle 22.09.2013, 10:00 • Kotlina • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    Je konec. Havlíčkův Brod se nakonec přeci jen raduje, ale trenérům Chalupovi a Kraučukovi jistě přibyla nejedna vráska na čele. Jejich svěřenci vedli už 5:1, ale Pardubice nesložily zbraně a snížily na nejtěsnější rozdíl. Potom sahaly po vyrovnání, ale domácí především díky brankáři Markovi těsný náskok udržel až do sirény. To je ode mě pro dnešek vše, program v kotlině ale ještě nekončí. Už od 13:00 se představí v akci juniorka, jež vyzve Písek. Utkání pro vás bude na onlajnech komentovat kolega Luboš Vácha. Já vám děkuji za pozornost a přeji vám hezký zbytek víkendu. (12:13:43)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:40
    Lukáš Beran osvobodil Rebely po tom, co hosté hodně hrozili.
     
    59:30
    Brankář Marek opět podržel Rebely v těžké chvíli, když utěsnil prostor u přední tyčky, kde podržel puk ve své náruči. Buly po jeho pravici. Sledujeme neskutečné drama.
     
    59:17
    David Michálek puk vyhazuje alespoň do útočného pásma.
     
    59:04
    Východočeši už jsou v útočném pásmu.
     
    58:52
    Puk je stále hodně daleko od gólmana Marka.
     
    58:40
    Hraje se ve středním pásmu.
     
    58:19
    David Michálek upadl ve středním pásmu a trefit prázdnou bránu zkusil Viktor Michalička, ale neúspěšně.
     
    58:00
    Pardubice mají obrovský tlak.
     
    57:44
    Hosté hrají power-play!
     
    57:44
    Dominik Cach se postaral o další svižný projektil. Z kruhu mířil k přední tyčce, u níž nečekal na puk nikdo jiný než gólman Marek, který opět podržel svůj tým. Hosté si berou oddechový čas.
     
    57:36
    Pardubice už tu znovu byly se svým útočným kolotočem, ale v útočném pásmu si pomohly přihrávkou rukou, za což jsou vykázány do středního pásma, kde se bude vhazovat.
     
    57:12
    Havlíčkův Brod teď drží puk daleko od své brány a znesnadňuje hostům rozehrávku.
     
    56:44
    Obrana Rebelů v čele s gólmanem Markem si může alespoň na chvíli odpočinout, rozhodčí vhodí po přerušení puk zpět do hry ve středním pásmu.
     
    56:27
    Fantastický David Marek! Nejdříve velkým rozklekem znesnadnil zakončení unikajícímu Dominiku Cachovi, který střílel z několika kroků těsně vedle, a vzápětí vyrazil dělovku Dominika Bureše, jenž pálil úplně sám z bezprostřední blízkosti!
     
    55:44
    Domácí se stále musí bránit a zuby nehty drží chatrný náskok. Do konce ještě zbývá docela dost času, jsem hodně zvědavý, jestli se jim podaří nápor vydržet.
     
    55:14
    Dominik Bureš vypálil z mírného úhlu na levé straně, kde měl dostatek času a prostoru k zakončení, ale trefil hruď gólmana Marka, který potom puk rychle zalehl.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 13. Vlach (Hrabaň), 22. Michálek (Lachman), 23. Beran (Veverka), 33. Michalička (Michálek), 36. Michalička (Němec) – 32. Machač (Bor), 40. Bureš (Kubišta, Machač), 43. Syrovec (Kubišta, Králíček), 51. Králíček (Žouželka)


    BK Havlíčkův Brod: Marek (Hanák) – Rubner, Benák, M. Němec, Kopic, Lachman, Hrabaň – Fixa, Pilný, Veverka, Petržílek, Vlach, Beran, Michalička, Přibyl, Michálek (C), Chymo, Jílek, Kadleček, Donda, Holenda.
    HC Dynamo Pardubice: Groh (od 41. Vlk) – Rudy (C), Boček, Leder, Žouželka – Cach, Polák, Machač, Petrus, Syrovec, Králíček, Blümel, Kubišta, Bor, Hlaváček, Bureš.

    Rozhodčí: Zdeněk Paulík – Arnošt Ryšavý, Vlastimil Ryšavý
    bahis siteleri